Pas op!!!!’ Je ontvangt de helft…
Pas op!!!!’ Je ontvangt de helft niet!!!!
The perfect gift for those people who don't know what they want. Take a risk to see. We guarantee you won't be disappointed.
Pas op!!!!’ Je ontvangt de helft niet!!!!
Beste Wij hebben op 2januari 2026 zo een box besteld
NOG STEEDS NIKS AANGEKREGEN
BENDE OPLUCHTRRS ZIJ HET
Alles is al open gemaakt en met tape dicht geplakt dus ze weten heel goed wat er in zit.
Wat een oplichters!!!!!!!
Nooit aan beginnen mensen!!!!
Je moet vooraf veel geld betalen. Er staat erbij dat je producten (lees: meervoud), maar je krijgt 1 knullig apparaat die er zo goedkoop uit ziet.
20 euro betaald. Ik zou een doos met producten krijgen, meerdere electronische producten. Vergeet het maar!!!!
Groupon Mystery boxes is 1 grote oplichterij.
Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaats bij jullie maar ik heb totaal niet het juiste gekregen ik had erbij gezet dat ik een shirt wil uit de top 8 competities maar heb een shirt gekregen van een club uit de 3 de klasse van Italië en in mijn weten is de 3 de klasse geen top 8 competitie jammer dat ik niet heb gekregen wat ik wou.
(Ik ben een fan van dit concept maar als ik dan niet krijg wat ik wou ben ik wel teleurgesteld erin).
Het probleem is dat ik zonder na te denken de doos en het aankoop bewijs heb weggooit niet slim natuurlijk dus waarschijnlijk ga ik geen compensatie meer krijgen hiervoor wat waarschijnlijk wel logisch is als je het bewijs weggooit dus dat is compleet mij eigen fout wat echt jammer is want nu ziet ik hier met een shirt van een 3 de klasse ploeg in Italië wel sneu want eigenlijk heb ik zelf door een fout van jullie en door mijn eigen fout geld weggooit ja ik kan moeilijk bewijzen dat ik het bij jullie heb gekocht natuurlijk dus dat is niet jullie probleem het enige wat ik kan laten zien is het shirt van de 3 de klasse ploeg maar daar zullen jullie helemaal niks aan hebben. (Hopelijk als ik de volgende keer een aankoop bij jullie doe dat jullie misschien rekening houden met wat ik vroeg zo kunnen we dit misverstand niet nog eens mee maken natuurlijk).
Leuke actie om een mistery box te ontvangen maar als je wil betalen dan lukt dat niet en blijft de site je terug zenden naar de pagina
Jammer
Ook bij mij enkel draadloze oortjes na lang wachten.
Pure diefstal.
Koop dit nooit!!!
Mysterybox gold van zamika store..
14dagen moest ik geduld hebben dan zou de veelbelovende box aankomen.
Precies op dag 14 kwam er een pakketje binnen. Er zaten helaas enkel draadloze oortjes in. De rest was er niet bij en is ook niet later geleverd.. dikke afrip!!!
Iknheb in totaal 6 euro aan verzendkosten betaald. Moestc3 euro zijn. Ik wil dat geldcterug. Geen bevestigingsmail ontvangen. Stond er wel i dat ik die zou krijgen. Kijken of deze box komt met elektronische snufjes twv ong 1300 euro.
Wacht al weken op een box die ik besteld heb . Gemailt naar ze krijg geen antwoord
Ik heb al eens een video van Dylan Haegens gekeken en natuurlijk geen iPhone of zo aleen troep van de action # oplichterij
Niks bestellen mensen , waardeloze Chinese rommel wat je krijgt , box is nog geen 5 euro waard
Misleiden met een hoofdletter M!
Het is geen BOX maar een BUBBELTJES- enveloppe met drie prullen erin Chinese rotzooi! NOOIT doen, en hoe triest je kan het Verzekerd laten opsturen! Nog eens 4 euro lichter, dat dit mag onbegrijpelijk.
Een electronica box besteld ter waarde van 36€ . Gekregen een envelopje met een analoge horloge van 1,35€. Wat een oplichterij. Dat amazon deze bedrijven toelaat op hun platform??!!
Dit is echt Oplichting. Twee boxen besteld via Amazon.kreeg Chinese plastic prul. Een onderwater horloge, oplaadkabel, oortjes en gammele drone. Echt slecht dit. Voor 77 euro opgelicht!
werkelijk waardeloos je betaald 120 euro voor een Amazon mystery box en je krijgt Chinese prullaria met nog geen waarde van de helft van je aankoopbedrag. Mijn pakket kwam rechtstreeks uit Chenzen.
Blijf hierbij weg!
AFBLIJVEN NAAIERIJ voor 84 euro een spelletje gekregen van 20 euro ,ze laten het overkomen of je heel wat krijgt
PURE OPLICHTERIJ!!!! BLIJF AF BLIJF AF!!!!
Niet doen mensen, voor een kleine 140 euro gekocht en was naïef. Ik ontving een A4 envelopje en hetgeen ik ontving kon je oa op wish kopen en was geen 40 euro waard in aankoopprijs...