Hele leuke winkel en fraai (salon) tafeltje gekocht. Goede prijs en fijne, vriendelijke service. Op afspraak gehaald rond 19.00 uur avond. Winkel normaal dan dicht. Hg, Paul te Meppel.
We werden vriendelijk te woord gestaan in de winkel en hebben kunnen proberen of de lampen die we wilden kopen, ook mooi zouden zijn met andere lichten. Uiteindelijk zijn ze het ook daadwerkelijk gewo... Toon meer
Good2bHome heeft een heel leuk assortiment woonspullen. Trendy en smaakvol en ook betaalbaar. Leuke aardige eigenaren die hun best voor je doen, maakt het kopen echt nog leuker. We hebben even ge... Toon meer
Witte de Withstraat 182 hs, 1057 ZL, Amsterdam
- 020-3636958
- info@hethuysraat.nl
- www.hethuysraat.nl
Prima bedrijf, mooie spullen, persoonlijke service.
Ik ben zeer tevreden over de goede persoonlijke service! Snelle levering! Top!
Super service!!
Een HAY loop tafel besteld. Tijdens het wachten op de definitieve leverdatum telkens op de hoogte gehouden hier over dmv een persoonlijk emailtje. Super! Echt een aanrader!
top service
De verkoop , het geven van advies en after sale support zijn bij dit enthousiaste team meer dan perfect . Zowel op het persoonlijke als het professionele vlak . Daar komt nog bij dat de prijzen gezien de kwaliteit van de producten bijzonder laag zijn . Een aanwinst in de wereld van design meubelen .
Goed product, snelle levering en uitstekend service.
Na lang op internet gezocht te hebben naar een tv dressoir, heb ik deze bij Good2bHome gevonden. De vele duidelijke foto's gaven me een duidelijk beeld van het mooie design en afwerking, indeling en de ideale kabel doorvoeren. Levering werd snel en correct door het vervoersbedrijf uitgevoerd. De kast was goed ingepakt en na het aanbrengen van de poten was het tv meubel klaar voor gebruik. Een kleine imperfectie werd door de klantenservice snel en naar tevredenheid opgelost.
Goede service, leuke producten
Ik had een lamp besteld, waarvoor al heel snel na bestelling contact met me werd opgenomen wanneer hem te bezorgen. Goede informatie op de site over het product, waardoor het besluit om hem te kopen gemakkelijk was
snelle bezorging, goed materiaal, het maakt mijn nieuwe huis af!
Snelle levering van het gewenste product, past perfect in mijn nieuwe woning!
Een aanrader dus!
Méér dan tevreden
Op een woensdag contact gehad met G2bH voor een schommelstoel. Ik wilde graag de zekerheid hebben om het binnen 2 dagen in huis te hebben aangezien het cadeau was die ik dat weekend wilde geven. Na 2 belletjes op en neer geregeld en ook geleverd. Super service, fantastisch product.
Mijn bestelling werd supersnel geleverd en de kwaliteit is boven verwachting!
Ik heb bij Good2bhome een tv-meubel en een Lounge bank besteld.
Het was uit voorraad leverbaar. Er werd contact opgenomen om een afspraak voor levering te maken. Op de dag zelf kreeg ik nog een sms-je hoe laat ze zouden komen zodat ik niet de hele dag thuis hoefde te wachten. Het meubel en de bank zien er prachtig uit en bevallen zeer goed! Ik kan iedereen aanraden om iets te bestellen bij good2bhome.nl!
Slechte service bij ontevredenheid product
Heb een bank gekocht bij deze zaak. Na een paar maanden begon de bank ontzettend te pluizen en vertoonde hij al 'doorzitplekken'. Klacht ingediend bij de winkelier. Was in eerste instantie niet heel behulpzaam. Gaf de schuld aan de leverancier en zei dat ik geen garantie had. Dit stond nergens zwart op wit. Aangegeven dat ik met hem zaken heb gedaan, niet met de leverancier. Foto's van de bank opgestuurd. Na veel heen en weer gemail, gediscussieer en meerdere malen gevraagd of hij langs kon komen om het probleem met eigen ogen te komen bekijken, vroeg de winkelier ons 85 euro om langs te komen. Uiteraard heb ik dit bedrag niet betaald. Op verzoek van Jurofoon en Consuwijzer een aangetekende brief gestuurd. Zij stelden mij in het gelijk. Ik had recht op een vergoeding. Uiteindelijk heb ik een deel van het geld teruggekregen, zonder dat hij ooit zelf is langsgekomen! Dit alles heeft ongeveer twee maanden tijd in beslag genomen en veel frustatie opgeleverd!