Hetecoauto Reviews

1,4

Oplichters kijk er mee uit. Krijg uit niets mails van bestelling die ik nooit heb gedaan en wat je nog moet betalen. Persoon reageert nergens op zowel telefonisch en per mail niet wees gewaarschuw... Toon meer

Bij retourneren is er sowieso al te weinig teruggeven (administratiekosten enz. eraf halen, pfff), vervolgens krijg ik een mail dat mijn geld is teruggestort. Nooit ontvangen, nooit meer reactie... Toon meer

5 jaar geleden automaten besteld 54 euro betaald en is nooit aangekomen echt een waardeloos bedrijf ze hebben nooit gereageerd op de mails en de telefoontjes. Dus hetecoauto ik wacht nog altijd op mi... Toon meer

Wat een rotbedrijf zeg! Op 13 december een mattenset besteld. Toen een mail ontvangen van de bestelling. Vervolgens volledige stilte ik heb meerdere malen gebeld en gemaild en krijg absoluut gee... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zijn een fabrikant van lederen autoaccessoires. Onze hoezen voor versnellingspook, handrem, stuurwiel, versnellingsknop en vele andere producten zijn hoogwaardig uitgevoerd in echt kalfsleer.

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

aangifte doen bij de politie

In afwachting van mijn product heb ik gemaild met de vraag wanneer ik mijn onderdeel zou krijgen. In de mail terug zou dit de schuld van de postbode zijn. Een week de tijd gegeven om te betalen, anders volgt er aangifte terzake oplichting.

8 december 2015

oplichter?

Ik heb 10 september een mattenset en pookhoes besteld bij hetecoauto.nl
Hierbij heb ik gelijk betaald en aangezien de Site er goed en professioneel uitzag had ik er vertrouwen in. Op de Site adverteren ze met 1 a 2 dagen levertijd voor standaard kleuren en 14 dagen voor aparte kleuren. Nu heb ik aparte kleuren besteld en tot op heden nog niks binnen gekregen. Verschillende mailtje gestuurd en op sommige krijg ik een reactie van ene Thomas dat de spullen binnen een paar dagen worden verzonden, en zelfs een x dat de spullen de volgende dag worden verzonden en zijn excuses voor het ongemak. Nog steeds heb ik niks binnen gekregen en ben bang dat ik ook niks binnen ga krijgen. Ik ga hier dus nooit meer iets bestellen en ik raad iedereen aan om daar niks te bestellen.

13 oktober 2015

Oplichters!!!

Raam folie besteld en ontvangen maar niet de kleur die ik had besteld. Gemaild en steeds geen reactie. Na 2 wkn eindelijk een reactie dat het terug kon worden gestuurd en het goede werd opgestuurd. Op hun kosten (dat dan wel) terug gestuurd maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen! Telefonisch onbereikbaar. Dus denk dat ik het goede product niet meer ga ontvangen en mijn geld kwijt ben!
Update: vandaag toch het goede product gehad! Al met al duurde het een maand dat ik de goede bestelling had maar was blij verrast dat het vandaag toch kwam.

14 augustus 2015

Te vroeg geoordeeld

Deze week kreeg ik een antwoord op mijn email waarin ik had gevraagd wanneer de automatten besteld zouden worden. De levertijd hiervoor bedroeg 2 weken. Gisteren een email gekregen dat de matten verstuurd waren en vandaag heb ik ze ontvangen. De kwaliteit viel me alleszins mee, zeker voor dat bedrag en ze passen prima. Jammer dat het bedrijf niet klantgerichter is maar over de bestelling heb ik niets te klagen.

24 juli 2015

Oplichters

Nooit ontvangen, nooit meer reactie gekregen op mijn mails waar het bleef.

100% oplichters dus. Gevalletje rechtsbijstand wordt dat, succes hetecoauto !!
NOOIT iets bij kopen.

15 juli 2015

neem die telefoon op

Snelle reactie op email dat spullen binnen zijn helaas word telefoon nooit opgenomen je zou gelijk denken dat je opgelicht word.
Heb mijn spullen (pookhoes handremhoes) wel netjes binnen gehad gisteren.

13 november 2014

Sneller kan niet!

Stuurhoes snel gevonden via mp. Met duidelijke foto's erbij.
Supersnel geleverd.
Wel jammer dat er geen foto's of afbeelding van bevestigen bij de bestelling zat. Maar het is goed gekomen.

11 oktober 2014

spijtig genoeg ook klant bij heteco.nl

Half augustus een bestelling geplaats. Pookhoes werd na 2 weken en enkele mails geleverd. Ander deel van bestelling heb ik tot vandaag nog niet gekregen. Ze stuurden mij 2x een mail dat mijn bestelling de volgende dag ging verstuurd worden. Na mijn volgende mail kwam de late levering doordat ze nog wachten op het koopwaar. Je bestelling wordt binnen een paar dagen verstuurd, schreven ze (16/09/2014). Vandaag nog steeds niets ontvangen en op mijn mail van 03/10/2014 heb ik geen antwoord meer gekregen. Telefoneren lukt niet het nr is onbekend. Ik vrees voor het ergste. Zeker niets bestellen.

6 oktober 2014

Zeer goede morgen

Zeer verzorgde site ben benieuwd naar het
te leveren product.
Wens je veel succes met dit bedrijf.
Goede zoekeigenschap (link).

1 oktober 2014

Slecht bedrijf

Hoes gekocht stiksels niet goed afgewerkt hier over gemaild en nog is gemaild en nog is gebeld maar neemt niet op, ja en toen eindelijk kreeg ik een mail dat ik hem terug kon sturen en mijn geld min de verzendkosten terug kon krijgen.
Maar ja dat is geen oplossing voor een niet product wat niet goed is wil gewoon wat ik besteld heb een goede hoes en geen geld terug.
En als ik andere reviews lees als je het wel terug stuurt je niks terug krijg wacht ik daar maar mee.
Advies hier niks bestellen meer.

23 september 2014

OPLICHTER

Pookhoes besteld, verkeerde geleverd gekregen. Die hebben we retour gestuurd ( na email contact) geen geld terug gekregen, geen andere hoes en na veel mailtjes niks gehoord!
Telefoon word ook niet opgenomen.

3 september 2014

Waardeloos!!

Het bestellen en betalen gaat vloeiend maar daarna begint de ellende.

Ten eerste word je niet op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Je weet dus helemaal niet of ze met je product bezig zijn of dat hij verzonden wordt.
Vervolgens ga je maar is mailen hoe het zit. Tot 3x toe gedaan maar geen enkele reactie op beide mail adressen.
De volgende stap is dan bellen, nou dat is heel succesvol want je krijgt gelijk een voicmailbox dus geen persoonlijk contact. Waardeloos!!

Nu na 2 weken weet ik dus nog niet of ik mijn product ga ontvangen. Maar mijn geld staat al wel lekker op de rekening van Hetecoauto.nl of Extratuning.nl. Ook zoiets ze handelen op 2 websites. Pas na betalen zie je dat je geld over is gemaakt naar Hetecoauto.nl

Ik hoop op het beste maar ik vrees het ergste!!

Begin hier niet aan zonde van je geld!!

22 augustus 2014

handrem hoes niet geleverd

Ik had 3 augustus een handrem hoes besteld.

Het supersnelle antwoord op mn vraag of er ook voor mijn type auto leverbaar was gaf vertrouwen.
Site ziet er goed uit en betalen gaat ook supersnel.
Producten zien er goed uit,ook een collega had voor een audi a3 een versnelingspookhoes die er goed en degelijk uit zag.

Jammer is echter dat het nu 17 augustus is, en ik nog niets zie.
De emails op mn vraag waar het product blijft worden snel en keurig beantwoord.

Of het nu aan heteco ligt of tnt ligt weet ik niet ,feit is wel dat ik de hoes dringend nodig heb.
Ik lees hier op trust pilot dat lange levertijden vaker voor komen.
Wellicht worden de producten in het buitenland geproduceerd en is dit de reden van de nu toch wel lange levertijd.

26 mei 2014

Nog steeds niets ontvangen !!!!

Nog steeds niets ontvangen, mail gestuurd en het antwoord is:
Bestelling is verzonden met PostNL
Heeft u de bestelling niet ontvangen, dan kan dat enkele redenen hebben:
1 de postbode heeft het bij de buren achtergelaten.
2 U heeft verkeerd adres opgegeven.

IETS BESTELD WAT IN BRIEVENBUS GAAT JA NATUURLIJK VERKEERD ADRES,
WIE IS HIER GEK !!!!!

17 januari 2014

aangifte gedaan

Na retour zenden van automatten en reclamatie, nooit meer iets gehoord. Aangifte gedaan en van de politie ook niets meer gehoord.

4 november 2013