21-1-25 kistje met lade besteld (levertijd 2 werkdagen) na divers email contact kistje op 21-2-25 ontvangen, maar zonderlade. Lade is, ondanks diverse toezeggingen nooit meer geleverd. Nu zijn ze dus... Toon meer

Mijn bestelling werd voor de helft geleverd. Na het vele contact zoeken met hen nog steeds geen antwoord gekregen. Zeer slechte / geen opvolging. Ik heb na maanden nog steeds mijn geld niet terug. I... Toon meer

Inmiddels vier maanden geleden wat besteld werd nooit geleverd. Vervolgens hebben ze de levering geannuleerd en zouden ze het geld terugstorten. Nou mooi niet, wordt constant aan het lijntje gehoude... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte levering

Slechte levering, beloven van alles maar komen het niet na! Ik wacht al weken op mijn bestelling en nog niks ga per direct stappen ondernemen want ik vind dit niet kunnen!

4 november 2024

Nooit meer iets bestellen bij "de kistenkoning".

Bestelling netjes betaald. Al 4 maal beloofd dat het nu opgestuurd wordt (door Sofie accountmanager). Na de 4e keer een boze reactie gestuurd, nog geen reactie op terug gekregen. Slechte zaak!
Als ik mijn geld niet terug krijg ga ik er werk van maken!

21 november 2024

Mooie kistjes

De kistjes zijn precies goed op maat en netjes. Ik geef vier sterren ipv vijf omdat de bezorging later was dan aangegeven op de site. De communicatie over de bezorging was per mail, telefonisch contact is niet mogelijk. Als de kistenkoning de bezorgtijd op de site aanpast van 4 werkdagen naar 3 weken dan zou de teleurstelling voor kopers wellicht minder groot zijn. Ik heb tot twee keer een leverdatum gekregen die niet gehaald werd.

26 november 2024

TRAP ER NIET IN!

TRAP ER NIET IN!
Waardeloos en klantonvriendelijk bedrijf. Een bestelling gedaan en netjes betaald. We zijn bijna 3 maanden verder en hebben nooit iets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en op de mails reageren ze niet. Hier nooit iets bestellen. Dat kan je zeer veel ergernis schelen.

25 november 2024

Supersnel

Supersnel, mooie kistjes, kom zeker terug. Merci voor de pepernoten leuke verrassing.

24 november 2024

Had ik maar de reviews gelezen

Had ik maar de reviews gelezen
29-10-24 wat fruitkisten besteld, is op voorraad
Nou daar is niks van waar diverse chat contact gehad, telkens wordt er beloofd dat het geleverd wordt dan volgende week dan uiterlijk vrijdag
Heb niks ontvangen
Vraag je geld terug wordt je gewoon de chat uit geflikkerd
Nog nooit zown slecht bedrijf meegemaakt

29 oktober 2024

Onderneming die volkomen onbetrouwbaar is.

Unieke onderneming die in staat is om alles niet te doen wat ze wel beloven. Alle beloftes die zij doen om alsnog te leveren komen ze gewoon niet na. Zijn niet telefonisch bereikbaar en reageren mateloos slecht op mailverkeer. Als je vervolgens een advocaat inschakelt, krijg je de opmerking dat je het ook zonder advocaat af kunt handelen. Gewoon geen zaken mee doen.

19 november 2024

Onbetrouwbaar bedrijf

Meer dan twee weken duurde het eer ik de verkeerde bestelling thuisgestuurd kreeg. Vele mailtjes gestuurd waarvan de meeste niet werden beantwoord. Ik kreeg een mailtje dat mijn bestelling de volgende dag verstuurd zou worden maar nee hoor.......weer niks. Pas toen ik echt boos werd kwam er iets binnen wat ik niet besteld had. Ik schreef een mail dat ik actie zou gaan ondernemen waaronder aangifte van oplichting want ook op mijn verzoek om mijn betaalde geld terug te storten kreeg ik in eerste instantie geen reactie.
Net op tijd arriveerde het geld op mijn rekening want ik was net bezig om op Facebook een slechte review te plaatsen. Aangifte was dus niet meer nodig. Maar man man man, wat een klant onvriendelijk bedrijf is dit. En dan ook nog telefonisch onbereikbaar.
Zal er nooit meer iets kopen en heb dit nog nooit eerder mee gemaakt. Een gewaarschuwd mens telt voor 2: Niets kopen bij dit bedrijf!!!

7 november 2024

Slecht

Slecht! Niet bereikbaar via telefoon, nauwelijks tot geen reactie op email. komen afspraken niet na. Hier niet bestellen! U bent gewaarschuwd.

31 oktober 2024

Vogelhuisje besteld

Vogelhuisje besteld. Netjes betaald, huisje zou binnen een paar werkdagen geleverd worden. Niets van dit alles is waar. Geen reactie op mail of telefoon. Deze koning krijgt nooit meer een bestelling van mij.

28 oktober 2024

1 ster is nog teveel..

OPLICHTERS ZIJN HET!
1 ster en dat is nog teveel!
Niet bereikbaar via telefoon, mail wordt aspect beantwoord, chat 9 van de 10x offline.
Ze komen hun afspraken niet na.
Nog steeds geen deur.
En al meerdere malen via chat en mail contact gezocht. Maar tevergeefs.

En dan nog maar te zwijgen over de houtworm die in de deuren zitten. Ook hier nemen ze geen verantwoordelijkheid voor. Het zou behandeld zijn. Maar het is onbehandeld hout. Vraag mij dus echt af waarmee of hoe dan??
Aanvulling de deuren zijn eindelijk geleverd maar nu zonder schuifdeur rails geleverd terwijl dat wel besteld en betaald IS.
Bij contact wordt gezegd dat je geduld moet hebben dat ze intern bezig zijn 😡😡.

En nee ga niet weer een mail sturen dus dat standaard bericht wat je onder een review plaatst kan je wel weg laten.
Jullie weten heel goed wat het probleem is!
Los dat eerst maar eens op zoals het hoort. En niet met een standaard gegenereerd mailtje!

7 september 2024

Onbereikbaar en geld kwijt

Verkeerde levering en veel te laat geleverd. Na retourneren nooit geld teruggekregen. Telefonisch en per email zijn ze niet bereikbaar. Herhaaldelijk contact proberen te zoeken, ze lijken spoorloos verdwenen

12 maart 2024

Slechte tot geen service

Bestelling geplaatst op 23 juni 2024.
We zijn vandaag 26 oktober 2024, en nog altijd niets ontvangen....
Zou nochtans geleverd worden binnen de 2/3 werkdagen.
Wel veel mails dat het zou verstuurd worden maar er wordt niets verstuurd. Echt heel triestig dit. Bestelling werd wel betaald en factuur van gekregen.
Weet nog altijd niet als ik mijn bestelling ga krijgen of niet.
Ik zou hier niet meer kopen...
Slechte communicatie
Telefonisch niet bereikbaar

26 oktober 2024

Waarschuwing: niets bestellen hier: geen Kistenkoning, maar de Bedrogkoning: je komt hier bedrogen uit en je krijgt je bestelde materialen niet en ook je geld niet terug!!!!!!!!

De Kisten Koning: Jouw Betrouwbare Partner voor fruitkisten , Personaliseerbare Houten Kistjes en houten deuren. Betrouwbaar?????!!!!??????? Beste Mensen: bestel hier NIETS! Je komt van een koude kermis thuis! Je wordt bedrogen en voorgelogen! Op 8/12/23 drie stalen deuren met glas besteld ( industriële look) door onze aannemer. Tot nu toe vandaag aan de dag 7/10/24 zit ik nog steeds zonder binnendeuren op de begane grond! De deuren zijn betaald en worden niet geleverd! Tijdens onze vakantie in Friesland zijn we in mei er langs gereden, ze gaven ons een betrouwbare indruk en ze kregen van ons het voordeel van de twijfel: ze hadden het zo druk, het kon niet geleverd worden vanwege dat ze zoveel opdrachten hadden en niet het personeel. De emails werden niet beantwoord, vanwege het niet hebben van een telefoniste/ receptioniste/ administratief medewerkster. Mijn man had een goed gesprek en we hadden hen het voordeel van de twijfel gegeven. Nu zijn we opnieuw geheel het vertrouwen kwijt, het is opnieuw blijvend geschonden: hier gaat het om oplichting!!!! Nogmaals: beste mensen bestel hier niets!!!! Wij zijn al tien maanden in afwachting op, tja waarop???? En ook is de dure rekening betaald, waar onze aannemer de dupe van is!!!!!! En het rare is: de deuren worden niet geleverd, maar nog wel steeds online te koop aangeboden!!!!

7 oktober 2024

Zeer teleurgesteld in De Kistenkoning

Zeer teleurgesteld in De Kistenkoning – Bestel hier NIET!

In augustus heb ik een boekenkast besteld bij De Kistenkoning, maar tot op heden nog steeds niets ontvangen. Wat een enorme teleurstelling! Na meerdere keren contact te hebben opgenomen met Sophie van de klantenservice, kreeg ik telkens dezelfde vage antwoorden: “We zijn ermee bezig,” “De planken liggen niet handig,” en zelfs “De kast is onderweg.” Ze gaven me zelfs een specifieke leverdatum die nooit is waargemaakt! Hoe durven ze?

Ik voel me ontzettend opgelicht door deze slechte service. Dit bedrijf lijkt er totaal geen moeite voor te doen om hun afspraken na te komen of de klant serieus te nemen. Het voelt alsof ze je aan het lijntje houden met loze beloftes.

Mijn advies aan iedereen: Bestel hier absoluut NIET! Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na en laat je met lege handen achter. Ik geloof sterk in karma – wat je zaait, zul je oogsten.

Blijf weg van De Kistenkoning!

10 september 2024

Is dit jouw bedrijf?