Jmbryg Reviews 42

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde ett bryggverk (Brewzilla Gen4 35L) samt lite tillbehör från detta företag i mars. Kort leveranstid till Sverige, bra priser och allt har fungerat som det ska. Rekommenderas!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade lite otur med fraktbolaget som bucklade till paketet med en brewzilla. Ringde och pratade med Mark på JMBRYG som direkt skickade en ny med retursedel för den tillbucklade. Har precis gjort först... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid gode hjælp og vejledning, og venlig betjening. Plus der er altid flere øl på hanen som man kan smage mens man kigger på alt udstyret.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Laang leveringstid... Bestilte onsdag før middag i forventningen om at leveringen ville nå at dukke op inden weekenden. Men sådan skulle det ikke gå, skulle efter sigende modtage den i dag mandag... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Bra priser och leveranstid

17 maart 2026

Snabba och bra service

Har precis gjort första bryggningen med brewzillan och är mycket nöjd.

11 februari 2026

Glad og tilfreds kunde

Jeg har brugt JM bryg igennem flere år, og er en glad og tilfreds kunde.

Det kan anbefales at tage forbi butikken, hvis du har brug for at se produkterne og få spørgsmål besvaret.

Nogle gange er der også smagsprøver :)

13 december 2025

Bedste service EVER!

Mark afleverede personligt min ordre fordi han alligevel skulle til Århus og satte ordren ind i drivhuset da jeg ikke var kommet hjem endnu. Det er den bedste service jeg har oplevet.

15 december 2025

De skal have stor ros

De skal have stor ros, de forberedte endda min ordre i helligedagene, så jeg ikke får ødelagt min mash. De fortjener stor ros. Jeg er rigtig glad og tilfreds.

20 april 2025

Super god service.

Super god service.
Da PostNord ikke evnede at levere pakken på rette adresse, og bagefter ikke var i stand til at finde den, var Mark hurtig til at sende en ny, og han vender altid hurtigt tilbage når man kontakter ham

2 december 2024

Antwoord van Jmbryg

Tak Brian at du vil skiver noget om JMBRYG. Det varme i hjertet selvom det var en træls omgang med PN.

Super venlig betjening af Mark

Super venlig betjening af Mark, der gav sig god tid til at besvare mine spørgsmål (som første gangs vinbrygger).
Bestilte mine varer den 20/11 og modtog dem allerede dagen efter (21/11).
Helt sikkert et firma jeg vil handle med igen.

21 november 2024

Antwoord van Jmbryg

Tak Steen! Velkommen til den nye hobby som Vin brygger!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god betjening og masser af gode råd

Altid god betjening og masser af gode råd.
Jeg kan stærkt anbefale at man kører ud og handler fysisk i deres butik.
Mark og Sofus har altid et kæmpe overskud til at snakke og nørde omkring de forskellige dele ved ølbrygning. Det er altid en fornøjelse, og de brænder virkelig for det de laver.
Kæmpe anbefaling herfra.

13 november 2024

Antwoord van Jmbryg

Tak Jesper for din pæne ord. Vi ses snart igen! ;-)

10/10 kan klart anbefales

10/10 kan klart anbefales. Priserne er halvdelen af hvad jeg kunne finde på alternative sider og selv billigere end de fleste på DBA. Service var fantastisk og meget hjælpsom. levering skete forbløffende hurtigt, jeg havde forventet det ville tage mindst et par dage men den ankom dagen efter jeg bestilte, knap 24 timer efter. Og produkterne leverer selvfølgelig, har ikke haft nogle problemer.

11 september 2024

Tak Hjalte ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet nogle gange med Jmbryg. Har kun oplevet god service fra firmaet.

12 september 2024

Tak Johnny!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde virkelig store forventninger…

Jeg havde virkelig store forventninger til jer og jeres produkter. Jeg gjorde som der blev beskrevet i filmen, og alt så godt ud. Min gærspand var tæt, men lige indtil urten kom i ca 7 liter røg der ud! Blev så irriteret sur og ked af at mit arbejde og penge var spildt. Jeg tog kontakt og blev guide igennem i masse istedet for at sige ups måske en fabriks fejl vi sender dig noget nyt, så blev det til en del mails frem og tilbage, og jeg smed håndklædet i ringen. Min urt blev fuld af bakterier for skulle hælde den frem og tilbage, og da lykken kom og den var tæt igen, og gæret var kommet i var taphanen igen utæt. Og alt var ødelagt. Havde håbet på lidt mere forståelse fra jer da jeg havde glædet mig til at skulle være min egen brygmester.

31 augustus 2024

Antwoord van Jmbryg

Vi har tilbudt dig meget hjælp og til sidst en løsning på gærspanden som du ikke tog imod.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Levering OK, men lav kvalitet af all-grain kit vejledning

Ingen problemer med bestilling og levering af varer.

MEN jeg bestilte fornylig et all-grain kit og her var den medfølgende levering desværre af decideret ringe kvalitet. Forvent derfor ikke et hurtigt og let bryg.

Vejledningen mangler i den grad kvalitetskontrol i form af korrekturlæsning. I vejledningen henvises til brugen af en brygmaskine, men det er ikke nærmere angivet hvilken og der er heller ikke yderligere parametre, som gør det muligt at tilpasse til eget bryganlæg. Derudover var den leverede mængde af malt til et 25 l bryg overraskende stor (9,2 kg), hvilket er en væsentlig detalje som bør fremgå i produktbeskrivelsen på websiden. Med mit Grainfather G30 anlæg skulle der improviseres for at komme nogenlunde i mål.

6 juni 2024

Antwoord van Jmbryg

Hej Morten, tak for din tilbagemelding her på Trustpilot. Vi skal nok kigger på det du skriver. Vi vil gerne forbedre os hele tiden. God ide med at skriv malt mængde på varebeskrivelsen. Det med brygmaskine er lidt svært ellers nå der findes så mange. Ved godt at G30 er nok maks 7 kg. Så er det bedst at hold dig lidt væk fra de alkohol stærkt øl kits. Det kræver mere malt. Du må gerne ring til mig hvis jeg kan guide dig til den næste øl kit ;-)
Mvh
Mark

Fremragende kundeservice!

Jeg har bestilt herfra af 2 omgange og været rigtig glad for de ting jeg har modtaget begge gange. Jeg har dog været uheldig at modtage nogle vare som havde modtaget nogle skader under fragten (det er hvad der kan ske når tunge kasser på 10-20 kg. sendes med GLS) og fik i den forbindelse fundet en rigtig god løsning sammen med Mark som gjorde at jeg kunne starte mit bryg efter planen. Jeg har kun modtaget kundeservice LANGT over standarten, hvilket også er derfor at JM-BRYG er det eneste rigtige sted for mig at handle bryggeriudstyr i fremtiden!

Tusinde tak!

8 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.