Beste medewerkers van Kidsfactory, Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de geleverde service. We hebben online onze spulletjes besteld en de volgende dag al in huis! Wauw! De swaddles van... Toon meer
Fijn email contact, snel met het terug storten van geld en leveren van produkten. Ook vind ik de website overzichtelijk en mooi....vooral de voorbeeld kinder/babykamers! Kortom, ik ben een tevreden... Toon meer
Snelle levering, goed verpakt, heel leuke spullen. Klein puntje van kritiek: Retourbeleid zou iets netter kunnen; er is geen retourformulier of wat dan ook, je moet per mail melden dat je iets wilt... Toon meer
Wij hebben bij Kids Factory een autostoel besteld via de website. Deze werd een dag later al bezorgd door de post, wat een service! Echt een aanrader om via de website te bestellen als de winkel te... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Het is altijd een feest om te shoppen bij Kids Factory , de leukste kinderwinkel van Nederland. Vanaf nu kan dit ook in onze vernieuwde webshop. Heel veel moois uit onze winkel is gewoon online te bestellen. Baby- en kinderkamers, autostoelen, kinderwagens, kinderstoelen en heel veel leuke accessoires die allemaal even overzichtelijk in de nieuwe webwinkel staan! En met de Kids Factory Basics ben je voor topmerken nooit teveel kwijt.
Ettensebaan 17A, 4812XA, Breda, Nederland
- 076-5210695
- www.kidsfactorywebshop.nl
Goed en snel, maar duur qua verzendkosten
Beste kidsfactory,
Correctheid van afhandeling, gemak van bestellen en nauwkeurigheid van verzenden etc is prima in orde. Goed en snel.
Maar:
Ik heb enkel een kadobon gekocht, die makkelijk door de brievenbus past en slechts 2 postzegels op de envelop had bij bezorging. Toch heb ik EUR 4,95 aan verzendkosten moeten afrekenen !!
Voor mijn gevoel klopt dat niet.......
(Ik vind eigenlijk dat ik de mogelijkheid zou moeten hebben om voor normale frankering te kiezen indien het enkel een normale 'envelop' betreft die via reguliere post verstuurd kan worden.)
De service vind ik helemaal geweldig
De volgende dag had ik mijn bestelde artikelen binnen!
Top shop
Ik vind het fijn dat je de item uit de winkel ook in de web-shop kunt vinden. Lekker overzichtelijk, maar ook heel prettig dat de verzendkosten bij een bepaalde aanschafwaarde komt te vervallen! Groot pluspunt!!!
Snelle aflevering van de bestelde goederen!
Een goed bedrijf waarbij je de gekochte spullen snel geleverd krijgt indien voorradig.
Prima!
Prettige overzichtelijke website, goede omschrijving, snelle levering.
Prima
snelle levering, ok verpakking. Hier koop ik zeker weer
geen fopspeen, maar een topspeen
Deze speen wordt gebruikt in de ziekenhuizen en wordt sinds kort ook door verloskundigen aangeraden; de Soothie...
Het mooie van de wubbanub is dat de combinatie van knuffel met speen beter op z'n plek blijft en door de (wat oudere) baby makkelijker teruggevonden wordt.
Een nadeel is dat de speen is vastgenaaid aan de knuffel. Ik had eigenlijk verwacht dat deze als een soortplug aan de kluffel vast zou zitten, zodat je de knuffel los kan wassen en de speen los kan uitkoken, of de speen los vervangen...
Verder een Top-speen-knuffel!
weet ik nog niet
eenmaal iets besteld. snelle levering na betaling, echter het produkt was niet goed te zien op internet en bleek bij aankomst totaal niet geschikt. Nu aangetekend teruggezonden en al dagen niets gehoord en dat is minder goed. Moet nu zelf bellen om mijn geld of tegoedbon terug te krijgen.
Snelle en correcte levering
Product is snel en goed geleverd, mooie stoel!
Was ook geen verrassing, want we hadden er al 1, dus we wisten wat we ervan konden verwachten
snel en goede levering.
Laat in de middag besteld, en de volgende dag al in huis...
Zeer tevreden.
in één woord...........geweldig!
Snelle reactie en de volgende dag al in huis!
simpel en snel
levering al de dag na bestelling echt super.
Pefect!
Fijne website, uitstekende service, snelle levering!
gewoon goed
Correcte en stipte afhandeling van de bestelling! Geeft vertrouwen in de betere webwinkel.
Duidelijke communicatie en snelle levering!
Overzichtelijk én snel!
Wat een overzichtelijke site! Ook fijn dat je via mails op de hoogte wordt gehouden over de status van je bestelling. Én de volgende dag mijn bestelling al in huis! Zo hoort het te gaan..!
Top!
Super snelle levering, de bestelling werd direct verzonden, de site werkte snel en makkelijk evenals het betalen.
Goede service, snelle levering
Ik ben uiterst tevreden over jullie goede service en snelle afhandeling de volgende keer komen we zeker bij jullie terug.
Mooie spullen en snelle levering
Hele leuke en hippe spullen, makkelijk te bestellen en supersnel in huis, zal zeker vaker wat bestellen!