Uiteindelijk vind ik het voor de prijs die je betaald heel weinig opleveren. Ik heb in een periode van 4-5 maanden maar een paar bezichtigingen uit gehaald en geen woning, ondanks fanatiek reageren en... Toon meer
Grootste platform voor kamerzoekenden, en grote kans op een kamer. Berichten sturen gaat stroef (soms duurt het een paar seconden voordat een bericht verstuurd, en dan stuur je er in eens twee) en not... Toon meer
Al twee keer hier in Amsterdam redelijk snel een tijdelijk appartement gevonden via Kamernet (eerst voor 2 maanden, daarna voor 6 maanden). En dat wil wat zeggen want de markt hier is volstrekt oversp... Toon meer
Een kamer huren en verhuren doe je eenvoudig en snel via Kamernet! Je kunt natuurlijk ook een studio of appartement huren of verhuren. Als huurder heb je direct toegang tot honderden relevante verhuurders en huisgenoten. Voor verhuurders is het eenvoudig om het overzicht te houden in de zoektocht naar een nieuwe huurder. Natuurlijk kun je als studentenhuis ook snel een nieuwe en gezellige huisgenoot vinden op Kamernet. Zoek op de website door handig te filteren tussen al je matches en berichten. Via Kamernet neem je rechtstreeks contact op met verhuurders, huurders of potentiële huisgenoten.
Blaak 555 , 3011 GB, Rotterdam, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heb mijn kamer gevonden met kamernet, maar het abonnement is wel erg prijzig voor wat het bedrijf zelf te bieden heeft en als student heb je weinig alternatieven dus ben je gedwongen te betalen.

Antwoord van Kamernet
Ik had de account geanuleerd 1 week later na registration en krijgt ok maanden later een incasso op mijn nek. Geen email van kamer.net voor betaling geen waarschuwing !! Niets. Incasso qpay . En binnen een week tweede met opslag. Had de eerste niet eens gezien .was op vakantie. Ik Ben niet woonachtig in Nederland. Ze zieken het maar uit. Woon nu en studeer in Melbourne.

Antwoord van Kamernet
Uiteindelijk voor 4 maanden totaal Premium afgesloten. 1x eenmalig maand, andere pakket voor 3 maanden. In totaal dus €113 neergelegd. Hoeveel reacties heb ik gekregen? 1. Hoeveel bezichtigingen heb ik gehad? 1. Eigenlijk te schandalig voor woorden hoeveel geld er van je wordt afgetroggeld omdat de markt zo schaars is.
Dus. Wil je van je knaken af? Gooi deze dan liever in de rivier dan dat je een abonnement bij Kamernet afsluit.
Hoe ik een nieuwe woning heb gevonden? Via mijn sociale netwerk.
Ik hoor van bijna iedereen dat dit de enige manier is waarop je momenteel wat kan vinden. Bespaar je geld en pak het op deze manier aan.

Antwoord van Kamernet
Vijf sterren natuurlijk, omdat onze dochter bij de eerste keer hospiteren al werd uitgekozen en een kamer had! We waren net een week of vijf lid van Kamernet! We konden het niet geloven, maar het was echt waar. En precies ook wat ze wilde: niet in een groot en druk studentenhuis, met de bierkratten opgestapeld in de woonkamer, maar een rustig huis in het buitengebied van Delft en een zeer betaalbare én grote kamer. Het kon niet beter.
Er werden overigens leuke kamers aangeboden, en echt niet allemaal ontzettend duur. Dus: geef niet op, hou vol, ook als verhuurders je geen reactie terugsturen, daar kan Kamernet niets aan doen!

Antwoord van Kamernet
Redelijk veel kamer, waarbij je daadwerkelijk soms wordt uitgenodigd, betrouwbare huurders

Antwoord van Kamernet
We kregen heel veel kamers binnen en hebben in Rotterdam een kamer gevonden voor onze zoon. Wel na veel moeite, want het is niet makkelijk, maar het is toch gelukt met jullie hulp!

Mensen antwoorden alleen als men in het Nederlands praat. :(

Antwoord van Kamernet
Prima site alleen te duur, 40 eu om te reageren. en je kan net pech hebben waardoor je wel betaald en geen kamer vind maar kan de site nie zo veel aan doen.

Antwoord van Kamernet
Gemakkelijk een kamer te vinden op de site, dankzij het grote aanbod. Jammer dat maar de helft een reactie terug stuurde, maar dat is op veel andere sites niet anders. Ik had binnen een week meerdere bezichtigingen en mijn kamer gevonden (nu is het in Enschede wat makkelijker een kamer te vinden, maar toch). Verder, alles werkt gewoon zoals het hoort, niets te klagen.

Antwoord van Kamernet
Het duurde wat lang, maar na ongeveer een maand zoeken had ik een kamer gekregen in Utrecht via Kamernet.
PS al eerder een abonnement gehad, toen heb ik geen kamer gekregen en gezocht voor ongeveer 3 maanden. Dus je moet wel geluk hebben, ik zou zeggen kies ook de periode goed uit wanneer je je abonnement neemt! op sommige tijden van het jaar heb je een grotere kans op het vinden van een kamer.

Antwoord van Kamernet
Duidelijke service, zonder weer een tussenpersoon waarbij je weer geld moet inleggen.

Antwoord van Kamernet
Ik vind dat het allemaal wel fijn en redelijk veilig is maar kamernet mag ook echt wel een manier vinden dat alle verhuurders alle berichten móeten beantwoorden. Dat voorkomt namelijk een heleboel valse hoop voor de huurders in de crisis vandaag de dag. Ook is het 10x netter

Antwoord van Kamernet
veel aanbod, en gelukt om een kamer te vinden
Zou wel fijn zijn als de kamers er tijdig afgehaald worden door de aanbieder als er al voldoende reacties zijn.

Antwoord van Kamernet
Het de layout van de site is duidelijk en toegankelijk, dat maakt het zoekproces al een stuk minder lastig.