Kamernet Reviews

3.081

3,5

Uiteindelijk vind ik het voor de prijs die je betaald heel weinig opleveren. Ik heb in een periode van 4-5 maanden maar een paar bezichtigingen uit gehaald en geen woning, ondanks fanatiek reageren en... Toon meer

Grootste platform voor kamerzoekenden, en grote kans op een kamer. Berichten sturen gaat stroef (soms duurt het een paar seconden voordat een bericht verstuurd, en dan stuur je er in eens twee) en not... Toon meer

Al twee keer hier in Amsterdam redelijk snel een tijdelijk appartement gevonden via Kamernet (eerst voor 2 maanden, daarna voor 6 maanden). En dat wil wat zeggen want de markt hier is volstrekt oversp... Toon meer

1. Makelaars

Een kamer huren en verhuren doe je eenvoudig en snel via Kamernet! Je kunt natuurlijk ook een studio of appartement huren of verhuren. Als huurder heb je direct toegang tot honderden relevante verhuurders en huisgenoten. Voor verhuurders is het eenvoudig om het overzicht te houden in de zoektocht naar een nieuwe huurder. Natuurlijk kun je als studentenhuis ook snel een nieuwe en gezellige huisgenoot vinden op Kamernet. Zoek op de website door handig te filteren tussen al je matches en berichten. Via Kamernet neem je rechtstreeks contact op met verhuurders, huurders of potentiële huisgenoten.

Gemiddeld

3K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.081)

214 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

handig maar prijzig

Heb mijn kamer gevonden met kamernet, maar het abonnement is wel erg prijzig voor wat het bedrijf zelf te bieden heeft en als student heb je weinig alternatieven dus ben je gedwongen te betalen.

7 mei 2025

Hallo J,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je via Kamernet je kamer hebt gevonden! We begrijpen dat het abonnement prijzig kan lijken, vooral voor studenten die vaak met een beperkt budget zitten. We doen ons best om onze diensten zo goed mogelijk te verbeteren en meer waarde te bieden voor onze gebruikers. We waarderen je feedback en nemen dit mee om ons platform verder te ontwikkelen. Mocht je nog tips of vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Team Kamernet

Ik had de account geanuleerd 1 week…

Ik had de account geanuleerd 1 week later na registration en krijgt ok maanden later een incasso op mijn nek. Geen email van kamer.net voor betaling geen waarschuwing !! Niets. Incasso qpay . En binnen een week tweede met opslag. Had de eerste niet eens gezien .was op vakantie. Ik Ben niet woonachtig in Nederland. Ze zieken het maar uit. Woon nu en studeer in Melbourne.

8 juli 2025

Beste Winfried,

Het spijt ons te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad.

Volgens onze administratie is de account na registratie niet binnen de proefperiode volledig geannuleerd, waardoor het account automatisch werd omgezet naar een betaald abonnement. We begrijpen dat u geen betalingsherinneringen heeft ontvangen; deze worden normaal gesproken per e-mail verzonden naar het bij ons bekende e-mailadres. Mogelijk zijn deze berichten in uw spamfolder terechtgekomen.

Zodra een betaling uitblijft, wordt het incassotraject automatisch gestart. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker als u op dat moment op vakantie was en zich inmiddels in het buitenland bevindt.

Jacques

€113 voor 1 bezichtiging.

Uiteindelijk voor 4 maanden totaal Premium afgesloten. 1x eenmalig maand, andere pakket voor 3 maanden. In totaal dus €113 neergelegd. Hoeveel reacties heb ik gekregen? 1. Hoeveel bezichtigingen heb ik gehad? 1. Eigenlijk te schandalig voor woorden hoeveel geld er van je wordt afgetroggeld omdat de markt zo schaars is.

Dus. Wil je van je knaken af? Gooi deze dan liever in de rivier dan dat je een abonnement bij Kamernet afsluit.

Hoe ik een nieuwe woning heb gevonden? Via mijn sociale netwerk.
Ik hoor van bijna iedereen dat dit de enige manier is waarop je momenteel wat kan vinden. Bespaar je geld en pak het op deze manier aan.

8 juli 2025

Beste Siem,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat Kamernet niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om in de huidige woningmarkt een kamer te vinden, zeker in populaire steden waar de concurrentie groot is.

Kamernet is een open platform waarop verhuurders en woningzoekenden direct met elkaar in contact komen. Hoewel we ons best doen om betrouwbare advertenties aan te bieden en communicatie te ondersteunen, kunnen we geen reacties of bezichtigingen garanderen, omdat dit volledig afhangt van de verhuurder.

We waarderen je feedback enorm en blijven ons inzetten om de gebruikerservaring te verbeteren. Mocht je nog vragen of suggesties hebben, neem dan gerust contact op met ons supportteam.

Team Kamernet

We vonden meteen een kamer!

Vijf sterren natuurlijk, omdat onze dochter bij de eerste keer hospiteren al werd uitgekozen en een kamer had! We waren net een week of vijf lid van Kamernet! We konden het niet geloven, maar het was echt waar. En precies ook wat ze wilde: niet in een groot en druk studentenhuis, met de bierkratten opgestapeld in de woonkamer, maar een rustig huis in het buitengebied van Delft en een zeer betaalbare én grote kamer. Het kon niet beter.
Er werden overigens leuke kamers aangeboden, en echt niet allemaal ontzettend duur. Dus: geef niet op, hou vol, ook als verhuurders je geen reactie terugsturen, daar kan Kamernet niets aan doen!

6 juni 2025

Beste Wilma,

Wat een fijne review, heel erg bedankt voor het delen van jullie ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie dochter zo snel een passende kamer heeft gevonden, en dan ook nog precies wat ze zocht.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn wanneer verhuurders niet altijd reageren, maar we waarderen jullie positieve instelling en het vertrouwen in ons platform.

Heel veel succes en plezier gewenst in Delft voor jullie dochter!

Helemaal top

Redelijk veel kamer, waarbij je daadwerkelijk soms wordt uitgenodigd, betrouwbare huurders

23 juni 2025

Beste Nika,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het aanbod uitgebreid vindt en dat je betrouwbare verhuurders hebt ervaren. We hopen dat je snel een fijne kamer hebt gevonden. Veel succes met je zoektocht!

Team Kamernet

Duidelijke, betrouwbare site met veel leads

We kregen heel veel kamers binnen en hebben in Rotterdam een kamer gevonden voor onze zoon. Wel na veel moeite, want het is niet makkelijk, maar het is toch gelukt met jullie hulp!

6 juni 2025

Beste Marisa,

Bedankt voor je mooie review! We begrijpen heel goed dat het vinden van een kamer, zeker in een stad als Rotterdam, niet altijd eenvoudig is. Daarom zijn we extra blij om te horen dat jullie, ondanks de moeite, een geschikte kamer voor jullie zoon hebben gevonden via ons platform.

Fijn dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes, en we wensen hem veel woonplezier in zijn nieuwe plek!

Team Kamernet

Stuur geen bericht in het Engels

Mensen antwoorden alleen als men in het Nederlands praat. :(

15 juni 2025

Beste Danielle,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je het gevoel hebt alleen een reactie te krijgen wanneer je Nederlands spreekt. We vinden het belangrijk dat alle gebruikers – ongeacht de taal – correct en tijdig worden geholpen.

Jacques

Prima site alleen te duur

Prima site alleen te duur, 40 eu om te reageren. en je kan net pech hebben waardoor je wel betaald en geen kamer vind maar kan de site nie zo veel aan doen.

18 juni 2025

Beste Merel,

Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat de kosten een drempel kunnen zijn, zeker als het vinden van een kamer niet meteen lukt. We werken er voortdurend aan om de slaagkans voor onze gebruikers te vergroten en waarderen je input zeer.

Veel mensen antworden niet

10 juni 2025

Beste Ella,

Bedankt voor je feedback.

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om geen reacties van adverteerders te ontvangen. Houd er rekening mee dat ons platform alleen huurders en verhuurders met elkaar verbindt. Hoewel we alle verhuurders aanmoedigen om te reageren op berichten die ze ontvangen, ligt de uiteindelijke beslissing om te reageren bij hen. We raden altijd aan om persoonlijke en doordachte berichten te sturen om de kans op een reactie te vergroten.

Mocht je ooit tips of ondersteuning nodig hebben bij je zoektocht, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Bedankt Kamerne

Bedankt Kamerne. Good service

1 mei 2025

Dear Piotr,

Thank you for your positive feedback! We are happy to hear that you are satisfied with our service. Good luck in your new home!

Kind regards,
Team Kamernet

Snel een woning gevonden!

Snel een woning gevonden!

11 juni 2025

Hoi Marieke,

Bedankt voor je positieve reactie!

Wat fijn om te horen dat je snel een woning hebt gevonden via Kamernet. We doen ons best om het voor huurders en verhuurders zo makkelijk en veilig mogelijk te maken om met elkaar in contact te komen, dus het is geweldig om te zien dat dit in jouw geval goed gelukt is.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw op zoek gaan, dan staan we uiteraard weer voor je klaar.

Goede ervaring.

Gemakkelijk een kamer te vinden op de site, dankzij het grote aanbod. Jammer dat maar de helft een reactie terug stuurde, maar dat is op veel andere sites niet anders. Ik had binnen een week meerdere bezichtigingen en mijn kamer gevonden (nu is het in Enschede wat makkelijker een kamer te vinden, maar toch). Verder, alles werkt gewoon zoals het hoort, niets te klagen.

7 juni 2025

Beste Julian,

Bedankt voor je uitgebreide feedback! We zijn blij te horen dat je snel een kamer hebt gevonden en dat je het platform als prettig hebt ervaren. Hoewel de responstijd kan variëren, afhankelijk van de vraag en de timing, zijn we blij te horen dat je bezichtigingen hebt kunnen regelen en een plek in Enschede hebt kunnen bemachtigen. We wensen je veel geluk in je nieuwe huis!

Met vriendelijke groeten,

wel kamer gevonden uiteindelijk

Het duurde wat lang, maar na ongeveer een maand zoeken had ik een kamer gekregen in Utrecht via Kamernet.

PS al eerder een abonnement gehad, toen heb ik geen kamer gekregen en gezocht voor ongeveer 3 maanden. Dus je moet wel geluk hebben, ik zou zeggen kies ook de periode goed uit wanneer je je abonnement neemt! op sommige tijden van het jaar heb je een grotere kans op het vinden van een kamer.

7 juni 2025

Beste Sigge,

Thank you for sharing your experience! We're happy to hear you eventually found a room. Timing can make a difference, as demand and availability can vary throughout the year. We appreciate your feedback and hope you enjoy your new place!

Kind regards,

Zoek maar iets anders

Je schiet nergens mee op

31 mei 2025

Beste Ayece,

Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en nemen opmerkingen zoals die van jou dan ook serieus. Als je ons wat meer informatie kunt geven over wat er precies misging, kijken we graag samen naar een oplossing of toelichting.

perfecte bemiddeling

2 juni 2025

Hoi Paul,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de bemiddeling via ons platform.

Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben of vragen hebben, staan we natuurlijk graag weer voor je klaar.

Duidelijke service

Duidelijke service, zonder weer een tussenpersoon waarbij je weer geld moet inleggen.

31 mei 2025

Beste Marjon,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je de helderheid van onze service en de directe communicatie tussen huurders en adverteerders waardeert.

Team Kamernet

prima, maar je moet wel snel reageren en geluk hebben.

Ik vind dat het allemaal wel fijn en redelijk veilig is maar kamernet mag ook echt wel een manier vinden dat alle verhuurders alle berichten móeten beantwoorden. Dat voorkomt namelijk een heleboel valse hoop voor de huurders in de crisis vandaag de dag. Ook is het 10x netter

29 mei 2025

Beste Reina,

Hartelijk dank voor je feedback.

We zijn blij om te horen dat je het platform als fijn en redelijk veilig ervaart. Tegelijkertijd waarderen we je opmerking over het beantwoorden van berichten door verhuurders. We begrijpen heel goed dat het uitblijven van een reactie teleurstellend kan zijn, zeker in de huidige woningmarkt.

We werken voortdurend aan verbeteringen van onze dienstverlening en nemen dit soort suggesties serieus mee in onze overwegingen. Het is inderdaad ons streven om communicatie tussen huurders en verhuurders zo transparant en respectvol mogelijk te laten verlopen.

Nogmaals dank voor het delen van je ervaring.

veel aanbod

veel aanbod, en gelukt om een kamer te vinden
Zou wel fijn zijn als de kamers er tijdig afgehaald worden door de aanbieder als er al voldoende reacties zijn.

25 mei 2025

Beste Rachelle,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je een kamer hebt gevonden en dat je de diversiteit aan beschikbare aanbiedingen hebt gewaardeerd.

We begrijpen je punt over het feit dat advertenties actief blijven na het ontvangen van veel reacties. Omdat verhuurders hun eigen advertenties beheren, moedigen we hen aan om advertenties tijdig bij te werken of te verwijderen om een ​​soepelere ervaring voor alle gebruikers te garanderen.

Team Kamernet

Het de layout van de site is duidelijk…

Het de layout van de site is duidelijk en toegankelijk, dat maakt het zoekproces al een stuk minder lastig.

25 mei 2025

Beste Francis,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat we je zoektocht makkelijker hebben gemaakt. We stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!