Ik heb dit goed ervaren. Na betaling van de boxes,gelijk door naar de wachtrij in de live. Wat mij veraste,was 1 pakket was wat beschadigd,en je krijgt een andere,het beschadigde pakket,werdt... Toon meer

Het kijken naar de lives van Secretboxes is ontzettend verslavend! Ik cast de stream regelmatig naar de TV 😍📺 De sfeer tijdens de live-uitzendingen is altijd super gezellig en het tempo wa... Toon meer

SecretBoxes.nl biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van verloren pakketjes en verrassende online aankopen. In onze webshop kun je verloren pakketten kopen gevuld met ongeopende pakketten, retouren, onbezorgde pakketjes en ongeclaimde pakketten afkomstig van bekende webshops en bezorgdiensten. Elke Secret Box bevat een verrassende mix van producten die oorspronkelijk afkomstig kunnen zijn van partijen zoals DHL, Bol.com, eBay, Amazon en andere grote verzenders. Denk aan gadgets, elektronica, accessoires, gaming items, huishoudelijke producten en nog veel meer. Omdat iedere box anders is, blijft het openen van de pakketten altijd spannend. Onze verloren pakketjes bestaan uit teruggestuurde pakketjes, verloren pakketjes en retour pakketten die niet meer bij de oorspronkelijke ontvanger terechtkwamen. In plaats van vernietigd te worden, krijgen deze pakketten via SecretBoxes.nl een nieuw leven. Dit maakt het kopen van mysteryboxen niet alleen leuk, maar ook duurzaam en verrassend tegelijk. SecretBoxes.nl richt zich op klanten die houden van spanning, unboxing ervaringen en het ontdekken van verborgen producten. Of je nu een secretbox voor jezelf koopt of als origineel cadeau geeft, iedere bestelling zorgt voor een unieke verrassing. Vooral ongeopende pakketten en verloren pakketten maken de ervaring extra bijzonder doordat de inhoud vooraf onbekend blijft. Wij vernieuwen ons aanbod regelmatig met nieuwe categorieën verloren pakketten en verschillende soorten pakketjes. Zo kun je kiezen uit diverse thema’s en formaten, afhankelijk van jouw interesse. Door onze focus op kwaliteit, snelle verzending en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat klanten veilig en eenvoudig mysteryboxen kunnen kopen. Ben je op zoek naar mysteryboxen met retouren, verloren pakketten, ongeclaimde pakketjes, onbezorgde pakketjes of ongeopende pakketten? Ontdek dan de wereld van SecretBoxes.nl en ervaar zelf de spanning van verrassende pakketten vol verborgen items.

4,3

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Toppers

Super leuk om wat te bestellen en dan het live op tiktok zien uit te pakken. Erg verslavend, ga zo door heel leuk concept

29 mei 2026

Leuke tiktok live

Via collega op de tiktok live gekomen super leuk hoe het gedaan wordt
En vanavond weer ff kijken 👍

2 juni 2026

Gewonnen tijdens een live en sindsdien vaste klant geworden

Mijn ervaring met SecretBoxes is altijd positief geweest. Ik ben eigenlijk bij SecretBoxes terechtgekomen doordat ik tijdens de allereerste live die ik keek meteen een giveaway won. Sindsdien ben ik de lives blijven volgen en ben ik ook zelf gaan bestellen.

Wat ik leuk vind, is dat je live kunt meekijken terwijl je gekozen pakketjes worden geopend. Dat maakt het extra spannend en persoonlijk. Zelf heb ik zeker mijn waarde uit de boxen kunnen halen en al veel leuke items ontvangen.

Een kleine tip voor de medewerkers tijdens de lives: probeer verpakkingen niet altijd direct open te scheuren als dat niet nodig is. Soms kan een originele verpakking nog waarde hebben voor verzamelaars of wanneer iemand een item later wil verkopen. Verder ben ik erg tevreden en kan ik SecretBoxes zeker aanbevelen!

3 juni 2026

Eerlijk en een goede prijs

Ik bestel hier bijna elke dag, ik vind het concept zo leuk en ben altijd blij met mijn pakketjes. Het zijn dingen die ik goed kan gebruiken of kan weggeven. De verzending is altijd optijd en compleet. Kortom topservice!

30 mei 2026

Ik heb dit goed ervaren.

Ik heb dit goed ervaren.
Na betaling van de boxes,gelijk door naar de wachtrij in de live.
Wat mij veraste,was 1 pakket was wat beschadigd,en je krijgt een andere,het beschadigde pakket,werdt ook meegestuurt.
Super goede service!
De pakketten komen optijd aan,en alles zat er in.
De live verkopers zijn ook vriendelijke mensen,ze gaan ook gelijk uitzoeken voor je als ze iets biezonders tegen komen in de boxes.
Al met al een leuke ervaring!

3 juni 2026

Geweldige lives en erg vermakelijk 📦✨

De sfeer tijdens de live-uitzendingen is altijd super gezellig en het tempo waarin de boxen worden uitgepakt is precies goed. Ook komt er af en toe een BN'er als gast 🔥

Het blijft daardoor de hele tijd boeiend en mega entertaining om te volgen.

Er zijn al heel wat leuke pareltjes geunboxed! 💎

Absoluut een aanrader om te gaan kijken en een gokje te wagen! 🙌

3 juni 2026

Ik kwam hier twee maanden geleden…

Ik kwam hier twee maanden geleden perongeluk in de live en sinds dien kijk ik elke avond als ze er zijn mee. En hierdoor ben ik ook bij de andere accounts gekomen. Ze maken het super gezellig en zijn erg sociaal naar de kijker toe.

15 april 2026

Het is een leuk team met leuke live Tiktok streams.

Het is een leuk team. Gezellige TikTok lives. De pakketten zijn altijd verschillend en worden altijd opgestuurd. Er zitten spullen in zoals bijvoorbeeld: laptops telefoons merk kleding enz.. Prijzen die je betaald voor de verloren pakketjes liggen goed in de markt.

27 mei 2026

Elke dag kijk ik weer naar hun…

Elke dag kijk ik weer naar hun gezellige live.
Inmiddels 2x 3 kilootjes besteld,
Echt top en altijd weer een leuke verrassing wat er in je pakketjes zit!
Één super-team!!!! Vol gezelligheid en respect!! 👍🏻

1 juni 2026

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf, komt netjes alles na.
Snelle verzending.
In je live's hoor of zie je ook alleen maar positieve reacties.
Ga zo door💪

Ontzettend leuk idee

Ontzettend leuk idee. Elke keer weer een verrassing wat er in je pakketjes zit.
Vaak leuke dingen, soms wat minder maar daar kan je misschien iemand anders wel weer blij mee maken.
Leuke live ook waarin je je pakketjes live kan laten openen wanneer je dat leuk vind 🙂

Top service!

Super leuk hoe ze de klanten vermaken tijdens hun live op tiktok. Elke middag kijk ik er al naar uit dat het avond is! en ook zeer tevreden over de leuke items die ik al gescoord heb!