King Colis Reviews

1.987
TrustScore 4 uit 5

3,8

Na lang zoeken in de bakken een pakketje gevonden waar ik vertrouwen in had. En ik had geluk! Een elektrische reiswaterkoker twv €30,- en ik had €21 betaald!

Chez King Colis, nous adorons vous surprendre et vous aider à faire de bonnes affaires. C’est pourquoi nous récupérons les colis perdus du e-commerce et vous les proposons à des prix très avantageux sur notre site internet, ou bien dans nos différents pop-up stores. Nous vendons nos colis dans l’état exact où nous les avons reçu et personne ne connaît leur contenu. Smartphones ? Bijoux ? Vêtements ? Chaussures ? Sacs à main ? Gadgets ? Jeux Vidéos ? Objets de collection ? En achetant des colis perdus, vous ne savez jamais ce que vous allez recevoir : chaque ouverture est une nouvelle aventure ! ​ Vous voulez vivre une vraie chasse aux trésors ? Commandez dès maintenant nos colis perdus en ligne ou bien rendez-vous dans nos différents points de vente éphémères.

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.987)

498 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Leuk en gezellig concept

Hallo,

Een grote dank voor uw vertrouwen! We zijn blij dat uw ervaring aan uw verwachtingen voldeed. Aarzel niet om uw ontdekkingen met ons te delen!

Leuk en gezellig

Leuk en gezellig

Hallo,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat ons concept u heeft aangesproken. Uw tevredenheid is onze grootste beloning!

Scam!

Een “premium” pakket van 1kilo, a€27,90, in een doos van mcguirs, waar vervolgens papier en een wielrenners tshirt van alieexpress in zit. Dat verstaat menig mens niet onder “premium”

Hallo,

Het spijt ons te horen over uw teleurstelling. Het concept van onze service is het doorverkopen van niet-opgeëiste pakketten, waarvan we de inhoud nooit kennen. Helaas kunnen sommige artikelen beschadigd of gebruikt zijn, en dat maakt deel uit van het concept.

Dubbele rommel

Kochten 2 premium pakketten, met als resultaat dat we in totaal 5 dezelfde krulborstels kregen, 2 dezelfde draagbare styltangen, 5 dezelfde hoesjes voor verschillende gsm's, 2 lunchboxen voor kinderen, 2 dezelfde smartwatch voor kinderen en auto onderdelen?! Dus serieuze miskoop en raad jullie aan ergens anders zo'n pakketjes te kopen en zeker niet hier. 180 euro betaald voor dubbele rommel. Ze stellen de pakketten zelf samen dus kunnen ze toch wel zien dat ze niet zoveel dubbele spullen geven.

Hallo,

Het spijt ons dat uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij kennen de inhoud van de pakketten niet, en de waarde kan sterk variëren – van merkproducten tot minder waardevolle items.

Het King Colis-team

Gisteren parket van 2,1 kilo…

Gisteren parket van 2,1 kilo aangeschaft en er zat aan waarde voor nog geen 15 euro van de Ali expres in kwam allemaal uit China. Het koste mij 58,50. Allemaal onzinnige dingen vlaggetjes in voor suikerfeest en andere troep.
Het zijn zeker weten geen verloren parketten want dan zou de originele verpakkingen er nog om moeten zitten lijkt mij. O
P.S jammer dat jullie de reacties op jullie bericht uit hebben staan.
Jullie pakken het zelf in en doen veel dezelfde producten bij elkaar. Veel mensen gesproken en gezien dat er allemaal Ali producten alles uit China. Mijn waarde was nog geen 10 euro waard en ik heb er 58,00 voor moeten betalen.

12 maart 2025

Geweldig slim concept

Geweldig slim concept. De mens weet dat hij iets koopt waarvan hij de inhoud niet weet. Het kan dus vanalles zijn. Helaas in mijn geval pech gehad. Een pakket van 5 kilo gekocht. Volgens de verkopers zaten er diverse producten in. Tot mijn grote spijt bleken de producten die erin zaten in veelvoud. De producten zijn opzichzelf leuk. Echter tot viermaal toe identieke spullen. In identieke verpakking, bij het inpakken had die persoon dat op kunnen merken. Ik vermoed een misverstand.

11 maart 2025

De zogenaamde premium pakketten zouden…

De zogenaamde premium pakketten zouden vanaf Amazon moeten komen.

Dan verwacht je ook dat de artikel ook nog in een Amazon doos zit en echt een verassing is.

De omdoos van Amazon heeft er niet om gezeten en is gewoon troep uit China waar ze hun premium zak omheen doen. Dit is gewoon bewust troep tegen een hele hoge prijs verkopen.

De zak is puur zodat het een mysterie blijft en ze anders mensen niet bewust kunnen oplichten.

Echt pure oplichterij!

En dan zullen ze hier vast met een reactie komen dat ze dit voor het milieu en een betere wereld doen, maar het is puur hun eigen zakken vullen!

Zie hieronder hoe ze zich zelf proberen in te dekken terwijl ze zelf de pakketten sealen met hun eigen zak.

Maar ze weten niet wat er in zit, terwijl de doos het al verraad, 😂😂😂

12 maart 2025

Beste,

Het spijt ons te horen dat de inhoud van uw pakket niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij willen echter graag verduidelijken dat onze premium pakketten afkomstig zijn van onverkochte voorraden en niet-opgeëiste leveringen, en dat het gebruik van onze eigen verpakking puur om logistieke redenen is – niet om de inhoud te verhullen.

Het concept van de mystery box is gebaseerd op verrassing, en wij maken van tevoren geen beloftes over specifieke merken of productwaarde. De inhoud varieert afhankelijk van de ontvangen voorraden, en het kan voorkomen dat sommige artikelen afkomstig zijn van verschillende leveranciers, waaronder producten uit Azië.

Wij begrijpen uw teleurstelling en nemen uw feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Het King-Colis team

Oplichters

Oplichters zijn het.
Ook betreft het samengestelde pakketten, daar ben ik wel overtuigd van. Er zit een hoesje/zak omheen van henzelf, een nieuwe doos met allemaal spullen netjes gesorteerd. Wat zware troep en wat kleine frummels:
Een trekker voor natte ramen
Een pop
Tieraps
Een hor
Verschillende telefoonhoesjes
Een kabel
dit ging nergens over. Dit is pure oplichting, het zijn de euro’s niet waard. Ze schrijven heel dat ze niet weten wat er in pakketten zit, dit is gewoon niet geloofwaardig.

Het King Colis-team

ik zie hier geen reviews van mensen die…

ik zie hier geen reviews van mensen die iets moois hebben gekocht , zie alleen maar reviews dat er rotzooi in deze pakketten zit , ben erook in getuind , en 2 pakketjes gekocht voor 20 euro aan gewicht spullen waar ik niks aan had . Het is jammer dat je nergens een bewijs ziet dat er mooie dingen uitkomen . Dit is misbruik maken van mensen die nieuwsgierig zijn en hopen op iets moois
Een ervaring rijker helaas niet positief

Niet voor mij

Vandaag in Nieuwegein geweest. Nieuwsgierig en daarvoor heb ik ook betaald :).

2,8kg voor 2 pakketjes, oké….
Niet oké dus! Uit het premium gedeelte nog wel!

Ze vullen lege dozen zelf met spullen. Bij mij zat er niets premium bij. Kussenhoezen, dekbedovertrek en wat Dongels. Allemaal MADE IN CHINA. Keukengerei? Dit is toch niet premium :).

Nooit meer

Bespaar je geld

Bespaar je geld. Pakketjes gekocht, ik had 3 pakketjes van amazon, maar alles was opnieuw ingepakt, dus ze hebben allang gezien wat erin zat.

Ik had een gezichtmasker, een hoesje voor iphone en 10 tangen voor waxinelichtjes. Echt troep, dit allemaal voor 60 euro.

3 december 2024

Niks van waarde

5keer hetzelfde hoesje,
3keer een pak confetti. niks van waarde, verloren geld.

4 maart 2025

Buongiorno,

Siamo spiacenti di apprendere che il suo acquisto non ha soddisfatto le sue aspettative.

Tra i pacchi smarriti, ci sono sia pacchi BtoC che pacchi BtoB. In quest’ultimo caso, può capitare che diversi pacchi siano simili tra loro.

Inoltre, una piccola percentuale dei pacchi smarriti può essere costituita da resi, ed è probabilmente per questa ragione che possono sembrare riconfezionati.

Da parte nostra, rivendiamo i pacchi esattamente nello stato in cui li riceviamo. Il nostro obiettivo è dare una seconda vita a questi pacchi e non ingannare i nostri clienti.

Cordiali saluti,
Il team King Colis

Dikke scam!

2 dezelfde “wireless keyboards”, een kapotte rookmachine en voor de rest nog meer troep. 250€ zogezegd premium aan echte shit. En vergeten te melden dat alle pakketjes al geopend zijn door kingcolis zelf, toevallig waren de kartonnen verpakkingen al geopend of de plakband eraf gehaald en omringd in hun eigen plastiekjes.

3 maart 2025

Hallo,

Het spijt ons te horen dat uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldeed.

Onder de verloren pakketten zijn er zowel BtoC- als BtoB-pakketten. In het laatste geval kan het soms voorkomen dat meerdere pakketten op elkaar lijken.

Daarnaast kan een klein percentage van de verloren pakketten retourzendingen zijn, wat waarschijnlijk de reden is waarom ze opnieuw verpakt lijken.

Wij verkopen de pakketten precies in de staat waarin wij ze ontvangen. Ons doel is om deze pakketten een tweede leven te geven en niet om onze klanten te misleiden.

Oplichting!

Oplichting!
Elke pakje is reeds geopend en opnieuw verpakt. Alle items welke iets van waarde hebben worden er uitgehaald.

27 februari 2025

Hallo,

Ons doel is om niet-opgeëiste pakketten een tweede kans te geven en niemand te misleiden.

Zoals te zien is op sociale media en op onze website, hebben veel klanten in heel Europa ongelooflijke ontdekkingen gedaan. Sommige klanten hebben meer geluk dan anderen, en dat is onderdeel van het concept: een unieke shoppingervaring.

Scam

Dit is pure oplichting... (ze maken veel pakjes zelf) Wat is de kans dat ik 2keer de zelfde pyjama krijg en dat ik ook 2 dezelfde items krijg als 2collegas... En kledij is allemaal shit dat mensen zelfs niet online zouden kopen...

22 februari 2025

Hallo,

Onze missie is om niet-opgeëiste pakketten een nieuw leven te geven, met volledige transparantie en zonder iemand te misleiden.

Zoals veel klanten getuigen op onze website en sociale media, hebben velen verrassende en waardevolle ontdekkingen gedaan in heel Europa.

Elk pakket is een verrassing, en als sommigen meer geluk hebben dan anderen, is dat juist wat deze shoppingervaring uniek en spannend maakt.