Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var 12 både voksne og børn, der besøgte Hvidsten Kro og kan kun rose den meget venlige betjening. Tjener tog sig også tid til også at finde svar på spørgsmål til historiske fotos. Maden smagte dejl... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har jeg været der i ar 28 gæster fra en arbejdsplads der er fyldt på kroen langsomt betjening der er ikke pigen skyld hun ar efter hvad vi kunne se ene om alle de gæster på. hele kroen... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde glædet os til en madoplevelse. Men vi blev desværre så skuffet. Jeg bestilte flæskesteg/ medisterpølse med div tilbehør. Flæskestegen var så fed, at kød var der ikke meget af. Også havde de s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi blev mødt med venlighed ved døren, fik anvist bordet af en meget høflig ung mand. Vi fik meget velsmagende og velanrettet mad. Vores tjener var yderst høflig og professionel. En god oplevelse på kr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,6

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dårlig service, lang ventetid

Planlagt tur forbi Hvidsten Kro. Vi kommer ikke tilbage lige i foreløbig:(
Super dårlig service, hvor tjenerne fremstod forvirrede, irriterede og triste. Lang lang vente tid, og ikke en mad med nogen som helst form for kvalitet. Kan ikke anbefales. Øv øv, men fedt at se ift. historien bag.

28 januari 2023

Havde et weekend ophold

Havde et weekend ophold, hvor vi fik 2 gange morgenmad og spiste på kroen begge aftner, første aften fik vi juleplatte (3 person) hvor der var deres berømte æggekage med, hvilket ikke var nogen oplevelse, vi bad om ET halvt stykke rugbrød mere, hvilket vi skulle betale 10 kr. for ( så går man i små sko) for maden betalte vi 1275;- har ingen problemer med at betale gerne lidt ekstra, hvis man følte man fik noget for pengende, alt afmålt 3 sild, 3 skiver flæskesteg, til morgenmad var der 3 skiver rullepølse 3 skiver hamburgerryg, 3 skiver franskbrød igen var alt afmålt, det er lidt synd, kunne godt høre at det var noget der blev talt om
Man kan leve længe på navnet Hvidsten kro, hvis man passer på det, meget hyggelig kro med masser af minder

2 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kom lidt tilfældig forbi og så deres…

Vi kom lidt tilfældig forbi og så deres fine lille museum og blev enige om at spise der. Det var en dejlig autentisk oplevelse og super lækker velsmagende mad. Dansk bøf med god sovs og hjemmelavede rødbeder og agurkesalat, samt wienersnitsel med velsmagende stegte kartofler.
Vi var meget begejstret og vil snart komme tilbage igen, dog kan vi også læse de dårlige anmeldelser her - så vil være lidt obs på at gøre opmærksom på det ved bestilling næste gang.

29 oktober 2022

Oplevelse af god mad.

Har fået den mest fantastiske menu bestående af Engelsk bøf med bearnaise med tilbehør. En super lækker salat. Dessert bestående af varme vafler med is. Og ikke mindst en stor tak til Christian for den gode service. Alt i alt en dejlig aften.

22 oktober 2022

Skøn autentisk oplevelse

Skøn autentisk oplevelse, æggekage som den blev serveret i gamle dage (til alle curling børnene er det en del af oplevelsen, voldstegt æg med med voldstegt bacon er en helt anden ret 😘)

19 oktober 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I dag var vi på hvidsten kro for første…

I dag var vi på hvidsten kro for første gang
Et rigtig smukt og hyggeligt sted 😍
Vi havde bestilt kroens berømte æggekage, det var desværre en stor skuffelse, retten bestod at rugbrød , sennep og æggekage med slatten bacon der var kørt ind/ og rundt i æggekagen.

Man kunne have serveret æggekagen og bacon hver for sig og have givet smør og rødbeder til , samt den lækre sennep selvfølgelig med en merpris.

15 oktober 2022

Har i dag besøgt Hvidsten Kro

Har i dag besøgt Hvidsten Kro. Et rigtig hyggeligt sted, med museum og mindelund. Rigtig meget historie. Super lækker æggekage, god servering. Alt i alt en rigtig god oplevelse

13 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og god atmosfære

God pris og god atmosfære. Vi fik virkelig lækker mad. De var fleksible med de ændringer vi ville lave til maden. Dejligt at man også har adgang til det lille museum og mindelunden. De har ikke det største menukort.

4 september 2022

Et sted med sjæl…

Vi besøgte Hvidsten kro d.18-08-22.
Den smukkeste hyggeligste lille kro med en gribende historie. Lille museum ved siden af. Lækker gammeldags mad - vi fik den berømte “Gudruns æggekage” og bagefter flæskesteg og medister - super lækker mad! Dog er portionerne lidt små. Og prisen for 0,5 liters Coca cola, er lige i overkanten.
Personalet på kroen var meget flinke, venlige, smilende og imødekommende.
Vi havde en speciel oplevelse inde i kroen for vi var de eneste der var der, lige indtil de sidste 10 min.
Det var lavloftet, og alt stod nærmest urørt som var det i 1943. Det var som at gå ind i en tidslomme. Da vi sad der i kro stuen og vi hørte urets langsomme tikken på væggen, ja der var det som om man kunne fornemme stedets sjæl, og historiens vingesus … ✨🕊🕊
Bestemt et besøg værd - kan klart anbefales herfra ❤️❤️

22 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er den dårligste kromad vi har…

Det er den dårligste kromad vi har smagt. Bestilte fiskefilet og der kom en lille tørstegt fiskefilet ind. Jeg bestilte en dyrlægens natmad og en lille tynd skive leverpostej det var ikke iorden men der var 4 skiver saltkød det var flot. Sodavanden skulle serveres i glas i fremtiden istedet for den normale købte 1/2 liters flaske hvor de bare havde fjernet proppen. Æggekagen var ikke luftig og den var smags løs.
Vi fortryder at vi ikke læste trustpilot før vi besøgte jeres kro.
I skriver på jeres hjemmeside
Prøv vores æggekage
Vores hjerter banker for at lave velsmagende dansk mad af høj kvalitet og du kan forvente en oplevelse, der harmonerer med de traditionsrige omgivelser.
Man forventer hjemmebagt brød og mere pålæg på brødet til de priser og i skriver høj kvalitet. Meget skuffet oplevelse af maden
Denne anmeldelse er ikke overdrevet det er sandt at det er meget skuffende oplevelse. Hvidsten kroen har heller ikke svaret tilbage på alle de andre dårlige anmeldelser.

21 augustus 2022

2,7 stjerner er 2 stjerne for meget 😡

2,7 stjerner er 2 stjerne for meget 😡
Vi fortryder så bitterligt, at vi ikke brugt trustpilot som vi plejer😔

Vi besøget hvidsten Kro i dag, på vores ferie i det Jyske.

Jeg håber, at De skammer sig over, at De bruge Deres forfædres minder, til denne turistfælde.☹

Selve den historiske seværdigheder var helt i top, smukt restaureret, med en blanding af det "rigtigt" gamle og alm. ældre inventar. Kan man diskutere om, at nogle af møblere ikke passede ind, det en ting, men alt i alt, der var en fin stemning.😀
MEN, her holder alt rosen desværre op.
Vi var fire der desværre valgt den "berømte"æggekage med flæsk, det var en ok betjening, hvor personalet var iført bondedragt, efter lidt tid kom vores drikkelse, sodavanden blev serveret i egen plast, med tilhørende drikkeglas, til en pris af 55,- kr. her ville jeg nu gerne havde været ført bag lyset, som man bliver så mange andre steder, at ophældningen af de dyrebare dråber var med i prisen, så jeg følte jeg fik lidt ekstra service med i prisen😀
Øllene var ok, ikke noget at prale af.
Efter små 40 min, kom så den den den førnævnte berømte æggekage, i en 24 cm vel at mærke støbejern pande til deling, den noget kedeligt gulligt masse, med kogt svinehud med lidt "bid" i og lidt purløg, til den klækkelige pris af 139,- kroner pr. person, der var dog tilbehør til, bestående af 2 slags købe rugbrød og måske, måske ikke hjemmelave grov sennerp til.
Det er den ringest mad jeg/vi nogensinde har spiste på en restaurant og der er inklusiv Mac Donald og Carl's jr,
Magen til smagsløse
"æggekage"og koget blæverspæk, skal man godt nok lede længe efter, så bag dog jeres eget rugbrød! når I nu gerne vil være "autentisk", frisk kværn noget smør! brug, det salt og peber der står på borderne eller brug det bacon, der ifølge jeres egen opskrift "Gudruns æggekage"
skulle være i, der lå til fri læsning! så kunne det være at smagen, fandt sin vej frem, end at I fandt vejen frem, til intetanende turisters pengepung, der har rejst lange for at se dette historiske sted, som l på den mest usmageligste måde malker.

9 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig overnatning og lækker æggekage

Vi havde en virkelig dejlig oplevelse på Hvidsten kro. Vi fik æggekage og må sige, at den smagte virkelig godt. Vi besøgte kroens museum, gik tur i deres dejlige have med de flotte blomster. Sidst men ikke mindst overnattede vi i et virkelig hyggeligt værelse. Morgenmaden var fantastisk, meget forskelligt - gode oste og en topklasse rullepølse.
Personalet var super flinke og meget imødekommende.
Juli 2022 (Randi & Jørgen, Køge)
Helt klart et sted vi gerne kommer igen.

31 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang ventetid og mugne jordbær

Har i dag været på Hvidsten Kro for at spise æggekage.
Flæsken i æggekagen var oversaltet.
Der var rigtig lang ventetid på både æggekage og dessert. Der var mugne jordbær i desserten.

27 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stemningsfyldt sted men elendig…

Stemningsfyldt sted men elendig smørrebrød.
Bestilte frikadeller med tilbehør, og fiskefilet. Jeg fik serveret 1/2 skive “Koberg” rugbrød med smør og én frikadelle. Den mindste jeg har set, og tydeligvis opvarmet i mikroovn.
Den syltede agurk var hjemmelavet og god.
Pris 54 kr!
Ligeledes 1/2 stykke kedeligt rugbrød med den mindste fiskefilet jeg har set - dertil en skive citron og en klat remoulade.
Tulles frokostøl kom med en flue på skummet…
Oplevelsen af kroen var god, maden var i bedste fald et grin værd!

27 juli 2022

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse!
Der var ikke rugbrød nok til smørrebrød, og vi blev nødt til at tilkøbe rugbrød - hvilket virker absurd på en dansk restaurant!
Vi fik både marineret sild og stegte sild, og de var begge under middelkvalitet og manglede både smag og krydderier.
Både frikadellerne og medister var varmet op i mikrobølgeovnen og var begge fuldstændigt smagsløse.
jeg bestilte en halv liter sodavand, som jeg fik serveret i en plastik flaske, man føler sig snydt når man betaler 55 kroner for en sodavand og får den i serveret på denne måde.
Det er tydeligt at mærke, at kroen ikke gør en kulinarisk indsats for at holde på gæster, og lever ALENE på deres historie. Slet ikke pengene værd!

27 juni 2022

Ok velkomst

Ok velkomst, hurtigt servering af mad. Æggekage god men steg flæsk =kogt .
Hakkebøf fantastisk, schnitzel ok men de alm. Kartofler kunne godt være nye eller små, virkede lidt gamle. Drikkelse var egentlig ok men at servere en 1/2 liter sodavand i flasken, burde man ikke gøre. Men man burde servere den i glas uden flasken.
Hyggeligt museum god historie.

16 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?