Ik lees in de oudere reviews duidelijk de signalen van een bedrijf in zwaar weer. De schuldvraag leg ik elders, is niet aan mij. Inmiddels zijn ze failliet. Ik heb te doen met de klanten die al een (... Toon meer
Een jaar geleden een marmeren tafel besteld. Veel gedoe gehad omtrent krassen en schade op het tafelblad en tafelpoten dus het moest geregeld terug. Tot op heden heb ik nog steeds schade aan de binnen... Toon meer
Wat een verschrikkelijk slechte service. We hebben een stalen onderstel voor de buitentefel gekocht bij dit bedrijf. Het onderstel is van slechte kaliteit en roest al binnen een jaar. Dus contact gezo... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Helemaal prima
Ik had 3 weken geleden een bestelling geplaatst van een stalen onderstel voor een tafel. Daarna ging ik online kijken voor reviews en toen zag ik al deze slechte reviews en toen maakte ik mij zorgen. Bij levertijd stond 2 weken maar zoals je kan zien is dit 3 weken geworden, niet heel erg want dit hebben ze netjes gemaild. Ik had gevraagd het na 16.00 uur te leveren en dat is ook netjes gebeurd. Kortom ik ben tevreden over de bestelling, afhandeling en bezorging.
Meer dan drie maanden moeten wachten!!
Meer dan drie maanden moeten wachten!!! Dan wordt er eindelijk een mail gestuurd dat de tafel komt, de dag voor levering nogmaals. Heb ik vrij geregeld (wat moeilijk was) bellen ze op de dag van levering om 11.00 uur dat de tafel niet komt!!! Ze jagen mij onnodig op onkosten!!!!
Helaas!
Ook hier ontevreden, m’n bestelling wordt vrijdag afgeleverd tussen 19-22 uur. Niemand gezien en de chauffeur belt om 22.15 uur dat jij bij 5 mensen niet kon leveren. Dit had hij uren daarvoor al kunnen zien en doorgeven. Vanuit klantenservice magere reactie en laks gedrag. Ik heb m’n order geannuleerd en ben naar een ander bedrijf gegaan. Die wel hun communicatie op orde hebben en de afspraken nakomen!
Note to self (and others)
Note to self (and others): LEES EERST DE REVIEWS
Wat ongelooflijk slecht. Bij het bestellen ging het al niet helemaal lekker (2x bellen om er zeker van te zijn dat de juiste maten in de bestelling stonden)... bij levering 1.2 kregen we beschadigde poten (leken wel 2dehands) want bij levering 1.1 kwam niemand opdagen. Er werd nog gevraagd of ik ook om 17:30 uur kon ipv 18... dus eerder van het werk weg en op tijd thuis, 21:45 uur werd er gemeld dat ze niet meer kwamen. Bij aflevering 2 weer dezelfde kwaliteit. De poten waren gewoon nat ingepakt en zat er een bubbeltjesplastic motief in de verf. Het retourneren gaat net zo lekker. De poten zouden tussen 8 & 9 smorgens opgehaald worden. Het is ondertussen 9:30 uur en nog steeds geen telefoontje of iemand die de intentie heeft om iets op te halen. Ook het bedhuis van mijn dochter heb ik eerst splintervrij moeten malen alvorens zij er in kon slapen. Maar dit was nog het minste van alles.
Dus de kwaliteit laat de wensen over, afspraken nakomen is blijkbaar erg lastig en het netjes oplossen is ook al een probleem...
Update 13-6: Tafelpoten zijn nog steeds niet opgehaald en de terugbetaling die begin deze week zou gebeuren laat ook op zich wachten. De "klantenservice" werkt ook niet mee en staat je ronduit asociaal te woord. Ipv het goed af te handelen maken deze mensen het alleen maar erger en de frustratie groter.
Update 18-6: De poten zijn opgehaald, het geld is gestort maar nergens een excuus voor de belachelijk afhandeling.
Leveren niet.
Leveren niet op de - al een maand eerder - overeengekomen leverdatum. Geen klantgerichte service medewerkers, komen niet met een oplossing.
Oops...
Oops.... dat zijn geen positieve en vertrouwenwekkende reviews die ik hier lees...en mijn ervaring tot nu toe is ook niet al te positief wat betreft de communicatie... Ik probeer al 4 dagen (mail en bellen) een tafel met afwijkende maat te bestellen, maar geen respons op mail en telefonisch is het verhaal dat er onderbezetting is vanwege ziekte en vakantie...
Als ik bel en navraag doe naar de status van mijn bestelling en aangeef dat mijn vertrouwen dalende is, wordt mij geadviseerd NIET bij hen te bestellen, want dat ze het allemaal niet trekken. Ze hebben 2 werkdagen nodig en die zijn sinds vrijdag (nu dinsdag) nog niet om. Ik wacht het t/m vandaag 16.00 uur nog af.
Service boven verwachting
Doe-Het-Zelf bouwpakket wandbord van steigerhout besteld. Meer dan compleet pakket en netjes op tijd geleverd. Bij het monteren heb ik zelf één plank verkeerd om bevestigd. Tijdens één telefoontje met de vraag of het mogelijk was zo'n zelfde plankje op sturen en wat de kosten zouden zijn, werdt mij verteld dat ze het plankje gratis zouden opsturen. De volgende dag heb ik het plankje mogen ontvangen waardoor ik het wandbord heb kunnen afmaken. Meer dan lof over de service en de mooie producten!
Levertijden worden totaal niet …
Levertijden worden totaal niet gehanteerd en als je klaagt heb je pech want er is iemand ziek (ofzo) en als je niet oppast ben je nog een leugenaar ook want jij zuigt de afspraken uit je duim !
Nooit meer