Holbaekcykler Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Opdagede min elcykel var punkteret ved middagstid lørdag. Afsted til Holbæk cykler med den og 2 timer senere var den klar til afhentning. Fantastisk service. Kan varmt anbefales. 🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Holbæk Cykler. Skøn lille butik, der har alt til min gode cykeloplevelse. Jeg er kommet i butikken gennem mange år. Har min cykel nr. 4 derfra. Mødes altid med venlighed, smil & imødekommenhed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste cykel butik gode medarbejder og service hjælp os virkligt meget til at købe den cykel vi havde brug for gode priser i skal komme der ind og se for jer selv

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade en cykel som jag köpte för ett väldigt rimligt pris och fick även rabatt på tillhörigheterna. Efter tre år så valde jag att prova se om dem skulle köpa den och han köpte den för mer än... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Holbæk Cykler - service af højeste kvalitet siden 1994. Køb, service, og reperation af el-cykler, ladcykler, MTB, racercykler, damecykler, herrecykler, pigecykler og børnecykler. Har vi ikke hvad du søger, søger og bestiller vi gerne fra vores kæmpe bagland af professionelle leverandører og stærke brands. Vi tilbyder websalg gennem vores hjemmeside. Hurtig levering og garanti for en fair og ærlig behandling. Vi har desuden altid kaffe på kanden 😏

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

87 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelig betjening,havde tid til os…

Behagelig betjening,havde tid til os "gamle"
Ingen oversmarte salgstriks
Alt i alt, en god oplevelse
Tove & Bjørn

28 oktober 2025

Kære Tove & Bjørn,

Mange tak for jeres dejlige anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at I følte jer godt behandlet, og at vi kunne give jer en behagelig og tryg oplevelse – helt uden unødvendige salgstricks.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, og I er altid velkomne hos os.

De bedste hilsner,

Gennemført service af ladcykel

Velsmurt cykel lige til at cykle afsted på. God service. Færdig på det aftalte tidspunkt.

Antwoord van Holbaekcykler

Tusind tak, Iben, for din flotte anmeldelse ⭐ Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både service og resultat, og at cyklen er klar til at rulle igen. Det betyder meget for os med din tillid – vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang 🚲😊

Fantastisk service…

Har flere gange fået fantastisk service og vigtig god rådgivning
Kan klart anbefale Holbæk Cykler

Tusind tak, Anne, for din flotte anmeldelse og anbefaling 🌟
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både fantastisk service og god rådgivning – netop det er noget, vi lægger stor vægt på hver eneste dag. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du får brug for det.

Alletiders service.

Alletiders service.

Tusind tak, Christian, for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos Holbæk Cykler. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Michael J. L. Parsaei

God og imødekommende service

16 september 2025

Hej Jørn,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores service blev taget godt imod.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang – du er altid velkommen hos Holbæk Cykler! 🚴‍♂️😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

utrolig service ved køb af nye…

En utrolig service ved køb af nye elcykler. Fik lov at låne cykler en hel weekend inden vi bestemte os. God vejledning i cyklens brug

15 september 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Christian 🙏
Det glæder os meget at høre, at du og Lone har haft en god oplevelse med både service, vejledning og muligheden for at afprøve elcyklerne i ro og mag. Vi sætter stor pris på Jeres tillid og håber, at I får mange gode ture på jeres nye cykel.

Hurtig og god service

Hurtig og god service. De trådte til og løste opgaven til UG. Jeg vil helt klart bruge dem fremover og kan kun anbefale Holbæk cykler.

3 september 2025

Kære Tim,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores service, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen hos Holbæk Cykler. 🚴‍♂️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De fixet det hele på 2 timer det bedste…

De fixet det hele på 2 timer det bedste service

29 augustus 2025

Hej Asrom,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt. Du er altid velkommen hos os igen 🚴‍♂️😊

De bedste hilsner,

Super god service

Meget hjælpsomme, og super god cykelbutik.

23 augustus 2025

Hej Frederik,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både hjælpen og butikken. Det betyder rigtig meget for os!

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du kigger forbi 🚲

God oplevelse

Meget god service og en cykel der fungerer på ny👍

22 augustus 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse, Rudi 🌟
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service – og at cyklen nu fungerer som ny 👍🚴‍♂️
Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Ebrahim – Holbæk Cykler

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og rådgivning

Altid god service og rådgivning, fair priser og man mødes altid med et smil

Stor anbefaling herfra

22 augustus 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Henrik 🌟
Det glæder os meget, at du værdsætter både service, rådgivning og priser – og at du føler dig mødt med et smil hos os. Din anbefaling betyder rigtig meget for os 🙏🚴‍♂️

Michael – Holbæk Cykler

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelig stemning og super service

Der er altid meget behagelig stemning og super service.

21 augustus 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Per 🌟
Vi er rigtig glade for, at du oplever en behagelig stemning og super service hos os – det betyder meget! Vi glæder os til at se dig igen, når cyklen trænger til et tjek 🚴‍♂️😊

Michael-Holbæk Cykler

Altid søde

Altid søde, god og hurtig service

21 augustus 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse, Pernille 🌟
Det glæder os at høre, at du oplever både sød, god og hurtig service hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når cyklen har brug for det 🚴‍♀️😊

Super kundebetjening.

Rigtig god service og god behandling. Kan klart anbefales.

20 augustus 2025

Antwoord van Holbaekcykler

"Tusind tak for de flotte ord, Henry! Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse hos os. Du og Lis er altid velkommen hos Holbæk Cykler, vi er altid parat til at hjælpe jer. 🚴‍♂️🙂"

Kædeskift mm

Kædeskift, nye tandhjul og en service.
Der var en fin lånecykel til ventetiden og min cykel kører virkelig godt nu!

15 augustus 2025

Hej Bjarke,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kædeskiftet, tandhjulen og servicen – og at lånecyklen gjorde ventetiden nemmere. Vi ønsker dig rigtig mange gode ture på din cykel 🚴‍♂️✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig og professionel betjening.

Meget hurtig og professionel betjening.

12 augustus 2025

Hej Martin,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig og professionel betjening. Det betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk vejledning og super venlig…

Fantastisk vejledning og super venlig betjening. Rigtig god service.

11 augustus 2025

Kære Tina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og service hos os. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

God service og imødekommende

God service og imødekommende. Kan anbefale!

8 augustus 2025

Kære Theo

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse samt de pæne ord – det glæder os meget at høre, at du oplevede god service og imødekommenhed hos os, og vi sætter stor pris på din anbefaling 🙏

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang du kigger forbi 🚴‍♂️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, kvalitet og venlighed. Vores yndlings cykelhandler/reparatør

5 augustus 2025

Kære Camilla,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de meget varme ord! 🙏

Det betyder rigtig meget for os at være jeres yndlings cykelhandler og reparatør – det er den bedste anerkendelse, vi kan få. Vi gør vores bedste hver dag for at levere god service, kvalitet og venlighed, og det er en stor glæde at høre, at det bliver værdsat.

Vi ser frem til at hjælpe jer igen, når behovet opstår – og husk, I er altid hjerteligt velkomne hos os 🚴‍♂️😊