Snelle levering via brievenbuspakket dus geen gedoe met aflevering. Masker doet wat het belooft. Dus veel minder beslagen brilleglazen. Ademen bij inspanning wel iets zwaarder. Pasvorm valt eerder kle... Toon meer

Draag de KandyMask nu enkele weken op plekken zoals mijn werk en nu de regels strenger worden ook in openbare ruimtes waar zoals in een supermarkt veel mensen toch op een kluitje staan. Mij... Toon meer

1. Kledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

The KandyMask story begins more than 16 years ago when founder Iannique Renaud had to find a solution for the respiratory problems his baby son was experiencing. The solution came in the form of high-quality, protective, reusable face masks that uses the latest filtering technology to filter the air. KandyMask evolved into a brand offering stylish, high-quality face masks that are very comfortable to wear for longer periods of time.

4,6

Uitstekend

Hele fijne en snelle klantenservice

Hele fijne en snelle klantenservice. Philippe reageert snel komt met oplossingen. De Kandy Mask zonder ventiel is van zeer goede kwaliteit maar daar is de prijs ook naar. Het was even gedoe met de juiste maat bepalen. Ik zelf zou large adviseren voor iedere volwassenen, ook vrouwen.
Als je zoveel geld uitgeeft moet het ook goed zitten toch? Het desinfecteren doe ik met een UV lamp boxje.
Het masker zit lekker en ondanks dat ik er 1 zonder ventiel heb kan ik toch redelijk in en uit ademen.
Er zit een opbergzakje bij en een koord zodat je het masker ook om je nek heen kan hangen. Zeer compleet dus.

30 januari 2022

Antwoord van KandyMask Europe

Hi Lennard, dank je voor je goede review!

Snelle levering, goed masker

Snelle levering via brievenbuspakket dus geen gedoe met aflevering. Masker doet wat het belooft. Dus veel minder beslagen brilleglazen. Ademen bij inspanning wel iets zwaarder. Pasvorm valt eerder klein dan groot.

14 januari 2022

Antwoord van KandyMask Europe

Fijn om te horen. Bedankt voor de positieve feedback!

maskers goede kwaliteit!

maskers goede kwaliteit, fijn om te dragen, dochter gebruikt ze ook voor buiten te lopen vanwege overlast houtkachels aan haar luchtwegen, kan goed blijven ademen treed dus geen benauwdheid op.
Snelle levering en goede communicatie over de staat van je bestelling en verzendings traject.

10 december 2021

Het mondkapje was de volgende dag al…

Het mondkapje was de volgende dag al binnen. Ben er zeer tevreden mee. Ik heb dit kapje besteld omdat ik niet of nauwelijks kon uit ademen met een normaal mondkapje. Hierdoor werd ik erg duizelig en had het gevoel dat ik ieder moment kon flauwvallen. Met dit mondkapje heb ik er een stuk minder last van. Zeker omdat ik het de hele dag moet dragen.

23 januari 2021

Beste mevrouw Van Rooij,

hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zich prettiger voelt met ons mondkapje!

Met vriendelijke groeten,
het KandyMask team

Filters werken niet naar behoren

In het begin lijkt het draagcomfort groot en kun je inderdaad vrijer ademen. Bij langduriger gebruik werken de filters echter niet meer naar behoren. Uitademingsvocht hoopt zich op aan de binnenkant van het filter en vormt zelfs een laagje dat begint te druppelen als je het filter niet regelmatig droogdept. Gevolg: benauwd, lucht happen wat weer leidt tot keelpijn. Kortom, symptomen die aan Corona toe te schrijven zijn waardoor ik voor de zekerheid maar een test heb ondergaan. Uitslag negatief, zoals verwacht. Klachten zijn simpelweg veroorzaakt door filters die helaas niet goed werken voor mij. Jammer, want ik word wel geacht ermee te werken.

6 december 2020

Beste Sandra,

bedankt voor je feedback en blij om te lezen dat je geen Corona hebt!

Je spreekt over vochtophoping op de ademventielen (de filters zitten verwerkt in de binnenkant). Dat kan inderdaad gebeuren als je langere tijd buiten bent, terwijl het koud is. Dan slaat de vochtige lucht neer op de koudere ademventielen. Droogdeppen is dan inderdaad een optie.

Een mogelijke tip om het mondkapje comfortabeler langduriger te dragen is dat je goed door je neus blijft inademen. Als je door de neus inademt, wordt de lucht beter verwarmd en vochtig gemaakt. Extra belangrijk als het buiten koud is. Als je door de mond inademt, blijft de lucht kouder en droger, wat tot een droge keel kan leiden.

Graag willen we zorgen dat ook jij je KandyMask comfortabel kunt dragen. Stuur ons even een berichtje via onze website, zodat we de beste oplossing kunnen vinden.

Alvast bedankt!

Top bedrijf,mondkapjes prima

Wij,mn vrouw en ik zijn bril dragend.
De mondkapjes zijn mooi en passen goed.
Bijna geen beslagen glazen van de bril.
Nog een bestelling geplaatst.

27 november 2020

Beste heer Schipper,

hartelijk dank voor uw goede review!

Topservice as usual

Topservice zoals bij alle voorgaande bestellingen, zelfs contact opnemen en verzenden in het weekend is geen moeite te veel!

28 oktober 2020

Beste Tim,

hartelijk dank voor je fijne review en uiteraard weer graag gedaan!!

mondmaskers

mondmaskers zijn snel en goed verpakt bezorgd,
ze zakken een beetje af,
te groot denk ik voor mijn gezicht
en ik krijg het er benauwd van

25 oktober 2020

Beste Reinders,

bedankt voor uw review. Ja, als ze wat afzakken, dan zijn ze iets te groot. Een setje aanspanners zal helpen de oorbandjes te verkorten, waardoor het wat strakker op uw gezicht zit. Deze sturen we toe.

Door hoogwaardige filtermaterialen en dubbele ademventielen te gebruiken, maken we het inademen en uitademen door het mondkapje zo eenvoudig mogelijk. Het kan een kwestie van wennen zijn, al is natuurlijk geen mondkapje fijner dan wel een mondkapje. Mocht u daarentegen het gevoel hebben dat u niet genoeg lucht krijgt / buiten adem raakt tijdens het dragen, dan raden wij u aan voorzichtig te zijn met (ieder) monkapje.

Wanneer u nog vragen heeft, horen we dat graag!

Goed masker voor bril drager

Ik draag een bril en ik heb altijd veel last gehad van beslag op mijn bril. Ik heb dertien verschillende mondkapjes met ademventielen, maar ik had heel veel beslag op mijn bril. Ik heb nu een masker van Kandymask gekocht en het is heel goed. Het probleem is bijna opgelost, dus ik ben heel tevreden. Ik heb heel weinig beslag, alleen af en toe. De maten die op de verpakking staan zijn iets anders dan die van de website. Ik heb een maat M en op de verpakking staat er als richtlijn dat het tot 75kg is maar op de verpakking staat voor 65kg. De maat die op de verpakking staat klopt meer. Het masker is zeker een aanrader.

24 oktober 2020

Beste hi ma,

bedankt voor je goede review. Het geeft ons vreugde te lezen dat je eindelijk (bijna) geen last meer hebt van een beslagen bril na zoveel pogingen!

Ja, het gewicht is geen waterdichte indicator voor de juiste maat, wel eentje die heel gemakkelijk is en 95% van de gevallen klopt.
Om echter zeker te zijn dat een maat zal passen, hebben we ook een pagina over maatvoering online staan. Hierin staan de afmetingen van iedere maat, plus uitleg hoe je je eigen gezicht kunt opmeten en welke maat mondkapje dan te kiezen. Zo kun je zeker weten dat je de juiste maat kiest.

Deze pagina staat hier: https://kandymask.eu/pages/kies-de-juiste-maat-mondkapje

Mocht je nog vragen hebben, horen dat we dat graag!

Beste JD Middendorp,

bedankt voor uw review. Spijtig te horen dat de maat niet goed is. Het gewicht vs maat is een indicator die 95% van de gevallen goed werkt. We hebben nu ook een maattabel op onze website staan (te vinden via de product pagina van ieder masker), zodat iedereen zich ook precies kan opmeten om zeker te weten welke maat het beste zou passen.

Wij nemen even contact met u op, zodat we een goede oplossing kunnen vinden.

zeer slecht masker

zeer slecht masker, veel te klein, gaat niet samen met een bril!

22 oktober 2020

Beste Patrick,

bedankt voor uw review. Spijtig om te lezen dat het masker u niet bevalt en niet samen gaat met uw bril. We hebben juist veel feedback van brildragers dat het net wel goed gaat.

We nemen even contact met u op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. We willen graag dat u ook een goed masker heeft, terwijl u een bril draagt.

Prima service

Prima service door een niet goed passend mondkapje te vervangen door een groter exemplaar met oorspanners.

Hallo!
Bedankt voor de goede review en graag gedaan!

Passen goed

Passen goed en doet wat het moet doen.

Hi Arjan,

bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat ze goed passen en dat je tevreden bent!

Extra bestelling van mondkapjes

Nu mondkapjes op meer plekken verplicht worden gesteld in Nederland nog wat extra mondkapjes besteld. Ze zijn fijn in gebruik en niet zo benauwend. Ik beveel ze aan.

Hi Bram,

bedankt voor je review. Het is fijn om te lezen dat je ze prettig vindt te dragen!

Top mondmasker

Allemaal prima verlopen!
Beter mondkapje door filter en te weten dat het zo goed beschermt.

Antwoord van KandyMask Europe

Beste Henny, hartelijk dank voor uw fijne review!

misleiding

masker prima, maar na de 1e korting van 20% op een masker van 25euro, kreeg ik meteen een nieuw aanbod van 25% korting op dezelfde maskers, die nu ineens 29 euro kostten.
Dit noem ik misleiding en misbruik maken van de omstandigheden,
Ik raad dus NIEMAND aan jullie maskers te kopen.

Antwoord van KandyMask Europe

Beste Joep, bedankt voor je review. Spijtig te horen dat je ontevreden bent over onze kortingsacties. We hebben af en toe acties, de laatste op onze site was rondom de persconferentie van premier Rutte paar weken terug die toen mondkapjes sterk aanraadde. We willen dan net ons steentje bijdragen om goede mondkapjes beschikbaar te stellen. Ook krijgen bestaande klanten soms een korting aangeboden om ze te bedanken voor hun vertrouwen in ons.

De prijs is overigens altijd 29.95 euro per masker geweest.

Ik hoop dat met deze uitleg de onduidelijkheid over de prijzen en acties weggenomen is.

Super

Makkelijk bestellen, snelle levering, goede status updates

Antwoord van KandyMask Europe

Beste Andre, hartelijk dank voor je goede review!

Zeer snelle en goede service

Zeer snelle en goede service. Prima reactie op een kritische opmerking.

14 oktober 2020

Antwoord van KandyMask Europe

Beste Jan, hartelijk dank voor uw goede review! En vragen zijn er om gesteld te worden!