21-1-25 kistje met lade besteld (levertijd 2 werkdagen) na divers email contact kistje op 21-2-25 ontvangen, maar zonderlade. Lade is, ondanks diverse toezeggingen nooit meer geleverd. Nu zijn ze dus... Toon meer
Mijn bestelling werd voor de helft geleverd. Na het vele contact zoeken met hen nog steeds geen antwoord gekregen. Zeer slechte / geen opvolging. Ik heb na maanden nog steeds mijn geld niet terug. I... Toon meer
De kistjes zijn precies goed op maat en netjes. Ik geef vier sterren ipv vijf omdat de bezorging later was dan aangegeven op de site. De communicatie over de bezorging was per mail, telefonisch contac... Toon meer
Inmiddels vier maanden geleden wat besteld werd nooit geleverd. Vervolgens hebben ze de levering geannuleerd en zouden ze het geld terugstorten. Nou mooi niet, wordt constant aan het lijntje gehoude... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Wacht al weken op mijn bestelling die…
Wacht al weken op mijn bestelling die 3-5 werkdagen zou duren, er is mij nu al 3 keer verteld dat het na het weekend word verzonden maar ze verzenden niks en houden je ook niet op de hoogte waarom er niks verzonden word.
Ik wacht al 2,5 maand op mijn bestelling
Bestelling gedaan op 9-7. Sindsdien gewacht en meerdere malen contact opgenomen. Steeds gaf Sophie aan dat de bestelling begin volgende week zou worden verstuurd.
Nu heb ik half september de bestelling maar geannuleerd en verzocht mij geld terug te storen. Laatste reactie die ik kreeg was op 19 september en daarna was het stil.
Telefonisch niet bereikbaar en ik heb nu al 3 mailtjes gestuurd waar ik geen reactie op heb gekregen.
Vandaag dan toch weer een mail gestuurd en aangegeven dat als ze vandaag geen actie ondernemen, dat ik een review ga plaatsen.
Oplichters
Oplichters, niets verstuurd en geen enkele respons van de klantenservice anders dan; 'is onderweg, nog even wachten, er gaat iets mis maar we zijn er mee bezig'
Blijf hier weg!!
Boktorren in levering.
Pallet met B-klasse fruitkisten gekocht, bleken er super veel boktor-larven in te zitten.
Hiervoor moest een verdelger komen en ik ben nog steeds bezig om alles van tijd tot tijd te controleren op die rotbeesten. Kistenkoning laat niks meer van zich horen, reageren niet op mail en telefonisch niet te bereiken. Ook van compensatie willen ze niks laten weten.
Wij wachten al sinds begin aug op onze…
Wij wachten al sinds begin aug op onze bestelling.
Zou binnen een week geleverd worden. Heb vaak gemaild , bellen lukt niet . Heb nu een uiterste datum aan gegeven dan gaan we onze rechts bijstand in schakelen, Eens maar nooit meer kopen we hier iets.
A vd Wal
Geen kast ontvangen
Geen kast ontvangen, meerdere malen contact gehad maar nog steeds niets.
Echt triest, koop hier niets.
Niet op vertrouwen, slechte communicatie en levering pas na weken
Kistjes zouden binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Na 4 dagen contact gezocht, zou morgen verstuurd worden. Weer een week later contact gezocht, zou iets misgegaan zijn met de order. Toen de reviews hier gelezen... Wonder boven wonder uiteindelijk de kistjes gekregen (zijn wel mooi en waar we naar op zoek waren). Koop hier niet, want je weet totaal niet waar je aan toe bent.
Heb je hier al gekocht, blijf dan de klantenservice (via de chat/contactformulie) stalken en hopelijk krijg je het dan uiteindelijk.
Het leek allemaal zo mooi...
Het leek allemaal zo mooi...
In augustus kocht ik een kastje, toen kwam er een week later een mail dat de levering later zou zijn door problemen in de vakantieplanning. (lees op de site staat verstuurd binnen 3 dagen) na twee weken mailen was ik het wel een beetje zat en probeerde ik te bellen. Helaas, dat kan dus niet. Op mail reageren ze ook niet meer.
Resultaat, geen kastje, geld weg..
Koop hier maar niets..
Koop hier niets
Koop hier niets
14 juni kistje besteld
12 weken allerlei smoesjes dat de levering later zou zijn
Toen ik daarna mijn geld terug vroeg reageerde ze nergens meer op
Ik heb ze toen een email gestuurd dat ze 10 dagen hadden om het geld terug te storten en als ze dat niet deden ik een review zou schrijven dat het oplichters zijn en dat ik dan elke daarop volgende week een zelfde review zou schrijven
Deze email heb ik elke dag als herinnering gestuurd naar hun info e-mail adres
Ze hebben niets laten weten maar op de laatste dag toch maar het geld teruggestort
Echt waardeloos
Wat een verschrikkelijk bedrijf!!!voor…
Wat een verschrikkelijk bedrijf!!!voor ons nooit meer,en hoop voor andere ook niet!!!!
Schoenenkastje besteld met lade,op de site staat vermeld 7/10 werkdagen levertijd,nou wij wachten al 4 maanden!!
Inmiddels is het kastje geleverd en paar weken daarna de wieltjes,nu nog wachten op de lades,die zouden begin sept geleverd worden,maar helaas weer niks!
Ze reageren niet op de mail,bellen gaat niet,en via messenger reageren ze ook niet!!!!!!!!vreselijk bedrijf!!!
Nooit hier bestellen
Geruime tijd geleden fruitkisten besteld. Tot 3x toe dezelfde email ontvangen dat ze ivm vakantie week later zouden leveren. Kon toen gratis kist erbij krijgen. Nee ik wil mijn bestelling ontvangen. Daarna bestelling geannuleerd en geld teruggevraagd. Dit zou gedaan worden. Geen geld terug ontvangen en op email wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Heel erg slecht, voel me werkelijk opgelicht. Advies, nooit bij dit bedrijf bestellen.
Is dat 1 ster het minste is want dat is…
Is dat 1 ster het minste is want dat is nog teveel eer voor dit bedrijf. 18/8 kastje besteld 22/8 afwijkend, gescheurd, gedrukt,vol splinters exemplaar ontvangen, wat in niks lijkt op het item in de webshop. Sindsdien heeft Sophie 2x belooft een nieuwe te sturen en nog niks ontvangen. Wordt op mails en andere vorm van berichten niet gereageerd en telefonisch niet te bereiken. Had ik maar eerder de reviews gelezen want ben helaas geen uitzondering. Mijn advies: KOOP HIER NOOIT!
Ik had 2 kistjes besteld
Ik had 2 kistjes besteld, het duurde een paar weken. Paar keer een mailtje gestuurd. Ook antwoord gekregen van Sophie dat ze opgestuurd gingen worden En warempel vandaag kwamen ze binnen. Had ik niet verwacht nadat ik deze recensies had gelezen. Ik ben er super blij mee ziet er goed uit geen beschadigingen en precies zoals op de foto. Dankjewel kistenkoning
Niets geleverd en geen geld retour
Wat een drama! Muurcirkels besteld en er wordt niks geleverd. Iedere keer wordt er gezegd: volgende week wordt het geleverd. Het spijt ons. Etc. Etc. Uiteindelijk heb ik geannuleerd. Dan wordt er gezegd: binnen 5 dagen geld retour. Helaas, 10 dagen verder en geen geld retour ontvangen.
Oplichters
Oplichters. Veel beloven maar leveren niet.
Wees gewaarschuwd. Hier niet kopen!!
metalen wanddecoratie…
13-08-2024 metalen wanddecoratie besteld maar nog steeds niks gekregen staat nog altijd op voorraad online.
telefoon nemen ze niet op, met moeite chatbericht terug gekregen .met smoesjes duurt wat langer..daarna vakantie drukte,, zou het afgelopen dinsdag uiterlijk woensdag echt bezorgd krijgen ..maar je raad het nog niks gekregen.
nooit gedacht dat ik opgelicht zou worden.
we moeten allemaal hard werken voor ons centen. en dan verwacht je toch dat je er ook wat voor krijgt.
De levertijd werd niet gehaald waardoor…
De levertijd werd niet gehaald waardoor ik het artikel niet meer nodig had. Was een kistje dat moest dienen voor onze huwelijksbedankjes in uit te stallen.
Ik vroeg na of ik de bestelling kon annuleren, dit was geen probleem.
Ik zou het geld teruggestort krijgen op m’n rekening binnen 10 werkdagen. Ik annuleerde de bestelling op 09/08/24 we zijn ondertussen 04/09/24. Tot op heden heb ik m’n geld nog niet ontvangen!
Op m’n laatste mails wordt niet gereageerd.
Klantenservice NUL!!
NOOIT meer!
Had ik eerder maar al die reviews…
Had ik eerder maar al die reviews gelezen. Er moet echt wat aan gedaan worden om de consument te beschermen. Dit is pure oplichting. Telefonisch niet bereikbaar en via de email word je aan het lijntje gehouden. Als ik in de buurt ben, ga ik zeker langs om mijn waarde van het tegoed wat ik nog heb om terug te halen. Dit zal ook een leuke aflevering worden voor een programma als opgelicht.
Bagger
Bagger, na maanden niet de juiste bestelling ontvangen te hebben DAS ingeschakeld. Ze beloven geld terug naar ontzettend onbeschoft antwoord van Sophie. Bah, vuile oplichters zijn het
Geen product ontvangen maar uiteindelijk toch geld terug
24 juni een metalen wanddecoratie besteld en betaald, deze zou op voorraad zijn. Na een week geïnformeerd waar deze bleef. Iedere keer komt de Kistenkoning met een ander smoesje, productie is bijna klaar, moet nog geproduceerd worden, personeelstekort, een nieuwe machine besteld. Inmiddels zijn we 2 maanden verder en nog niks. 2,5 week geleden afgesproken dat we het geld binnen 10 dagen terug zouden krijgen, maar nog niks ontvangen.
Bestel hier niet! Ik dacht in 1e instantie dat ze de bestellingen niet aan konden, maar dit neigt nu toch naar oplichting.
Update 5-9: vandaag is alsnog mijn geld teruggestort, ik had het niet meer verwacht...