Goede aflevering, duidelijke informatie. Artikel zoals verwacht ,heb dit merk eerder gekocht. Maat is goed ,niet te klein.
Snel geleverd, ze hadden veel keuze aan mooie modellen schoenen voor de beste prijzen (tja belangrijk), prima mails wanneer wordt geleverd, tot aan de verpakking toe alles boven verwachting voor mijn... Toon meer
Geweldige winkel, met grote sortering en goede aanbiedingen. De communicatie was perfect en de bestelling werd zeer snel verzonden. Extra voordeel is dat je vanaf een laag bedrag al in aanmerking kom... Toon meer
Na 4 weken nog niets ontvangen. Steeds veranderende leugenachtige informatie waar pakket (DHL) zich bevindt. Steeds beloftes door AI 2 tot 3 dagen. Pakket nooit gekregen, na veel aandringen wel geld t... Toon meer
KICKZ.COM - the number one basketball shop in Europe! Delivering everything basketball related you could wish for - from sneakers to lifestyle clothing. We're constantly working on creating a great experience for our customers, together with our logisitc partners. #NEVERNOTBALLIN from munich, Germany - founded in 1993!
Duitsland
Vraagt klanten om een review
Ik heb op 30-11 een bestelling geplaatst voor een paar schoenen en sokken. De sokken heb ik inmiddels binnen, maar van de schoenen heb ik nog steeds niks ontvangen. Al 2 keer geprobeerd contact te krijgen via het contactformulier, maar tot op heden nog niks gehoord!
Update: De schoenen zijn inmiddels 16-12 bezorgd bij een ophaalpunt, zonder een verzendbevestiging te hebben gehad.

Antwoord van KICKZ
Op 3 december een bestelling geplaatst, hierbij stond vermeld dat het binnen een week binnen zou zijn, 3 tot 5 werkdagen voor verzending. Tot op heden heb ik nog geen verzendbevestiging ontvangen, ook geen pakket. Jammer

Antwoord van KICKZ
Uiteindelijk na 10 dagen hebben ze mijn pakketje verstuurd.

Antwoord van KICKZ
Mijn eerste bestelling jaren geleden was oke. Maar weet niet wat er nu aan de hand is. Je moet heel lang wachten op je bestelling. Dan mail je om navraag te doen, maar geen reactie. Dan mail ik om mijn bestelling te annuleren op basis van herroepingsrecht. Krijg ik ook geen reactie op. Mail ik nogmaals en geen reactie, maar verzenden ze alsnog mijn bestelling. Echt slechte (lees geen) klantenservice. Gelukkig zijn er nog mensen met positieve ervaringen, maar die nemen de slechte niet weg. Denk goed na voor je besteld bij Kickz. Ik zou even verder zoeken, bespaart je een hoop tijd en ergernis
Update 11-12: blijkbaar is mijn bestelling verzonden. Verder nog steeds geen reactie gehad. Maar ook geen track & trace. Er staat alleen in dat het met DHL verstuurd zou zijn. Maar ik zie niks in mijn DHL app en kan nu mijn pakket niet traceren. Geen idee wanneer het komt. Ow, en Kickz vroeg om extra info n.a.v. deze review om er zeker van te zijn dat het een echte review is. Bijzonder, want reageren op andere verzoeken/mails doen ze niet. Maar een slechte review reageren ze dezelfde dag nog. Ik heb uiteraard even mijn order nr doorgeven: K001-20000293406 / 001.06907920.00.01
Update 2 11-12:
Nogmaals, een snelle reactie krijg je dus wel op een slechte review. Nu beweren ze dat ik mijn bestelling zou hebben ontvangen? Dat heb ik dus niet. Zoals aangegeven had ik geen idee welke vervoerder en kon niks volgen. Ik heb tot op heden niks ontvangen. En nu?

Antwoord van KICKZ
Bestelling wordt niet verstuurd. Gelukkig via Paypal betaald dus aankoopbescherming. Niet via Bancontact betalen als je daar bestelt of je bent je geld kwijt.

Antwoord van KICKZ
Ik heb een paar Jordans besteld en betaald op zaterdag 16 november, daarvan na betaling een ordernummer nog in de online omgeving gehad. Maar ik heb tot op heden geen orderconfirmation of bevestiging van verzending gehad via de mail. Ik heb hierover via 2 wegen een email aan hen gestuurd, maar tot op heden niets van hen vernomen.
Na enige mailwisselingen kregen we te horen dat we geen schoenen zouden krijgen want er zou wat mis gegaan zijn met de hun ordersysteem oid. Eindstand; geen schoenen, gelukkig na enige tijd wel geld terug.

Antwoord van KICKZ
Update 31 okt -geen reactie!!!!
Na verschillende mails, telefoontjes en reviews nog steeds geen reactie. Super slecht. Schoenen zijn al sinds 8 november weer bij KICKZ in bezit en nog steeds geen verwerking van de betaling bij Klarna. Dit kan toch gewoon niet.... zo met je klanten omgaan.

Antwoord van KICKZ
Op 6/11 een bestelling gedaan en DHL via de app bij de 2e bezorgpoging gevraagd het pakket naar een pickup point te brengen. In plaats daarvan heeft DHL het pakket retour gestuurd. Hier kon Kickz natuurlijk niks aan doen, maar wilde wel graag mijn bestelling alsnog ontvangen. Zodoende heb ik op 9/11, 13/11 en 20/11 een mail gestuurd naar Kickz met de vraag of ze het pakket nogmaals zouden willen sturen als het weer terug ontvangen zou zijn. Tot op heden geen enkele reactie helaas, behalve dat ze mijn mail hebben ontvangen. Hoop dat deze review daar misschien verandering in brengt, zodat we toch in contact komen..

Antwoord van KICKZ
Heb een week geleden een bestelling gedaan en er is denk ik iets van een fout met het mailtje want ik heb geen verzenbewijs of iets waarop staat dat ze ermee bezig zijn, maar het geld is wel van mijn rekening af. Ook al een paar dagen geen reactie op mijn mailtjes

Antwoord van KICKZ
Zaterdag 2 Jordans fear besteld. Geld van rekening gehaald maar geen orderbevestiging ontvangen. Ook op mijn mail van zondag wordt niet gereageerd. Krijg ik geen schoenen? Wat is hier aan de hand dat er niet op mijn mail wordt gereageerd?
Als de bestelling geannuleerd gaat worden, dan hebben wij 1 of geen Jordan 4 fear elders kunnen kopen (omdat het in de tussentijd overal is uitverkocht) of 2 wij mogen het omdat het verder overal is uitverkocht minimaal 50 euro per schoen meer betalen.
Sinds 16 november wacht ik al op mijn geld. Enige reactie die ik krijg is dat het druk is met black friday. Terwijl ik hier lees dat andere klanten wel geld teruggestort krijgen, die later hebben besteld.
Waar blijft mijn €420 euro (2 schoenen)?
Update: inmiddels is het 18 december en heb ik geen schoenen ontvangen die ik op 16 november heb besteld en ook geen geld terug ontvangen. Het gaat om 2 x €210. Ze reageren niet meer op mijn mails die ik stuur. Waar blijft mijn geld?
Update:
Na veel e-mails te hebben gestuurd zonder reacties, vandaag 19/12 toch eindelijk mijn geld terug gekregen.

Antwoord van KICKZ
Ik heb twee paar sneakers besteld op 11-10-2024. Beiden, ongedragen geretourneerd op 18-10-2024, tot op heden geen bericht ontvangen. Er wordt ook niet gereageerd op mails die verstuurd worden naar het emailadres info(apenstaartje)kickz.com. Nu maar eens opzoek naar de algemene voorwaarden en op welke wijze juridische stappen te ondernemen.
MAIL UPDATE KICKZ 12-11-2024:
Allereerst bedankt voor je berichten en de beoordeling op Trustpilot. Het spijt me zeer dat de terugbetaling nog niet is verwerkt. Kun je me alsjeblieft laten weten welke artikelen precies zijn geretourneerd, dan informeer ik graag naar de huidige verwerkingsstatus voor je in het magazijn en zoek ik een oplossing voor je.
UPDATE 14-11-2024:
Ik heb gereageerd op bovenstaande mail van Kickz, tot op heden geen reactie.

Antwoord van KICKZ
Ik heb anderhalve week geleden een shirt gekocht maar ik krijg geen track and trace of een e-mail dat het is verstuurd. Verzend nummer is K001-20000286960
Onterecht

Besteld: Bestellingsnummer: K001-20000287357
Geen verzendbevestiging gekregen. Email gestuurd, enkel een automatische email gekregen. Wacht nog steeds op mijn bestelling.Na reactie wens ik te vermelden dat ik wel degelijk eerst een mail heb gestuurd maar enkel een automatische email heb ontvangen, verder niets meer. Verzendbevestiging nog altijd niet ontvangen. Geen track and trace. Ik wacht af

Antwoord van KICKZ
Week geleden schoenen besteld, nooit een verzendbevestiging ontvangen. Ook na één week nog geen antwoord van de klantendienst. >Geen idee waar mijn bestelling is en of deze correct is uitgevoerd.

Antwoord van KICKZ
Nog geen terugbetaling ontvangen nadat we 7 weken geleden de artikelen hebben teruggestuurd. Reeds verschillende emails gestuurd, maar geen enkel antwoord ontvangen. Telefonisch blijven we in de waiting line staan. Elise Hendrickx

Antwoord van KICKZ
Ik heb schoenen geroutineerd via kickz 2 maanden verder niets gehoord. Nadat ik een review heb geplaatst werd ALLEEN daar op gereageerd, dat ze met me via mail contact opzouden nemen. NOG steeds geen reactie of oplossing op mails wordt niet gereageerd. Ze reageren alleen op reviews om het indruk te geven dat ze wel naar een oplossing streven. Maar na een reactie werd er niets gedaan. Schoenen weg en geld weg. NOOIT MEER KICKZ!

Antwoord van KICKZ
4 Oktober een bestelling geplaatst en tot op heden niks ontvangen. Ook geen reactie gekregen op meerdere verzoeken met de vraag wat de status is van de bestelling. Ondertussen heeft mijn zoon zijn basketballschoenen ergens anders besteld, maar zelfs op het verzoek of de bestelling geannuleerd kan worden omdat we ondertussen al voorzien zijn komt geen reactie. Openstaande betaling staat nog steeds bij Klarna in het systeem, maar ik ben blij dat ik het bedrag nog niet voldaan heb. Was de laatste keer dat ik hier een bestelling heb gedaan! Dat een bestelling later geleverd wordt kan ik nog begrijpen, maar dat je totaal niet reageert als klantenservice is ronduit schandalig!

Antwoord van KICKZ
Op 8-10 besteld maar tot op heden niks meer gehoord over mijn bestelling of een verzendbevestiging gekregen. Vind het nogal lang duren gezien er op de site staat 3-5 werkdagen.

Antwoord van KICKZ
Op 1 oktober een hoodie besteld, deze is geleverd op 8 oktober. Was te groot dus wilde deze terugsturen.
Direct op 8 oktober gemaild en gevraagd om een returnlabel omdat deze niet in de doos zat.
Geen antwoord, 10 oktober weer gemaild, geen antwoord. Via de site op 11 oktober ingelogd en online formulier ingevuld. Nu 15 oktober en nog geen antwoord. Op de site staat retouren binnen 14 dagen na bestelling. Kan niks via de site invoeren dus...Graag contact Kickz! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

Antwoord van KICKZ
Slecht. 3 oktober een bestelling geplaatst en nog steeds niks gehoord. Al contact gezocht en krijg gewoon geen bericht terug. Vind het erg slecht, zou het niet aanraden om hier te bestellen!