1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Pure oplichterij

Pure oplichterij, dat dit al zo lang kan blijven doorgaan in België.
Morgen bel ik om af te zeggen, indien ik mijn geld niet terug krijg, dien ik officiële klacht in bij politie.

3 maart 2024

Er werd ongevraagd geld van mijn…

Er werd ongevraagd geld van mijn rekening gehouden. Tijdens de uitvoering van een betaling met mijn visakaart voor een aankoop bij bonprix werd ik automatisch doorverbonden met koopenspaar waardoor er dan ten onrechte 15 euro werd betaald. Dit ruikt naar oplichting
Ik heb nooit een lidmaatschapnummer of klantnummer ontvangen.

17 juni 2023

had een betaalkaart van argenta en ik…

had een betaalkaart van argenta en ik merk aankopen niet onaardige bedragen, contacteer mijn bank die maakt me belachelijk u weet toch wat u hebt gekocht , heb heden een prepaidkaart van kbc je schrijft zelf geld over naar die kaart, als er maar 60 opstaat kan je inderdaad niet kopen voor 70euro al mijn uitgaven zie ik ook in kbc touch iets kopen bij redoute online en ook zo eens geklikt en dan hebben ze je plunderen echt je rekening, niemand kan nu aankopen doen heb volledige controle over uitgaven

14 augustus 2022

Oplichting ze stelen je gegevens via Fnac

Oplichting ik bekeek de site van fnac en werd nergens lid van ze hebben mijn email en adresgegevens via fnac gestolen waar ik een aankoop dacht te doen maar dan toch niet deed. 2x 15 € gestolen van mijn mastercard .
Opletten geef je gegevens niet aan fnac want zij kijken mee en gebruiken nadien je gegevens om te zeggen dat je lid werd.

24 januari 2023

Vermijden (oplichting!)

Vermijden! Zodra u deze website ziet verschijnen na een aankoop op een webshop (ongeacht of dit een betrouwbare webshop is), sluit deze dan direct! Zonder uw medeweten of toestemming wordt een account aangemaakt en geld van uw rekening afgetrokken. Ondanks de aangegeven tijden op de website van de klantenservice zijn ze niet telefonisch bereikbaar.

Dit zijn oplichters!

27 april 2021

Vreemd lidmaatschap, maar fair in het annuleren en terugbetalen...

Onder het motto: als het goed is, zeggen we het ook: wij zijn ook ooit "lid" geworden van deze club via BonPrix. Nog altijd geen flauw idee hoe, maar blijkbaar hadden we daar ergens een vinkje aangeduid dat we een korting wel zagen zitten en het lidmaatschap was een feit. We hebben er nooit gebruikt van gemaakt en na een (lang) tijdje zagen we inderdaad ook die €15.00 stelselmatig van onze Mastercard gaan. Bij een eerste contactopname (gratis 800-nr) werd ons abonnement onmiddellijk geannuleerd en binnen de 3 werkdagen stond het volledig betaalde bedrag terug op onze MC-kaart. Hoe je lid wordt, is weinig doorzichtig vandaar zoveel klachten. Ze zijn wel een schoolvoorbeeld van hoe het moet om klachten af te handelen. Fair play dus en vandaar mijn score.

10 februari 2021

ook bij mij mooi verpakte "spaarpunten"

ook bij mij mooie verpakte "spaarpunten", en hup 15€ maandelijks van je rekening. na veel opzoekwerk, aan de hand van mijn email adres, gevonden dat ik "klant" was een "account" had ??? "nieuw" wachtwoord aangemaakt en toen kon ik die handel annuleren. kreeg vriendelijke mail dat ik het gespaarde bedrag mocht houden??? staat wel op HUN rekening , bij deze nu 45€. wanpraktijken !!!!

12 januari 2021

Pure oplichting

Pure oplichting. Blijkbaar goed verpakt heb ik me een abonnement laten aansmeren voor korting op internetaankopen. Maandelijks werd via mijn kredietkaart 15 euro in rekening gebracht. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zoiets heb ondertekend.
Ik hoop dat ik mijn geld nog teruggestort krijg.

26 juli 2020

Oplichting

Oplichting. Het lidmaatschap zat vermomd omdat hij vanuit de FNAC (!) verstuurd was na een online aankoop daar. Onder het mom van 10 euro korting was er maandelijks 15 euro van mijn VISA rekening gegaan. Geen idee hoe ik ooit geregistreerd geworden ben... Ze staken zich weg achter een administratieve mallemolen om de centen niet terug te moeten storten. Bij Testaankoop regent het klachten. Slechts na tussenkomst van hen is het geld op mijn rekening terug gestort.

13 juli 2020
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken