Lisbeths køreskole Tilst Reviews 289

TrustScore 5 uit 5

5,0

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Lisbeth Køreskole! Marcus har været utrolig tålmodig, professionel og virkelig god til at forklare tingene på en let og forståelig måde. Han skaber en tryg og rolig stemning und... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super forløb! Tog et 14 dages lynhold og bestod både teori og køreprøve i første hug. Jesper er en super underviser, og forstår at gøre undervisningen både lærerig og underholdende. Stor ros... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De varmeste anbefalinger - uden forbehold herfra. Skal du tage mc kort, behøver du ikke lede videre. Kontakt korttilmc.dk og du vil ikke fortryde det. Det er kanon undervisning med en meget engager... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

det taler for sig selv at læse alle udtalelser fra elever fra korttilmc. Jesper er suverænt den bedste og dygtigste mc-kørelærer. Bevis: dumpeprocent på 0,00012 Fordi:... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

een mere 5stjernes anmeldelse

Jeg kan se at der kun er lutter gode anmeldelser, så denne afviger ikke fra dette.
Set ud fra at det er mange år siden jeg tog mit bil kørekort og der skal også lige læres at køres efter danske regler på vejene, må jeg sige at undervisningen og vejledningerne har været yderst gode.
Jeg kom smertefrit gennem teoriprøven, manøvreprøven og køreprøven, så kan ikke andet end at anbefale KortTilMC til andre som vil have et kort til mc nemt, hurtigt, sikkert og til en konkurrencedygtig pris.
5stjerner

BARE I ORDEN!!

Jeg havde en rigtig god oplevelse og der var aldrig en kedelig teoritime med Jesper!
Ellers var gode faciliteter og MC'erne var i top stand.

Jeg vil anbefale Jesper & resten af holdet fra Kort Til MC til alle jeg kender, til hver en tid.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Jeg nød at være til de ugentlige teoritimer, som læren formåede at gøre underholdende i ellers lidt tørt stof. Meget faglig kompetent kørelærer, som kan lære helt nybegyndere at køre motorcykel på fornuftig og sikker måde.

Byens bedste!

Byens bedste!
Jeg har haft den bedste oplevelse. Man har meget kompentente kørelærer! En fornøjelse. Mange andre steder, ser man bare en kørelærer der gør det for pengene. Her lærer man faktisk at køre motorcykel og man har fornemmelsen af kørerlærer der kan deres kram!
Jeg vil til hver en tid ALTID foreslå Jesper og holdet. En fangende underviser, der brænder for sit job!

Hej allesammen

Hej allesammen
Det kan siges meget kort Jesper får en til at føle man har fået sig en ny kammerat et fantastisk menneske der siger tingene som de er en mand der ved hvad han snakker om og har en meget speciel men effektiv måde at lære fra sig.
Havde det ik været for Jesper havde jeg sku sovet i alle timerne og aldrig set skyggen af et kort så stor tak til den skøre men rare mand

Mvh bonden 😀

KORT til MC

Suveræn lærer, suveræn undervisning, jeg har set frem til hver undervisnings time, det har været en en virkelig fornøjelse at følge hans undervisning, han ved hvad han taler om. Han gør det på en fantastisk humoristisk måde, så alle føler sig godt tilpas. Man kan virkelig føle, at han elsker sit job, jeg vil til hver en tid anbefale Jesper. Jeg vil faktisk siger, at hvis de ikke benytter hans køreskole, går de virkelig glip af en masse. Han er en pisse go kørelærer. Jeg kan ikke anbefale ham nok,. 10 stjerner herfra

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Seriøst, givende, sjovt og lærerigt

Har lige erhvervet MC kort gennem KORTtilMC.dk og kan kun give de bedste anbefalinger.

Allerede fra holdstart i februar 2019 var det en god oplevelse, pæne lokaler med god forplejning, de bedste kørerlærere med fed humor, nye og velfungerende motorcykler og udstyr. Ingen tvivl om at der er erfaring bag og KORTtilMC.dk ved hvad de taler om.

Jesper, Henrik & Co i skal have stor ros for et særdeles fedt forløb, fede oplevelser, både i teorilokalet, ved køretimerne og på Jyllandsringen, stor fleksibilitet i forbindelse med forløbet, køretimer blev gennemført med fuld hensyn til arbejde og privatliv.

I formår at få alle med og gøre det til en god oplevelse både i teori og til kørsel, til trods for at vi elever er på forskellige niveau. Føler mig efter forløbet helt klart rustet til at køre på MC.

Tak for kørekortet, oplevelsen, de sjove bemærkninger og de fedeste timer, kommer næsten til at savne dem.

Vil give KORTtilMC.dk de bedste anbefalinger, uanset om man er helt grøn eller lidt erfaren indenfor MC.

Man får et forløb med de bedste kørerlærere med en frisk humor, krydret med dyb seriøsitet.

Vh.
Morten

Super undervisning

Super god undervisning, hvor man virkelig føler man rykker sig hver gang - Men der er også altid plads til at man kan have det sjovt.

Kørelærerne ved hvad de snakker om, og var rigtig fleksible i forhold til booking af ture. Desuden er det nogle rigtige fine lokaler og MC'er de har til rådighed :-)

Tja, hvad mere kan man sige? Jeg vil stærk anbefale KORTtilMC!

9 april 2019

Super god oplevelse!

Super god oplevelse herfra. Her får man virkelig god undervisng, både Jesper og Henrik var super gode til at hjælpe når man lige havde lidt bøvl med teknikken. Køretimerne var altid sjove og lærerige, motorcyklerne til A2 kørekort har godt med træk og så har køreskolen alt hvad man skal bruge af udstyr for at komme igennem sit kørekort!

Der var faktisk ikke en finger at sætte på noget her. Kan varmt anbefales :-)

8 april 2019

Klart 5 stjerner!

Tusind tak for hjælpen Jesper og Brian, med at realisere en gammel drøm 🙂
Det er været så hyggeligt, tillidsfuldt og lærerigt, at jeg sku nok kommer til, at savne jer.
Og hvor kommer fordommen egentlig fra, at en blød og følsom mand, ikke kan blive biker… Ikke hos korttilmc!
Vejret kunne dog godt ha været lidt bedre 😉😁

15 maart 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tog kørekort til MC for snart 2 år…

Jeg tog kørekort til MC for snart 2 år siden til kategori A2. Når jeg her til sommer skal have opgraderet det, så skal jeg helt sikkert gøre det igennem Jesper. Jesper er en fantastisk kørelære, som formår at gøre selv den mest kedelige teori, sjov og spænende. Selv under køretimerne, der får han lige smidt en sjov bemærkning ind igennem øresneglen, så man sidder og griner for sig selv (hvis han ikke selv griner af joken gennem radioen).
Alt i alt kan jeg kun anbefale Jesper og KORTtilMC, fantastisk køreskole!

24 januari 2019

Fremragende tilgang til eleverne

Tog min opgradering hos korttilmc, og følte at niveauet var særdeles højere end der jeg tog mit oprindelige kort.
Der er et super hyggeligt miljø, der leder op til god læring.

19 januari 2019

Super MC køreskole

Super MC undervisning. Masser af fokus på den virkelig verden og mange underholdende teori- samt køretimer.
På trods af at jeg flere gange væltede på min MC, så kom jeg altid op på motorcyklen igen og der lød ingen kritik fra min undervisere i stedet lærte jeg af deres råd.
Det kan stærk anbefales at tage sit MC kørekort her.

6 januari 2019

Top MC undervisning

Rigtig god undervisning med fokus på hvordan man køre MC ude i den virkelige verden, hvor nærsynede gamle damer, mejetærskere og meget andet er ude efter den stakkels mc-kører.

Meget sikkerhedsfokuseret.

3 december 2018

Ingen forbehold

God undervisning, hvor man får banket det basale med tohjulede mejetærskere på plads, før man tager hul på det mere advancerede.

Hos Jesper står sikkerheden højst på dagsordnen; han har alt i sikkerhedsudstyr man kan låne, og man får et ordenligt dræber blik, hvis man glemmer at lukke stroppen på hjelmen (...ups)
Han er nu også meget overbærende, hvis man taber MC'en et par gange...

Kan godt anbefales!

11 november 2018

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Jesper er en meget kompentent kørelærer der lærer en at køre på MC og samtidig hvordan man ‘skal være’ som motorcyklist. Det var en lærerig og sjov tid at tage kørekort hos ‘Kort til MC’!

7 november 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.