Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ, AT VI KUN TAGER IMOD DANKORT, CHECK OG KONTANTER... HOS JYSK AUKTION ER DER EN STOR VIDEN OM DE PRODUKTER DER SÆLGES PÅ VORE AUKTIONER. VI VURDERE ALLE TYPER VARER OG HAR STOR EKSPERTISE, ISÆR INDENFOR: ATV, CROSSER, LANDBRUGSMASK...

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We bought a car from abroad without…

We bought a car from abroad without prior inspection and everything turned out fine, so I can recommend it. Additionally, we received winter tires included in the set. I am very satisfied and can recommend it.

25 januari 2026

De byder selv bilerne op 😀

De byder selv bilerne op 😀
Har nu kontaktet pressen om dette problem, så må vi se om der sker det samme som ved Laurits og campen

Det er de samme biler som igen og igen er på auktion.

26 mei 2024

Ingen troværdighed eller moral

Da jysk auktion overtog en deres ny ejendom skiftede Flemming låsene ud til hallen jeg havde Lejet af tidligere ejer og trods 3 mdrs opsigelse truede han med ikke at udlevere mine ejendele hvis jeg ikke fjernede dem straks. Han sagde at såfremt dette ikke skete ville han fjerne mine ting og anse dem for at være hans. Da jeg brugte hallen til opbevaring af værktøj var jeg nød til at finde en nødløsning af frygt for at han ville stjæle mine ting. Af denne årsag og alle andre anmeldelser herinde vil jeg råde alle til ikke at handle på hans auktioner.

11 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SVINDLERFIRMA stjæler dine ting når du…

SVINDLERFIRMA stjæler dine ting når du har betalt og inden afhentning
Købte en ladkran som som jeg ikke kunne hente pga snevejr den 7 marts fik en aftale samme dag jeg skulle bare ringe så var det ok, jeg ringede og aftalte jeg kom næste dag men på mærkværdigvis forsvandt i deres varetægt inden udlevering, nu vil de ikke tilbagebetale pengene for de manglende varer som vi har indbetalt inden afhentning.
Ejeren Flemming har lovede at finde ud af noget enten tilbage betaling eller forsikring har kontakte ham 8-9 gange men vendte ikke tilbage
Jeg håbe Flemming vende tilbage med en positiv forklaring så jeg kan trække denne anmedelse tilbage
Men følger jeg skal advare andre

17 maart 2023

Jyske Auktion has stolen my 3 Ambulance cars

Jyske Auktion has stolen my 3 cars as Ambulances Mercedes Bens 2014 and 2015 and Volvo Nilssion 2015,
i am still the owner for the 3 cars but they refused to deliver back to me with there cheeting and false documents, the 3 cars has a swedish registeration plates,
i advice any one not to deal or buy or sale any things with them because they are agroup of theives and big cheating

31 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tænk dig om før du byder

Tænk dig godt om inden du byder. Denne fyr er så uærlig som man kan være, sælger en bil med lavt km tal, og ingen oplysninger om fejl og mangler. Da bilen kommer hjem på trailer og skal startes op, så tænder den kun på 2 af 3 cylindere. En kompressionstest afslører at kompression på cylinder 1 = 16bar, cylinder 2 = 12bar og cylinder 3 = 7,5bar. Motor er altså langt fra fejlfri. Ved samtale med ejer af auktionsfirma Flemming, får man det ene fornærmende svar efter det andet, og selv om han lover at ringe tilbage, så sker der bare absolut Ingenting. I stedet har han blokeret mig på sin telefon, da han helt åbenlyst ikke ønsker at afhjælpe problemet, eller bare hjælpe med et afslag, så man kan komme videre i sagen. Bilen har måske en værdi på lige under halvdelen i den stand den står og forefindes, og en reparation på mellem 7 og 10.000 kan være udfaldet. Uanset hvad Flemming skriver kan han ikke fravige købeloven, som giver 14 dages reklamation på varer købt på netauktion. Så pas på jeres penge, i ender med en bunke skrammel fra den herre.

12 juli 2021

Godt sted at handle

Godt sted at handle, flinke folk på pladsen og på kontoret. Der er eftersyn...HUSK at komme til det da det er for din egen skyld de holder det.

8 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun godt at sige om mine køb på…

Har kun godt at sige om mine køb på jydk enda ubeset uden at være til eftersyn fantastisk sted at handle rimelige priser hod beskrivelse af varen og Flemming er god til at give en extra beskrivelse hvis man ringer ham op om en specifik ting som er på auktionen, fatter nok ik at dem som vil købe en bil eller andet på en hvilken som helst auktion SÅ TA DOG TIL EFTERSYN OG KONTROLLERE VAREN INDEN I BYDER OG TØR I IK TAGE CHANCEN SÅ HOLD DOG FINGERENE FRA TASTATURET FREM FOR ALT DET BROG BAGEFTER

31 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bedrageri på høj plan!..HOLD JER VÆK!!…

Bedrageri på høj plan!..Hold jer langt væk!!
Køb ikke her..DU giver overpris og mister penge dette sted, pga deres manglende beskrivelser omkring køretøjer og væsentlige defekter!!..såsom at KM tæller IKKE virker korrekt!!

Solgte effekter bliver IKKE oplyst korrekt beskrivelse af varen og derved opnåes højere salgspriser, som du aldrig vil vinde noget på!, Du taber kun ved køb hos JYSKAUKTION.DK

Købte en bil med kran, hvor til de oplyser den kører og virker som den skal, eftersyn giver ikke dig noget indblik i noget andet visuelt, da man ikke kan andet hos JYSKAUKTION.DK!
Denne bil med kran blev oplyst teknisk info og ikke andet, såsom diverse defekte og kran f.eks ikke kunne kører blev IKKE oplyst eller instrumentbord med KM tæller er defekt!!, derved køber man noget som man forventer virker, ellers kunne man jo ligeså godt købe uden og derved til billigere pris!

Når men bliver oplyst at den fungere fint og kører som den skal osv..
På afhentningsdagen ser jeg så at bilen IKKE har noget strøm overhovedet og de har jo så startbatterier til samme lejlighed, men batteriet i bilen er blevet udskiftet med gammel dødt batteri som nu står løst og polerne er løse og lige til at tage af!...hvilket jo ikke hænger sammen med deres udmelding!, den mangler kølervæske osv..disse 2 ting bliver så nemt afhjulpet på pladsen, men gør så også at bilen absolut IKKE må gå ud nogen steder på hjemturen og den var i forvejen IKKE nem og starte!!

Man køber en bil med kran som er indreg. med oplyste kran!, INGEN oplysninger om defekter på køretøjet overhovedet under auktion eller ved afhentning eller inden i tlf!, de lyver så det sejler!

Hold jer langt væk fro JYSKAUKTION.DK...det fup og fidus og de eneste som forsat vil vinde indtil det bliver lukket eller folk holder sig væk, er JYSKAUKTION.DK...

29 september 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en traktor som i beskrivelsen var…

Købte en traktor som i beskrivelsen var komplet . Men der manglede både batteri og et fordæk mm.da den skulle hentes . Ringede endda og klagede men uden held og så lagde han bare på. Fik kun næsvis og ubehøvlet snak indtil at han lagde på
Utrolig dårlig service !

27 september 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De burde ikke få en eneste stjerne

De burde ikke få en eneste stjerne. Ærlighed og ansvarsbevidst er da to ord de ikke kender. Laver aftale og så ta'r de ikke tlf når der ringes, ringer så fra et andet nr og så er undskyldningerne lange.
Handel aldrig med dem..

9 juli 2019

Snyd, fusk og svindel.

Hej folkens

Jeg købte en varebil fra 2007. Der stod at den ikke fejlede noget, og den kørte fint. Så jeg tænkte at jeg ikke behøvede at tage til eftersyn, da de har beskrevet varen meget godt. Jeg valgte at byde og vandt buddet. Da jeg så kommer der hen, opdager jeg at bilen er rusten. Det accepterede jeg, da det er en chance mand må tage. Jeg gik ind og betalte selvom jeg var meget utilfreds, men sådan er det. Men da jeg får udleveret 1 nøgle, da de kun har en, gik jeg ud for at hente bilen på pladsen. Den kunne knap tænde, og da jeg er uddannet mekaniker, og har meget forstand på biler, kunne jeg konstatere at bilens aut. gearkasse var i stykker. den kunne ikke skifte gaer og var dårlig i tomgang. Iøvrigt var alle lamper på instrument tændt. Jeg havde også en stor mistanke om at partikelfilteret er stoppet til, og sådan en koster 8000 kr. + moms. Bilen kunne ikke køre ordenligt, og havde en maks hastidhed på 15-20 km/t. Da jeg gå ind og vil klage om det, og fortælle at dette ikke var beskrevet. Og at der stod at den var i fin stand og kunne køre, sagde de bare at det er jo en chance man må tage, ellers måtte man komme på eftersyn for at tjekke varen, før man byder. Jeg siger at jeg fortryder købet, da det er forkert beskrevet og vil gerne have mine penge tilbage, som er 25000 kr. inklusiv salær. De siger at man ikke kan fortryde, da jeg har en cvr. nr. Jeg siger det kan ikke passe, da jeg har gjort det før på mange auktioner, og jeg er medlem er over 10 auktioner. De siger det passer ikke, og at det står i deres betingelser. De er så "flinke" og siger at mand bare kan lade bilen stå til næste auktion og sælge den der. Jeg brokker mig over det, så siger de inde på kontoret, at jeg kan gå ud til pladsen og snakke med Flemming. Jeg går så ud for at snakke med Flemming, og fortæller om det der er sket. Han siger det samme som kontoret sagde til mig. Vi snakker en del om det. Jeg siger til ham at hvis bilen ikke bliver solgt til det jeg har givet for den, og at jeg vil måske tabe mange tusinde kr. Han vælger også at være "flink" og siger at hvis ikke bilen bliver solgt til det jeg vil have, så vil de ikke tage penge for det, men hvis bilen bliver solgt vil de stadig få deres salær, og jeg vil derfor ikke kunne få alle mine penge tilbage. Han siger hvis buddet ikke kommer op til det jeg har givet, skal jeg bare byde den op, så der ingen der køber den. Det siger han at det er der mange der gør. Jeg griner og fortæller ham at det er snyd og det kan mand ikke gøre mod folk, og siger til ham at det er måske derfor at jeres biler mange gange igen kommer på næste auktion, griner han bare. Han vil ikke diskutere mere og siger at det må vi tage med deres advokat eller deres chef i Viborg. Jeg vælger at ringe til en kammerat for at han skulle komme med en autotransporter for at hente bilen, da jeg ikke kan køre bil hjem. Jeg havde jo hentet mine prøveplader med, da ud fra teksten skulle gerne kunne køre bilen hjem. Min kammerat kunne heldigvis ikke komme den pågældende dag. Jeg valgte at køre hjem, men på vej hjem gik jeg ind på deres hjemmeside for at læse på deres betingelser og læse hvad loven siger. Det gik op for mig at, at det de gjorde var snyd, og de skulle tage bilen retur hvis jeg ønsker det, ud fra at man ikke har beskrevet bil rigtig og meget mere. Jeg køre tilbage og konfrontere ham med det der står på deres hjemmeside og hvad loven siger. Han siger så ærligt at bilen kommer fra en stor kunde, som de ikke vil blive uvenner med, selvom det er deres skyld. Han siger at kunden sælger mange biler på deres auktion. Jeg siger til ham at det kan da ikke være min skyld, at i har beskrevet bil urigtig og meget forkert, og bare fordi det er en af deres gode kunder, ikke vil annullere handlen. Han bliver træt af mig til sidst og ringer til kontoret og siger at de skal annullere handlen og give mig mine penge tilbage. Han siger så at jeg skal give en smule til kaffekassen, mellem 500-1000 kr. Jeg går ind på kontoret og inde på kontoret annullere de handlen, og siger at de overføre penege imorgen, som er over 10 dage siden, og pengene er endnu ikke kommet ind på min konto. Jeg får dog en seddel på at handlen er annulleret. Og jeg giver dem 500 kr. kontant til "kaffekassen" for at annullere handlen. Jeg køre derfra meget utilfreds, da jeg betalte 500 kr. og at det ikke var min skyld de ikke har beskrevet varen rigtig. Trods det er jeg meget glad for at de annullerede handlen, så jeg ikke endte med at tabe 22500 kr. da bilen skulle køres direkte til ophuggeren, som giver 2500 kr. for at skrotte bilen. For mig er det som at vinde i lotto, da jeg "KUN" tabte 500 kr. på den meget løgnagtige svindel handel. Det er virkeligt svindel.

K.K

17 maart 2018

Gå LANGT Uden om Jysk Netauktion

Gå LANGT Uden om Jysk Netauktion, jeg har flere gange købt defekte vare, overhørt kunder der ikke kan få købte og betalte vare udleveret, tro ikke på en aftale med Flemming, Ærlighed findes ikke i hans ordbog, ALT andet end hans salær er han fuldstændig ligeglad med

4 oktober 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.