21-1-25 kistje met lade besteld (levertijd 2 werkdagen) na divers email contact kistje op 21-2-25 ontvangen, maar zonderlade. Lade is, ondanks diverse toezeggingen nooit meer geleverd. Nu zijn ze dus... Toon meer

Mijn bestelling werd voor de helft geleverd. Na het vele contact zoeken met hen nog steeds geen antwoord gekregen. Zeer slechte / geen opvolging. Ik heb na maanden nog steeds mijn geld niet terug. I... Toon meer

De kistjes zijn precies goed op maat en netjes. Ik geef vier sterren ipv vijf omdat de bezorging later was dan aangegeven op de site. De communicatie over de bezorging was per mail, telefonisch contac... Toon meer

Inmiddels vier maanden geleden wat besteld werd nooit geleverd. Vervolgens hebben ze de levering geannuleerd en zouden ze het geld terugstorten. Nou mooi niet, wordt constant aan het lijntje gehoude... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Komen afspraken niet na en je krijgt geen geld terug. Echt een schande. Ik zou dit niemand aanraden. Geen levering en GEEN GELD retour....

Kijk ook eens bij dekistenkoning, daar staan nog meer negatieve reviews.

5 januari 2025

Levertijd klopt niet en geen geld terug

Lees echt eerst de reviews! Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle andere negatieve ervaringen. Levertijd wordt niet nagekomen. Wanneer je vervolgens de bestelling binnen de wettelijke bedenktijd annuleert, ontvang je je geld niet terug. Tot op heden wacht ik nog steeds op mijn terugbetaling en ben ik mijn geld dus kwijt. Terwijl er ook niks geleverd is. Contact is moeizaam en beloftes over levering en terugbetaling worden meerdere keren niet nagekomen. Helaas niet betrouwbaar, dus bestel je kisten ergens anders.

15 januari 2025

Ik kocht één kist..

Ik kocht één kist... en nu zit mijn huis vol 😀 Ik had één houten kistje nodig, maar kon me niet inhouden en bestelde er meer. Nu heb ik een schoenenkast, een boekenrek en een nachtkastje van kistjes. Wie had dat gedacht?! 😅 Superblij mee!

9 februari 2025

Geen geld retour

Kisten besteld, kapot geleverd en niet naar verwachting dus snel geretourneerd en creditfactuur ontvangen. Deze zou binnen enkele dagen op de rekening staan. Na een week nog geen geld terug, via de mail navraag gedaan. 'Sophie' gaf aan dat de betaling verwerkt was dus binnen enkele dagen er zou zijn. Wederom niets ontvangen en nu geen reacties meer op de mail. Als ik bel kom je in een vrolijk antwoordapparaat die verwijst naar de site en mail en dan het gesprek beeindigd. Oplichting en helaas verwacht ik m'n geld nooit meer terug te zien..

6 januari 2025

Fruitkist besteld

Fruitkist besteld, helaas bleek deze net niet te passen. Retour gestuurd volgens de voorwaarden. Pakket is afgeleverd en in ontvangst genomen door ze. Geld tot op heden nog niet terug ontvangen. Meerdere keren gebeld en mails verstuurd. Ze geven helaas geen gehoor.

20 november 2024

Had er iets meer van verwacht

Had er iets meer van verwacht, maar alsnog prima. De houten kisten zijn parchtig en van goede kwaliteit, maar de levertijd was iets langer dan ik had gehoopt. Uiteindelijk netjes ontvangen en blij met het eindresultaat. 4 sterren!

8 februari 2025

Mooie fruitkisten

Mooie fruitkisten, multifunctioneel! De fruitkisten besteld om op te bergen, maar nu gebruik ik ze ook als decoratie en zelfs als bijzettafel. Heel stevig en netjes afgewerkt. Kom zeker terug voor een volgende bestelling!

7 februari 2025

Bedrukte kistjes voor mijn bedrijf

Bedrukte kistjes voor mijn bedrijf - aanrader! Voor mijn webshop op zoek geweest naar bedrukte houten kistjes met ons logo. Snel geleverd, scherpe print en supersterke kisten. Echt een aanrader voor zakelijke bestellingen!

5 februari 2025

Oplichters

Oplichters, geen enkele reactie op je mail, bellen lukt ook niet, en je geld ben je kwijt zonder dat je wat ontvangt.

NOOIT DOEN

30 januari 2025

Moest even wachten

Moest even wachten, maar topkwaliteit! Mijn houten kistjes besteld en iets langer moeten wachten dan gepland, maar wát een kwaliteit! Stevig, mooi afgewerkt en perfect voor mijn project. Zeker het wachten waard!

5 februari 2025

Maanden geleden een boekenkast besteld

Maanden geleden een boekenkast besteld. Waarbij er stond 3-5 werkdagen levering. Keer op keer contact gezocht. Gedeelte al betaald. Kast nog steeds niet geleverd. Zonder twijfel slechtste winkel ooit waar ik iets heb besteld. Bezig om
stappen te ondernemen tegen dit zogenaamde bedrijf.

2 februari 2025

4 kisten besteld op 10 januari

4 kisten besteld op 10 januari. Na 6 dagen nog steeds geen track en trace nummer. Op het internet reviews opgezocht over dit bedrijf en door het lezen van andere ervaringen meteen mijn order geannuleerd. Ik kreeg binnen 1 seconde een mail terug van ene sophie dat mijn order in de loop van de week geleverd zou worden. Nogmaals gemaild dat ik de order echt wil laten annuleren. Medewerker mailde mij dat ik binnen 14 dagen mijn geld terug zou krijgen, ik had hier al weinig vertrouwen in gezien de andere recensies en inderdaad na 14 dagen nog mijn geld niet terug.
Ik heb het bedrijf nogmaals gemaild met het verzoek mijn geld terug te krijgen, als het er dinsdag nog niet op staat ga ik het via mijn bank geforceerd terug laten vorderen.
Erg slecht bedrijf, en super onbereikbaar. Als je belt krijg je een automatisch bericht te horen en hangen ze daarna op.

10 januari 2025

Waarschuwing oplichters

Bestelling gedaan op 12/11/24. Er wordt verschillende keren beloofd dat bestelling geleverd zal worden maar helaas geen levering. Nadien belofte dat er vertraging is op de levering maar helaas geen levering. Na dat Ik klacht heb die neergelegd heb bij de politie, wordt er een credit nota opgemaakt door deze firma. Doch de terug betaling wordt niet uitgevoerd. Er wordt terug een belofte gemaakt dat ze gaan terug betalen maar helaas gebeurt dit niet. De politie gaat het verder onderzoeken. Ik zal het er niet bij laten. Het zijn oplichters. Ik betaal graag voor mijn bestelling maar ik heb niets ontvangen en wil mijn geld terug.

29 januari 2025

Teleurstellend

Helaas is mijn bestelling niet geleverd en wel betaald. Kan ze telefonisch niet bereiken en mail wordt niet beantwoord. Niets bestellen!!!

1 januari 2025

Super slecht bedrijf

Super slecht bedrijf
Echt geen aanrader
Super slecht te bereiken
Een deur besteld levertijd 4 tot 6 weken
11 weken op moeten wachten.
Toen kwam de deur eindelijk binnen
Zaten er geen beugels en scharnieren bij wat wel op de bon stond.

Gelijk weer achteraan gegaan. Zouden ze gelijk op sturen.
4 weken later kwam het binnen.
Nooit dat ik nog iets koop bij dit vreselijk slordige bedrijf

25 januari 2025

Niet/slecht bereikbaar

Slecht bereikbaar, reageren niet op mails en de chat.

Je kan ze niet bellen. Het bandje verwijst je terug naar hun site of naar hun e-mailadres, waar ze beide dus niet op reageren.

Ik heb mijn bestelling geannuleerd met de verwachting dat ik mijn geld binnen 14 dagen terug heb, maar ik sta er niet van te kijken als dat niet gebeurd en ik vervolgstappen moet gaan nemen..

21 december 2024

Is dit jouw bedrijf?