Først og fremmest så vil jeg sige at kundeservice har været fremragende og jeg nok bare har været uheldig, men vil stadig give lidt feedback. Lavede en ordre på et objektiv som stod var på lage... Toon meer
Super super siger jeg bare, nem bestilling, fin info ved. bekræftelse, forsendelse, forventet modtagelse osv. leveringstiden ramt plet, varen modtaget perfekt. kun ros herfra, der ser ud til at være s... Toon meer
Efter jeg læste nogen af de dårlige anmeldelser var jeg selv lidt skeptisk ved bestillingen. Men trods jeg bestilte om eftermiddagen, var pakken sendt afsted en time senere, og leveret tidligt næs... Toon meer
Har handlet hos Kamerahuset i over 30 år og har altid fået god hjælp og service. Det er en travl butik, og taber de en bold i luften, så fikses det let og ubesværet når fejlen opdages. De har alt... Toon meer
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
Min ordre er stadig ikke afsendt - 000095235
Min ordre er stadig ikke afsendt - hvor svært kan det være at putte ting i en kasse og sende det til mig.
Bliver spist af med arrogant betjening i telefonen når jeg ringer og følger op - det er bare langt fra godt nok…..
Uheldige oplevelser med lager og mangel på information
Lavede en ordre på et objektiv som stod var på lager. Det viste sig så at det var den ikke og det var ikke før jeg skrev ind for at høre hvornår min ordre ville blive afsendt at jeg fik afvide at den var udgået og de kunne ikke levere den. Fejl opstår men stadig lidt irriterende.
Bestilte et andet produkt hvor leveringstiden var 5+ dage, Bestilte d. 19 marts og den er stadig ikke blevet afsendt 3 uger senere. Flytning af deres butik og forsinkelser er kun fremhævet på deres hjemmeside hvilket jeg ikke vidste før jeg igen skrev til kundeservice. Det ville have været rart at have modtaget en mail med det, eller have skrevet det på hjemmesiden god tid før det blev realitet, især fordi jeg stod og skulle bruge produktet.
Forstår fejl med lager, og har nok bare været uheldig men det giver mig ikke lyst til at handle der igen.
Vanvittigt god og professionel service
Vanvittigt god og professionel service. Jeg kommer helt sikkert tilbage fremadrettet til sparring og opgradering af udstyr
Do not use their digital passport service
Do not use their digital passport service you might end up with an unusable image and no refund.
I recently used this service and when I uploaded the image they had taken it was rejected on the grounds that it was blurred/out of focus. When I contacted Kamerahuset they tried to correct the image but the edited version they provided was still rejected. I contacted them again and they did not respond and because the application was urgent I had to have new images taken that were accepted immediately.
After chasing Kamerahuset for a response they eventually responded blaming the British passport application system but offering to take new images even though they said there was an 85% chance the image would be failed again. I explained that I had already had to have new photos taken because they did not respond ealier and that with only a 15% chance of them being usable anyway I would like a refund since they had failed to provide the service that I had paid for. They have refused to refund me so I have been forced to make a charge back case with my bank.
A really poor quality service and terrible customer service that I strongly recommend you avoid.

Antwoord van Kamerahuset
Tak for venlig professionel kamera…
Tak for venlig professionel kamera service på Nørrebro, igennem mange år.
Så I får lige alle fem velfortjente stjerner.
Fremragende service og farlige fristelser
Jeg har gennem årene handlet i Kamerahuset mange gange, og det her er langt fra min første gode oplevelse.
For nylig gik jeg ind med en garantisag, og min forventning var, at det ville tage tid, reparationen skulle håndteres af producenten, der ville erstatte det defekte produkt med et nyt.
Desværre var produktet udsolgt fra producenten, og derfor virkede en naturlig ventetid på levering uundgåelig. Men allerede dagen efter var sagen afsluttet, og jeg stod med et erstatningsprodukt. Det siger en del.
Det er ikke en enlig svale, for jeg har tidligere haft andre reparationer forbi Kamerahuset, hvor forløbet har været lige så smidigt og professionelt. Der er styr på processen, og kommunikationen er klar. Du føler dig aldrig efterladt i uvished.
Personalet er gennemgående venligt, imødekommende og tydeligt engageret i det, de laver. Rådgivningen virker ærlig og tager udgangspunkt i det konkrete behov frem for bare at ville sælge en masse. Det skaber tillid.
Den eneste egentlige ulempe er, at jeg ofte er endt med at bruge flere penge, end jeg havde planlagt. Ikke fordi priserne er høje, men fordi udvalget og det rare personale gør det svært ikke at lade sig inspirere.
Alt i alt er Kamerahuset et sted, jeg trygt vender tilbage til. Erfaringerne har været stabile og positive. Jeg tror ikke, at det endnu er lykkedes mig at gå derfra med andet end en god fornemmelse, heller ikke selvom det af og til kan gøre ondt i privatøkonomien.
Professionel og pålidelig service
Kamarahuset .dk leverede varen hurtigt og som beskrevet. Kommunikation og kundeservice var effektiv og imødekommende.
Kamerahuset Den Beste Foto Butik i Landet...
Hej.... jeg har lige købt Canon RF 24-240mm samt diverse... tilbehør og jeg kan kun anbefale Kamerahuset... fordi de er meget hjælpsomme og professionelle... jeg har handlet der i mange år og kun der. Og har altid været Meget Tilfreds... en stor 5 stjerne her
Fra Brian friis jensen...
Fantastisk god betjening og professionel rådgivning!
Folkene i Kamerahuset besider en stor og professionel viden om Foto og kamerarer! Man får altid en god og venlig betjening! Det er stedet for dem som vil have den rigtige rådgivning hvad enten man er amatør eller mere professionel!
Altid kompetent og høflig betjening
Altid kompetent og høflig betjening. Det virker til at de ved alt, der er værd at vide om kameraer
Fantastik service - god kundeoplevelse
Jeg har flere gange gennem de senere år handlet hos Kamerahuset og har altid fået professionel vejledning og gode råd - også selvom jeg er endt med ikke at købe noget hos dem. Personalet er meget kompetente og venlige, og giver sig god tid til at hjælpe én, uanset om der er travlt i butikken. Har altid været en super positiv oplevelse - de får mine bedste anbefalinger.
Hurtig levering og gode priser.
God service og gode tilbud
Køb af første kamera
Jeg købte mit første kamera i Kamerahuset og fik rigtig god service. Personalet var hjælpsomt og gav klare forklaringer, så jeg følte mig tryg ved købet. Kan varmt anbefales at tage ned i deres butik.
Jeg købte et Ricoh GR IV og ønskede at…
Jeg købte et Ricoh GR IV og ønskede at returnere det inden for fortrydelsesfristen, da det ikke levede op til mine forventninger.
Kameraet er i perfekt stand, uden brugsspor, og har taget ca. 950 billeder — hvilket jeg som professionel fotograf vurderer som helt rimeligt. Alligevel mente ejeren (som jeg antager han var), at der skulle fratrækkes 30 % af prisen som værdiforringelse, og “for at være flink” kunne han tilbyde 25 % - hvilket svarer til en værdiforringelse af kameraet på 2.750 kr.
Ejeren fremhæver, at kamerahuset altid er der for kunder, der skal købe et nyt kamera – og det kunne jeg tydeligt mærke. Desværre gjaldt den imødekommenhed ikke, da det kom til returnering og kundeservice.
Skuffende oplevelse. Jeg kan desværre ikke anbefale Kamerahuset, hvis du ønsker mulighed for at teste dit udstyr mere grundigt end det, ejeren finder passende – ca. 20-40 billeder.

Antwoord van Kamerahuset
Har været kunde i Kamerahuset i mere…
Har været kunde i Kamerahuset i mere end 30 år har altid fået fin og venlig service
Super kompetent og behagelig betjening
Har lige hentet mit nye Canon R5 MK II og fået den bedste service man kunne ønske. Venlig betjening der ikke bare langede et kamera over disken men gav sig tid til at fortælle om nogle af de ting der ikke lige står nogle steder.
Det er en af grundene til at man vender tilbage igen og igen.
Kompetent og lave priser
Kamerahuset tilbyder meget kompetent rådgivning i butikken til priser, som kan konkurrere med andre ubemandede butikker på nettet. Kan klart anbefales :)
En forretning hvor kunden er i centrum.
Jeg har handlet i Kamerahuset i rigtig mange år. De ved hvad de taler om og der er altid en rigtig god service.
En politianmeldelse skulle til at få mine penge retur
Som man kan se på en tidligere anmeldelse fra mig, var virksomheden helt ligeglad med at de sendte mig en forkert vare og ønskede ikke at rette op på fejlen. De agerede helt uprofessionelt, sagde jeg løj om de mest absurde ting trods foto og dokumentationen i mine mails, som de ikke ville svare på. Jeg meldte dem til nævnenes hus og e-mærket, og sendte dem til slut en sidste mail med en deadline på 14 dage for at rette op på fejlen inden jeg måtte inddrage politiet. Det var åbenbart det der skulle til at få en simpel returlabel og pengene retur på noget de havde sendt forkert. Køber aldrig her igen og kan se på deres svar på andre anmeldelser, at det desværre er standarden. At udskælde kunder for at fremlægge sande, dokumenterede historier er helt hen i vejret, og har aldrig oplevet noget lignende. Husk også at tjekke linket her på siden med "Hvordan denne virksomhed bruger Trustpilot" hvor man kan se de har forsøgt at fjerne dårlige anmeldelser ved at sige de overtræder Trustpilots retningslinjer, og Trustpilot selvfølgelig har sagt, at det gør de ikke. Er glad for at jeg endelig fik penge retur men skræmmende, hvad man skal igennem for at få Kamerahuset til at overholde helt standard lovgivning. Vil anbefale alle at læse Kamerahusets svar på helt simple anmeldelser med problemer, inden de køber. Er det en normal måde at tale til folk på eller er det facebookkulturen der har smittet af på vedkommende, så de tror man kan opføre sig sådan over for andre? Og hvis du står i en situation hvor Kamerahuset ikke vil holde loven, så meld det i stedet for at tage del i galskaben. Heldigvis er det ikke Facebook og loven gælder altid i forbrugerkøb, også på nettet. Jeg er færdig med denne virksomhed nu heldigvis, så nu er sagen endelig "lukket" på lovlig vis. Modsat tidligere hvor de bare svinede mig til efter at have sendt mig noget andet end jeg havde betalt for.
Tilføjet: Alle må gerne læse mine andre anmeldelser på nettet :) Det er det de er der for, så forstår ikke hvor du vil hen med det.

Antwoord van Kamerahuset
Lees meer over geverifieerde reviews.