Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem perfekt udført arbejde! Alt efter aftale lavet og mere til for at de selv skulle være tilfreds mere det de aflevede (uden ekstra betaling)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop fået ekstra isoleret vores etage adskillelse, samt skunk af Hus og Have eksperten. Det var professionel rådgivning og udførsel og vi er meget tilfredse. Prisen var skarp og alle aftaler... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We increased the insulation of our roof with Mark and Mikael and they were very nice,friendly and punctual. We would recommend their services to anyone without any hesitation. Easy to arran... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig professionel service fra første opkald til færdig isoleret hus, både hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forløbet har været nemt og kort. Vi synes allerede, at vi kan fornemme be... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemer voor isolatie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi rådgiver, vejleder og efterisolerer din bolig. Vi udfører primært fliserens og isoleringer, heriblandt hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse samt isolererer skunke. Vi udfører desuden også fliserens og algebehandlinger - og har du brug for hjælp med oprydning og bortskaffelse, kan vi også hjælpe dig med dette. Vi gør os umage hver eneste gang og bruger udelukkende materialer af bedste kvalitet. Når vi har udført en opgave hos dig og på din bolig, er det meget vigtigt for os at du er tilfreds, så du varmt kan anbefale os videre til andre.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God telefonisk rådgivning

Jeg fik rigtig god telefonisk rådgivning ift. hvordan jeg skulle forholde mig og hvordan jeg kunne minimere skaden, da jeg fik hul i taget. Jeg blev også hjulpet godt i den rigtige retning, da omfanget af skaden lå ud over Hus og Have Ekspertens kompetenceområde.

12 september 2019

Kære Kasper

Tak for din anbefaling. Vi er glade for at kunne hjælpe dig lidt på vej - held og lykke med taget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super arbejde og overholder aftaler.

Super arbejde og overholder aftaler.
Vi har fået efterisoleret vores loft og bygget ny gangbro. Samtidig er vores tag blevet efterset og repareret. Arbejdet har medført, at vi ikke længere bl.a. i regnvejr, har en fornemmelse af at være i sommerhus - isoleringen virker altså også støjdæmpende. Michael og Mark er behagelige håndværkere at have i sit hus, samtidig er de yderst effektive. Har man lavet en aftale med dem, holder de den.

9 september 2019

Kære Inge og Knud

Tusind tak for jeres meget flotte anbefaling. Vi er glade for kunne hjælpe jer.

De bedste hilsner
Hus og Have Eksperten

Super service.
Vi fik en god forklaring inden, under og arbejdet arbejdet var udført.
Der var ryddet op på adressen da de var færdige og regningen var til at gennemskue.

6 september 2019

Kære Nicolai

Tak for din fine anbefaling og for at du valgte os til at isolere dit loft.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået isoleret under vores…

Vi har fået isoleret under vores kolonihavehus , det er vi meget glad for....Hus og have eksperten kan meget anbefales, de kom som aftalt prisen var fornuftig og de isoleret mere end aftalt uden mere pris...Mange tak til jer :)

Vivian og Albert

13 augustus 2019

Kære Vivian og Albert

Tak for jeres anbefaling - og for at I valgte os til at isolere under jeres kolonihavehus.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores terrasse ser ud som ny

Vores terrasse ser ud som ny. Fantastisk 😁 Super behagelig kommunikation også 👍

10 mei 2019

Kære Lea

Ja, jeres terrasse blev en helt anden efter fliserens og imprægnering. Tusind tak fordi I valgte os til at gøre den fin igen.

Flot arbejde.

10 mei 2019

Kære Helle

Vi er meget glade for at du synes vi har gjort et flot arbejde med at få dine fliser flotte igen, tak for det.

100 procent tilfreds

God service, imødekommende, punktlige og venlige. Veludført arbejde og fair pris.

8 mei 2019

Kære Louise

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at du valgte os til at algebehande dit tag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot og professionel arbejde

Super flot og professionel arbejde. Kan varmt anbefale Hus og Have Eksperten.

5 mei 2019

Kære CE

Tak for din ros og anbefaling. Vi er meget glade for at du valgte os til at rense og imprægnere dine fliser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, hjælpsomme og meget effektive!

26 april 2019

Kære ML

Mange tak for din anbefaling - og tak fordi I valgte os til at algebehandle jeres tag samt rense jeres fliser og sokkel mv.

God kvalitet

God kvalitet, God service.

31 maart 2019

Kære You

Tak for din anbefaling - den er vi meget glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom til aftalt tid meget søde personer…

Kom til aftalt tid meget søde personer der stod i døren, det er meget pænt arbejde der er udført, meget fint rengøring efter endt arbejde.
Kan på alle måder anbefales.

29 maart 2019

Kære Jørgen

Tak for din gode anbefaling - den er vi meget glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtige, effektive og god pris

Vi har fået hulmursisoleret. De har været så fantastiske, godt håndværk og super søde. De har kæmpet med ekstra udfordringer, med fx jord i murerne, så det har støvet helt vildt. De sørgede for at der var pænt og rent efter færdigt arbejde. De har lavet en flot finish hvor de har bordet og fjernet mursten.
Vi er utrolig glade for deres hårde arbejde.

24 maart 2019

Kære Lea

Vi er rigtig glade for din meget flotte anbefaling - mange tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt arbejde til fornuftige priser

Vi var og er meget tilfredse med Hus og Have Eksperten. Vi havde et godt samarbejde og vi fik leveret et topprofessionelt produkt og arbejde.
Vi anbefaler varmt Hus og Have Eksperten både til den private kunde, samt virksomheder der søger en sammenarbejdes partner ift. isolering.
Derfor giver vi Hus og Have Eksperten fem stjerner!

A & M Delta Engineering ApS.

13 maart 2019

Kære A & M Delta Engineering

Mange tak for en meget flot anbefaling og et godt samarbejde.

100% i orden super hurtigt

Hurtig reaktion, mega hurtigt tilbud og totalt hurtigt og godt udført arbejde. Højt informationsniveau og meget kompetente løsninger.

Vi fik isoleret loftrummet. Og Mark rådgav fuldt ud relevant og rådede os også fra nogle mulige løsninger, da det ikke ville kunne betale sig eller give udlempe. Meget reel rådgivning.

12 maart 2019

Kære Peter

Vi er rigtig glade for din meget fine anbefaling - mange tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Loft isolering og general hjælp

Havde hurtigt brug for at få fjernet den gamle isolering på loftet og lagt ny op, i form af papiruld. Hus og Have Eksperten kom med et tilbud få timer efter første kontakt og gik i gang 2 dage efter. Var derudover behjælpelig med gode råd og kontakter til andre faggrupper, som vi stod og manglede. Altid smilende og energisk. Næste gang jeg skal bruge hjælp til noget vedr. huset så er det Michael jeg ringer til først.

25 februari 2019

Kære Malte

Tak for din fine anbefaling. Dejligt vi kunne hjælpe - du siger endelig bare til en anden gang.

Varmt gulv i kolonihavehuset

Varmt gulv i kolonihavehuset. Før var det koldt og nu er det dejligt varmt og jeg kan have mine venner på besøg. Tak for hurtig og billig isolering. Michael og hans makker udførte et godt stykke arbejde og ryddede pænt op efter sig.

24 februari 2019

Kære Mickey

Dejligt at høre at isoleringen under dit kolonihavehus har hjulpet så meget. Mange tak for din gode anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hus og Have Eksperten - reelt firma.

Hus og Have Eksperten kom med et godt tilbud om hulmursisolering efter en grundig gennemgang af vores hus - og udførte det 2 dage efter til fuld tilfredshed. Skar en pæn del af tilbuddet, da huset ikke kunne rumme den mængde isolering, som Michael forventede. Reelt firma!
Pernille Bennike

16 februari 2019

Kære Pernille

Mange tak for din pæne anbefaling - den er vi rigtig glade for.

Alletiders

Isolering under sommerhus. Alle aftaler overholdt til en fremragende pris. Fik også god hjælp og rådgivning til andre småopgaver. Meget tilfreds.

10 februari 2019

Kære Allan

Tak for din fine anmeldelse, vi er meget glade for at du er tilfreds med vores arbejde.

Så godt på alle områder

Vi har fået efterisoleret vores loft, og hvor er det bare dejligt - specielt nu hvor det er meget koldt og blæsende udenfor - det kunne vi tydeligt mærke indenfor før, men nu er det bare godt. Vi kan allerede mærke at vores hus er lunere og holder bedre på varmen, her er blevet så rart, og vi er endda blevet nødt til at skrue ned for vores radiatorer. Det virker bare lige med det samme. Vi glæder os meget til at se at varmeregningen bliver mindre, for vi skal helt sikkert ikke bruge lige så meget varme som før isoleringen. Michael og hans makker var bare så flinke. Super professionelt og godt udført arbejde. De gjorde præcist som vi havde aftalt og ryddede så fint op, så man slet ikke kunne se de havde været der. Kan klart anbefales, og vi har allerede aftalt at de skal rense vores fliser og gøre dem pæne til sommer.

3 februari 2019

Kære Leila

Mange tak for din fine anmeldelse - vi er meget glade for at høre at I er tilfredse og at loftisoleringen i jeres bolig har hjulpet så meget.

Vi ses til sommer.

Hurtigt arbejde

Nu er det jo næsten rart at det er frostvejr - der er ihvertfald blevet varmt indendøre! Og så er I jo hurtige!
Jan

29 januari 2019

Kære Jan

Hvor er det godt at høre, at isoleringen har hjulpet på din bolig. Tak for din anmeldelse.