Zeer goede service. Proactieve dienstverlening Vlot bereikbaar via email - vragen worden onmiddellijk beantwoord Veel goedkoper dan verzekering ter plaatse bij autoverhuurder met betere waarborg V... Toon meer
Zijn geld dik waard👍🏽Wanneer ze me nu aan de balie van de verhuurcenters met rust zouden laten ivm hun verzekeringen zou het helemaal té gek zijn🙏🏼Maar ja,daar gaan we niet op hopen🥴!
Onze claim werd zeer vlot en correct behandeld. Een geluk bij een ongeluk dat ik bij icarhire een verzekering had afgesloten.
We zijn nog maar pas lid van jullie verzekering we hebben nog geen ervaring maar via een vriend zijn we bij jullie terecht we hopen dat het een goede zaak is dank u
Car hire excess insurance that protects you against car rental excess charges. Daily and Annual policies accepted at all car rental locations worldwide.
Parkview, 82 Oxford Road, UB8 1UX, London, Verenigd Koninkrijk
We waren tot voor een jaar erg tevreden. Daarna: stilte.....Geen nieuws meer, geen aanrekening of betaling meer. Bestaat deze verzekeraar eigenlijk nog wel? Zijn we eigenlijk nog wel verzekerd ?
Hoe krijg ik een reactie?
Beleefde groeten,
J.

Antwoord van iCarhireinsurance.com
Ik had een vraag en er werd direct een oplossing voor gevonden...super vind ik dat!
Claim ingediend een aantal weken geleden maar tot op heden nog geen reactie gehad, ook niet mogelijk om status van de claim op te vragen. Reeds spijt dat ik de polis voor dit jaar vernieuwd had.

Antwoord van iCarhireinsurance.com
Het was gemakkelijk en overzichtelijk om de verzekering aan te gaan.

Zeer goede service.
Proactieve dienstverlening
Vlot bereikbaar via email - vragen worden onmiddellijk beantwoord
Verzekering loopt via Zürichverzekeringen dus zeer degelijk en betrouwbaar

Antwoord van iCarhireinsurance.com
Zeer vlotte afhandeling van mijn claim. Het geld stond een week later al op mijn rekening.

Antwoord van iCarhireinsurance.com
vlotte eerlijke afhandeling zowel bij afhalen van de wagen als bij het terugbrengen

Antwoord van iCarhireinsurance.com
Spijtig genoeg nog altijd geen vergoeding ontvangen voor het klein ongeval in Valencia op 29/08/2018.Nochtans alle bewijsstukken doorgemaild en ettelijke emails,maar geen enkele oplossing of vergoeding ontvangen!

Antwoord van iCarhireinsurance.com
Alles was snel geregeld en achteraf een datum aanpassing was ook direct in orde.

Antwoord van iCarhireinsurance.com
Betrouwbare, veilige en complete verzekering voor huurvoertuigen. Op weg zonder zorgen.

Antwoord van iCarhireinsurance.com
goede service en snelle behandeling.
aanbeveling voor iedereen

Antwoord van iCarhireinsurance.com
the service is good but the app is a real disaster