Doe-Het-Zelf bouwpakket wandbord van steigerhout besteld. Meer dan compleet pakket en netjes op tijd geleverd. Bij het monteren heb ik zelf één plank verkeerd om bevestigd. Tijdens één telefoontje met... Toon meer
Alternatief
Ik lees in de oudere reviews duidelijk de signalen van een bedrijf in zwaar weer. De schuldvraag leg ik elders, is niet aan mij. Inmiddels zijn ze failliet. Ik heb te doen met de klanten die al een (aan)betaling gedaan hebben.
Gelukkig is er een alternatief, een bedrijf met de zelfde of betere mogelijkheden: DK Schrijnwerk.nl . Een meubelmakerij waar de klanten, een fatsoenlijke prijs en duurzaamheid de belangrijkste waarden zijn.
Ga maar lekker naar Meubelen van…
Ga maar lekker naar Meubelen van Steigerhout in Huizen. Leuk bedrijf, alles maatwerk en gemaakt door een vrouw.
Ik had bij Jorg stalen poten besteld en bij het afhalen hoorde ik dat ik moest wachten want de mensen hadden een half uur vrij. Ga maar even lekker wat voor jezelf doen, was het advies. Is niet oké, vind ik.
Geen medelijden
Een jaar geleden een marmeren tafel besteld. Veel gedoe gehad omtrent krassen en schade op het tafelblad en tafelpoten dus het moest geregeld terug. Tot op heden heb ik nog steeds schade aan de binnenkant van de tafelpoot. Het personeel in de outlet zelf was een ontzettend arrogante vrouw die nauwelijks met je meedacht en je op een passief agressieve manier te woord staat. En de bezorger zelf was ook zeer onvriendelijk. Totaal geen medelijden met dat ze nu failliet zijn.
Ze zijn inmiddels failliet verklaard
Ze zijn inmiddels failliet verklaard. Niets meer bestellen dus ondanks dat de website nog bereikbaar is!
Niet bestellen!
Ik had een eettafel blad besteld, op de dag dat hij geleverd zou worden kreeg ik een telefoontje dat het tafelblad kwijt was?! En dat ik een nieuwe kon uitzoeken of kon annuleren. Ik heb diezelfde dag nog laten weten dat ik wou annuleren. Het geld zou binnen twee weken (zoals wettelijk verplicht) terug gestort worden maar na 2 weken had ik nog niks ontvangen. Na heel veel heen en weer mailen had ik na 4 weken nog niks ontvangen en toen heb ik uiteindelijk een incassobureau in moeten schakelen om mijn geld terug te krijgen. Yikes telefonisch zijn ze niet te bereiken en via de mail reageerde ze niet meer. Ik raad ernstig aan om je geld niet aan dit bedrijf te geven.
Een en al ellende
Niks bestellen! Je neemt tot. 3 keer toe vrij en ze komen niet. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en hebben elke keer een raar smoesje. Uiteindelijk maar geannuleerd. Ik snap niet hoe dit bedrijf kan bestaan.
Koop hier nooit iets!
Wat een verschrikkelijk slechte service. We hebben een stalen onderstel voor de buitentefel gekocht bij dit bedrijf. Het onderstel is van slechte kaliteit en roest al binnen een jaar. Dus contact gezocht met de klantenservice. Die reageren gewoonweg niet! Daarna meerdere malen gebeld (toen de telefoon nog opgenomen werd) maar de persoon aan de telefoon wilde ook niets voor ons doen. Dus na meerdere mails en belletjes de hoop opgegeven. Wat een kansloos bedrijf.
mooie steigerhoutenkast voor over losstaande diepvries
Goed contact met klantenservice, optie om order op laat tijdstip nog iets te wijzigen, goede aflevering van product. Precies de kast gekregen die ik wilde! Top.
Onbetrouwbare oplichters
'Een' ster is eigenlijk nog te veel voor HORK-steigerhout!
'Een' ster is eigenlijk nog te veel! Op 10 feb. de showroom bezocht, waar de door ons gezochte kast niet eens aanwezig was. 😤Hebben bij de receptie en bijbehorende kantoor zeker 10 à 15 minuten rondgelopen (de telefoon deed het óók niet), voordat er iemand van ver kwam, waarna een horkerige ontvangst ons ten deel viel. (Van een cursus `Hoe ga ik met klanten om' zou hij nog een hoop kunnen leren! Op de vraag wat de kast goedkoper zou worden met het achterwege laten van de achterwand, werd meegedeeld dat dat wel kon, maar de prijs hetzelfde zou blijven. We hadden een slecht gevoel bij dit bezoek. 160 km (v.v.) voor joker gereden voor een showroom, wat een heel groot woord is voor wat er te zien was. Bespaar u de moeite en ga HORK-steigerhout voorbij! Waar de reviews van feedbackcompany op gebaseerd zijn mag Joost weten! Dit is niet onze ervaring noch die van veel `mede-reviewers', zoal we lezen.
Kwaliteit is om te huilen
Kwaliteit is om te huilen. Je krijgt van te voren al op papier dat hout werkt. Maar er zitten zulke ruimtes tussen de plankjes vd ingelegde tafel dat een glas niet normaal blijft staan. Je bord wiebelt als een gek. Eigenlijk is de eettafel praktisch onbruikbaar. Paar keer contact gezocht maar negeren is het antwoord. Ik heb het opgegeven. Tafel gaat binnenkort gratis op marktplaats. Voor mij geen jorg meer.
Meer dan tevreden
We hebben bij Jorg een mooie tafelpoot gevonden voor onze nieuwe eettafel.
Het tafelblad hebben we zelf verzorgd dus kochten alleen de poot.
Bij aankomst bleken de bevestigingsplaten te groot voor het ovale blad.
We hebben direct gebeld en het probleem uitgelegd en ze kwamen gelijk met een oplossing. Teken af wat er onderuit komt, rij morgen langs en we maken het op maat.
Zo gezegd, zo gedaan. Een half uurtje wachten bij de werkplaats en de aangepaste poot mocht ik zo weer meenemen. Ook de afgeslepen stukken waren netjes met zwart aangetipt.
Het was onze eigen fout maar Jorg dacht mee en kwam met een super oplossing. We zijn dus erg tevreden over Jorg en zijn service.
Top service
top tafelonderstel in V vorm van staal in het zwart ontvangen. Super tevreden mee, werd thuis sneller afgeleverd dan verwacht.
Koop er niets!
Koop er niets!
Bestelling op 2 mei geplaatst, geen enkele communicatie vanuit he bedrijf zelf wanneer zal geleverd worden.
Uiteindelijk een datum ontvangen, dag voor de levering om 16u01 een mail ontvangen dat levering niet door gaat omdat er geen hout beschikbaar is.
Hiervoor speciaal een dag verlof moeten nemen, voor dit bedrijf lijkt dit heel normaal dat afspraken niet worden nagekomen.
Besluit order geannuleerd, wat een illusie dit bedrijf. Een schande voor Nederland!
Tranentrekkend dit bedrijf
Tranentrekkend dit bedrijf , ipv 6 weken ruim 8 weken wachten op je bestelling, en dan vervolgens op de dag van levering om 12:13 uur bellen dat de levering niet door kan gaan want de tafel was niet af.
Vakantiedag opgenomen voor jan met de korte achternaam.
En een simpel excuus is er niet.
Komt blijkbaar vaker voor daar want de dame die ik aan de telefoon had deelt het mede alsof het maar normaal is.
Bestelling geannuleerd via de mail.
Bellen hoeft daar niet want doen hun ook niet , communicatie is bar slecht.
Ga op zoek naar een bedrijf wat wel betrouwbaar is.
Ik beveel het bedrijf zeker niet aan.
Daar ga je zeker spijt van krijgen.
Niet tevreden
Niet tevreden!
Bestelling gedaan van tafelpoten op maat, omdat t blad ook niet helemaal recht was, 2 maten opgegeven. Daar werd ik netjes over gebeld. Hoopvol dus. De poten kwamen op de afgesproken tijd binnen, maar echt scheef! Helemaal uit t lood, cm verschil van links naar rechts en aan de andere kant van rechts naar links. Een mail over gestuurd ( want t ziet er niet uit!) ze waren gesloten ivm vakantie. En krijg een mail terug dat t staal krom trekt door t lassen en we zelf met de bouten moeten spelen om de poten recht te zetten. Wat dus niet mogelijk is.... teleurgesteld en uiteindelijk een dure koop geweest... nooit meer bij Jorg voor ons!!!
Wat een teleurstelling zeg
Wat een teleurstelling zeg! Marmer tafel besteld deze geleverd met vlekken en al. Als je belt om je verhaal te doen. Wordt er gezegd dat het alleen via mail kan. Je krijg antwoord dat het in de marmer hoort! Terwijl de plakband sporen nog zichtbaar op marmer zijn!(krijg je er helaas ook niet meer uit) Ze willen je niet tegemoed komen. Je wordt genegeerd. Echt om te janken dit!!!! Voor ons nooit meer Jorg steigerhout
Om te janken!!
Om te janken!!! 2 maanden wachten en dan komen ze een hoopje steigerhout brengen dat niet klopt met de tekening. Klopt ook niet met de afbeeldingen die op de site stonden en is dus dik 200 euro dat door het gootje gaat. Klachten worden dan ook nog eens slecht opgevolgd. Voor ons nooit geen bestelling bij jorg meer.
Bestelling was niet compleet
Bestelling was niet compleet, moest zelf latjes op maat zagen en hout bij halen bij de gamma. Schande, had meer verwacht.
Teleurgesteld en boos!
Medio april een bestelling geplaatst voor een loungebank op maat inclusief kussens. Een dag voor de levering worden we gebeld dat de loungebank €220,00 euro duurder ging worden omdat er extra kussens in moesten.
Wij hebben 2 maand geleden de bank besteld en ze komen er een dag voor de levering pas achter, heel bijzonder! Met de persoon die ons belde was niet te praatten. Het was onze fout terwijl ( net nog geprobeerd) we gewoon op de site de bank zoals we hem besteld hebben opnieuw kunnen bestellen.
Voor ons geen Jorg meubelen meer! Je maakt mij niet wijs dat je dit niet eerder had kunnen communiceren. Daarbij had ik ook nog een snipperdag genomen! Jorg bedankt! Wat een waardeloos bedrijf zijn jullie!