Lisbeths køreskole Tilst Reviews 289

TrustScore 5 uit 5

5,0

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Lisbeth Køreskole! Marcus har været utrolig tålmodig, professionel og virkelig god til at forklare tingene på en let og forståelig måde. Han skaber en tryg og rolig stemning und... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super forløb! Tog et 14 dages lynhold og bestod både teori og køreprøve i første hug. Jesper er en super underviser, og forstår at gøre undervisningen både lærerig og underholdende. Stor ros... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De varmeste anbefalinger - uden forbehold herfra. Skal du tage mc kort, behøver du ikke lede videre. Kontakt korttilmc.dk og du vil ikke fortryde det. Det er kanon undervisning med en meget engager... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

det taler for sig selv at læse alle udtalelser fra elever fra korttilmc. Jesper er suverænt den bedste og dygtigste mc-kørelærer. Bevis: dumpeprocent på 0,00012 Fordi:... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

KORT-TIL-MC - Det éneste rigtige sted

Teori er normalt meget kedeligt, men når man tager sit kørekort hos KORT-TIL-MC, så får teori en helt anden betydning!
Der plads til sjov og spas, men kvaliteten og seriøstieten gås der ikke kompromis med!
Et gennemført, meget fleksibelt, seriøst og en rigtig en god oplevelse - Det kan man kun komme afsted med, hvis du tager kørekort hos KORT-TIL-MC!

18 juni 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

KortTilMc sælger en oplevelse, ikke kun et kørekort 😉

Jeg har taget det lille A1 kort hos Jesper, men der har intet problem vlret. Man får ikke stukket den møg kedelige YBR i hænderne, man får lov til at køre Duke eller GSX hvilket er nogle ret fede maskiner, Kan klart anbefale at tage motorcykel kørekort hos Jesper. Det var været en oplevelse og ikke bare et kørekort😉

14 juni 2019

Utrolig god oplevelse!

Jeg kan kun angive de varmeste anbefalinger for at tage dit MC kørekort hos korttilmc.dk hos Jesper (og Henrik). Personligt havde jeg brug for et sted, hvor jeg var sikker på at at få kompetent, ærligt og ikke mindst TRYG undervisning i teori og praksis. Det sidstnævnte var i særdeleshed vigtigt, da jeg var meget usikker i starten grundet min højde og korte ben (158 cm høj). Men allerede fra de første timer, blev usikkerheden gjort til skamme, og både Jesper og Henrik er gode til at få en til at tro på sig selv. Så hvis der er andre lavstammet piger og/eller drenge, så kan i trygt tage kortet hos korttilmc, der står en rigtig fin MT07'er der bare kører knald godt ;)

12 juni 2019

vil du køre mc

vil du køre mc? lære det på en måde der er nem, forstående og ikke så trættende? tag kortet ved korttilmc, og tag det samtidig ved en der er meget fleksibel!

Bedste køreskole

Utroligt godt, vel strukteret kursus. Jeg har været rigtig glad for at tage mit MC kørekort ved Jesper hos KortTilMc. Jesper er utrolig god til at forklare så man forstår det første gang, og super sjov samtidig så teoritimerne bliver en smulere kortere. Kan varmt anbefale det til alle der både vil have et MC kørekort og lidt sjov og spas samtidig med

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lær at køre motorcykel og gå til teoriprøve

Kan varmt anbefale KORTtilMC.dk. Jesper er rigtig god til at lære dig at køre sikkert på motorcykel og gå til teoriprøve. Undervisningen var rigtig god, og faciliteter og klasselokaler er også gode (kaffemaskinen laver god kaffe). Jeg ville ikke have taget kortet noget andet sted, og jeg vil anbefale det til alle.

Bedste køreskole

Hvis du skal tage MC kort, så skal du gøre det hos KORTtilMC. Virkelig god undervisning og Jesper er god til at forklare tingene så man ikke er i tvivl :-)

Køretimerne foregår på nogle gode nyere mc’er og Henrik køre bagved i bilen, hvor han er god til at sige i god tid hvor man skal hen og god til at advare om f.eks Sving med dårligt udsyn osv.

Alt i alt en rigtig god køreskole, og jeg vil anbefale til mine venner og bekendte der skal have MC kort :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige taget stor MC

Jeg har lige taget stor MC. Køre kort. Jeg er fuldt ud tilfreds. Tros min ordblindhed mm. gik det glat med bække prøver. Så tusinde Tak til Jesper. Vores skønne kørelære, sprængt fyldt med personlighed. Tak for et super fedt forløb

Et forløb uden sidestykke

Der er blevet sagt meget godt som jeg kun kan være enig med iblandt alle disse anmeldelser. Skulle der alligevel herske nogen tvivl, så vil jeg sige det sådan her;

Når du køber et forløb hos Jesper, så får du en oplevelse for livet. Når Jesper underviser, kan man ikke undgå at blive betaget af hans faglige dybde. Jesper siger tingene som de er, og han ved hvad der skal til for hver enkel elev. På trods af at vi var et fyldt klasseværelse på 20+ elever, så havde jeg altid en fornemelse af Jesper kendte os alle sammen .

Dertil kommer der selvfølgelig den fantastiske fleksibilitet du får ved at tage et kørekort med Jesper. Så hvis du ønsker et MC-kørekort og du er fleksibel med tidspunkterne, så får du en oplevelse du ikke vil glemme.

Der er kun mine varmeste anbefalinger herfra.

Pisse godt!

Pisse godt!

Utrolig god oplevelse med både god undervisning og godt klassesammenhold.

Jesper (og Henrik) er en pisse god lærer, både viden og godt humør, han ka' det hele.

Jeg tog A1-kort ved KortTilMC og det var fedt med nogle lækre maskiner! Det var ikke bare en død-syg YBR, men en Duke og en GSX. Det sku lækkert i en den ellers kedelige A1-klasse.

Alt i alt en god oplevelse der klart kan anbefales.

19 mei 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den der ønsker at tage kørekort til MC

Den der ønsker at tage kørekort til MC. bør stærkt overveje at tage det hos KORTtilMC. Jeg har lige været igennem forløbet og det er kanon undervisning med den lille smule humor der medfølger. Jesper og Henrik ligger vandret for deres elever for at give dem et godt forløb, hvor MC. er i fokus da det kun er kørekort til MC. de tilbyder. Havde jeg kunnet, så havde jeg givet 7 stjerner.

13 mei 2019

Særklasse

Hvis nu mit forløb hos KORTtilMC var en tv-serie, så kunne det sagtens sammenlignes med Breaking Bad. Der var spændende oplevelser, metamorfoser (fra skoledrenge/skolepiger til bikere), en tilpas mængde humor og sarkasme og kørelærer Jesper som badass møtherføcker med ikke så meget hår på hovedet. Man kan sige mange rosende ting, men når det kommer til stykket, så byder den her køreskole bare på kvalitet i særklasse.
Jesper og Henrik er en power duo, der formår at transformere enhver, der har lyst og vilje, til en fornuftig motorcyklist.
KORTtilMC kan varmt anbefales, hvis du ønsker dig et mc kørekort!

11 mei 2019

super gode undervisere

Kurset blev holdt i nye lokaler.
Forløbet var virkelig godt tilrettelagt, men alligevel utroligt fleksibel for at opfylde den enkeltes ønsker og behov.
Både Henrik og Jesper er super gode og sjove undervisere.
Men det taler for sig selv, når hele holdet bestod køre prøven d. 7/5-19
Jeg vil helt klart anbefale korttilmc

10 mei 2019

En Michelin værdig!

Overvejer man at tage et MC kort, så skal man lige læse med her.
Jeg startede for lige knap 1,5 måned siden ved KORT TIL MC i Århus og havde Jesper Holmelund Petersen som underviser.
Da jeg startede var min erfaring hvad angår at køre Motorcykel mest fra bagsædet og drømmen om at køre og eje en selv var meget stor, så jeg tog kontakt til Jesper, som indenfor 5 minutters telefonsamtale havde fået mig til at føle at jeg var i gode hænder.

1 uge før min første undervisning i teorilokalet, ringer jeg til Jesper for at høre hvordan betalingen skal ske, og her skal det siges, Jesper både formår og forstår at tage gas på folk.(på den gode måde)
Efter 2 samtale, stod jeg med et kæmpe smil på læben og vidste at jeg havde valgt rigtigt.

Alle mine teori timer som jeg har brugt i Tilst hver søndag aften, har været fyldt med alvorlige og gode snakke. Jesper har også en fantastisk evne til ikke at være alt for formel, han skære ind til benet og siger tingene som de er på godt dansk, kort og godt forstår man hvad der bliver sagt, og skulle der opstå tvivl er han tålmodig nok til at forklare tingene flere gange.

Hvad angår tider kan man ikke mærke på Jesper, at der køre flere hold på samme tid. Næsten alt kan lade sig gøre på kryds og tværs. Han er en mand af solid støbning og med ben i næsen.
Ringer man kl 21 om aftenen tager han telefonen og svare på ens spørgsmål.
Laver man et telefonopkald fra ens lomme, ringer han tilbage.
Jeg har set Jesper være oppe kl 5 for så at klare en hel dag med elever og kørsel, hvor han efterfølgende skal have en nat kørsel kl 24:00 og op igen dagen efter kl 6.

Nå tilbage til historien.

Da vi endelig skulle ud på de danske landeveje, havde alle været igennem en manøvrebane, man følte sig klar og klædt på, og derudover var det den fedeste oplevelse. Under hele turen har man Jesper i øret via en radio og selv her slipper man ikke for at høre på Jesper’s “fantastiske” jokes.
Derudover kommer der også gode kommentarer, rosende ord og komplimenter under ens kørsel.
turene indeholder også pop up quiz og her skal man være skarp, for hvis fokus ikke er i trafikken eller på spørgsmålet skylder man kage eller lagkage hvis man dummer sig flere gange

(her kan det næste hold glæde sig da jeg ikke har betalt min kage gæld af)

Der kan ikke gives stjerner nok!!!!!! Hvis der ikke findes en Michelin stjerne for bedste MC køreskole, så skal der laves en og jeg er ikke i tvivl om hvem der har fortjent den! 🔆🏍

8 mei 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste køre lære man kan ønske sig

Det bedste køre lære man kan ønske sig. Om man skal have til lille eller stor kort så kan de klare det. Super gode tillæg forklare teori og skaber den fedeste stemning når man er ude og køre. Så gøre dig selv den tjeneste at tage kørt hos dem. :) du ville ikke fortryde det. Jeg har ikke..

8 mei 2019

#jespersompræsident

Jeg vil helt klart anbefale at tage kørekort hos kort til mc, Jesper er vanvittigt dygtig og ved bare hvad han snakker om. Hvis du bare det mindste overvejer at tage kortet et andet sted så GLEM DET. Tag det ved Jesper og du bliver den bedst muligt billist 👍🏻

24 april 2019

Fantastisk Køreskole

Helt igennem fantastisk oplevelse.
Stor ros til Jesper for det arbejde han leverer, det er dejligt at have en morsom og engageret kørelærer der har styr på sine ting.
Vi fik en veludført kursus plan med oversigt over hele forløbet, så man kunne planlægge efter det.
Man er klædt godt på til køreprøven, og skal du have et par ekstra timer er det intet problem.
5/5 Stjerner.

12 april 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.