1. Kinderspeelgoedwinkel

Een leuke webshop met allerlei leuke geschenkartikelen voor jong en oud

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Oplichters!

Oplichters!! Ik heb een bestelling geplaatst en ontvang niets van details. Geen tracking-code, bevestiging, antwoord op m'n mail. Zeker niet bestellen, anders bent u uw geld kwijt!

7 mei 2026

OPLICHTING!!!!

Bestelling niet ontvangen. Eigenares, Gitte Lauwen, houdt je aan het lijntje wanneer je contact opneemt. Aangifte gedaan bij politie en FOD.

13 februari 2026

Antwoord van Kidzchoice

Beste, Ik heb u deze avond nog te woord gestaan in verband met u pakket en dat ik u morgen terug ging contacteren. Ik vind het dan ook zeer spijtig dat ik nu dit ineens te lezen krijg.

Onbetrouwbaar

Bestelling geplaatst en betaald bij Kidzchoice, maar nooit iets ontvangen. Geen reactie op berichten, e-mails of telefoon. Pas na dreigen met een slechte review en klacht komt er antwoord, maar daarna word je aan het lijntje gehouden en volgt geen terugbetaling.

Zeer onbetrouwbaar. Niet bestellen.

15 december 2025

Antwoord van Kidzchoice

Beste, kan u mij even u bestelnummer doorgeven want ondere deze naam vind ik geen bestelling terug. Dank je wel.

Zeer slechte service

Zeer slechte service, 30 november bestelde ik een mok . Tot op heden heb ik geen info gekregen over de verzending en dus ook geen levering.
Mails of WhatsApp worden volledig genegeerd en telefoon word niet opgenomen. Grote schande

30 november 2025

Antwoord van Kidzchoice

Bedankt voor je feedback.
Door onverwachte gezondheidsproblemen is onze werking tijdelijk verstoord geraakt, wat helaas geleid heeft tot vertragingen, bestellingen die verzonden waren maar niet opgevolgd zijn en onvoldoende communicatie.

We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen dit serieus. Momenteel worden alle openstaande dossiers systematisch opgelost via verzending of terugbetaling.

Gelieve ons rechtstreeks te contacteren via info@kidzchoice.be, zodat we dit dossier concreet en zo snel mogelijk kunnen afronden.

Aankoop niet ontvangen

Aankoop niet ontvangen, geen respons op mails, WhatsApp, sociale media,...
Heel jammer!

11 december 2025

Antwoord van Kidzchoice

Bedankt voor je feedback.

OPGEPAST voor deze webshop.

OPGEPAST voor deze webshop.

Helaas de reviews op TrustPilot, Google en Gouden Gids, etc. eerst niet gelezen. Ook ik heb eenzelfde ervaring zoals in andere reviews te lezen valt. Geen respons (niet via e-mail, niet via telefoon, niet via Whatsapp), geen bestelling en geen terugbetaling. Dit na talloze pogingen...

Ook ik zal klacht indienen, voor oplichting, bij de politie indien de webshop mijn geld niet terugstort binnen een redelijke termijn.

1 september 2025

Artikel nooit ontvangen

NIETS BESTELLEN OP DEZE WEBSITE!!! KOMT NIET AAN!!! Ik heb op 26 december een theelichthouder besteld en tot op heden nog steeds niet ontvangen. Zowel via mail, Facebook als Whatsapp contact proberen nemen, maar berichten werden/worden gewoon meermaals genegeerd. Enkele maanden geleden gedreigd met een slechte review en dan kreeg ik ineens reactie. Dat er iets was misgegaan en dat het nu echt in orde zou gemaakt worden. Ondertussen zijn we weer enkele maanden verder en weer niets ontvangen en weer geen reactie. En blijkbaar ben ik niet de enige.

10 mei 2025

Bestel niets bij dit bedrijf

Bestel niets bij dit bedrijf. Een aantal mails gestuurd, betaalterugverzoek gestuurd. Geen enkele reactie. Telefoonnummer bestaat niet.
In maart een schortje besteld en nu 10/04 niets ontvangen.
Ga nu de politie inlichten zodat dit bedrijf gestopt wordt met de verkoop van producten

10 april 2025

Puzzel besteld, nooit gekregen!

Puzzel besteld, nooit gekregen.
Na veel berichten en mails en politie in te lichten, toch uiteindelijk centjes terug gekregen! Heel onvriendelijke verkoopster!
Snap niet dat deze webshop nog online is.

8 november 2024

Komt overeenkomst NIET na, reageert NIET.

Ik plaatste en betaalde (via bancontact) een bestelling op 15 september via de webshop.

Ondanks aangegeven in de ‘Algemene voorwaarden’ op de website werd er in de bestelbevestiging per mail geen levertermijn vermeld. De wettelijke levertermijn voor goederen bedraagt dertig dagen na het sluiten van de overeenkomst.

In de tussentijd stuurde ik 3 mails en belde ik 2x. Helaas steeds zonder enige reactie van de tegenpartij. Ik heb hen dan op 15 oktober ingebreke gesteld via een aangetekend schrijven.

Toen kreeg ik plots een standaard mail met de annulering van mijn bestelling en enkele dagen later stond het initieel betaalde bedrag op mijn rekening. Verder kreeg ik nooit een persoonlijk antwoord, noch excuses, noch de gevraagde terugbetaling van de gedane kosten van de aangetekende zending.

15 september 2024

Hier net hetzelfde voor!

Hier net hetzelfde voor!
Net klacht gaan indienen bij de politie!
Ik raad iedereen aan dit ook te doen, zodat de webshop offline kan gehaald worden!

20 september 2024

Op 10 July heb ik een bestelling…

Op 10 July heb ik een bestelling geplaatst. Diverse emails gestuurd en gebeld naar het telefoonnummer wat op de site staat. Telefoon nummer bestaat niet en op emails wordt niet gereageerd.
Toekomstige klanten bedenk eer je besteld! U krijgt waarschijnlijk niks.

10 juli 2024

Wij bestellen hier nooit meer!

Wij dachten een leuk kerstcadeautje te bestellen voor de kinderen, de website leek betrouwbaar! 19 december bestelde we, na 3 weken nog altijd niets ontvangen. Ik had al een aantal keren contact proberen te zoeken via mail, maar steeds antwoord dat het nog verstuurd moest worden of ze het gingen nakijken. Meermaals contact proberen te zoeken, ook via facebook (werd verwijderd) maar geen reactie. Uiteindelijk kregen we reactie dat het was blijven liggen en dus nooit verzonden is. Ik vroeg mijn geld terug en daar ben ik nu nog altijd op aan het wachten. Altijd uitvluchten of geen reactie. Wat moet een mens denken? Is dit oplichterij??? Naar onze mening wel! Hopelijk krijgen wij ons geld nog terug zodat dit netjes afgesloten wordt!

19 december 2023
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)