KICKZ Reviews 24.497

3,6

Goede aflevering, duidelijke informatie. Artikel zoals verwacht ,heb dit merk eerder gekocht. Maat is goed ,niet te klein.

Snel geleverd, ze hadden veel keuze aan mooie modellen schoenen voor de beste prijzen (tja belangrijk), prima mails wanneer wordt geleverd, tot aan de verpakking toe alles boven verwachting voor mijn... Toon meer

Geweldige winkel, met grote sortering en goede aanbiedingen. De communicatie was perfect en de bestelling werd zeer snel verzonden. Extra voordeel is dat je vanaf een laag bedrag al in aanmerking kom... Toon meer

Na 4 weken nog niets ontvangen. Steeds veranderende leugenachtige informatie waar pakket (DHL) zich bevindt. Steeds beloftes door AI 2 tot 3 dagen. Pakket nooit gekregen, na veel aandringen wel geld t... Toon meer

1. Sportwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires
  3. Schoenenwinkel

KICKZ.COM - the number one basketball shop in Europe! Delivering everything basketball related you could wish for - from sneakers to lifestyle clothing. We're constantly working on creating a great experience for our customers, together with our logisitc partners. #NEVERNOTBALLIN from munich, Germany - founded in 1993!

Gemiddeld

24K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(24.497)

345 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lange levertijd

Ik heb een paar schoenen besteld en er werd gezegd dat er een verwachte leverdatum was van 3 tot 5 werkdagen. Had op z’n minst na 5 dagen wel een bevestigings mail verwacht of iets…

25 december 2024

Hoi Justin,

Het spijt ons dat je nog geen verzendbericht hebt ontvangen.
Helaas was er nog steeds vertraging in de verzending vanwege de kerstvakantie.

We hopen van harte dat alles naar wens zal verlopen bij uw volgende bestelling.

Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben, kunt u ons altijd mailen op Info@kickz.com.

Geen refund ontvangen

We hadden schoenen gekocht bij Kickz.com als gast. De schoenen zaten niet lekker en dienden teruggestuurd worden. Het was onmogelijk om in eerste instantie een retourlabel aan te maken als je als gast heb gekocht. Uiteindelijk na 5 mails hebben we toch een antwoord gekregen en de schoenen werden teruggestuurd. Na vier weken dat de schoenen werden teruggestuurd hebben we nog steeds geen refund mogen ontvangen. Stuur je een mail hieromtrent krijg je gegarandeerd geen antwoord. Ik ben het stilaan beu en raad de mensen aan twee keer na te denken om bij Kickz.com te bestellen.
Bestelling K001-20000289372

Ik heb uiteindelijk antwoord gekregen en heb moeten mijn bewijs van verzending doorsturen. Dezelfde dag werd het geld nog teruggestort. Alvast bedankt voor jullie tussenkomst maar dat had allemaal vlotter mogen gaan. Groetjes

24 december 2024

Hallo Marc,

Ten eerste hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons zeer dat uw laatste retour niet naar volle tevredenheid was.

We hebben u zojuist een e-mail gestuurd en willen u vragen deze te beantwoorden.

We zoeken dan graag snel een oplossing voor uw verzoek.

We hopen van harte dat alles naar uw volle tevredenheid zal zijn bij uw volgende bestelling.

Als u in de toekomst nog vragen of zorgen heeft, kunt u altijd een e-mail sturen naar Info@kickz.com.

Waar is mijn bestelling?

27 november jl schoenen besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Op 4 december jl een mail ontvangen met een ordernummer welke volgens de website van Kickz niet correct is, de status van mijn bestelling is dus niet in te zien. Op mijn berichtjes, telefoontjes en de mails naar de klantenservice wordt niet gereageerd, alleen een review via deze site lijkt een manier te zijn om in contact te komen. Dus nogmaals een poging tot contact.

Op mijn vorige review heb ik op 16 december jl een reactie ontvangen waarbij ik de link kon volgen maar deze link klopt niet en het pakket lijkt tijdens het transport geretourneerd te zijn?

Ik hoor heel graag asap wat de status van mijn bestelling nu is!  Dank!

27 november 2024

Hoi Natasja,

Ten eerste hartelijk dank voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat je laatste bestelling niet naar volle tevredenheid is verlopen.

We hebben je tracking gecontroleerd en helaas kon je pakket op 6 december niet bij je worden afgeleverd. Het pakket kon vervolgens tot 14 december worden opgehaald bij een pakketwinkel.

Omdat het pakket niet werd opgehaald, werd het teruggestuurd naar ons magazijn, waar het op 19 december weer aankwam.

Hier is de tracking die je kunt bekijken:

De retourzending wordt daar momenteel verwerkt en je geld wordt automatisch teruggestort.

Dit proces kan momenteel tot 12 werkdagen duren en je ontvangt automatisch een e-mail van ons wanneer je geld is teruggestort.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons mailen op Info@kickz.com.

K001-20000292320

Op 29 november bestelling geplaatst van 2 paar sneakers. 1 paar ontvangen op maandag 9/12 maar het andere paar nog steeds niet ontvangen. Je krijgt ook nergens bericht van. Ook al hen proberen contacteren op 06/12 maar ook hierop nog steeds geen antwoord gekregen.

29 november 2024

Hoi Kris,

Het spijt ons dat je nog geen verzendbericht hebt ontvangen.
Helaas was er nog steeds vertraging in de verzending vanwege de Zwarte Week.

Het beste, uw Kickz.com team

Geen contact mogelijk over retourneren!

De schoenen kwamen wat later dan verwacht, maar dat kwam goed. Prachtige schoenen, alleen helaas te klein. Toen begon de ellende. Het systeem herkent mijn ordernummer (001.06884837.00.01) niet, dus krijg ik geen retour label. Dan maar het online klantenservice formulier. Dat was 2 weken geleden en ik krijg geen reactie. Per e-mail geprobeerd, ook niks. Ik ben het helemaal zat, het zijn echt prijzige schoenen. Maar je komt op geen enkele manier met Kickz in contact. Heel slecht!! Terwijl het jammer is want ze hebben echt mooie spullen tegen goede prijzen.

6 december 2024

Hoi Karin,

Allereerst bedankt voor uw feedback.

We hebben je zojuist een e-mail gestuurd met alle belangrijke informatie en instructies voor het maken van een retouretiket.

bestelling nog niet verzonden

op 1 december schoen besteld. nog steeds geen bericht. op de website staat nog steeds 'bezig'.
Helaas ook onmogelijk om contact te komen met klantenservice. een week geleden bericht gestuurd maar nog steeds niets ontvangen.

bestelnr: K001-20000293297

Aanvulling 23-12-2024: na mijn bericht hierboven wordt dus mijn bestelling geannuleerd, met als reden dat sommige bestellingen niet correct zijn doorgegeven naar het magazijn. Wat een flauwekul reden.. vooral omdat de schoen nog steeds te koop is op jullie website.. in plaats van te annuleren kan je toch gewoon de schoen opsturen.

1 december 2024

Hoi Bekir,

Bedankt voor je feedback.

We hadden een technisch probleem met de New Balance 9060 en helaas konden sommige bestellingen niet correct worden doorgegeven aan het magazijnsysteem voor verwerking.

Dit spijt ons zeer, maar helaas hebben we hierdoor je bestelling moeten annuleren.

We begrijpen uw ongenoegen heel goed.

We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en hopen dat alles bij je volgende bestelling weer naar volle tevredenheid zal verlopen.

Als u in de toekomst vragen of zorgen heeft, kunt u ons altijd mailen op Info@kickz.com.

Het beste, uw Kickz.com team

Waar blijft mijn bestelling?? Geen contact te krijgen …

Ik heb 30 november een bestelling geplaatst. Heb wel een bevestiging van de order ontvangen en toen bleef het stil…. Al 3 weken🤬Geen track and trace code. Telefonisch onbereikbaar en krijg geen antwoord om mijn mails…
Bestel nr K001-20000292898

20 december 2024

Hoi Debby,

Bedankt voor je feedback.

We hadden een probleem met de technische overdracht van de bestelde cap, waardoor sommige bestellingen helaas niet correct konden worden doorgegeven aan het magazijnsysteem voor verwerking.

Dit spijt ons zeer, maar helaas hebben we je bestelling hierdoor moeten annuleren.

We begrijpen je ongenoegen heel goed.

Als u in de toekomst nog vragen of zorgen heeft, kunt u ons altijd mailen op Info@kickz.com.

Ik wil schoenen retourneren

Ik wil schoenen retourneren. Kan geen retourlabel aanmaken. Kom niet met ze in contact

Hoi Brenda,

Het beste, uw Kickz.com team

Twee weken geleden besteld; geen communicatie en geen levering

Op 2 december 2024 een North Face tas besteld en betaald. Was een kerstcadeau. Alleen een bestelbevestiging per e-mail ontvangen. Verder geen enkele correspondentie. Nu, 17 december, na drie maal mail/contact formulier nog steeds geen reactie. Ik wil graag mijn geld terug en heb bij een webshop die wel communiceert dezelfde tas besteld. Deze is 1 dag later geleverd. Gelukkig op tijd mijn kerstcadeau binnen. Als de klantenservice van Kickz.com meeleest dan gaat het om bestelnummer K001-20000293556.

Hoi Frank,

Ten eerste bedankt voor je feedback.

We hadden een probleem met de technische overdracht van je bestelling, waardoor deze helaas niet correct kon worden doorgegeven aan het magazijnsysteem voor verwerking.

We begrijpen je ongenoegen heel goed.
We verontschuldigen ons voor het ongemak en hopen dat alles naar volle tevredenheid zal verlopen bij je volgende bestelling.

Nog geen levering

Op 27 november heb ik een bestelling geplaatst op Kickz. Op diezelfde dag heb ik wel een bevestiging van bestelling gekregen, maar tot op heden heb ik verder geen nadere informatie over de verzending ontvangen. Om meer duidelijkheid te krijgen, heb ik onlangs via het contactformulier op de website contact gezocht, maar ik heb hierop nog geen reactie ontvangen, daarna heb ik ook een aanvullende mail gestuurd waar ik ook nog geen reactie op heb gehad.

Hoi Luca,

Bedankt voor je feedback.

We hadden een probleem met de technische overdracht van de Asics Gel, waardoor sommige bestellingen helaas niet correct konden worden doorgegeven aan het magazijnsysteem voor verwerking.

We begrijpen uw ongenoegen heel goed.

Het beste, uw Kickz.com team

Ik probeer een retourlabel aan te…

Ik probeer een retourlabel aan te vragen. Maar welk bestelnummer ik ook invul het werkt niet. Per mail gevraagd of Kickz hierbij kan helpen maar geen reactie. Ik ben het wachten helemaal zat:

Ordernummer: 001.06910311.00.01

Update: het retourlabel heb ik nu wel ontvangen. Dank hiervoor. Nu hopen dat dit proces goed verloopt.

9 december 2024

Hallo Marco,

Allereerst bedankt voor uw feedback.

We vinden het erg jammer dat je je retourzending nog niet hebt kunnen inleveren. Onze klanten kunnen eenvoudig een retourlabel aanmaken in hun online account.

We hebben je echter zojuist een e-mail gestuurd met alle belangrijke informatie en instructies voor het maken van een retouretiket.

Het beste, uw Kickz.com team

Ik heb een bestelling geplaatst op…

Ik heb een bestelling geplaatst op black friday. Helaas heb ik geen orderbevestiging gekregen of iets van informatie over mijn bestelling. Ik begrijp dat het heel druk is op deze dagen, maar ik heb ook al een mail verstuurd naar de klantenservice. Ook hier geven ze geen reactie op na 10 dagen. Mijn bestelling is nogsteeds niet aangekomen en ik begin me wel wat zorgen te maken.

29 november 2024

Hoi Arthur,

Helaas is de verzending vertraagd vanwege de Zwarte Week.

We zijn des te blijer dat je bestelling inmiddels succesvol is overgedragen aan DHL. Je kunt je pakket nu afhalen.

Het beste, uw Kickz.com team

Bestelling geplaatst op 12 december en…

Bestelling geplaatst op 12 december en vervolgens hoor je niks meer en krijg je ook geen contact. Na dit bericht is de bestelling snel afgehandeld en snel geleverd. Dank voor de snelle handeling.

12 december 2024

Hoi Judith,

Het beste, uw Kickz.com team

De bestelling nog niet ontvangen

Schoenen besteld maar nog steeds niet binnen al meer dan twee weken geleden besteld. Verder geen reactie op de berichten die je achterlaat bij het contactformulier

16 december 2024

Hoi Marianne,

slechte service

ik had 2 weken geleden schoenen besteld, maar hoorde er verder steeds weinig van, verder kreeg ik gister ochtend ineens een bericht van dat het verstuurd was en gister avond was het geleverd. op moment van leveren waren wij niet thuis en hebben ze het pakketje voor de deur laten staan.. slechte service dus, maar ja i got it

14 december 2024

Hallo Ruben,

Ten eerste hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn erg blij dat uw bestelling uiteindelijk toch nog succesvol bij u kon worden afgeleverd.

Helaas waren er onverwachte vertragingen in de verzending vanwege de Zwarte Week.
We zullen uw feedback ter harte nemen zodat we in de toekomst een nog betere service kunnen bieden.

We hopen van harte dat alles naar uw volle tevredenheid zal verlopen bij uw volgende bestelling.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons e-mailen op Info@kickz.com.

Afwezige klantenservice!

Retourneren niet mogelijk en geen contact met de klantenservice te krijgen voor 1,5 maand. Zelfs via alle social media geprobeerd en nergens een reactie op gekregen.

14 december 2024

Hallo Floor,

Allereerst hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons zeer dat uw laatste retour niet naar volle tevredenheid was.
We hebben de betreffende afdeling op de hoogte gesteld en iemand zal per e-mail contact met je opnemen om een oplossing te vinden voor je problemen.

NIET BESTELLEN BIJ KICKS

NIET BESTELLEN BIJ KICKS! Dit bedrijf reageert nergens op en je bent je geld kwijt.
Allereerst werd het bestelde item pas na 2 weken bezorgd ondanks meerdere beloftes dat de bestelling over 2 dagen geleverd zou worden. Bestelling geannuleerd maar desondanks toch ontvangen. Na veel moeite een retourformulier ontvangen en de schoenen retour gestuurd. We zijn inmiddels bijna 4 3 maanden verder en nog steeds geen terugbetaling ontvangen. 1 mail gehad dat ze de retour gestuurde schoenen niet kunnen vinden. Kicks is totaal niet te bereiken. Ze reageren niet op e-mail en het telefoonnummer op hun website is afgesloten. Totaal niet mee te communiceren. Ik zou zeker niet bestellen bij dit bedrijf.

13 december 2024

Hallo Milan,

Allereerst hartelijk dank voor uw feedback.

Het beste, uw Kickz.com team

Ik heb 29 november een paar schoenen…

Ik heb 29 november een paar schoenen van New balance 530 in de kleur sea salt green march gekocht, maar heb niet eens een bevestigingsmail gekregen ondanks ik toch betaald heb. Intussen heb ik al 2 keer een mail gestuurd, maar niets gekregen. Ik heb geen enkele informatie over mijn pakketje. Ik ben hier absoluut niet tevreden over.

13 december 2024

Hallo Sarah,

Allereerst hartelijk dank voor je feedback.

We vinden het erg jammer dat er nog steeds onbeantwoorde vragen zijn van jouw kant.

Helaas hebben we in ons systeem geen account kunnen vinden met het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

We kunnen je daarom niet op deze manier helpen met je vraag en willen je vragen om ons een e-mail te sturen naar Info@kickz.com.
Vermeld je volledige naam, adres en een screenshot van de betaling.
We zullen dan proberen een oplossing voor je verzoek te vinden.

Te laat & slechte communicatie

Een week geleden een bestelling geplaatst (5 dec. besteld), maar het is nog steeds niet aangekomen.

Communicatie is slecht. Orderbevestiging kwam pas een dag later (vanwege een technische storing ofzo?).

Track & Trace code werkt niet (lees dit vaker voorbij komen in de reviews). Ik heb dus geen idee waar mijn bestelling nu is.
Het gaat om ordernummer 001.06914048.00.00, @klantenservice.

Ik heb deze bestelling bewust op tijd geplaatst voor een verjaardag deze zaterdag, maar dat gaan we waarschijnlijk niet redden...

12 december 2024

Hoi Floris,

Ten eerste hartelijk dank voor je feedback.

Het spijt ons zeer dat er vertragingen waren bij de verwerking vanwege de Zwarte Week.

We zijn des te blijer dat je bestelling inmiddels succesvol bij je is afgeleverd.

Hier is nogmaals de link naar de tracking voor u om te bekijken:

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

We wensen je veel plezier met je nieuwe jersey en hopen van harte dat alles naar wens verloopt bij je volgende bestelling.

Als u nog vragen of zorgen heeft, kunt u ons altijd mailen op Info@kickz.com.

Bestel hier niet!

Ik mis een artikel en heb nooit een reactie gekregen van de klantenservice. Bestel hier niet!

Update:
Dit antwoord slaat nergens op.
1) Ik heb geen schoenen besteld.
2) Ik mis nog steeds de broek en nog steeds geen reactie op mijn e-mails!

11 december 2024

Hallo Alex
Ten eerste hartelijk dank voor je feedback.

Volgens onze pakbon zijn beide artikelen in hetzelfde pakket naar u verzonden.

Hier is nogmaals de link naar de tracking voor u om te bekijken:

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

We wensen je veel plezier met je nieuwe schoenen en hopen van harte dat alles naar wens zal verlopen bij je volgende bestelling.

Als u nog vragen of zorgen heeft, kunt u ons altijd mailen op Info@kickz.com.