Klingel Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Na een eerdere review over de dekbedovertrekken werd er door Klingel contact met mij opgenomen . Wat een fijne ervaring! Mijn probleem werd direct opgepakt en er werd meteen naar een passend... Toon meer

Een negatieve review geschreven over de afhandeling van een betaling bij Klingel. Deze mening moet ik nu wel even bijstellen. De dag na de review werd ik teruggebeld door Klingel, met het verzoek om h... Toon meer

Geachte klantenservice Klingel Mijn klantnummer: 5001 3793 -6 Ja, inderdaad dat uw alle accessoires zijn zeer geweldig met hoge kwaliteit en heb nooit in de winkel van Nederland gezi... Toon meer

Ik moet nog even mijn bestelling afwachten maar heb nog nooit problemen gehad dus zal nu ook wel goed gaan. Ik ben vergeten de maat erbij te zetten dus ik ben benieuwd, bestelling is inmiddels binnen... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Meubelwinkel

Een ruim aanbod mode, schoenen en sieraden vindt u bij Klingel. Ontdek onze verschillende thema's in onze online shop!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

61 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bij Klingel al jaren bestellingen…

Bij Klingel al jaren bestellingen gedaan. Altijd goede pasvorm. Mooie kleurcombinaties. Heb nooit iets moeten terugsturen.

14 september 2023

Geachte mevrouw Wieland,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review en complimenten.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

Het Klingel team

Ongelofelijk klungel bedrijf

Ongelofelijk klungel bedrijf. Als welkomsgeschenk € 10 korting voor nieuwe klanten. Maar als je bestelt blijkt dat niet voor jouw artikel te gelden want dat is kennelijk al goedkoop genoeg. In plaats van een nieuwe klant binnenhalen, ben je die zo dus meteen ook weer kwijt.

19 september 2023

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.
Onze kortingscodes worden soms inderdaad beperkt door bepaalde voorwaarden, zoals een minimum bestelbedrag. Deze informatie wordt bij de voorwaarde van de kortingscode vermeld.

Team Klingel

Snelle en correcte levering!

8 september 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie vijf sterren review.
Wij vinden het fijn om te lezen dat de bestelling snel en correct bij u is afgeleverd.

TOP BEDRIJF

Zoals ik in eerdere berichten reeds geschreven heb, is het ongewijzigd gebleven. Klingel is een uitstekend bedrijf, zowel qua producten (a.h.v. mijn gedane bestellingen), kwaliteit, levertijden en bijzonder mooie collecties. Ik kan Klingel aan iedereen aanbevelen. Een top bedrijf met vriendelijke deelnemers.

13 september 2023

Geachte mevrouw Ijpelaar,

Wat een mooie feedback om te lezen, hartelijk dank hiervoor.
Het doet ons goed om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u ons aan anderen zou aanbevelen.

Team Klingel

Ik heb bij Klingel gezien dat de broek…

Ik heb bij Klingel gezien dat de broek die ik voor mijn dochter had gekocht, en ze wilde nog dezelfde bij hebben.
Klingel verzint gewoon de prijs van € 99,00 en NU met korting voor € 27,99. En dan zou er nog maar 1 broek van zijn, dus dat is niet zo. De broek was al die tijd € 27,99. Even te verzinnen dat je € 60,00 korting krijgt.
Ik heb na deze bestelling 1 dezelfde broek nog bijbesteld, en dat was geen probleem, ik moest wel 2x bezorgkosten betalen. Maar het vertrouwen is gewoon weg.
Dus ik ben vanaf nu géén klant meer bij Klingel,

12 september 2023

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Allereerst willen wij u onze excuses hiervoor aanbieden. Het is zeker niet onze intentie om klanten te misleiden en wij willen graag dit uitzoeken. Ook maken wij hier een melding van naar het hoofdkantoor.

Zou u uw n.a.w. gegevens en/of klantnummer willen mailen naar webcare@klingel.nl.

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring, klingel heeft hele mooie kleding en van kwaliteit.

11 september 2023

Geachte mevrouw Vreeswijk,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Uiteraard ook voor uw complimenten.
Heel veel plezier gewenst met uw bestelling.

Erg tevreden klant

Ik ben altijd met alles tevreden wat ik in klingel heb gekocht ! Ik ben super blij en de klantenservice is ook vriendelijk.

9 september 2023

Geachte mevrouw Jedroska,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve review.
Wij waarderen uw complimenten ten zeerste.

Heel veel plezier gewenst met uw bestelling.

Het Klingel Team

Ik heb een heel prettig contact gehad…

Ik heb een heel prettig contact gehad met de service-afdeling van Klingel. Ik kreeg niet het antwoord wat ik graag wilde, maar ben tevreden met het antwoord.

23 augustus 2023

Geachte heer, mevrouw De Wolff,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review en uw compliment over de service-afdeling.

Team Klingel

Leuke mode voor een betaalbare prijs

Klingel heeft leuke mode voor een betaalbare prijs. Maar de levering is niet altijd perfect ,ook het terugbetalen van retour producten gaat niet altijd goed .Er moet vaak gecommuniceerd worden om je geld terug te krijgen .

20 juni 2023

Geachte mevrouw Siegers,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review en uw compliment over ons assortiment.
Wij waarderen uw feedback over de terugbetaling en gaan hiermee aan de slag.

Gewedige ervaring.

De ervaring van dit bedrijf zijn uitstekend, omdat afbeelding en werkelijkheid 100% overeen komen. Ook de levering is snel en goed.

23 augustus 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve review. Wij zijn blij om te lezen dat uw ervaringen met Klingel uitstekend zijn. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Goede klantensevice

De klantenservice is goed bereikbaar. Ik heb schoenen mt.38 besteld. Ze vielen klein uit dus de service gebeld. Ik kon mt.38 zonder kosten terugsturen & kreeg mt. 39 zonder verzendkosten snel toegestuurd.

18 augustus 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review met uw compliment over de klantenservice.

Wij wensen u veel plezier met uw schoenen.

Het Klingel team

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering.

5 augustus 2023

Geachte mevrouw Brummer,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
Fijn dat uw bestelling snel en keurig is afgeleverd. Wij wensen u bij deze veel plezier met uw bestelling.

Het Klingel Team

Bijzondere ring voor betaalbare prijs.

19 augustus 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie vijf sterren review.
Wat leuk om te lezen dat wij u hebben kunnen helpen met een bijzondere ring.
Wij wensen u er veel plezier mee.

Het Klingel Team

Op 16 augustus contact opgenomen met…

Op 16 augustus contact opgenomen met Klingel Mevrouw Yolanda nam de telefoon op en gaf aan dat ik slecht verstaanbaar was. Aangegeven dat ik in de auto zit maar mevrouw hamerde erop om op te hangen en gaf aan later weer te bellen.( bel dagelijks vanuit de auto altijd duidelijk verstaanbaar). Later op de dag opnieuw gebeld( telefoon aan mijn oor) en mevrouw Yolanda gaf weer aan dat zei mij niet kan verstaan. Mevrouw zat ondertussen te rodelen met haar collega over mij. Bij deze een klacht over haar manier communicatie met klanten.

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
Wij waarderen uw tijd en moeite om uw zorgen met ons te delen met betrekking tot de ervaring die u heeft gehad met onze klantenservice.
Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak en frustratie wat dit heeft veroorzaakt.
Uw feedback is van groot belang voor ons en we nemen klachten serieus, wij zullen dit daarom intern opnemen.
We begrijpen dat een positieve ervaring van essentieel belang is om onze dienstverlening te verbeteren.

Team Klingel

De klantenservice is enorm brutaal

De klantenservice is enorm brutaal. Ze roddelen letterlijk aan de telefoon. Ze zeiden momentje en zaten gewoon te roddelen over ons . Doe AUB wat aan jullie klantenservice want jullie zijn een trouwe klant van 20 jaar kwijt! We hebben ze vaker aan de lijn gehad en ze zijn altijd brutaal en aan de recensies te zien zijn wij niet de enige die dit ervaren!

Team Klingel

Valse voorlichting op de website!

Valse voorlichting op de website!
Ik bestelde 2 sets van 6 handdoeken a 19. 95 per set. In de omschrijving staat als je de bestelling plaatst en je meteen aanmeld je een kortingscode krijgt waarmee je bij de afrekening 10 Euro korting zou krijgen. Niet dus!! Over gebeld en toen bleek dat ik 10 Euro terugkrijg als ik de bestelling niet terug stuur. Om een lang verhaal af te sluiten. De handdoeken heb ik gehouden en die 10 Euro mogen jullie aan een goed doel schenken.

28 juli 2023

Geachte mevrouw De Koning,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.
Onze welgemeende excuses dat de korting niet direct verrekend is met uw bestelling. Omdat we achteraf geen kortingscode meer kunnen toevoegen vragen wij inderdaad om aan ons te melden wanneer u de bestelling behoudt zodat wij dit achteraf voor u in orde kunnen maken. Wij kunnen vooraf niet de korting regelen, want als u het artikel niet behoudt, er dan onterecht een tegoed ontstaat. Dit is dan ook niet de bedoeling.

Graag ontvangen wij uw volledige naam-en adresgegevens zodat wij de situatie nogmaals na kunnen kijken. U kunt uw gegevens mailen naar webcare@klingel.nl. Dank u wel alvast.

Team Klingel

Snelle verzending en artikel was keurig…

Snelle verzending en artikel was keurig ingepakt!

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.

Team Klingel

Heb twee weken geleden een spijkerjasje…

Heb twee weken geleden een spijkerjasje en schoenen besteld en heb ze nog steeds niet binnen

15 augustus 2023

Geachte mevrouw Den Dulk,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.
Wat spijtig om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Graag ontvangen wij uw volledige naam-en adresgegevens zodat wij de status van de bestelling voor u kunnen nakijken. U kunt uw gegevens mailen naar webcare@klingel.nl. Dank u wel alvast.

Het Klingel Team

Vanaf zaterdag bezig geweest om een…

Vanaf zaterdag bezig geweest om een broek te bestellen en betalen via Ideal. Mijn bank vraagt om een QR code te scannen, op de voor mij normale manier gewoon betalen lukt niet bij Klingel. Bij andere bedrijven nooit een probleem gehad. Gewoon bestellen en betalen.
Nu komt ook steeds de melding dat er 1 artikel in mijn mand zit. Nou, dat weet ik inmiddels ook wel pffffff
Er staat ook een mogelijkheid tot achteraf betalen. Nou, dat ook geprobeerd, no way.
Wat kan ik nog doen om mijn artikel te kopen ?

14 augustus 2023

Geachte mevrouw Van Eck,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.
Via een aparte e-mail heb ik u verder geïnformeerd.

al jaren klant

al jaren klant , en vertrouwen opgebouwd.

12 augustus 2023

Geachte mevrouw Crienen,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie vijf sterren review.
Wat leuk om te lezen dat u al jaren onze vaste klant bent, dank u wel!