KICKZReviews

24.496

3,7

Goede aflevering, duidelijke informatie. Artikel zoals verwacht ,heb dit merk eerder gekocht. Maat is goed ,niet te klein.

Snel geleverd, ze hadden veel keuze aan mooie modellen schoenen voor de beste prijzen (tja belangrijk), prima mails wanneer wordt geleverd, tot aan de verpakking toe alles boven verwachting voor mijn... Toon meer

Geweldige winkel, met grote sortering en goede aanbiedingen. De communicatie was perfect en de bestelling werd zeer snel verzonden. Extra voordeel is dat je vanaf een laag bedrag al in aanmerking kom... Toon meer

Na 4 weken nog niets ontvangen. Steeds veranderende leugenachtige informatie waar pakket (DHL) zich bevindt. Steeds beloftes door AI 2 tot 3 dagen. Pakket nooit gekregen, na veel aandringen wel geld t... Toon meer

1. Sportwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires
  3. Schoenenwinkel

KICKZ.COM - the number one basketball shop in Europe! Delivering everything basketball related you could wish for - from sneakers to lifestyle clothing. We're constantly working on creating a great experience for our customers, together with our logisitc partners. #NEVERNOTBALLIN from munich, Germany - founded in 1993!

Gemiddeld

24K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(24.496)

345 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling 30-11 nog niks

Ik heb op 30-11 een bestelling geplaatst voor een paar schoenen en sokken. De sokken heb ik inmiddels binnen, maar van de schoenen heb ik nog steeds niks ontvangen. Al 2 keer geprobeerd contact te krijgen via het contactformulier, maar tot op heden nog niks gehoord!

Update: De schoenen zijn inmiddels 16-12 bezorgd bij een ophaalpunt, zonder een verzendbevestiging te hebben gehad.

30 november 2024

Hoi Dylan,

Ten eerste hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat uw laatste bestelling niet naar volle tevredenheid was.

We zijn des te blijer dat uw bestelling nu volledig bij u is afgeleverd.
We wensen je veel plezier met je nieuwe schoenen en hopen dat alles bij je volgende bestelling weer naar volle tevredenheid zal zijn.

Als u in de toekomst nog vragen of zorgen heeft, kunt u altijd een e-mail sturen naar Info@kickz.com.

Teleurstellend

Op 3 december een bestelling geplaatst, hierbij stond vermeld dat het binnen een week binnen zou zijn, 3 tot 5 werkdagen voor verzending. Tot op heden heb ik nog geen verzendbevestiging ontvangen, ook geen pakket. Jammer

3 december 2024

Hallo Josje,

Allereerst bedankt voor je feedback.

Het spijt ons dat je nog geen verzendbericht hebt ontvangen.
Helaas is de verzending vertraagd vanwege de Zwarte Week.

We zijn des te blijer dat je bestelling inmiddels succesvol is overgedragen aan DHL.
Je pakket staat klaar om afgehaald te worden.

Je kunt je pakket volgen via de volgende link:

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen van harte dat alles naar wens zal verlopen bij uw volgende bestelling.

Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben, kunt u ons altijd mailen op Info@kickz.com.

Pakketje komt toch wel

Uiteindelijk na 10 dagen hebben ze mijn pakketje verstuurd.

10 december 2024

Hoi Amreh,

Bedankt voor uw positieve feedback, we zijn altijd blij om te horen van tevreden klanten!

Als je in de toekomst nog vragen of suggesties hebt, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. We helpen u graag!

Met vriendelijke groet, uw KICKZ.com team!
#NEVERNOTBALLIN'

Slecht (eigenlijk geen) klantenservice

Mijn eerste bestelling jaren geleden was oke. Maar weet niet wat er nu aan de hand is. Je moet heel lang wachten op je bestelling. Dan mail je om navraag te doen, maar geen reactie. Dan mail ik om mijn bestelling te annuleren op basis van herroepingsrecht. Krijg ik ook geen reactie op. Mail ik nogmaals en geen reactie, maar verzenden ze alsnog mijn bestelling. Echt slechte (lees geen) klantenservice. Gelukkig zijn er nog mensen met positieve ervaringen, maar die nemen de slechte niet weg. Denk goed na voor je besteld bij Kickz. Ik zou even verder zoeken, bespaart je een hoop tijd en ergernis

Update 11-12: blijkbaar is mijn bestelling verzonden. Verder nog steeds geen reactie gehad. Maar ook geen track & trace. Er staat alleen in dat het met DHL verstuurd zou zijn. Maar ik zie niks in mijn DHL app en kan nu mijn pakket niet traceren. Geen idee wanneer het komt. Ow, en Kickz vroeg om extra info n.a.v. deze review om er zeker van te zijn dat het een echte review is. Bijzonder, want reageren op andere verzoeken/mails doen ze niet. Maar een slechte review reageren ze dezelfde dag nog. Ik heb uiteraard even mijn order nr doorgeven: K001-20000293406 / 001.06907920.00.01

Update 2 11-12:
Nogmaals, een snelle reactie krijg je dus wel op een slechte review. Nu beweren ze dat ik mijn bestelling zou hebben ontvangen? Dat heb ik dus niet. Zoals aangegeven had ik geen idee welke vervoerder en kon niks volgen. Ik heb tot op heden niks ontvangen. En nu?

9 december 2024

Hallo Danielle,

Ten eerste hartelijk dank voor je feedback.

Het spijt ons echt dat je geen informatie van ons hebt ontvangen over de verzendstatus.
We zijn des te blijer dat je pakket inmiddels succesvol bij je is afgeleverd.

Hier is de tracking voor u om te bekijken:

We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe schoenen en dat alles naar wens verloopt bij je volgende bestelling.

Als je nog vragen of problemen hebt, stuur ons dan een e-mail naar Info@kickz.com.

Bestelling wordt niet verstuurd

Bestelling wordt niet verstuurd. Gelukkig via Paypal betaald dus aankoopbescherming. Niet via Bancontact betalen als je daar bestelt of je bent je geld kwijt.

2 december 2024

Hoi Christel,

Allereerst bedankt voor je feedback.
Het spijt ons dat je nog geen verzendbericht hebt ontvangen.
Helaas is de verzending vertraagd vanwege de Zwarte Week.

Helaas was één artikel uiteindelijk uitverkocht, waardoor het niet naar je verzonden kon worden.

Je kunt je pakket volgen via de volgende link:

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen van harte dat alles naar wens zal verlopen bij uw volgende bestelling.

Het beste, uw Kickz.com team

Niets ontvangen; uiteindelijk geen schoenen

Ik heb een paar Jordans besteld en betaald op zaterdag 16 november, daarvan na betaling een ordernummer nog in de online omgeving gehad. Maar ik heb tot op heden geen orderconfirmation of bevestiging van verzending gehad via de mail. Ik heb hierover via 2 wegen een email aan hen gestuurd, maar tot op heden niets van hen vernomen.

Na enige mailwisselingen kregen we te horen dat we geen schoenen zouden krijgen want er zou wat mis gegaan zijn met de hun ordersysteem oid. Eindstand; geen schoenen, gelukkig na enige tijd wel geld terug.

24 november 2024

Hi Joanne,

First of all, thank you very much for your feedback.

We are very sorry to hear that your last order was not to your complete satisfaction.

We have just sent you an email with all the important information and would be delighted to hear from you.

We very much hope that everything will be to your complete satisfaction again with your next order.

If you have any questions or concerns in the future, please email us at Info@kickz.com.

Best, your Kickz.com team

Update 31 okt -geen reactie!!!!

Update 31 okt -geen reactie!!!!
Na verschillende mails, telefoontjes en reviews nog steeds geen reactie. Super slecht. Schoenen zijn al sinds 8 november weer bij KICKZ in bezit en nog steeds geen verwerking van de betaling bij Klarna. Dit kan toch gewoon niet.... zo met je klanten omgaan.

24 november 2024

Hoi Jeroen,

Allereerst hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat je laatste bestelling niet naar volle tevredenheid was.

Helaas kon het pakket volgens DHL tracking niet bij je worden afgeleverd en is het daarom teruggestuurd naar ons magazijn.

We hebben nu de terugbetaling in gang gezet en het tegoed zal binnen de komende 48 uur worden teruggestort op je oorspronkelijke betaalmethode.

Als je echter met een creditcard hebt betaald, wordt het tegoed mogelijk pas op je volgende maandoverzicht weergegeven.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

We hopen van harte dat alles naar volle tevredenheid zal verlopen bij je volgende bestelling.

Als u in de toekomst vragen of problemen heeft, kunt u ons e-mailen op Info@kickz.com.

Het beste, uw Kickz.com team

Geen contact te krijgen met kickz…

Op 6/11 een bestelling gedaan en DHL via de app bij de 2e bezorgpoging gevraagd het pakket naar een pickup point te brengen. In plaats daarvan heeft DHL het pakket retour gestuurd. Hier kon Kickz natuurlijk niks aan doen, maar wilde wel graag mijn bestelling alsnog ontvangen. Zodoende heb ik op 9/11, 13/11 en 20/11 een mail gestuurd naar Kickz met de vraag of ze het pakket nogmaals zouden willen sturen als het weer terug ontvangen zou zijn. Tot op heden geen enkele reactie helaas, behalve dat ze mijn mail hebben ontvangen. Hoop dat deze review daar misschien verandering in brengt, zodat we toch in contact komen..

9 november 2024

Hoi Hester,

Allereerst hartelijk dank voor uw feedback.

Helaas kunnen we de bestelling niet opnieuw in het systeem invoeren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Het beste, uw Kickz.com team

Heb een week geleden een bestelling…

Heb een week geleden een bestelling gedaan en er is denk ik iets van een fout met het mailtje want ik heb geen verzenbewijs of iets waarop staat dat ze ermee bezig zijn, maar het geld is wel van mijn rekening af. Ook al een paar dagen geen reactie op mijn mailtjes

13 november 2024

Goedemorgen Koen,

Ten eerste hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons zeer dat uw laatste bestelling niet naar volle tevredenheid is verlopen.

Helaas konden we geen bestelling vinden in ons systeem met het e-mailadres dat u heeft opgegeven.

We hebben u zojuist een e-mail gestuurd en willen u vragen deze te beantwoorden, we zullen dan met alle plezier proberen een oplossing voor u te vinden.

Beste, uw Kickz.com team

Geld van rekening maar geen bevestiging en geen reactie op mijn mail

Zaterdag 2 Jordans fear besteld. Geld van rekening gehaald maar geen orderbevestiging ontvangen. Ook op mijn mail van zondag wordt niet gereageerd. Krijg ik geen schoenen? Wat is hier aan de hand dat er niet op mijn mail wordt gereageerd?

Als de bestelling geannuleerd gaat worden, dan hebben wij 1 of geen Jordan 4 fear elders kunnen kopen (omdat het in de tussentijd overal is uitverkocht) of 2 wij mogen het omdat het verder overal is uitverkocht minimaal 50 euro per schoen meer betalen.

Sinds 16 november wacht ik al op mijn geld. Enige reactie die ik krijg is dat het druk is met black friday. Terwijl ik hier lees dat andere klanten wel geld teruggestort krijgen, die later hebben besteld.

Waar blijft mijn €420 euro (2 schoenen)?

Update: inmiddels is het 18 december en heb ik geen schoenen ontvangen die ik op 16 november heb besteld en ook geen geld terug ontvangen. Het gaat om 2 x €210. Ze reageren niet meer op mijn mails die ik stuur. Waar blijft mijn geld?

Update:

Na veel e-mails te hebben gestuurd zonder reacties, vandaag 19/12 toch eindelijk mijn geld terug gekregen.

16 november 2024

Hoi Pris,

Allereerst willen we je bedanken voor je feedback.

We hadden een probleem met de technische overdracht van de 4-serie Angst, waarbij sommige bestellingen helaas niet correct konden worden doorgegeven aan het magazijnsysteem voor verwerking.

Dit spijt ons zeer, maar helaas hebben we hierdoor beide bestellingen moeten annuleren.

We hebben je zojuist een e-mail gestuurd en zouden het zeer op prijs stellen als je ons de gevraagde gegevens zou kunnen toesturen, zodat we een terugbetaling in gang kunnen zetten.

Wij begrijpen uw ongenoegen heel goed en willen u nogmaals onze excuses aanbieden voor het ongemak.

Éen keer, NOOIT meer....

Ik heb twee paar sneakers besteld op 11-10-2024. Beiden, ongedragen geretourneerd op 18-10-2024, tot op heden geen bericht ontvangen. Er wordt ook niet gereageerd op mails die verstuurd worden naar het emailadres info(apenstaartje)kickz.com. Nu maar eens opzoek naar de algemene voorwaarden en op welke wijze juridische stappen te ondernemen.

MAIL UPDATE KICKZ 12-11-2024:
Allereerst bedankt voor je berichten en de beoordeling op Trustpilot. Het spijt me zeer dat de terugbetaling nog niet is verwerkt. Kun je me alsjeblieft laten weten welke artikelen precies zijn geretourneerd, dan informeer ik graag naar de huidige verwerkingsstatus voor je in het magazijn en zoek ik een oplossing voor je.

UPDATE 14-11-2024:
Ik heb gereageerd op bovenstaande mail van Kickz, tot op heden geen reactie.

11 november 2024

Hoi Jeanette,

Ten eerste hartelijk dank voor uw feedback.
Het spijt ons zeer dat uw laatste retour niet naar volle tevredenheid was.

We hebben de betreffende afdeling op de hoogte gesteld en iemand zal per e-mail contact met je opnemen om een oplossing te vinden voor je problemen.

We hopen van harte dat alles naar uw volle tevredenheid zal verlopen bij uw volgende bestelling.

Geen track and trace

Ik heb anderhalve week geleden een shirt gekocht maar ik krijg geen track and trace of een e-mail dat het is verstuurd. Verzend nummer is K001-20000286960
Onterecht

30 oktober 2024

Hallo Fedde,

Bedankt voor je feedback.

We hadden een probleem met de technische overdracht van de Under Armour, waardoor sommige bestellingen helaas niet snel genoeg naar het magazijnsysteem konden worden verzonden voor verwerking.

Dit spijt ons zeer, maar helaas hebben we hierdoor je bestelling moeten annuleren.

We begrijpen uw ongenoegen heel goed.

De terugbetaling wordt binnen 48 uur overgemaakt naar je oorspronkelijke betaalmethode.

We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en hopen dat alles bij je volgende bestelling weer naar volle tevredenheid zal verlopen.

Als u in de toekomst vragen of zorgen heeft, kunt u ons altijd mailen op Info@kickz.com.

Besteld

Besteld: Bestellingsnummer: K001-20000287357
Geen verzendbevestiging gekregen. Email gestuurd, enkel een automatische email gekregen. Wacht nog steeds op mijn bestelling.Na reactie wens ik te vermelden dat ik wel degelijk eerst een mail heb gestuurd maar enkel een automatische email heb ontvangen, verder niets meer. Verzendbevestiging nog altijd niet ontvangen. Geen track and trace. Ik wacht af

6 november 2024

Hoi Luc,

Ten eerste bedankt voor je feedback.

Het spijt ons dat je geen verzendbericht hebt ontvangen. Ik heb je profiel gecontroleerd en je bestelling is al overgedragen aan DHL.

Je kunt je pakket volgen via de volgende link:

In de toekomst willen we u vragen om dergelijke verzoeken per e-mail te sturen naar Info@kickz.com.

Uw bestelling werd op 3 november 's middags geplaatst en op 6 november verzonden.

Helaas kunnen we op dit moment de reden voor zo'n slechte beoordeling niet volledig begrijpen.

Beste, uw Kickz.com team

Nooit verzendbevestiging ontvangen - geen antwoord klantendienst

Week geleden schoenen besteld, nooit een verzendbevestiging ontvangen. Ook na één week nog geen antwoord van de klantendienst. >Geen idee waar mijn bestelling is en of deze correct is uitgevoerd.

4 november 2024

Hallo Els,

Ten eerste bedankt voor je feedback.

Het spijt ons dat je geen verzendbericht hebt ontvangen. Ik heb je profiel gecontroleerd en je bestelling staat klaar om opgehaald te worden bij een pakketwinkel.

Je kunt je pakket volgen via de volgende link:

Mijn excuses voor het ongemak.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons mailen op Info@kickz.com.

Nog geen terugbetaling na 7 weken

Nog geen terugbetaling ontvangen nadat we 7 weken geleden de artikelen hebben teruggestuurd. Reeds verschillende emails gestuurd, maar geen enkel antwoord ontvangen. Telefonisch blijven we in de waiting line staan. Elise Hendrickx

13 september 2024

Hallo Elise,

Ten eerste hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons zeer dat uw laatste retour niet naar volle tevredenheid was.
We hebben nu de betreffende afdeling op de hoogte gebracht en iemand zal per e-mail contact met je opnemen om een oplossing te vinden voor je problemen.

Het beste, uw Kickz.com team

Reacties alleen via trustpilot reageren niet op mails en zoeken niet naar een oplossing

Ik heb schoenen geroutineerd via kickz 2 maanden verder niets gehoord. Nadat ik een review heb geplaatst werd ALLEEN daar op gereageerd, dat ze met me via mail contact opzouden nemen. NOG steeds geen reactie of oplossing op mails wordt niet gereageerd. Ze reageren alleen op reviews om het indruk te geven dat ze wel naar een oplossing streven. Maar na een reactie werd er niets gedaan. Schoenen weg en geld weg. NOOIT MEER KICKZ!

18 oktober 2024

Hoi Hayat,

Ten eerste hartelijk dank voor je feedback.

Het spijt ons zeer dat de restitutie nog steeds niet is ontvangen.
We hebben de e-mail tussen jou en onze collega's nagekeken en de klacht is eigenlijk door ons afgewezen omdat je de schoenen niet comfortabel genoeg vond, maar ze toch hebt gedragen.

Uiteindelijk hebben we je wel een retourlabel gestuurd en de collega zal nu informeren naar de status van de verwerking en je per e-mail antwoorden.

Hopelijk wordt er dan een oplossing gevonden voor je probleem.
Als je nog vragen hebt, willen we je vragen om direct op de e-mail te reageren.

Nooit meer Kickz

4 Oktober een bestelling geplaatst en tot op heden niks ontvangen. Ook geen reactie gekregen op meerdere verzoeken met de vraag wat de status is van de bestelling. Ondertussen heeft mijn zoon zijn basketballschoenen ergens anders besteld, maar zelfs op het verzoek of de bestelling geannuleerd kan worden omdat we ondertussen al voorzien zijn komt geen reactie. Openstaande betaling staat nog steeds bij Klarna in het systeem, maar ik ben blij dat ik het bedrag nog niet voldaan heb. Was de laatste keer dat ik hier een bestelling heb gedaan! Dat een bestelling later geleverd wordt kan ik nog begrijpen, maar dat je totaal niet reageert als klantenservice is ronduit schandalig!

22 oktober 2024

Hoi Susanne,

Allereerst bedankt voor je bericht.

We hadden een probleem met de technische overdracht van je bestelling, waardoor deze helaas niet naar het magazijnsysteem kon worden verzonden voor verwerking.

Dit spijt ons zeer, maar helaas hebben we je bestelling hierdoor moeten annuleren.

De terugbetaling zal in de komende dagen plaatsvinden.

We begrijpen je ongenoegen heel goed.

We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en hopen dat alles naar uw volle tevredenheid zal verlopen bij uw volgende bestelling.

Als u nog vragen of zorgen heeft, kunt u ons e-mailen op Info@kickz.com.

Het beste, uw Kickz.com Team

Op 8-10 besteld maar tot op heden niks…

Op 8-10 besteld maar tot op heden niks meer gehoord over mijn bestelling of een verzendbevestiging gekregen. Vind het nogal lang duren gezien er op de site staat 3-5 werkdagen.

8 oktober 2024

Hoi Ylona,

Bedankt voor je feedback.

We hadden een probleem met de technische overdracht van de witte dames AF, waardoor sommige bestellingen helaas niet snel genoeg naar het magazijnsysteem konden worden verzonden voor verwerking.

We begrijpen je ongenoegen heel goed.

Als u nog vragen of zorgen heeft, kunt u ons e-mailen op Info@kickz.com.

Niet te bereiken

Op 1 oktober een hoodie besteld, deze is geleverd op 8 oktober. Was te groot dus wilde deze terugsturen.
Direct op 8 oktober gemaild en gevraagd om een returnlabel omdat deze niet in de doos zat.
Geen antwoord, 10 oktober weer gemaild, geen antwoord. Via de site op 11 oktober ingelogd en online formulier ingevuld. Nu 15 oktober en nog geen antwoord. Op de site staat retouren binnen 14 dagen na bestelling. Kan niks via de site invoeren dus...Graag contact Kickz! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

8 oktober 2024

Hoi Janneke,

Allereerst bedankt voor uw feedback.

We vinden het erg jammer dat je je retourzending nog niet hebt kunnen inleveren.

We hebben je echter zojuist een e-mail gestuurd met alle belangrijke informatie en instructies voor het maken van een retouretiket.

Als u in de toekomst nog vragen of zorgen heeft, kunt u ons altijd mailen op Info@kickz.com.

Het beste, uw Kickz.com Team

Slecht

Slecht. 3 oktober een bestelling geplaatst en nog steeds niks gehoord. Al contact gezocht en krijg gewoon geen bericht terug. Vind het erg slecht, zou het niet aanraden om hier te bestellen!

3 oktober 2024

Hoi Charlotte,

Ten eerste bedankt voor je feedback.

Het spijt ons zeer dat je nog geen terugkoppeling van ons hebt ontvangen over je bestelling.

Helaas had het AF een onvoorzienbaar leveringsprobleem bij de fabrikant, waardoor de bestellingen van onze klanten pas vanaf 01.11.2024 kunnen worden verzonden.

We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en begrijpen je ongenoegen.

Als het te lang duurt om je bestelling te verwerken en te verzenden, kun je ons een e-mail sturen naar Info@kickz.com en zullen we je bestelling graag voor je annuleren.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging.