Ben vanaf 2020 bekend bij jullie, als ik zie hoe jullie zogenaamde bemiddeling verloopt ( of liever gezegd totaal geen info de laatste 12 maanden, dan kan ik niet bepaald zeggen dat jullie een betrou... Toon meer
Kostenservice zei dat ik lid was van hun beweging. Viste mijn energie gegevens ergens vandaan en ging mij aanmelden bij een dubieus energie leverancier welke uit meerdere onderdelen bestaat Budget... Toon meer
Helaas, zonder dat wij expliciet ons fiat hadden gegeven, afgemeld bij onze vertrouwde energie leverancier ( Vattenfall) en over gedaan naar Budget, wat nou niet bekend staat als een betrouwbare partn... Toon meer
Elk jaar minder betalen voor je energie. Zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Wij regelen het volledig voor jou. Het vinden van de goede deal en de overstap naar die nieuwe leverancier. Zo ben je altijd goedkoper uit. Elk jaar opnieuw.
Laan Corpus den Hoorn 300, 9728JT, Groningen, Nederland
- mail@kostenservice.nl
- www.kostenservice.nl
Mensen keken ook naar
Helemaal geen goed contract…
Ze hebben helemaal geen goed contract voor mij geregeld het contract wat zij hebben geregeld bij Greennl is veel slechter dan het aanbod bij het energiecollectief van de Consumentenbond. Ik heb geen eenmalige kortingen en prijzen die liggen hoger dan het aanbod van het energie collectief. Toen ik ze daar op aansprak zeiden ze dat ze dat niet meer na konden kijken omdat dat al enige tijd geleden was gebeurd (ongeveer twee maanden). Welk bedrijf heeft nou twee maanden later zijn bedrijfsgegevens niet meer? Kostenservice vraagt een vergoeding aan de leverancier en is daardoor dus niet onafhankelijk. je krijgt dan hetzelfde als met de hypotheken vroeger, dat iemand probeert je de hypotheek met de hoogste provisie te verkopen. Iets wat nu dus niet meer mag. Ik ga opzeggen bij dit bedrijf cq stichting want ik heb hier totaal geen vertrouwen in.
Antwoord op reactie kosten service: Dit is een slap verhaal. De deal is niet een deal die een beetje minder is dan de beste deal. Het is gewoon een heel slechte deal. Die kost mij zeker € 150,-- euro extra ten opzichte van de consumentenbond energiecollectief deal. Er zit geen eenmalige korting bij van tweemaal € 50,-- zoals je bij elke overstap normaal krijgt. Die steekt kostenservivce nu in haar zak voor het beleggen van de deal. Verder zijn de prijzen slechter dan wat ik had bij mijn vorige provider. Ik had dus beter gewoon kunnen blijven zitten. Dit bedrijf roomt gewoon haar kosten af van onze deals. Dus niet aanmelden bij kostenservice want dat kost je veel geld. gewoon via het energiecollectief van de consumentenbond de zaak regelen dat is bijna net zo makkelijk en scheelt klauwen met geld.

Antwoord van Kostenservice BV
Mijn moeder aangemeld voor deze dienst
Mijn moeder aangemeld voor deze dienst. Dit omdat ze al jaren lang niets aan haar energiecontract had gedaan. Aangezien ik (zoon) geen zin heb om elk jaar voor haar een nieuwe deal op te zoeken laat ik het regelen door Kostenservice.
Mijn moeder is tevreden en laat het lekker regelen en de gedachten dat ze nu nooit meer teveel betaald voor haar energie geeft een fijn gevoel.
Hierdoor ben ik automatisch ook erg tevreden!
Kostenservice zei dat ik lid was en melde mij daarom en ongevraagt bij div energie leveranciers aan. van…
Kostenservice zei dat ik lid was van hun beweging.
Viste mijn energie gegevens ergens vandaan en ging mij aanmelden bij een dubieus energie leverancier welke uit meerdere onderdelen bestaat Budgetenergie.
Na de 1e drie netjes afgemeld te hebben kwam er een 4e .
De zaak word afgewerkt nu en ik heb zelf bepaald bij wie ik mijn energie afneem .
Zeker niet bij een clan die valse contracten verstuurd.

Antwoord van Kostenservice BV