Heel vriendelijk, super service. Er wordt meegedacht als je het laat personaliseren. Zo werden er mij meerdere kleuren voorgesteld die kortbij mijn gekozen kleur lagen. Zo kon ik duidelijk het verschi... Toon meer

Heel blij met Huis vol Dromen, ik kwam hier toevallig terecht en wat een leuke producten allemaal. Ook als je een bericht stuurt of mailt, krijg je heel vlug een antwoord. Aanrader!

Een droomcadeau en perfecte eerste knuffel. Voor de pasgeboren zoon van vrienden zocht ik een bijzonder knuffeldoekje. De levering was razendsnel en het borduurwerk was werkelijk prachtig: elk de... Toon meer

1. Handwerkgroothandelaar
  2. Babywinkel
  3. Handwerk

Met Huis vol Dromen wil ik mijn zelfgemaakte creaties graag tentoonstellen maar je met andere producten ook inspiratie geven voor je huis. Je kan dan ook bij Huis vol Dromen terecht voor kado's, gepersonaliseerde producten en unieke decoratie voor thuis.

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Heel blij met Huis vol Dromen

Ook als je een bericht stuurt of mailt, krijg je heel vlug een antwoord.

Aanrader!

16 maart 2026

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, super service. Er wordt meegedacht als je het laat personaliseren. Zo werden er mij meerdere kleuren voorgesteld die kortbij mijn gekozen kleur lagen. Zo kon ik duidelijk het verschil zien.

13 maart 2026

Leuke producten

Leuke producten, zeer goed en mooi verpakt. Ook een leuk briefje erbij.

Echt een aanrader van een webshop.

13 maart 2026

Een droomcadeau en perfecte eerste…

Een droomcadeau en perfecte eerste knuffel.
Voor de pasgeboren zoon van vrienden zocht ik een bijzonder knuffeldoekje. De levering was razendsnel en het borduurwerk was werkelijk prachtig: elk detail was met zorg en vakmanschap gemaakt. Toen ik een kleine vraag had, werd ik niet alleen direct gehoord, maar ook met warmte en respect behandeld. De verkoper reageerde empathisch, dacht mee en bood meteen een oplossing, nog voor ik er zelf om hoefde te vragen. Hun service straalt vriendelijkheid en professionaliteit uit.

Wat een mooi en blij moment had moeten zijn, werd hierdoor nog specialer: ik voelde me als cadeaugever echt begrepen en gewaardeerd. Een bedrijf dat zoveel aandacht en liefde in zowel hun producten als in hun klanten stopt, verdient een groot compliment.

Kopers, wees gerust: dit schattige product is niet alleen een prachtige herinnering voor je baby, maar wordt geleverd door mensen die oprecht om je geven. Dit is precies zoals het zou moeten zijn – een warme ervaring van begin tot eind.

7 mei 2025

Kwalitatieve producten

Kwalitatieve producten. Ik had verschillende producten laten personaliseren en er werd goede opvolging en service verleend. Ik had graag een bepaalde kleur gehad maar er werd meegedeeld dat dit samen wel een rare combinatie kon zijn. En ik was blij dat ze mij hiermee hebben geholpen want uiteindelijk werd het zeer mooi. Enkel maar positief.

24 september 2025

Een nachtmerrie in plaats van een eerste lievelingsknuffel

Voor mijn pasgeboren zoon zocht ik een bijzonder knuffeldoekje. De levering was snel, maar het borduurwerk stelde teleur: het dino-hoofdje miste een oog. Toen ik de verkoper vriendelijk om een oplossing vroeg, werd ik niet gehoord maar minachtend en respectloos behandeld. In plaats van begrip of een simpel gebaar van service, kreeg ik beschuldigingen naar mijn hoofd. Ze hadden een foto waarop het oog te zien was, maar dit was de andere kant van het gezichtje. Ik werd neergezet als een leugenaar, zonder enig teken van empathie werden onvriendelijke mails verzonden. Ik moest maar betalen (€8,90- bijna de helft van het aankoop bedrag) voor het retourneren en dan zouden ze het wel eens gaan beoordelen.

Wat een warm en blij moment had moeten zijn, veranderde in een pijnlijke, stressvolle ervaring.
Ouders, wees gewaarschuwd: een schattig product is niets waard als de verkoper zo harteloos en onprofessioneel omgaat met klanten. Dit zou nooit zo mogen gebeuren, zeker niet bij iets dat je met liefde voor je baby uitzoekt.

24 september 2025
Logo Huis vol Dromen

Antwoord van Huis vol Dromen

Geachte Aranka,

Bedankt voor deze review die ver van de waarheid is. We hebben u meegedeeld dat we foto's hebben van de verzending en de oogjes perfect te zien zijn en ook aan de hand van de soort stof ook zeer duidelijk was dat het dezelfde kant was als de foto die u bezorgde waar op de plaats van de oog een wazige plek te zien is.

We hebben u dan ook het voordeel van de twijfel gegeven omdat wij meer dan 100% overtuigd zijn dat de producten in perfecte staat zijn vertrokken en een oog wat hierop geborduurd is niet zomaar kan verdwijnen. We hebben dan ook meer dan voldoende begrip en geduld getoond en zelfs een retourmelding aangemaakt.

U EISTE hierop een restitutie, een vervangend product en een retouretiket. Hierop hebben we u geantwoord dat u het product steeds kan terugsturen en nadat we het retour hebben ontvangen het nodige hiervoor doen maar geen gratis retour-etiketten aanbieden. Hierbij dreigde u dan ook meermaals met niet bestaande wetten en waarbij we u ook de links naar de wet hebben aangereikt.

Hierop volgde dan het dreigement dat u een slechte beoordeling zou schrijven als we niet klantvriendelijker waren. Waarop we nogmaals aangaven dat we graag het product retour hadden ontvangen om daarna het nodige te doen.

We waarschuwen dan ook collega ondernemers voor u.

Zeer goede producten

Zeer goede producten, het borduren is zeer goed en nauwkeurig gebeurd. Ik had de levering ook vlug in huis. Ben helemaal tevreden met mijn bestelling en de afhandeling.

22 september 2025

Snel geleverd, leuke babyspullen

Heel snel geleverd en het was goed verpakt, de handgemaakte kaart die ik bestelde was een zeer mooie extra. Leuke Trixie spullen aan een goede prijs en op een leuke website. Zeer tevreden

11 augustus 2025

Product ziet er mooi uit en is mooi…

Product ziet er mooi uit en is mooi verpakt. De kleur viel wel wat donkerder uit dan verwacht vanuit de foto op de site.

24 april 2025
Logo Huis vol Dromen

Antwoord van Huis vol Dromen

Hoi Sarah!

Bedankt voor je revieuw!
Om onze service te verbeteren zou ik graag willen weten of je de kleur van de naam of de rugzak lichter verwacht had.
Zo kunnen we onze productfoto´s aanpassen om dit in de toekomst te vermijden!

Kelly