Ik heb dit goed ervaren. Na betaling van de boxes,gelijk door naar de wachtrij in de live. Wat mij veraste,was 1 pakket was wat beschadigd,en je krijgt een andere,het beschadigde pakket,werdt... Toon meer

Het kijken naar de lives van Secretboxes is ontzettend verslavend! Ik cast de stream regelmatig naar de TV 😍📺 De sfeer tijdens de live-uitzendingen is altijd super gezellig en het tempo wa... Toon meer

Het is een leuk team. Gezellige TikTok lives. De pakketten zijn altijd verschillend en worden altijd opgestuurd. Er zitten spullen in zoals bijvoorbeeld: laptops telefoons merk kleding enz.. Prijzen d... Toon meer

Ik kwam hier twee maanden geleden perongeluk in de live en sinds dien kijk ik elke avond als ze er zijn mee. En hierdoor ben ik ook bij de andere accounts gekomen. Ze maken het super gezellig en zijn... Toon meer

SecretBoxes.nl biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van verloren pakketjes en verrassende online aankopen. In onze webshop kun je verloren pakketten kopen gevuld met ongeopende pakketten, retouren, onbezorgde pakketjes en ongeclaimde pakketten afkomstig van bekende webshops en bezorgdiensten. Elke Secret Box bevat een verrassende mix van producten die oorspronkelijk afkomstig kunnen zijn van partijen zoals DHL, Bol.com, eBay, Amazon en andere grote verzenders. Denk aan gadgets, elektronica, accessoires, gaming items, huishoudelijke producten en nog veel meer. Omdat iedere box anders is, blijft het openen van de pakketten altijd spannend. Onze verloren pakketjes bestaan uit teruggestuurde pakketjes, verloren pakketjes en retour pakketten die niet meer bij de oorspronkelijke ontvanger terechtkwamen. In plaats van vernietigd te worden, krijgen deze pakketten via SecretBoxes.nl een nieuw leven. Dit maakt het kopen van mysteryboxen niet alleen leuk, maar ook duurzaam en verrassend tegelijk. SecretBoxes.nl richt zich op klanten die houden van spanning, unboxing ervaringen en het ontdekken van verborgen producten. Of je nu een secretbox voor jezelf koopt of als origineel cadeau geeft, iedere bestelling zorgt voor een unieke verrassing. Vooral ongeopende pakketten en verloren pakketten maken de ervaring extra bijzonder doordat de inhoud vooraf onbekend blijft. Wij vernieuwen ons aanbod regelmatig met nieuwe categorieën verloren pakketten en verschillende soorten pakketjes. Zo kun je kiezen uit diverse thema’s en formaten, afhankelijk van jouw interesse. Door onze focus op kwaliteit, snelle verzending en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat klanten veilig en eenvoudig mysteryboxen kunnen kopen. Ben je op zoek naar mysteryboxen met retouren, verloren pakketten, ongeclaimde pakketjes, onbezorgde pakketjes of ongeopende pakketten? Ontdek dan de wereld van SecretBoxes.nl en ervaar zelf de spanning van verrassende pakketten vol verborgen items.

4,3

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

SECRET BOXES TOPPERS

Secretboxes super leuk om naar te kijken alle livestreamers doen super hun best om er weer een onvergetelijke live van te maken met super pakketjes en wat troepjes maar dat hoort erbij
Topperssss!!!

3 juni 2026

Eerlijk

Eerlijk, vriendelijk bedrijf. Helpen snel bij vragen ! 👍

2 juni 2026

Zeer verslavend maar top!!!;)

Pas op !!! Zeer verslavend 🤡

Het eerste bedrijf dat ik tegenkom dat ongeopende verloren pakketjes verkoopt !

Meestal zie je de grijze tape overal rondom zitten , bij deze zijn ze echt dicht

1 juni 2026

Mijn eerste bestelling was een feit

Mijn eerste bestelling was een feit .
3 kilo bol pakketjes . Ik had het geluk er zaten echte Nike schoenen in in van mijn pakketjes dus centjes zeker dubbel terug verdiend . En is ook leuk mee te kijken naar wat andere mensen in hun pakket hebben . Super leuke ervaring ❤️❤️😉😉 voor herhaling vatbaar .

28 mei 2026

Trap hier alsjeblieft niet in

Trap hier alsjeblieft niet in. Zolang je betaald zijn ze aardig, maar bij mij kwam een pakket niet aan en ze helpen je helemaal niet. Werd zogenaamd een onderzoek gestart, maar dhl wist van niks. Alleen maar liegen en bedriegen kan de eigenaar.

Ook schijnt dat pakketten van te voren door een scan gaan en alleen mensen die voor duizenden euro’s kopen er eens een iPhone etc uithalen. Het is echt je geld niet waard, allemaal troep!

3 april 2026

Producten zijn niet allemaal verstuurd

Producten zijn niet allemaal verstuurd. 90 euro voor lucht betaald!!@
Ze komen niet met concrete oplossingen ook al beweren Ze dat wel in de live.
Moet uit hun trekken voor een antwoord van de klantenservice
Zou nieuwe kilo's mogen uitzoeken in de live maar uiteindelijk kreeg ik geen gehoor meer van ze. Want zij moeten iets doen/invoeren zodat je geen kosten betaald. Ze willen liever zoveel mogelijk nieuwe klanten, dan een een trouwe klant tevreden houden. Die worden er zo uitgeleerd in de live ook omdat ze hun mond opentrekken.
Jammer zo verlies je trouwe klanten

1 april 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. De helft is niet eens opgestuurd contact opgenomen. Ze doen niets. Inmiddels heb ik een deurwaarder ingeschakeld en die komt binnenkort de dagvaarding brengen. Het gaat om ruim 700 euro

30 januari 2026

Super leuk bedrijf

Super leuk bedrijf! Ookal zijn ze net startende!! Je kunt hier leuke mystery pakketjes kopen van vooral Amazon, Bol.com, Ebay, Sieraden en meer! Ze zijn ook altijd live op tiktok en het is altijd gezellig! Volg ze zeker!!

23 november 2025

Ik heb hier besteld, en nare ervaring!

Ik heb hier besteld, maar mijn ervaring was helaas slecht. Nadat ik een normale vraag en een klacht over mijn bestelling stelde, werd ik in hun live-uitzending uitgelachen en belachelijk gemaakt.

Dat vond ik erg onprofessioneel en respectloos. Voor mij reden om hier niet opnieuw te bestellen.

Ik raad anderen aan goed na te denken voordat ze hier bestellen.

14 november 2025