Ik heb hier één keer gebruik van gemaakt om een hotel kamer te boeken via Hotels.com voor twee nachten toen we bij het hotel aan kwamen zei de balie medewerker dat er twee boekingen in stonden du... Toon meer

Wat een verschrikkelijke service. Zeer slecht telefonisch bereikbaar. Jaren klant geweest en bonusnacht ingewisseld, per ongeluk verkeerde datum ingevuld en niet aan te passen zeggen ze. WEG bonusnach... Toon meer
Geboekt via Hotels.com, creditkaartgegevens afgegeven voor prompte betaling. Normaliter krijg je direct een bevestiging. Nu helemaal niets. Uiteindelijk na heel veel moeite telefoonnummer gevonden van... Toon meer
Voorschot betaald van 112 EUR bij boeking. Boeking tijdig en correct geannuleerd 15 dagen op voorhand. Voorschot wordt niet teruggestort. We zijn nu al 2 maanden verder. NOOIT BOEKEN VIA HOTELS.COM. K... Toon meer
With Hotels.com, it’s all in the name. Choose from hundreds of thousands of hotels and earn rewards on all of them for every trip. We make it easy to find the right stay, wherever you’re headed. We help travelers book hotels with confidence through instant discounts, comparison tools, 24/7 customer service and flexible options it is easy to find the right hotel for every trip. From earning rewards for your future trips on eligible stays to unlocking Member Prices for instant discounts. we’re here to make booking feel simpler, more valuable, and help you save time choosing the right stay. We’ve built Hotels.com to help travelers spend less time comparing endless choices and more time feeling good about the stay they book. With upfront pricing, helpful hotel comparison tools, and flexible options when you need them, we make it easier to book with confidence and get more out of every trip. *Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.
Get instant discounts on hotels today.

10440 North Central Expressway, 75231, Dallas, Texas, Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Ik heb een bonusnacht van 115,34 Euro ingezet. Jammer genoeg moest ik dit wel betalen bij de accommodatie en nu vraag ik al meer dan 2 maanden mijn bonusnacht terug bij hotels.com. Ze hebben mij na ettelijke meldingen via telefoon en e-mail al een bonusnacht 72,94 Euro teruggegeven maar het volledige bedrag terugzetten lukt hen niet. Is dit puur wanbeheer of opzettelijke diefstal?
Ik boekte vandaag via hotels.com een hotel in Den Haag. Er werd via ideal Geld afgeschreven waarna geen boekingsbevestiging volgde en ik de melding kreeg dat de betaling niet gelukt was ik ik het via een andere betaalmethode moest proberen. Telefonisch contact bleek, zonder boekingsnummer, onmogelijk. Uiteindelijk was de enig mogelijke manier om contact te krijgen via twitter. De medewerker aldaar zei via mijn mailadres of afschrift (beide als screenshot gestuurd) niets te zien en beëindigde daarmee de service. Ik heb kortom wel een betaling gedaan, geen dienst geleverd en hotels.com weigert dit op te lossen, het bedrijf licht klanten zodoende op.
Huis geboekt via Hotels.com, 4 nachten voor 1041 euro. Bij aankomst bleek huis verhuurd te zijn. Kregen van verhuurder nieuw huis welk duidelijk bewoond was door een gezin dat er stante pe uit is gemoeten vanwege onze komst. Een heel erg vies en smerig huis, vol met troep, beslapen bedden, geen linnengoed en handdoeken, volle koelkast, smerige oven, vuile vloeren en vieze badkamer. Duidelijk een bewoond huis met heel veel rotzooi.
Hotels.com geeft niet thuis na klacht, nou ja een beetje, geven 150 euro korting op een nieuwe boeking. Wat een sof!!!
15 Jaar lid, Goldmember, probeer bonusnachten in te wisselen, slechts de helft gehonoreerd, andere helft foetsie.... telefonisch geen enkel fatsoenlijke oplossing, klaar mee.
Wat mij meteen opviel toen ik in het AX ODYSY hotel kwam het personeel, ze zijn vreselijk vriendelijk in het begin. Naarmate je langer verblijft zakt de vriendelijkheid weg jammer genoeg.
Ik bleef 3 weken daar in Malta. De kamers werden goed onderhouden elke dag 3 flesjes water, had goed contact met de cleaner van de kamer. De hele vakantie waren ze vriendelijk tegen me. Alleen het restaurant is slecht. Ik was een paar dagen niet lekker vroeg om eten op de kamer kon niet naar beneden als antwoord kreeg ik we doen niet aan roomservice. Ik zei dat ik all inclusive had en niet om roomservice vroeg ik was ziek. Met pijn en moeite kreeg ik eten.
Lunch en Diner is altijd koud als het op je bord komt. Industriël eten. Ik at soms alleen nog ontbijt. Nam yoghurt en cruesli met fruit. De omelet was ook altijd koud en taaie bacon. Mijn voorstel was plaats op de tafel zo'n gasplaat wat je ziet in Dubai, Japan, zuid Korea etc. en maak je eten op je eigen manier warm. Ook voor lunch en Diner. Je kan alles grillen vreselijk lekker trouwens. Het kost je maar 2 minuten om dit op de plaat te verwarmen. Ze wisten dondersgoed dat dit bestaat. Maar nu hebben ze verwarmde kookplaten met een te dikke pan erop staan dus de warmte gaat verloren het eten wordt niet warm genoeg. Jammer als je kwaliteit wilt laten zien dan zou ik de gasplaten op tafel laten installeren. Dan doe je het op je eigen manier. Veel lekkerder.
Met de receptie was het probleem als je belde op je kamer om iets te vragen moest je ongeveer 20 'a 30 minuten wachten voor ze opnamen.
Ik ben tevreden met de kamer uitzicht opzee. De Jacuzzi's en 2 zwembaden op het dak. Genoeg ligbedden liggen vreselijk lekker. Dat ziet er erg goed uit soort van luxe.
Beneden zijn er verschillende ingerichte vertrekken voor ieder wat wils ook is er een Barista en een bar voor drankjes en heel veel zithoeken. Het interieur ziet er erg goed uit.
Goed beschouwd geef ik 4 sterren voor dit hotel maar ze moeten echt iets gaan doen met het Restaurant.
Paar probleempjes met mijn boeking. Klantendienst gebeld. Onmiddellijk iemand aan de lijn en vlot verder geholpen door een heel vriendelijke medewerkster. Zo moet het!
We boeken zeer regelmatig via hotel . com al jaren eigenlijk. Altijd goed.
PAS OP! Krijgt geen bevestiging van je betaling en er is GEEN normale klantenservice. Kunt bellen maar is niemand in Nederlands of bekwaam Engels beschikbaar. Kreeg uiteindelijk een vrouwtje aan de lijn die beloofde de boeking binnen 5 dagen terug te storten...
Hotels.com heeft ontvreemd mijn 6 bonusnachten met gemiddeld prijs 120 euro per nacht, en 6 stempels, alles verdwenen uit mijn account per 29 september 2023 terwijl van 27 oktober t/m 29 oktober 2023 heb ik 4 nachten gereseveerd met 4 stempels die allen blijf staan in mijn account. Ik heb Hotels.com hierover gevraagd, ze antwoordden dat ze een melding op mijn account hadden staan, Maar weet je, je gaat niet altijd naar je account om het te controleren. Vanaf nu vertrouw ik de service van hotels.com niet meer, dus kan ik niet voor hotels.com met één ster te beoordelen. Mijn vrouw heeft ook 4 bonusnachten gemiddeld 110 euro per nacht die verdwenen in haar account per 23 augustus 2023. Hotels.com is Waardeloos !
Wij hadden 1 overnachting geboekt in Antwerpen. Klantenservice nog gebeld, omdat ik een aantal vragen gehad. Vriendelijk geholpen door een mevrouw en dacht goed mee. Reservering goed doorgekomen en alles was netjes geregeld. Ik raad bij deze hotels.com
wel aan (ik was huiverig door eerdere recensies, maar ben positief verrast).
Waardeloos! Heb een boeking gedaan bij dit bedrijf, wel geld afgeschreven maar er is nooit iets bevestigd. Gebeld en gezegd dat het geld binnen 2 weken op mijn rekening zou komen, nou vergeet het maar.
Boek hier niet! Erg slecht.
Probeerde een upgrade van een éénpersoonskamer naar tweepersoonskamer te regelen maar dit bleek niet mogelijk. Kreeg van hotels.com de mededeling dat het gotel was volgeboekt terwijl dit niet het geval was. Vroeg om een factuur en kreeg die niet. Bedrag was ook niet restitueerbaar. Wat ern vreselijk bedrijf.
Hotel in Nijkerk geboekt en betaald bij aankomst geen kamer.
Geprobeerd mijn geld terug te krijgen onbegonnen werk.
Ze kunnen de code van de boeking die op mijn afschrift staat niet vinden.
Gebeld gemaild alles geprobeerd maar naar mijn geld kan ik fluiten
Voortaan gewoon weer Booking.com dat is echt veel beter.
NOOIT MEER HOTELS.COM !!!!!!!!!!
218 euro betaald en bij het hotel aangekomen boeking geannuleerd, na veel contact met hotel en hotels.com geen restitutie, nooit meer hotels.com
hotels geboekt in Griekenland met hondje en betaald Toen kreeg ik een mail het Hotel heeft je boeking geannuleerd. Ik heb toen gelijk contact met het Hotel opgenomen en die wisten nergens van. Ik heb mijn geld teruggevraagd bij hotels.com en dat zou binnen twee weken gebeuren. Na drie weken gebeld omdat er nog steeds niets terug was gestort en kreeg toen een vaag verhaal dat het was blijven hangen. Ik heb gevraagd het direkt over te maken en kreeg als antwoord nee dat duurt wel weer drie weken dus al met al 6 werken verder en nog niets. Voor mij nooit meer Hotels.com oplichters zijn het
Al verschillende keren geboekt bij hotels.com. Alleen laatste keer misgegaan, geen reservering maar wel geld afgeschreven. Gebeld en gelijk contact. Goed geholpen. Nieuwe boeking gemaakt en het teveel betaalde geld stond binnen een paar dagen weer op de rekening.
Betaald voor een boeking die nooit is gedaan. Ze geven aan dat het geld teruggestort wordt. De NL klantenservice zegt binnen 5 tot 10 werkdagen. De ENG klantenservice zegt binnen 3 tot 4 werkdagen, de andere medewerker zegt weer dat het binnen 72 uur weer op de rekening moet staan.
Blijf bellen en mailen naar hen om een terugbetaling. Ik heb gemaild naar info en het telefoonnummer vind je via de website. Ik heb printscreens van de betaling en de boeking die ik gedaan heb op hun website (let op het gaat niet om de bevestiging van de boeking want die heb ik nooit gekregen), gemaild. Uiteindelijk krijg je wel een reactie van hen.
Ik heb het geld teruggekregen na 5 dagen. Kijk aub uit iedereen en boek gewoon via hotel of het betreffende bedrijf zelf. Kost je misschien iets meer geld, maar hopelijk scheelt dit wel een betaling die je niet terugkrijgt als je er niet achteraan gaat.
Helaas ook een hotel geboekt en betaald maar geen reservering. Volgens de telefoniste is er geen betaling binnen gekomen en krijg ik mijn geld binnen 72uur terug. Volgens mijn eigen bank is iDeal betaling gewoon bij de tegenpartij aangekomen. Geld foetsie. Mijn advies; boek hier niet.
Zelfde verhaal als iedereen: boeking gemaakt via hotels.com. wel geld van mijn rekening, geen reservering, klantcontact slecht. Ik heb Kassa gevraagd onderzoek te doen naar Hotels.com. Mijn voorstel is dat iedereen dit doet, dan gebeurt er misschien wat bij dat "bedrijf".
Ik heb een hotel geboekt via hotels.com. Het bedrag is van mijn rekening afgeschreven maar ik heb geen bevestiging ontvangen. Het kon 24 uur duren voordat ik een bevestiging zou kunnen ontvangen. Echter was de boeking voor dezelfde dag. 3 medewerkers klantenservice aan de lijn gehad met 3 verschillende verhalen. Zij konden mij niet verder helpen. Ik kon in de tussentijd weer boeken maar dat op eigen risico want het geld zou ik niet terug ontvangen als de bevestiging na 23 uur opgestuurd zou worden. Geen informatie over de afspraken te vinden op de website en ze willen wat er telefonisch is besproken ook niet per mail bevestigen. SLECHT!