Na een eerdere review over de dekbedovertrekken werd er door Klingel contact met mij opgenomen . Wat een fijne ervaring! Mijn probleem werd direct opgepakt en er werd meteen naar een passend... Toon meer
Een negatieve review geschreven over de afhandeling van een betaling bij Klingel. Deze mening moet ik nu wel even bijstellen. De dag na de review werd ik teruggebeld door Klingel, met het verzoek om h... Toon meer
7 juli bestelling geretourneerd met post.nl. Tot op heden nog geen reactie gehad. Zelfs geen bericht dat pakket ontvangen is. Ik ga dus niet meer iets bij Klingel bestellen.
Geachte klantenservice Klingel Mijn klantnummer: 5001 3793 -6 Ja, inderdaad dat uw alle accessoires zijn zeer geweldig met hoge kwaliteit en heb nooit in de winkel van Nederland gezi... Toon meer
Een ruim aanbod mode, schoenen en sieraden vindt u bij Klingel. Ontdek onze verschillende thema's in onze online shop!
Groot Egtenrayseweg 23, 5928 PA, Venlo, Nederland
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jarenlang vaste klant bij Klingel.
Kreeg een brochure thuisgestuurd in het Duits met de initialen van een direct familielid die jaren geleden is overleden, dat heb ik destijds ook gemeld, erg slordig!!! Op basis daarvan nam ik contact op met het gebruikelijke nummer van de webshop volgens de geldende openingstijden, zijn ze er niet, nadat ik niet meer in de app kon tot de ontdekking gekomen dat ze vanwege een faillissement zijn overgenomen door Bader. Had correct geweest als de vaste klanten geïnformeerd zouden zijn of doe de moeite om een bericht achter te laten.
Belde naar een ander nummer wat op Google vermeld stond en werd er opgenomen, erg vervelend (uit Limburg of België afkomstig) persoon die onprofessionel mij te woord stond en antwoord gaf wat niet correspondeerde met de vraag, wat mij betreft wil je niet luisteren, heb je een gehoor gebrek of kennelijk te dom, zij gaf aan maar duits moet lezen omdat het nu eenmaal de situatie zoals die is, ook bij de opmerking dat er geen rekening gehouden is met de initialen en heel verdrietig is om na jaren weer met het verlies geconfronteerd te worden reageerde madam lekker kort door de bocht en had inlevingsvermogen van een visstick en leek het haar geen moer te interesseren, wat mij betreft ben je op dat vlak tot een dieptepunt gezakt, maar ach het zal wel aan de (Limburgse) cultuur liggen, m.a.w. wie de bal kaatst zal hem terug verwachten, bij deze!!!
Levering komt steeds maar niet, klantenservice gebeld. Mevrouw Grotendorst kan waarschijnlijk geen normaal antwoord geven op mijn vraag waarom ik geen enkele mailwisseling krijg naar aanleiding van deze vertraging en zo ontzettend bot en kapt me gewoon af. Gevraagd om haar manager, zet me in de wacht om vervolgens nog 1 zin eruit te gooien.. dat niemand tijd hiervoor heeft en verbreekt de verbinding... Ik ben er beduusd van... dus voor mij nooit meer Klingel...en nu maar hopen dat die levering ooit nog komt aangezien ik vooruit betaald heb...
Aanvulling: klingel heeft idd terug gebeld. Ik zou een track en trace ontvangen. Daar wacht ik nu op.... dus dit verhaal is niet opgelost door alleen even terug te bellen. Wanneer dit netjes opgelost is,zal ik dit ook delen... maar ik heb ondanks belofte van goede afloop...wel twijfels

Antwoord van Klingel
Dit zijn nu grote oplichters geworden mij advies nooit er wat bestellen klanten service niet te bereiken en mocht je ze bereiken zeggen ze naar 9 dagen wacht noh even 14 dagen wachten

Antwoord van Klingel
Klingel heeft kleding en schoenen van goede kwaliteit.

Snelle correcte levering. Goede kwaliteit. Blij met product

Antwoord van Klingel
Modeplatform Klingel trekt de stekker eruit
Gepubliceerd op 28 augustus 2023 om 15:35
Laatst gewijzigd: 28 augustus 2023 om 16:21
Het Duitse modeplatform Klingel stopt zijn activiteiten begin volgend jaar. De Klingel Group onderzocht 'talloze maatregelen', maar vond geen investeerder die de bedrijvengroep wil voortzetten.
Klingel gaat nog door tot eind januari 2024.

Antwoord van Klingel
Snelle verzending goede kwaliteit.

Antwoord van Klingel
Soms kan het leveren van artikelen wat langer duren dan je graag wilt, maar Klingel is een veilige winkel om te bestellen. Nooit problemen mee gehad.

Antwoord van Klingel
Ik kreeg een aanmaning voor de terugbetaling die ik niet ontvangen heb, ik stuur ze allang het bewijs van
Mijn bank en paypal die ik niet ontvangen heb. Toch stonden ze erop dat ik moet betalen. Dus het einde dat ik betaalde. En het irriterende is van de 61 euro die ik moet betalen , dat ze nog steeds niet het geld heb gekregen dat ik 4,00 moet extra 2de aanmanings kosten betalen, dus over alle 65 euro moet ik betalen, maar ik betaal in totaal 61 euro nu
Voor hen, en ik heb die terugbetaling ( paypal refund ) noit ontvangen . Ik ga niet meer bij hen kopen, ik zal het doen
Ik Probeer nu op zoek naar een geschillencommissie contactnemen met mijn probleem voor die aanmaning die ik betaal voor de refund paypal die in noit gekregen. Im done ! Always email
And called but still same answer refund paypal need to pay ! I didnt have a refund in paypal as i always say on email
With proof of my bank statement and paypal statement mail order finance you didnt listen.

Antwoord van Klingel
Ben zo klaar met dit bedrijf. Afspraak levering komen ze niet na. En dit is niet mijn eerste review hier. Maar nu was het echt erg. Krijg een mailtje dat er een pakket!! komt. Dus maar even wachten want was best redelijk wat ik besteld had. Afijn DHL komt ....... en wat denk je? Zijn het alleen de kersthangers wat in de brievenbus had gekund. Daar zit je dan met je goede gedrag. Gebeld waar het pakket blijft en heb maar na 10 minuten zitten wachten opgehangen. Via mail nog geen antwoord gehad.
Stop met boekjes sturen. Lees net op Google dat jullie failliet zijn

Antwoord van Klingel
Hoewel eerdere bestellingen goed gingen, heb ik nu op 2 december een bestelling geplaatst welke binnen 3-5 dagen geleverd zou worden. Al 2x kontakt via email gezocht maar heb geen enkele reactie ontvangen. Inmiddels zijn we al 10 dagen verder, waar blijft mijn bestelling?

Antwoord van Klingel
Meestal goede kleding helaas nu ‘n drukker kapot verpakking was al weg doen jullie hier nog iets mee

Antwoord van Klingel
De trui cq T shirt is heel mooi, maar toch niet geschikt voor nu. Is te dun, dus vest erover zou kunnen.

Antwoord van Klingel
Antraciet kleurige mantel bij Klingel besteld.
Mooie jas en zit heerlijk en lekker warm.
Goede lengte.

Antwoord van Klingel
1x iets besteld. Jaren en jaren blijven ze spammen. Via email, maar al helemaal schandalig, ook via post. Daar worden bomen voor gekapt. Gore drukinkt voor gebruikt. 3x gebeld, vaak gemaild om dit stop te zetten. Ze blijven maar doorgaan. Dit zou strafbaar moeten zijn.
Vandaag maar weer eens opnieuw gebeld om van de af te komen. Eindeloos zeuren dat ze alleen helpen als ik een klantnummer geef. Hoezo? Ik wil hun klant niet zijn. Eindelijk dat nummer gevonden. Zeggen ze doodleuk nog nooit afmeldingen te hebben gehad. Nu ik weet zeker vaker ruzie te hebben gemaakt met ze: welke mafkees gaat nu nog ongevraagd gedrukte catalogi sturen?
En hieronder weer dezelfde standaard reactie: elke keer zeggen ze, geef je info, we zetten het stop. Elke keer doe je dat, maar ze stoppen echt niet. Drammers

Antwoord van Klingel
Ik heb al heel wat kleding gekocht bij Klingel en zo kom ik altijd goed voor de dag

Antwoord van Klingel
Ik heb een 'spook-aanmaning' onvangen uit naam van KLiNGEL. Toen ik hierover belde, werd mij gevraagd om een formulier in te vullen wat mij toegestuurd zou worden. Ik protesteerde en gaf aan dat ik dit telefoontje van mijn kant wel behulpzaam genoeg vond. De medewerker gaf aan dat dan de deurwaarder op de stoep zou kunnen komen te staan.
Heel vreemd gezien het feit dat diegene net zelf tot de constatering was gekomen dat de aanmaning frauduleus was en dus niet rechtsgeldig ...
Waarschijnlijk vermoeid van het feit dat dit de zoveelste keer was dat men hiermee te maken had, maar toch een opmerkelijke en ongepaste reactie.