Karvil Group Reviews 1.583

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte bil hos Karvil Biler i Middelfart, kontaktede dem vdr. Reklamationsret på bilen grundet en fejl jeg mener var til stede. Der er nu gået over en måned og stadig intet svar fra dem vdr. Dette. Der... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en mega god service som jeg har modtaget hos Karvil Odense på Faaborgvej. Der var tid til spørgsmål, stille og rolig gennemgang af papirarbejdet og services samt tilbehør man kunne vælge t... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topkarakter til William Dahl fra Karvil på Bondovej👌 Vi havde set på flere lettere brugte biler rundt i landet men endte med at købe en Hyundai Kona hos Karvil på Bondovej. William tog sig tid t... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Autobedrijf/Garage

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Karvil. Hos Karvil får du den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Uanset om du vil have en ny bil eller en brugt bil. Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg! Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg. 6 stærke bilmærker Salgsafdelingerne i vores 10 bilcentre er indrettet i et lyse og venlige lokale, så vores store modelprogram fra vores otte bilmærker kan fremvises på den bedst mulig måde. Der er rig mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af forskellige bilmodeller. Stort udvalg i brugte biler Hos Karvil sorterer vi de bedste brugtbiler fra til salg i forretningen. Vi hjælper dig gerne med attraktiv finansiering til rekordlav rente, samt forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det fordelagtigste tilbud, som passer dig bedst økonomisk. Vi har afdelinger i Odense SV, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Aabenraa, Rødekro og Sønderborg og Roskilde.

Karvil

Geschreven door het bedrijf

Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg
Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg.
Kvalitetsstyring - 100% fokus på dit behov!
Karvil holder konstant fokus på at opfylde kundens forventninger. Uanset om det er i salgsafdeling eller på værkstedet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Opsigelse af tryghedsaftale

Opsigelse af tryghedsaftale
Jeg købte i foråret 2021 en ny Mazda 3 hos Karvi biler i Fredericia , og sammen med købet en tryghedsaftale, som stort set kun er blevet brugt til serviceeftersyn på bilen. Jeg forventede at skulle have bilen i mange år , og fik derfor mod en merbetaling på ca 170kr i måneden forlænget min aftale. Jeg har nu købt en ny bil og i den forbindelse opsagt min tryghedsaftale. Regnede med at få nogle af pengene retur , da jeg ikke kommer til at få lavet det sidste eftersyn , eller i det mindste det jeg har betalt ekstra pr. måned for en forlængelse af aftalen som jeg aldrig vi få glæde af, men nej de beholder pengene , jeg synes sgu det er dårlig stil , og jeg har ellers intet at udsætte på hverken service eller deres personale. Det er bare sjovt , for hvis jeg havde fået lavet for mere end jeg har indbetalt eller kørt flere kilometer , skulle jeg betale ekstra. Det er bare ren grådighed
Mvh
Johnny

2 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fraråder på det kraftigste karvil biler…

Fraråder på det kraftigste karvil biler i Odense sv faaborgvej.

Hvis du har din bil kær så vælg en anden mekaniker, skulle have repareret min for en simpel ting, men da de var færdige kom de ud og sagde til mig at de havde lavet et par andre ting, som vi slet ikke har snakket om, som resulterede i er det blevet over 4 gange så dyrt som først anslået.

5 december 2025

Hej Jonas,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er altid vores intention, at der er fuld gennemsigtighed og afklaring omkring både reparationer og priser.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Derfor må du meget gerne kontakte os, så vi kan gennemgå forløbet og finde en løsning!

Super oplevelse.

Lige fra da vi trådte ind hos Karvil Biler blev vi modtaget af super venlige og kompetente sælgere. Og hele forløbet med vores køb gik uden nogen former for forhindringer.

8 november 2025

Hej😀

Hej😀
En god og tryg oplevelse at handle bil 🚗 hos jer, ikke mindst fordi vores søn Danny er med under hele proccecen, det er jo en stor beslutning at købe ny bil🫶
Kan kun give vores bedste ros til jer og hele jeres team🎄
Rigtig glædelig jul til jer alle sammen🎄🎅🏻
Kh Helle og Jørn Graff

30 november 2025

Hej Helle og Jørn,

Tusind tak for jeres fine ord! Det glæder os meget at høre, at I har haft en tryg og god oplevelse hos os.

Tak for rosen til teamet, og rigtig glædelig jul til jer.

FANTASTISK SERVIS FRA MEDARBEJDE

Fremragende service fra Magnus – fra prøvetur til bilkøb tog det kun en uge. Alle mine ønsker blev imødekommet på bedst mulig måde! Kan varmt anbefales.

25 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service . Ved Karvil. Odense…

Vi fik som altid en god behandling. God hjælp til at sætte os ind i alt det nye , der er ved at få en Elbil. Vi er meget glade for Nick . Han har hjulpet os de sidste 5 gange vi har handlet ny bil. VH Kaj og Grete.

23 november 2025

Hej Kaj og Grete,

Tak for jeres fine anmeldelse og for de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at I igen har haft en god oplevelse hos os, og at I følte jer godt hjulpet i overgangen til elbil.

Vi er meget glade for, at I vender tilbage gang på gang.

Tak fordi i valgte Karvil!

Blev godt modtaget

Blev godt modtaget. Fik venlig og grundigt information om køb og lesing. Valgte lesing. Er ikke bange for at komme dér igen.
Er allerede glad for EL hyundai

21 november 2025

Hej Leif,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig godt modtaget og fik god information, før du valgte leasing. Det er også dejligt at høre, at du allerede er glad for din elektriske Hyundai.

Tak fordi du valgte Karvil!

Fejl i markedsføring

Købte bil ved karvil. Flere ting var ikke i orden. Desuden stod der forkerte oplysninger i salgsmaterialet. Dette er dokumenteret for karvil, og sælgeren Raghid har fuldt ud anerkendt at det skal udbedres, men her efter 11 måneder er der intet sket, og han er fuldstændigt stoppet med at svare på mine mails. Det er faktisk frækt, og jeg påtænker at bringe sagen for bilankenævnet, men hvor ville det have været uendeligt meget lettere, hvis Karvil levede op til at udbedre sagen.

20 november 2025

Hej Kristian,

Vi er kede af at høre, at din sag ikke er blevet fulgt op på som aftalt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi forstår godt din frustration over forløbet.

Raghid er ikke længere ansat hos Karvil, og vi beklager, hvis hans fratrædelse har betydet, at dine henvendelser ikke er blevet håndteret eller videresendt korrekt.

For at vi kan få din sag samlet op og løst hurtigst muligt, er du meget velkommen til at kontakte vores salgschef i Middelfart, Frank Schrøder, som står klar til at hjælpe dig videre og sikre, at sagen bliver fulgt til dørs.

E-mail: fs@karvil.dk
Mobil: 71 39 06 90

Vi vil meget gerne sikre, at din sag bliver afsluttet ordentligt.

Karvil

Fantastisk sælger

Fantastisk sælger, god at snakke med. Forsøger ikke at prakke en noget på. Har sat sig ind i bilerne. Venlig og man føler ikke man er til besvær. Tager sig tid.
Mvh
Ann

15 november 2025

Hej Ann,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du har følt dig både godt behandlet og godt rådgivet.

Tak fordi du valgte Karvil!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte en brugt Hyundai Tucson plug…

Vi købte en brugt Hyundai Tucson plug in hos karvil i Odense og vi oplevet desværre dagen efter den melde fejl og flere lamper lyste og bilen gik i et slags “nødprogram” på motorvejen. så vi måtte hentes af SOS vejhjælp og få fragtet bilen til karvils værksted På trods af ovenstående er vi blevet mødt af venlighed, forståelse for at vi var frustreret over ovenstående, men vi har fået så god og fin hjælp, og er blevet informeret rigtig fint når vi har ringet og når karvil har ringet med information om bilen. Så alt i alt en rigtig god købes oplevelse og ligeledes rigtig godt tilfreds med værkstedet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14 november 2025

Hej Frederikke,

Tusind tak for jeres positive anmeldelse. Vi er kede af, at bilen gav problemer kort efter købet, men rigtig glade for at høre, at I har følt jer godt hjulpet og godt informeret undervejs. Det betyder meget for os.

Tak for tilliden – og fordi I valgte Karvil.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har anvendt Karvil Odense i flere år…

Har anvendt Karvil Odense i flere år som værksted - herunder også opbevaring og skift af dæk.
Dette efterår har jeg dog valgt at tage mine dæk hjem fra opbevaring ved Karvil.
Jeg aftaler dato for afhentning af dæk og udlevering på dagen tager måske 5 min.
På intet tidspunkt (hverken over telefon eller ved henvendelse i reception) får jeg oplyst at det skal koste mig 250 kr. at få udleveret mine dæk.
Jeg synes det er groft og dybt kritisabelt at jeg skal betale for at få udleveret min ejendom.
Der er betalt for opbevaring af dæk ved indlevering, samt hvert ½ år ved skift mellem sommer og vinter. Ingen steder har jeg set på skrift eller fået oplyst at der ville være et gebyr for potentiel udlevering senere hen.
Jeg synes det er utrolig dårlig service og står tilbage med følelsen af bondefangeri.
Er glad for mit skifte af værksted - har haft alt for mange kedelige oplevelser i Odense gennem årene.

31 oktober 2025

Hej Nina,

Vi er kede af at høre, at du står tilbage med en dårlig oplevelse – det er langt fra den service, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi har undersøgt din sag, og vi kan bekræfte, at du ikke er blevet opkrævet 250 kr. for at få udleveret dine dæk. Beløbet, der fremgår på fakturaen, dækker bagudbetaling for den dækopbevaring, du allerede har modtaget frem til afhentningsdatoen – ikke et gebyr for udlevering af dine egne dæk.

Derudover kan vi se, at du fik det skriftligt oplyst ved dit sidste hjulskift i februar 2025, hvor betingelserne for opbevaring og betaling fremgår. Det beklager vi, hvis ikke har været tydeligt nok i situationen.

Vi er naturligvis kede af, at du føler dig dårligt behandlet, og vi vil meget gerne gennemgå det med dig, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker en gennemgang af dine tidligere opbevaringsperioder og betalinger.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan få afklaret det hele på en god måde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi følte os i trygge hænder

Vi følte os i trygge hænder og kunne mærke der var tænkt helhedsløsninger ind, der gjorde det nemt at tage springet over på el. Der ud over gør det jo kun oplevelsen bedre at blive mødt af et professionelt og imødekommende personale hos karvil biler.

5 november 2025

Så absolut sælger

Så absolut sælger, 'Magnus ' mazda 6e
God dialog hele vejen til levering, og meget service minded.

5 november 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse – og at Magnus har sikret en god dialog og god service hele vejen frem til levering.

Tak fordi du valgte Karvil, og stort tillykke med din Mazda!

Lees meer over geverifieerde reviews.