21-1-25 kistje met lade besteld (levertijd 2 werkdagen) na divers email contact kistje op 21-2-25 ontvangen, maar zonderlade. Lade is, ondanks diverse toezeggingen nooit meer geleverd. Nu zijn ze dus... Toon meer

Mijn bestelling werd voor de helft geleverd. Na het vele contact zoeken met hen nog steeds geen antwoord gekregen. Zeer slechte / geen opvolging. Ik heb na maanden nog steeds mijn geld niet terug. I... Toon meer

De kistjes zijn precies goed op maat en netjes. Ik geef vier sterren ipv vijf omdat de bezorging later was dan aangegeven op de site. De communicatie over de bezorging was per mail, telefonisch contac... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hier nog een.

Hier nog een.. word aan het lijntje gehouden met loze beloftes. Inmiddels een maand geleden besteld. Als ze me niet binnen 24u crediteren zal ik andere stappen ondernemen.

17 april 2025

We hebben een bestelling geplaats

We hebben een bestelling geplaats. Het was op voorraad,3tot 5 dagen levertijd.Niks ontvangen. Op onze mails wordt niet gereageerd. Het ergst is dat we al betaald hebben en nu geen contact meer krijgen. We hebben wel geleerd om altijd voortaan eerst de reviews te lezen.

9 maart 2025

Superslecht! Geld kwijt, niets ontvangen, geen contact te krijgen!

Ik heb in december 2024 3 kisten gekocht bij de kistenkoning.nl ik heb meteen bij de bestelling via Ideal betaald.
Ik zou de artikelen binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangen.
Het is nu 2 april en ik heb nog niets binnen.

In het begin kreeg ik nog antwoord op mijn e-mails maar sinds 3 weken geen reactie en telefonisch onbereikbaar!

Geld dus kwijt, geen artikelen en superslechte service!

2 april 2025

Blij met mijn bestelling

Ik heb hier besteld zonder eerst de reviews te lezen. Dus toen mijn bestelling niet aankwam (DHL was het kwijt.....) en ik onderstaande reviews ging lezen, kreeg ik toch wel wat stress. Maar heb goed contact met Sophie gehad, ze heeft het goed en snel opgelost en heb mijn bestelling alsnog gekregen!

24 maart 2025

Nooit wat bestellen!!!! Oplichters zijn het

Inmiddels vier maanden geleden wat besteld werd nooit geleverd. Vervolgens hebben ze de levering geannuleerd en zouden ze het geld terugstorten. Nou mooi niet, wordt constant aan het lijntje gehouden en het geld zou inmiddels al 4 keer gestort moeten zijn. Reactie zijn gewoon standaard mailtjes.
Inmiddels aangifte gedaan bij de politie gemeld bij consuwijzer en fraudedesk.
Zelfs deze één ster zijn ze niet waard!!!!!

25 maart 2025

Slechte service

Zeer slecht bereikbaar. Als je belt krijg je een automatisch bericht dat je moet mailen. Bestelling werd 2x een maand uitgesteld, dat kan natuurlijk gebeuren. Maar na de 2e keer zou de bestelling te laat komen dus bestelling geannuleerd. Op de mail een bevestiging gehad. Vervolgens krijg ik een maand later een mail dat mijn pakket eraan komt en blijk ik mijn geld ook nog niet terug te hebben. Kistenkoning geeft geen reactie op de mail. Zelf ben ik op vakantie dus kon het pakket niet aannemen. Heb een mail dat het bezorgd is maar dat pakket is dus weg. En nog steeds (na een week) geen reactie van kistenkoning en nog altijd mn geld niet terug. Zeer slechte ervaring.

Aanvulling op 24 maart:
Binnen een dag al een reactie op de negatieve review waarin aangegeven wordt dat ik een mail naar hen moet sturen. Dit is hetzelfde adres als waar ik al een aantal keer zonder resultaat naar heb gemaild. Nu een geruime week later heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. Reageren op een slechte review kan dus binnen een dag maar reageren op de mail waar ze zelf naar verwijzen moeten ze nog steeds doen.

15 maart 2025

Slecht bedrijf

Kastje besteld maar nooit gekregen, geld terug gevraagd maar ook dat niet terug gekregen.
Vind het gewoon crimineel dat je je geld niet terug krijgt.

21 maart 2025

Niks bestellen hier!

Niks bestellen hier!! Non stop valse beloftes, wekenlang de levering opschuiven en na annulering een week later ineens een mail sturen dat mijn producten klaar staan om geleverd te worden, terwijl ik ze al bij de concurrent heb besteld (en binnen een dag geleverd heb gekregen). Ik heb 16 dagen geleden mijn bestelling geannuleerd, nadat er wéér gelogen werd over de levering en zou binnen 5 werkdagen mijn geld terugkrijgen, werd mij verzekerd door de eigenaar (Ramon). Ik heb nog steeds niks gehad. Echt nog nooit zo'n slechte service meegemaakt!!

20 maart 2025

Nooit bestellen!!! Oplichters!!

Ik bestelde rond 27 december 2024 een mandenkastje voor in de keuken. Het zou binnen paar weken geleverd geworden. Ik hoorde vervolgens nooit meer wat. Telkens nadat ik mailde, ontving ik een bericht dat het diezelfde week verstuurd zou worden. Inmiddels 2.5 maand verder en 4 mailtjes van mijn kant, maar nog steeds niets. Ik heb ze wederom een mail gestuurd en aangegeven binnen 5 werkdagen mijn geld terug te willen. Gebeurt dit niet, span ik een zaak aan en draaien zij op voor de kosten.
Absoluut niet in zee gaan met deze oplichters!! Ze komen afspraken nooit na en je moet er telkens zelf achteraan, omdat ze uit zichzelf nooit wat laten horen. Ook zijn ze telefonisch niet te bereiken. Kortom: een oplichtersbedrijf!

19 maart 2025

Komen niks na….

Begin januari 2 fruitkistjes besteld en in maart nog steeds niks ontvangen ze beloven iedere keer dat het binnen 2 dagen komt maar het gebeurd niet uiteindelijk mijn bestelling geannuleerd en zou ik mijn geld terug krijgen binnen 2 tot 3 werkdagen en weer precies hetzelfde ben al ruim 2 weken op mijn geld aan het wachten en ze beloven weer iedere keer hetzelfde maar het gebeurd niet ! Wat een slecht bedrijf ik zou hier echt nooit meer bestellen !

17 maart 2025

Ook niets geleverd

Ook niets geleverd, zullen we onze gegevens uitwisselen en met zijn allen hem aanpakken? Wij schakelen ook incassobureau in. Schandalig bedrijf dit!!!

3 maart 2025

Niet bestellen

In november een kast besteld en betaald, niets geleverd. Beloofd werd dat het geld terugbetaald zou worden binnen 14 dagen, niets ontvangen, reageren ook niet meer op mails. Ben bezig met een incassobureau in te schakelen.

8 maart 2025

Uiteindelijk een nette afhandeling!

In tegenstelling tot andere berichten wil ik duidelijk benadrukken dat dit bedrijf niet aan oplichting doet. Althans bij mij niet. Qua communicatie, levertijd en het up to date houden van de website wat betreft voorraden en levertijden kan het niet slechter. Ik had twee houten serveerplanken besteld, betaald en keurig een bevestiging gekregen. Daar bleef het ook bij. Vervolgens contact opgenomen en het bleek dat de voorraad even op was. Dat kan natuurlijk, op de website stond er gewoon ‘op voorraad’. De volgende dag zou het desbetreffende product weer binnenkomen en vervolgens worden opgestuurd. Niet natuurlijk!
Vervolgens een mail gestuurd met de vraag hoe het nu precies zit? Ook aangegeven dat als mijn bedrijf twee sterren zou scoren op trustpilot ik me toch wel enigszins zorgen zou maken.
Plus in het geval ze mij ook zouden oplichten dat ik als influencer, met heel veel bereik, dan passende maatregelen zou nemen.
Binnen een halfuur had ik een reactie terug dat de order was geannuleerd en inmiddels staat het geld alweer op mijn rekening. Eerlijk is eerlijk, die afhandeling is keurig gegaan. Of dit komt omdat ik een flinke troef achter de hand had, zullen we nooit weten. Allemaal succes met jullie rechten!

26 februari 2025

Koop hier niks.

Op 24 december een deur gekocht bij de kistenkoning.nl. Zou in de week van 24 januari worden bezorgd. Communiceren met het bedrijf is onwijs lastig. Bellen gaat niet want je krijgt een automatisch bandje en op de email wordt nauwelijks gereageerd. Op 13 februari eindelijk de deuren ontvangen helaas beschadigd en zonder beslag. Ramon de eigenaar reageerde snel en vriendelijk op mijn mail hierover. Hij kwam zelf met de oplossing om het beslag binnen 3 werkdagen op te sturen en een compensatie van 25% korting. Heel schappelijk en ik was blij. Het is nu allee 25 februari en van zowel de korting als het beslag nog niks vernomen.

Ik was hiervoor al teleurgesteld maar nu eigenlijk gewoon boos. Ze houden je aan het lijntje.

Update, het geld is van de korting is overgemaakt. Nu missen we alleen nog het beslag. We hebben twee mooie deuren staan die we niet kunnen ophangen omdat de plafonrails ontbreekt.

25 februari 2025

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, levering niet nagekomen. Waardeloos en oook niet eerlijk over levertijd.

2 januari 2025

Is dit jouw bedrijf?