1. Dieren en huisdieren

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

HomeoVet Animal Care voor kwaliteits producten, service en veilig betaalgemak. Uw Online dierenapotheek, voor diergeneesmiddelen, (dieet) voeding, verzorgingsprodukten enz. voor honden, katten, paarden, vogels, knaagdieren en vissen!

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Nooit meer naar een andere dierenarts!

In de tijd van de sterke vercommercialisering van dierenartsen praktijken is Homevet een verademing. Ten eerste natuurlijk het gemak dat ze bij je thuis komen. Onze katjes raken behoorlijk gestresst in de auto en dat is nu verleden tijd. Ze worden onderzocht, gewogen en gevaccineerd in hun eigen vertrouwde omgeving. Ten tweede de arts zelf: Nikos is een uiterst lieve, vriendelijke en kundige dierenarts. Ik ben erg blij met hem en onze katjes ook.

16 maart 2026

Helaas door de slechte reviews hier…

Helaas door de slechte reviews hier niet durven bestellen.

3 februari 2025

Beste Sylvia,

reviews zijn bedoeld voor ervaringen, die heeft U niet, dus een beetje vreemd en kort door de bocht, die 1 ster.
Verder wil ik U erop wijzen, dat indien een bedrijf niet is aangesloten bij Trust Pilot, deze voornamelijk slechte reviews krijgt.
Betaal je aan trustpilot kun je ze verwijderen of ervoor zorgen dat je veel positieve krijgt.
Geen nette club, daarom doen we daar niet aan mee. Ik neem aan dat u niet wist dat reviews ook gekocht worden.
Homeovet klantenservice

Slechte website belabberde klantenservice

Na een aantal dagen is het nog steeds niet verstuurd een ook 0 reactie vanuit de "klantenservice" slechte zaak.

16 augustus 2024

Geachte Mevr. Lily Elenbaas

Bedankt voor uw fijne reaktie bij Trustpilot.

Bestellingen worden op werkdagen direkt verwerkt, echter in de vakantietijd kan dit enkele dagen langer duren dan normaal gezien momenteel de helft van het personeel met vakantie is.
Dit wordt ook in onze leveringsvoorwaarden aangegeven misschien heeft u dit niet gelezen.

Homeovet Veterinair Kliniek

15/08/2023 een online bestelling gedaan…

15/08/2023 een online bestelling gedaan van een uitrijdeken dat volgens de webshop op voorraad was.
Status nog steeds op "shipped".
Bevraging via klantendienst tot heden (2 x) blijft onbeantwoord!

Beste HomeoVet,
In antwoord op uw reactie kan ik melden dat er enkel een contactformulier via uw klantendienst online kan verzonden worden omdat er geen telefoonnummer, noch e-mail is vermeld. Ik heb wel degelijk 2 meldingen verzonden en telkens mijn ordernummer 12023080012 opgegeven. Als u meent dat het is verzonden naar België is dit via een serieuze omweg!

25 augustus 2023

Beste Eddy.

Helaas hebben wij geen mail van u ontvangen betreffende de levering van de uitrijdeken.
Deze is normaal aan u verstuurd naar België en is onderweg.

Homeovet Veterinair Kliniek.

Na drie weken nog niets ontvangen

Na ruim drie weken nog steeds niets ontvangen. Geen reactie op mijn bericht aan de klantenservice, evenmin op mijn mail.

Update: een aantal dagen na deze review kreeg ik een mail dat het artikel niet meer leverbaar is en is mijn geld teruggestort.

22 juli 2023

Beste Judith.

We hebben van alles geprobeerd om de cuddle pad te kunnen verkrijgen bij andere leveranciers, onze huidige leverancier beloofde te kunnen leveren wat normaal binnen 1 2 dagen plaats vind.
Helaas wordt de cuddle pad niet meer geproduceerd.
Uw Paypal betaling is onderweg aan u.

Ons excuus voor het niet kunnen leveren.

Nooit meer!!!

Zymoral besteld en zymosan ontvangen!!
Als ik zymoral bestel, dan zou ik graag ontvangen wat ik bestel en geen vervangend product!!!
Duurt te Lang eer pakket verzonden is!!
Nu zullen ze was een reactie plaatsen waar het mijn fout is maar zo heb ik ze ook ervaren via mail... NOOIT MEER!!!!

7 april 2023

Beste Sepp,

Wij bieden alleen Zymosan aan geen Zymoral, deze heeft u dus ook nooit kunnen bestellen, verder is de bestelling op 4 april verzonden en 6 april bij u geleverd.
MVG

Snelle levering, goeie prijs.
Was een beetje ongerust om de slechte reviews.
Niet nodig blijkt!

29 december 2022

Antwoord van Homeovet

Bedankt voor de 5 ster waardering.
We doen ons best om alle klanten tevreden te stellen.Er staan helaas een aantal oude revieuws op die allemaal zijn opgelost .

Homeovet veterinair Kliniek.

Geen bestelling ontvangen en geen reacties op mijn mail

Enige tijd geleden een wormenkuur besteld, echter na betaling niets ontvangen. Meerdere malen contact geprobeerd te leggen (via mail en contactformulier) maar zonder resultaat.

12 september 2022

Beste Leonie.

We hebben geen origineel recept van u mogen ontvangen.
Zo is uw bestelling geannuleerd .
Kijk even op uw bankrekening. !

teruggestort van bestelling
12 september 2022 om 11:25

NIET mee in zee gaan!!!

NIET mee in zee gaan. Ik heb hier wormenkuren besteld op 04-10. Toen ik zag naar welk adres ik het dierenarts-recept moest sturen ging er een lampje branden en ik zag daarna pas dat Homeovet erg slechte recensies kreeg. Ik heb de betaling proberen te annuleren via Paypal en direct een mail gestuurd naar homeovet (via de site, er staan verder geen telefoonnummers of mailadressen), hierop tot op heden (14-10) nog geen enkele reactie natuurlijk. Paypal dreigt met incasso en Homeovet heeft niets laten horen, ik heb geen spullen ontvangen maar moet wel betalen.

14 oktober 2021

Beste Maike .

Wij geven duidelijk aan hoe het werkt met bestellen van wormkuren op
onze website.
U heeft een bevestiging van uw bestelling op uw mailadres gekregen ( recept eigen dierenarts).
U heeft onze leveringsvoorwaarden gelezen en begrepen , ook daar worden telefoonnummer adres mailadres vermeld en de recept procedure aangegeven.

Het is erg makkelijk om iemand anders de schuld te geven zeker als dierenarts, en u weet dat de wetgeving voor wormkuren paard sinds 2007 veranderd is.
Daarna geeft u bij Paypal aan ( claim) dat iemand uw inlog heeft misbruikt, deze is door Paypal na controle afgewezen.
En vervolgens bent u ineens dierenarts, dan had het ook bij u eigen leverancier
kunnen bestellen.

Uw betaling is teruggeboekt naar leveringsvoorwaarden.

Eigenlijk zou zich moeten schamen als collega.

Waardeloos…

Een bestelling geplaatst en meteen (paar minuten) geannuleerd. Ondanks mails en meldingen toch na een paar dagen het pakket ontvangen. Onder het mom dat ze snel alles verwerken. Geretourneerd en ongeopend met verzendbewijs. Niet reageren op mails of telefoon. Maar wel de factuur via Klarna sturen. Vreselijk! Het snel werken geldt helaas niet voor retouren.

28 september 2021

Is Homeovet wel helemaal wettelijk bezig?

Toen ik melde dat het pakket s'morgens ernstig beschadigd voor de deur stond kreeg ik de volgende mail:
”Laut unsere AGB sollten Sie niemals einen beschadigten Paket annemen, so Sie haben fur einen unbeschadigsten Paket unterzeichnet. ”
De AGBs die ik heb ondertekend voor aannemen of afwijzen konden niet nagekomen worden, omdat Homeovet blijkbaar akkoord was gegaan met de deense koerier om s'nachts te leveren zonder handtekening.
Koerier schreef dan ook:
According to our terms of trade they are not allowed to ring the doorbell or knock, and do not need a receipt or signature confirming receipt of the parcel, or that you have approved delivery of your parcel.

Op verzoek van verkoper heb ik fotos gestuurd van de dichte, beschadigde doos, niet om de hele inhoud te claimen (beide flesjes) maar om de mogelijkheid te behouden om de doos terug te sturen.
Dit stond duidelijk in mijn mails.
Toen ik daarna werd verzocht om fotos vd inhoud te sturen heb ik doos geopend en fotos gestuurd op 28 maart (23 stuks), 30 maart (15 stuks), en op 11 april (4 stuks), met de uitleg dat er 1 fles stuk en leeg was

Verkoper antwoordde:
”Transport is voor risico besteller zie onze leveringsvoorwaarden.
Verder heeft u geprobeerd het volledige pakket te claimen , na opvraag
van foto,s. blijkt er maar 1 verpakking beschadigd te zijn.” (bemerk de achteloze interpunctie)

Op mijn poging om deze beschuldiging recht te zetten is geen antwoord meer gekomen.

Als je de wet raadpleegt krijg je:
"Kauft ein Verbraucher von einem Unternehmer, trägt das Transportrisiko der Unternehmer. Das Transportrisiko kann nicht auf den Verbraucher übertragen werden. Etwaige Klauseln dieser Art, beispielsweise in den AGB, sind unzulässig."
"Das Geld ist daher unabhängig von der Auseinandersetzung mit dem Transportunternehmen zurückzuerstatten."
Bron: haendlerbund.de

Homeovet heeft geen telefoon nr. en op het adres vd webshop zit een dierenkliniek. Toen ik daar naar toe belde zei de receptioniste dat Homeovet daar niet zit maar vanuit een magazijn vlak in de buurt opereert.
Op de website van Homeo (want het is geen vet) staan dezelfde fotos als de dierenkliniek op haar website heeft staan, waardoor men gelooft dat er een dierenkliniek aan de andere kant zit.
Dit is klantenmisleiding en is strafbaar.
Zou dit de reden zijn dat de mails altijd eindigen met "Homeovet Veterinair Kliniek.", maar nooit met een naam?

9 mei 2021

Beste klant.
uw bestelling is normaal verwerkt en geleverd.

Beschadigingen moet u bij de vervoerder melden deze hiervoor verzekerd.
De rede dat wij niet meer naar u toe reageren is eenvoudig.
In emails van u worden 3 verschillende namen gebruikt zo werd de reakties als onbetrouwbaar ingeschat.
Mario Vink
Match Vink
Oiran Vink
Betreffen onze kliniek, Homeovet ( Mediscent) is de grootste en modernste Kliniek op 700 M2 in oost Nederland.
Verder heeft u 2 verpakking opnieuw ontvangen service onze kliniek.

Zou u zo vriendelijk willen zijn deze totaal ongefundeerde klacht te verwijderen.

Totaal geen reactie!

Ik bestelde ongeveer anderhalve maand geleden voor € 150,00 aan druppels. Discus Comp. Heb daarbij per ongeluk aangeklikt dat ik het wel op een verzameladres wilde ophalen.Toen ik de mail kreeg dat ik het kon ophalen, bleek ik helemaal naar Deventer te moeten. Ik woon in Ermelo. Drie keer een uitlegmail geschreven en in de tweede en derde mail aangegeven dat ik wel voor verzending wilde betalen, ook al had ik recht op gratis verzending. Nul, niets, nada, niente. Doodse stilte. Ze reageren gewoon niet.Zeer frustrerend en ik heb de druppels dus nog steeds niet. Het zal er wel op neer komen dat ik straks toch naar dat bedrijf toe moet om mijn frustratie te tonen. Echt te gek voor woorden.

17 april 2021

Beste Bert.

We begrijpen je frustratie.

Maar u kunt kiezen voor transport Parcel.nl of een afhaalpunt bij u in de buurt.
U heeft gekozen voor een afhaalpunt in Deventer de keuze had ook dichter bij uw adres kunnen zijn, uw keuze .
U heeft uw pakket niet afgehaald en is op kosten retour gekomen en afgewikkeld alles is normaal via mail aan u kenbaar gemaakt.
Had u eenvoudig opnieuw besteld met levering op uw huisadres was het binnen enkele dagen bij u thuis geleverd.

Het is geen fout van ons.
Jammer dat u zo ventileert.

Homeovet Veterinair Kliniek.

Verkeerd product ontvangen, geen enkele service

Verkeerd product ontvangen. Dit heb ik niet binnen 48 uur gemeld (omdat mijn paard onverwachts werd ingeslapen) dus heb ik pech. Eerst kreeg ik nog bericht dat het echt niet kon want de bestellingen worden op code verzameld en gecontroleerd door een medewerker. Toen ik een foto stuurde waarop duidelijk te zien is dat het toch echt het verkeerde product is kreeg ik te horen dat ik pech had omdat ik het direct had moeten melden.

27 november 2018

Beste Mevr Kik,

Wel eerlijk blijven! U reageerde een maand later en wel in eerste instantie wegens een verhuizing: zie uw mail aan ons.
Nogmaals: het door u gekochte produkt wordt op batchcode verzameld, we hebben dit voor u nagekeken en de voorraad gecontroleerd, deze was conform de uitlevering.

Bestelling duurde lang dus gemaild dat …

Bestelling duurde lang dus gemaild dat ik de bestelling wilde annuleren, maar toen werd de bestelling dezelfde avond aangeboden aan de bezorging. Toen de bestelling werd geleverd bleek het artikel een andere kleur te zijn dan besteld en heb toen wederom gemaild om het artikel retour te zenden. Alleen kreeg ik geen enkele reacties op mijn berichten, dus het product heb ik nog steeds terwijl er niet is geleverd volgens bestelling en deze bestelling al was geannuleerd voor verzending. Heel erg slecht bedrijf, ze houden zich niet aan de voorwaarden. Ook is het zo dat er geen mogelijkheid is voor telefonisch contact dus ze verschuilen zich mooi achter het contactformulier/e-mail.

18 juli 2017

Antwoord van Homeovet

Beste Trust Pilot, deze reactie is anoniem, wie of wat dit zijn is niet bekend. Reactie niet mogelijk.

Hele slechte ervaringen met deze …

Hele slechte ervaringen met deze website.
De bestelling kwam pas 3 weken later aan als de verwachte datum.
En ze hebben er andere spullen ingedaan dan dat ik had besteld en dat hadden ze ook nog doodleuk veranderd met pen.
Het is bijna lachwekkend hoe slecht dit is.

3 mei 2017

Antwoord van Homeovet

Beste jongedame, je naam komt niet voor in ons klantenbestand ............!

Reviews in alle talen tonen. (21 reviews)