Twee fauteuiltjes werden prima op tijd geleverd , uitgepakt en neergezet . Tevens werd de verpakking meegenomen. Vriendelijke en nette leveranciers . Echt top 👍
Vriendelijke jongens, die alles netjes gemonteerd hebben. Ook dingen toegelicht, en al het plastic en karton meegenomen hebben. Dus daar had ik geen omkijken na! Super service ik ben dik tevreden!
Waardeloos bedrijf! Incomplete levering, deel van ons al betaalde bankstel is kwijt. De bezorg medewerker tekent zelf af voor complete levering nadat wij weigerde te tekenen voor ontvangst. We zijn al... Toon meer
Twee fauteuiltjes werden prima op tijd…
Twee fauteuiltjes werden prima op tijd geleverd , uitgepakt en neergezet .
Tevens werd de verpakking meegenomen.
Vriendelijke en nette leveranciers .
Echt top 👍
Netjes en snel geleverd geen gemor over…
Netjes en snel geleverd geen gemor over het plaatsen en verwijderen verpakking zeer vriendelijke mensen
Hele nette bezorgers
Hele nette bezorgers. Belde van te voren. Al het verpakking materiaal meegenomen.
Echt top!!!
Aflevering Stoel
Netjes van te voren bericht dat ze er aan kwamen.
Zeer vriendelijke jongens.
Perfect afgeleverd en op de plaats gezet.
Voorkomende behulpzame bezorgers
Voorkomende behulpzame bezorgers, planning liep gesmeerd, alle inpakmateriaal ging mee retour.
Top service !!
Vriendelijke jongens, alles werd netjes gemonteerd, al het overige verpakkingsmateriaal karton en plastic werd allemaal meegenomen.
Het klopt wat er op de wagen staat "Nederlands netste meubelbezorgers" gewoon top service ik ben super tevreden !!!
Vriendelijke jongens
Super service ik ben dik tevreden!
Nieuw tafelblad van Studio Henk
Vandaag, 19 juni 2023 is er een tafel van Studio Henk opgehaald, ivm houtworm. Het nieuwe blad werd direct geleverd. Een half uur voor de aflevering werd ik gebeld en binnen de tijd waren 2 bezorgers aanwezig. Zij gingen zorgvuldig te werk, haalden het oude tafelblad van de poten, het nieuwe werd er vakkundig opgeplaatst. Het ging vlot.
De opgewekte, vriendelijke namen het afval mee.
Ben heel blij met de zeer correcte bezorging.
Veel te vroeg op de afspraak (ruim 3…
Veel te vroeg op de afspraak (ruim 3 uur te vroeg) met als gevolg dat het bed in de woonkamer werd gezet en weg waren ze. Klacht indienen bij de klachten "service" krijg je alleen na aandringen antwoord. helaas moet je minimaal 1 ster geven want ze verdienen er NUL. Zeer slecht bedrijf zeker in het afhandelen van klachten.
Niet correct in het nakomen van afspraken
Wanneer er een levering wordt ingepland moet men als ontvanger 45€ extra betalen indien men de geplande levering op minder dan 2 dagen van afgesproken datum wenst aan te passen. Mijn levering werd ondertussen reeds 2x door JP Haarlem zelf op minder dan 24hr geannuleerd. Blijkbaar is het extra betalen enkel van toepassing voor de klant en kan JP Haarlem zomaar veranderingen doorvoeren.
Welke service?
Weken geleden afspraak digitaal gemaakt en via mail bevestigd. 3 weken later, 3 dagen voor leverdatum toch niet kunnen leveren want “die dag is geschrapt”. Met pijn en moeite een nieuwe leverdatum, 10 dagen later, kunnen plannen. Weer een dag vrij nemen want “in de namiddag leveren is helaas niet mogelijk”. Thanks, waardeloos.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! De eerste keer kwamen ze onze levering brengen met te weinig man, waardoor de tafel niet geplaatst kon worden. Tweede keer kwamen ze gewoon niet opdagen! Asociaal! Geen contact met ze te krijgen via telefoon of whatsapp, geen reactie.
Top werk geleverd
Top werk geleverd. Goede communicatie en de bezorgers waren erg vriendelijk en netjes.
Erg slechte ervaring
Erg slechte ervaring met dit bezorgbedrijf. Tijdens de eerste afspraak bellen ze pas tijdens het afgesproken tijdvak af, zonder dat ik daarna teruggebeld word over een passende oplossing. Na zelf te bellen en een nieuwe datum te hebben gevonden, wordt het pakket (overigens door vriendelijke bezorgers) geleverd, maar vertellen zij mij dat er 1/3 pakketten mist. Het zou nu met de post moeten komen, maar het is onduidelijk wanneer en hoe deze wordt geleverd. Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt..
Al 2 x een afspraak voor bezorging op…
Al 2 x een afspraak voor bezorging op het laatste moment afgezegd door dit bedrijf. Te kort personeel…..
Echt waardeloos bedrijf. Al 2 x voor niks vrij genomen. En nu maar afwachten of de derde afspraak wordt nagekomen. Het interesseert ze niks. De bank is immers al lang en breed betaald. Wacht nu al 15 wk
Snap niet dat Loods 5 hier mee in zee gaat.
Eigenlijk zijn ze die ene ster niet…
Eigenlijk zijn ze die ene ster niet waard. Wat een ontzettend slechte communicatie en service. Ik snap niet dat loods 5 met dit soort bedrijven werkt. Geen goed woord voor over.
Goede en snelle levering. Dik tevreden
Ik kreeg snel reactie op mijn app. Ook de afspraak om mijn stoel af te leveren ging snel nadat hij bij hun binnen was.
Kreeg een app met tijdsindicatie tussen 11 en 13 uur. Om 11.10 stonden ze op de stoep. Top. Ik ben dik tevreden. Het waren super goeie knapen.
Meubel van Cryless ontvangen via JP…
Meubel van Cryless ontvangen via JP Haarlem. Vriendelijke bezorgers en goede service. Gaan echt goed om met je huis en spullen.
Enige nadeel eigenlijk was de tijd die het duurde voordat ze konden leveren. Kan ook te maken hebben gehad met de kerstdrukte..
Slecht bedrijf!
Tijdens het leveren van het bed hebben ze de kroonluchter van het plafond gestoten. Kan gebeuren natuurlijk; ze zouden het melden en het afhandelen met de verzekering. Binnen een week zouden we iets horen. We zijn nu 3 maanden later... We hebben zelf een aantal keren gemaild en gebeld en hun reactie is telkens "excuses, we komen er spoedig op terug." Dat doen ze dus nooit; ik moet telkens zelf het initiatief nemen, krijg te horen dat ze het snel oplossen en vervolgens gebeurt er niets...
Prima servicesen vriendelijke…
Prima service en vriendelijke bezorgers.
Netjes op tijd volgens de indicatie.
Hebben de bank op de plaats gezet en ruimden alles netjes op.