Geen service,geen sterren helaas. Ik zal nooit meer iets aanschaffen bij hun. Een kapotte laptop met garantie wordt beoordeelde onzin verhaal nog niet eens nagekeken worden. Belachelijk. Niemand... Toon meer
Begin juni de Hi BB gekocht bij Saturn Utrecht met 6 maanden gratis internet. Na alle handelingen te hebben verricht, blijkt dat er een voucher in had moeten zitten. Werd niet aangegeven op de omd... Toon meer
Meedenken is al teveel gevraagd! Er wordt gewoon gezegd; nee, kan niet. Dat noem ik absoluut geen klantenservice en buiten het feit dat de medewerkers hier niks aan kunnen veranderen is het echt i... Toon meer
Ik had een abonnement van 1 jaar maar de kosten werden elke maand hoger!. Ik heb 2 keer inflatie gehad en ze zijn erg onduidelijk afspraken worden past nagekomen als je 3 keer contact met ze opnee... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Met Hi kun je super voordelig mobiel bellen en smsjes versturen. Bovendien hebben wij altijd de nieuwste mobiele telefoons.
Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag, Nederland
- webmaster@hi.nl
- www.hi.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hi blackbarry actie 6mnd internet
Begin juni de Hi BB gekocht bij Saturn Utrecht met 6 maanden gratis internet.
Na alle handelingen te hebben verricht, blijkt dat er een voucher in had moeten zitten. Werd niet aangegeven op de omdoos. Vervolgens terug naar Saturn, welke weer heeft gebeld met Hi, want product omruilen kon niet.
Vervolgens werd gemeldt dat alles was omgezet. Echter per 1 juli géén internet. Daarom mail gestuurd naar Hi, de zaak uitgelegd, maar helaas, de actie is per 1 juli afgelopen. Daarom 3 maanden internet gekregen en een tientje beltegoed terug gekregen.
Wat mij betreft de laatste keer hi.
Foutieve informatie over actie
Na een vergelijking kwamen wij bij Hi uit voo prepaid blackberry, omdat daar bij simonly nog een mooie actie vermeld stond met 6 maanden gratis internet. Na bestelling bleek na ontvangst de informatie in 1 keer 3 maanden kosteloos internet te bevatten. De actie was gelimiteerd tot 30 juni, hetgeen echter niet vermeld stond en op 11 juli!! stond deze actie dus nog zonder einddatum hiervan vermeld op de site. Na kontakt met de klantenservice werd mij telefonisch toegezegd dat dit opgelost zou worden en na activering van de kaart belde ik dus weer keurig de klantenservice, waarna zij aangaven dat de 6 maanden toch niet meer konden en het 3 maanden zou blijven. Daarbij is er afdeling klachten waar je het beklag kan doen en de betreffende medewerker gaf mij dan ook aan dat het jammer was maar niet zou veranderen. Dus het eindstation voor een bij voorbaat ontevreden klant over de foutieve informatie op de website en de ontevreden afhandeling van de service afdeling. Dit wordt een kortstondig gebruik van Hi.
Al jaren een tevreden klant.
Zowel privé als zakelijk ben ik al jaren klant bij Hi. Altijd goede aanbiedingen, vriendelijk helpdesk en een duidelijke en informatieve website.
Ook met de netwerkdekking (kpn natuurlijk) heb ik in al die jaren geen problemen gehad (en als sportvisser kom ik op nogal wat vreemde plekken in nederland).
Hoewel ik niet de vergelijking kan maken met andere providers, zal ik Hi zeker niet afraden.
Ga zo door!
Makkelijk
Makkelijk om op te waarderen en........
ALs ik 10,- euro aan beltegoed koop heb ik 100 gratis sms'jes!
Altijd goed bereik
Er is bijna geen plek te vinden waar ik geen bereik heb met hi.
Echt super en natuurlijk niet duur. Helemaal niet nu ik een sim-only abonnement heb.
Niet de slimsten
Ik heb een studentenabo en omdat ik voor mijn studie straks een half jaar naar het buitenland ga, was ik benieuwd naar mijn mogelijkheden.
Ik had een berichtje gestuurd dat ik al wist dat ik mijn abo kon pauzeren en dat je een vakantiebundel kon starten. Ik vroeg mij af of er nog meer mogelijkheden waren.
Als antwoord kreeg ik terug dat ik twee dingen kon doen. 1. Ik kon mijn abo pauzeren. 2. Ik kon een vakantiebundel kopen..
En meer stond er niet.. Dus tja! Dat wist ik zelf ook al
Maar verder gaat het altijd wel goed.
Behalve nog dat ze niet doorgeven als ik boven mijn bundel zit. Leuk die rekening van 160 euro! ):
gewoon goed
gewoon goed (service ,netwerk en ontvangst.) is gewoon goed
altijd hi gehad
nu niet meer sins je per seconde betaald, service is vaak waardeloos omdat ze niet weten wat ze moeten andwoorden
je word van kasje naar de muur gestuurd
vaak vage hoge telefoonrekeningen
soms snap ik niet waarom ik een hoge telefoonrekening krijg... je kan smsen naar hi over je saldo, dan doe je dat, krijg je te zien nog x% over tot een x datum. al vaker heb ik gehad dat ik gewoon een x% over heb tot 1 dag van te voren. dan houd ik dus uiteindelijk wat over.. daarna krijg ik ineens een telefoon rekening binnen met daarop dat ik over me limiet ben.. heel vaak ipv 20 euro ineens 30+ euro... echt heel raar..
Nog nooit problemen gehad
veel vrienden van me hebbn vaak problemen met hun ontvangt, ik heb hier nog nooit last van gehad.
daarnaast is hi redelijk goedkoop.
dus ik ben een tevreden klant van hi en ik ga ik augustus zeker mijn abbonement verlengen bij deze maatschappij.
Nooit ontevreden geweest.
Hele goede prepaid contracten. Voordurend nieuwe aanbiedingen en nooit echt problemen gehad met het bellen of smsen en je hebt overal goedbereik zelfs in egypte.
Duur! wel altijd verbinding
Duur maar altijd verbinding. let goed op waar je voor betaald
Ik ben al jaren lid van hi.
Dus zou ik veel mensen dit aanbevelen vooral het ontvangst is prima en de service is helemaal top.
mvg som
Studenten-Abbo
na jaren afgezet te zijn door andere telecom bedrijven, noem geen namen maar begint met een T en eindigt op mobile, ben ik overgestapt naar Hi, super.. Altijd aardige jonge mensen aan de telefoon die me supersnel helpen, ze doen zelfs nie moeilijk as je eens niet betaald.. word altijd netjes contact opgenomen en een oplossing gevonden.
Stap nooit meer over!
perfect netwerk
heb nooit problemen en ben zeker al meer dan 5 jaar klant...
Dikke prima
Altijd en overal goed bereik, ook mobiel internet is top.
Goed bereik en heel weinig storing
Ik heb al meer dan 10 jaar het zelfde nummer van HI en nog steeds geen klachten.Als er een storing is dan kan het gewoon gebeuren.
Altijd berijk en betaalbaar
Jaren lang al klant bij Hi, betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar.
Mogen alleen leukere kortingen geven met abbonnent verlenging.
Vaak is een nieuw abonnement voordeliger en ik vind dat vaste klanten meer voordeel moeten krijgen.
Goede site