Kostenservice zei dat ik lid was van hun beweging. Viste mijn energie gegevens ergens vandaan en ging mij aanmelden bij een dubieus energie leverancier welke uit meerdere onderdelen bestaat Budget... Toon meer
Mijn moeder aangemeld voor deze dienst. Dit omdat ze al jaren lang niets aan haar energiecontract had gedaan. Aangezien ik (zoon) geen zin heb om elk jaar voor haar een nieuwe deal op te zoeken la... Toon meer
Elk jaar minder betalen voor je energie. Zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Wij regelen het volledig voor jou. Het vinden van de goede deal en de overstap naar die nieuwe leverancier. Zo ben je altijd goedkoper uit. Elk jaar opnieuw.
Laan Corpus den Hoorn 300, 9728JT, Groningen, Nederland
- mail@kostenservice.nl
- www.kostenservice.nl
Mensen keken ook naar
slechte follow up door kostenservice
Ben vanaf 2020 bekend bij jullie, als ik zie hoe jullie zogenaamde bemiddeling verloopt ( of liever gezegd totaal geen info de laatste 12 maanden, dan kan ik niet bepaald zeggen dat jullie een betrouwbare bemiddelaar zijn om energie (contracten) in de gaten te houden, en kan ik het zelf stukken beter. Vandaar dat ik mijn account bij jullie heb verwijderd, en denk dat meer mensen dat zouden moeten doen.
Heel veel sterkte met jullie waardeloze service en de groetjes
Contacten zijn altijd duidelijk en er…
Contacten zijn altijd duidelijk en er wordt snel gereageerd op een vraag via e-mail.
Fijn dat ik niet zelf hoef te zoeken.
Vind ik t geen goede deal? Dan moet ik alleen afwijzen, prima geregeld!
Tot nu toe prima
Per 1-4-2022 probleemloos overgestapt van budget-energie naar Innova die op dat moment een interessante tarief bood voor 1 jaar vast. Nu afwachten waar kostenservice mee komt voor een contract vanaf 1-4-2023.
Misleidende voorlichting
Helaas, zonder dat wij expliciet ons fiat hadden gegeven, afgemeld bij onze vertrouwde energie leverancier ( Vattenfall) en over gedaan naar Budget, wat nou niet bekend staat als een betrouwbare partner, zeker niet wat service betreft. Door kostenservice is er niet gebeld of per post gevraagd of wij akkoord gingen, maar gewoon, door het missen van mails in de spam, zomaar overgesloten. Wij vinden dit een zeer kwalijke zaak. Toen wij ons in 2020 aanmelden bij Plus kostenservice, lazen wij in de voorlichting van de Plus, dat je altijd zelf kon beslissen. Op deze manier lukt dat dus niet, want door omstandigheden - ziekte, overlijden en dergelijke- kunnen de mails in de spam soms niet op tijd worden gelezen. Hele slechte en verontrustende manier van zaken doen met oudere mensen. Het ontbreekt aan duidelijke voorlichting. Aan een nieuw contract zou men altijd expliciet fiat moeten geven, niet bij geen gehoor, jammer dan, maar je zit eraan vast. Wij raden deze service dan ook aan niemand aan.

Antwoord van Kostenservice BV
Oplichting door Kostenservice (2)
In reactie op het antwoord van kostenservice.
1. Er wordt nadrukkelijk geadviseerd om geen persoonsgegevens via deze site te delen.
2. Als er 1 ding helder is dan is het wel dat u geen accoord heeft gekregen op welk voorstel / aanbod dan ook. De reden daarvoor is ook helder; er is namelijk nooit een voorstel of aanbod per mail ontvangen, daarnaast is er ook nooit een sms ontvangen.
3. Gelet op uw antwoord gaat u er vanuit dat een aanbod accoord is als daar geen reactie op volgt, dit is echter de omgekeerde wereld; een aanbod mag pas in een contract worden omgezet als u een accoord op het aanbod heeft ontvangen. Ik verwijs u hierbij naar Consuwijzer:
"Een energiecontract is pas geldig als u op papier, per mail of via internet akkoord bent gegaan. Dat heet het schriftelijkheidsvereiste. Krijgt u dus meteen een contract gestuurd en hebt u niets getekend? Dat mag niet. U moet eerst het contract en de algemene voorwaarden kunnen lezen."
4. Op iets wat je niet ontvangt kan je ook niet reageren.
5. De slotregel in uw antwoord geeft mijns inziens al duidelijk weer met wat voor partij ik hier te maken heb. Omdat mijn ouders boven de 80 zijn wil dat niet zeggen dat hun geestelijke vermogens danwel geheugen iets mankeert.
Tot slot wil ik u erop wijzen dat uw bedrijf überhaupt niet telefonisch bereikbaar is, alleen via een contactformulier. Moet ik dan ook de aanname maken dat er zoveel klachten zijn dat u niet bereikbaar wenst te zijn?

Vlekkeloos verlopen overstap
Vorig jaar heeft kostenservice ervoor gezorgd dat ik met mijn stroom overgestapt ben (normaal was ik zelf ieder jaar aan het vergelijken en puzzelen, de leveranciers doen hun uiterste best lijkt het om het lekker ondoorzichtig te maken). Alles vlekkeloos verlopen, kort geleden op de hoogte gehouden dat de tarieven gestegen zijn en dat ze later verder kijken naar een overstap.
Doet wat het moet doen
Doet wat het moet doen. Dankzij mijn aanmelding kom ik nooit meer in het slaperstarief.
Ben tevreden en heb absoluut geen zin om dit zelf elk jaar te moeten doen.
Automatisch overstappen, super makkelijk
Geen zin om elk jaar zaken uit de moeten zoeken. Met kostenservice is dat mooi automatisch geregeld. Twee keer overgestapt via kostenservice en twee keer een goede deal.
Niet doen
Niet doen! Kostenservice beëindigt contracten voortijdig om zelf een commissie bij een andere leverancier op te strijken. Je oude leverancier brengt een boete in rekening, waardoor je slechter uit bent. Kostenservice is een wassen neus.
De belofte is dat je de goedkoopste deal krijgt, maar als het puntje bij paaltje zeggen ze alleen beloven dat je 'geld bespaart'. Maar ten opzicht van wat of wie je geld bespaart is totaal niet duidelijk.
Ik kreeg vanuit het niets een contract in mijn maag gesplitst waarbij ik 50 euro per maand meer moest betalen. Toen ik daarover navraag deed via de telefoon, kreeg ik van een zeer onbeschofte telefoniste te horen 'dat het mijn eigen schuld was.' Ik heb gelijk alle banden met Kostenservice verbroken.
Kijk overigens ook naar de onderstaande reacties van directeur Jack van der Steen. In plaats van de erkennen dat hun werkwijze kennelijk niet duidelijk is voor hun klanten en te beloven dat ze er wat aan gaan doen, gaan bij elke klacht de hakken in het zand. Wat hij bij elke klacht in feite zegt is: 'Eigen schuld dikke bult. Had je je maar niet moeten aansluiten bij Kostenservice.'

Antwoord van Kostenservice BV
Kostenservice, let op wat je doet!
Mijn nog lopende energiecontract is ongevraagd overgezet naar een andere energieleverancier. Er is geen sprake van een besparing maar van behoorlijk oplopende kosten vanwege (onverwachte) opzegboetes en het mislopen van welkomstpremie vanwege het niet kunnen uitdienen van mijn doorlopende contract. Kortom, geen aanrader!!

Antwoord van Kostenservice BV
Nergens naar hoeven omkijken!
Deal zonder gedoe
Ik heb me er niet druk om hoeven maken en toch de beste deal gesloten.
Oversluiting naar Budget Energie…
Oversluiting naar Budget Energie probleemloos verlopen.
De overgang is gladjes verlopen. Eindafrekening vorige toeleverancier ontvangen.
Gladjes verlopen
Zonder problemen overgestapt
Alles prima geregeld 👌
Geluidloos over zou je het kunnen…
Geluidloos over zou je het kunnen noemen, gewoon vlekkeloos zonder problemen. Goed en tijdig geïnformeerd, scherpe prijs.
Lekker makkelijk
Lekker makkelijk, ik kan het niet anders zeggen. Ik heb een keer mijn gegevens ingevoerd en Kostenservice zorgt dat ik elk jaar overstap.
Budget energie lijkt ons helemaal o k
Prima geregeld
Prima geregeld. Door aanwezigheid van een slimme meter echt niets hoeven doen.
Informatie van nieuwe en oude aanbieder klopte allemaal.