Kursuscentret Kilden Aps Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig venlig, imødekommende og professionel service i forbindelse med køb af briks. Hurtigt levering! Kom dagen efter... Ikke sidste gang jeg handler hos Kilden.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg kan klart anbefale et kursusforløb på Kilden hvis du ønsker en personlig udvikling som flytter noget på et dybere plan. Jeg har gennem snart 2 år været en flittig kursist på uddannelsesstedet o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rejse gennem sit eget sind. Inga Clara og Jørgen underviser med en dybde og nærvær, som er unik. En fysisk og psykisk massageform der understøtter hver enkelt på mange niveauer. Massage, healing og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Onderwijsinstelling

Geschreven door het bedrijf

Kursuscentret Kilden har siden starten i 1989 været centrum for udviklingen af Healingsmassage og samtale terapi. Healingsmassage er både en dejlig afspændende kropsmassage og et dybt redskab for den som ønsker at arbejde med personlig udvikling. Healingsmassage er en omsorgsfuld massage, der gives med rolige strøg, som støtter modtageren i at synke ind i en dyb ro og giver en dyb kontakt til krop og følelser. Kurser i healingsmassge På grund- og fortsætterkurserne lærer du den grundlæggende healingsmassage samtidig med at du bliver fortrolig med en række dybe healngsteknikker. RAB godkendt Healingsmassage uddannelse Herfra kan du fortsætte på Kildens RAB godkendte uddannelse og blive Registreret Alternativ Behandler i Healingsmassage og Samtaleterapi efter Sundhedsstyrelsens regler. Vi lægger vægt på at skabe gode og trygge rammer om både kurserne og din udvikling. Og på at der altid er tid og plads til den personlige kontakt og vejledning.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt selv udviklings kursus !

Det er som altid dejligt at komme ind på kilden.
Det kursus forløb som der kører der inde er ikke kun et massage kursus, samtidigt er det også et super godt selv udviklings kursus, med en masse opgaver hvor du/man skal være 100 % med, ellers får man ikke noget ud af det !

19 mei 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Omsorgs- og indsigtsfuldt kursuscenter, hvor læring sker nænsomt

Forær dig selv en stor gave, snup et kursus eller flere på Kilden Kursuscenter. Her er der plads til forskellighed og fordybelse - og kompetente undervisere står konstant klar til at guide og understøtte din udvikling. Men en kærlig advarsel skal dog gives - pas på du risikere at udvikle dig : )

17 mei 2013

Godt Chakra Massage kursus

Jeg har for nyligt været på Massage & chakra. Endnu et godt kursus på Kilden.
Det er altid en fornøjelse aat deltage i kursuer på Kilder. Får indsigt i nye sider af mennesket. Dejlig atmosfære og stemning.
De bedste anbefalinger,

10 mei 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

seriös og kompetent både personligt udvikling og udd,mässigt kompetent

jeg er rigtigt glad for at jeg tog udd som healingsmassör /samtaleterapeaut på "Kilden" og blev färdigudd.i 1997 ....jeg tager stadig löbende det sidste nye special kursuer på kilden ....for mig er det bedste jeg har gjort bäde med personligt udvikling og udd.mässigt det har givet mig rigtigt meget , jeg syntes det er rigtigt godt at vi er medlem af RAB og Healigsterapeautforeningen plus vi er forsikret ang hvis der sker fejl eller at klienten kommer til skade jeg syntes det er en tryghed :-) Inga-Clara Lephe Og Jörgen Warning Har for mig Väret En stor hjälp både med stötte og hjälp i personligt udvikling med deres seriössitet og forståelse kärligt spark ....jeg havde ikke väret der hvor jeg er idag hvis jeg ikke havde startet på kilden i 1995 . så for mig har det väret det bedste jeg har gjort og stadig gör at fölge de nye speciale kursuer der er :-)

30 april 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvor er hjem = Kilden ...

Jeg - Lisbeth Andersen - gennemførte grundkursus i healingmassage
Kære Lærere på Kilden - skønne seende væsener -

Tak for alt I har givet / lært mig...,
Det var / er -
Fantastisk - følelsen af at blive seet...
- hvis vi er åbne får vi hvad vi har brug for...
Vi yder det bedste vi kan - og vi har pligt til at bruge den evne vi har...
Trods mit handikap grundet nedsat hørelse, fik jeg den hjælp jeg havde brug for sådan at jeg kunne følge med...
Jeg fulgte med det jeg kunne - og jeg havde tid nok - nåede det jeg skulle...
Jeg ser frem til næste kursus - psykisk massage...
God vind...
Venlige hilsner og tanker fra Lisbeth

30 april 2013

En ny start...

At starte på Kilden er noget af det bedste jeg har gjort for min selvudvikling. Jeg stod et sted i mit liv for 2 år siden, hvor jeg bare vidste, at jeg skulle gøre noget anderledes og det blev Kilden og det vil jeg aldrig fortryde.

23 april 2013

Jag kommer tillbage ;O)

Det var en herlig kurs ( Helingmasage ) herlige menesker . Inga-Clara ,Jörgen och så klart June fick en att kenne sig madet velkommen. Denne kurs gav mig madet.
Jag rekomenderer den mange gange / Bitten fra Sverige :O)

9 april 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varmt kærligt spirituelt og lærerigt

Jeg kan virkelig anbefale kilden da der er højt til loftet og meget hjerte rum. Der er plads til at være den du er med alt hvad du kommer med.
Jeg lærte utroligt meget på de 5 dages grund kursus og føler jeg har været gennem et helt års selvudvikling. Jeg følte mig hjemme og fandt mit kald i livet der, og kan ikke vente med at komme tilbage og starte på næste kursus. Jeg er også sikker på at jeg vil tage overbygningen der hvis pengene tillader det. Den karma og ånd der er på kilden er unik og ikke nem at finde, så bare kom afsted

8 april 2013

En utrolig oplevelse

Super oplevelse! Jeg kom for at lære at give en fantastisk massage, og jeg fik meget mere med mig hjem. Kilden er et dejligt sted, der summer af energi. Et utrolig behageligt sted, hvor man oplever rummelighed og en ubeskrivelig varme. Jeg fik også ting med hjem i rygsækken til mere personlig udvikling. Og Inga-Clara og Jørgen er bare to utrolige mennesker, som har SÅ meget at give hvis man vil modtage! En oplevelse jeg ikke ville være foruden

16 maart 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Du kommer inte att ångra dig!

Jag kom till Kildenskurscenter med pirr i magen och förväntan. Blev mött av väldigt proffesionella lärare och intruktörer, som mötte var och en av oss på ett respektfullt och professionellt sätt. De visade ett genuit intresse för varje elev . Utbildningen var lätt att följa språkmässigt, trots att jag är svensk och inga erfarenheter av det danska språket . En bra balans mellan teori och praktik, trots att utbildningsdagarna var långa var det inte belastande. Ser redan fram emot nästa tillfälle då jag ska åka dit.
Kan varm rekomendera denna utbildning.

7 maart 2013

Udviklende og dejlige mennesker

Jeg kan klart anbefale Kilden. Meget omsorgsfulde og kompetente personer der forstår at tage vare på en, når behovet er der. Meget udviklende kursus, har været på to nu og glæder mig meget til jeg skal afsted igen.

3 maart 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det rykker, hvis DU vil !!!

Grundkursus i Healings-Massage gav mig utroligt meget, på det personlige plan.
Mere end jeg nogensinde havde drømt om.
Kan kun sige : GØR DET ;-)
Og jeg kommer igen......

1 maart 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt sted med skønne mennesker det bedste jeg har gjort i mit liv

Kilden er et skønt sted hvor man virkelig føler sig hjemme og godt tilpas :-) skønne lærere og dejlige med kursister alt i alt et super godt sted som giver ro og hvor der altid er plads til en snak og støtte hvis det er det man har brug for :-) det bedste jeg har gjort for mig selv og mit liv så mit råd til alle som har brug for at komme lidt væk fra hverdagen og koble lidt af så er kilden stedet jeg har ikke fortrudt jeg er begyndt der slet ikke :-)

20 februari 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personlig udvikling, der flytter noget!

Mit møde med Kilden har været utroligt positivt! Jeg har fået konkrete værktøjer med hjem til brug i hverdagen og i mit liv generelt. På Kilden har jeg desuden mødt nogle yderst professionelle, engagerede og passionerede mennesker, der med stor erfaring og rummelighed støtter kursisten i dennes udvikling. Jeg har kun det bedste at sige om Kilden! Og glæder mig allerede, til jeg skal af sted igen :)

10 december 2012
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Du er aldrig for gammel til at lære noget nyt.

I en alder af 67 år har jeg gennemført Kildens uddannelse til Healing- og samtale terapeut.
Ved at give og modtage massage har jeg lært min krop bedre at kende, og yoga - som også indgår i uddannelsen - har givet mig mange værktøjer til at bekæmpe min luftvejs sygdom KOL.
På Kilden har Inga Clara og Jørgen skabt en atmosfære af tryghed og varme og deres undervisning / oplæg har været meget inspirerende. Har du brug for at lære dig selv at kende - uanset alder - så er Kilden stedet for dig.

5 december 2012
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Personlig udvikling med kærlig respekt for den enkelte kursist

Jeg har gennem snart 2 år været en flittig kursist på uddannelsesstedet og har gennem denne tid haft - og får stadig personlige oplevelser og udfordringer som gør mig mere afklaret omkring hvem jeg i bund og grund er og hvad jeg ønsker mig med mit liv. Samtidig giver det mig en god indsigt i andre menneskers liv og hvordan de takler livets udfordringer som jeg har stor gavn af i mit fritidsjob som healingsmassør og samtale terapaut.

4 december 2012
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At lære professionel healing og massage, mens jeg bliver til mig selv.

Det er ligesom et langt kursus, der varer 3 år og resten af livet. Altså hvis jeg tager ordentligt imod tilbuddet og arbejder med øvelser og meditation og praktiserer det som jeg har lært også mellem holdmøderne og gruppemøderne. Det er ret grundigt på alle måder, og måske skal jeg især fremhæve at det er grundigt med hensyn til at grounde, altså med at skabe jordforbindelse både hos den der healer og masserer og hos den der modtager. I virkeligheden bliver der åbnet for den erkendelse, at jeg som healingsmassør først og fremmest er et redskab for en kraft større end mig selv og at jeg dermed er ligeså meget lærende, når jeg er i den professionelle rolle, som når jeg er i den studerende rolle. Hvis jeg tror det alt sammen kommer fra mig, så er jeg på gal kurs. Hvis jeg kan anerkende at min opgave er at holde mig klar, så jeg kan være en kanal for en universel energi, så er kilden ubegrænset. Det er dét jeg kan lære hos Kursuscentret Kilden. Tak.

3 december 2012

Fantastisk - se lyset

Kildens kurser er enormt udviklende og spændende. Fantastiske undervisere, selve kursusstedet udstråler ro og omsorg.
Det er skønt at bo på kursusstedet under forløbet, det giver en indre ro og det er super, at have tid til at lære de andre kursister at kende.
Jeg kan varmt anbefale Kilden både som selvudvikling samt som en uddannelse, der kan og vil blive brugt resten af livet.

3 december 2012