Jeg havde ved en fejl afmeldt mine data på KRAK, hvorfor jeg henvendte mig til selskabet. Allerede 2 dage efter var jeg opdateret på KRAK. MANGE TAK FOR HURTIG OG NEM GENOPRETTELSE!
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig hjælp til en sag med forkert virksomhedsadresse :-) Hjalp også med hvor jeg ellers skulle række ud.
Bedrijf heeft geantwoord
Krak’s gode medarbejder “Charlotte” udførte en effektiv handling som gjorde at jeg hurtigere end med et “knips-med-fingrene” modtog besked, om at Krak fjernede mig fra deres platform som ønsket. I he... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hold jer langt væk fra krak. Spile penge ud af vinduet og bidning i 2 år som erherv kunder!!!!!! Sagen send til vurdering af advokaten. Opdatering. Bidninig jer er lige glad med,men jer Love mig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Velkommen til Krak. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med digital markedsføring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsføring. Om end det er en bedre online tilstedeværelse, mere trafik eller øget branding, kan vi hjælpe dig - hvis du vil. Ses online.
Olivia Hansens Gade 3, 1799, København V, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig hjælp til en sag med forkert virksomhedsadresse :-)
Hjalp også med hvor jeg ellers skulle række ud.

Antwoord van Krak
Hurtig reaktion på min henvendelse til kundeservice vedrørende en fejl på min adresse, som det ikke var muligt at rette via selvbetjening

Antwoord van Krak
Fint kort, som meget desværre har droppet "ejerlav" og campingpladser, hvilket drosler ned !

Antwoord van Krak
Hurtig betjening og ligetil - jeg ville oprette mig efter en periode, hvor jeg ønskede at være anonym

Antwoord van Krak
Allerede 2 dage efter var jeg opdateret på KRAK.
MANGE TAK FOR HURTIG OG NEM GENOPRETTELSE!

Antwoord van Krak
Det er nemt at undlade at gøre noget!
Jeg beklager det er ikke kritik til KRAK,det er møntet på virksomheds ejeren- beklager.

Krak udfører enshittifcation!
Brugervenligheden bliver ringere og ringere.
Rute planlægningen kommer ikke umiddelbart op når Krak åbnes - det der engang var super er blevet elendigt!

Antwoord van Krak
Tak for en hyggelig og god samtale og hjælp til at finde løsning med mig

Antwoord van Krak
Hold jer langt væk fra krak.
Spile penge ud af vinduet og bidning i 2 år som erherv kunder!!!!!!
Sagen send til vurdering af advokaten.
Opdatering.
Bidninig jer er lige glad med,men jer Love mig lige som.alle andre,at jeres tjenester hjælpe skaffe mange kunder ,men efter flere måneder jeg har faktisk mange kunder som jeg har selv skaffer, kunder fra jeres Robin eller Krak er 0,det for jeg advarer alle andre at skal holde sig væk fra jer ,det er ikke kun mig advarer om jeres tjenester,og andet ting at man kan ikke opsige hvis resultatet er nul og skal forsætte betale .
Min vurdering at er jeg smider penge ud af vinduet som alle andre .
Punktum

Antwoord van Krak
Ud af de sidste 25 numre jeg har søgt på, er det kun 2 positive resultater jeg har fået. Og hvad er det så værd. En stjerne,med henvisning til nummeroplysnger.
Mvh
Henrik

Antwoord van Krak
Ikke alene at få svar en time efter man skriver til kundeservice men derudover også at få telefonisk opfølgning af Charlotte, vidner om et niveau af kundeservice, der sjældent ses.
Mine varmeste anbefalinger.

Antwoord van Krak
Jeg har været virksomhedskunde hos Krak i et år nu. Det har ikke givet mig en eneste værdifuld henvendelse fra potentielle kunder. Derimod er jeg overbevist om, at jeg nu får mærkbart flere opkald fra telefonsælgere. Jeg har skrevet til Krak og fremlagt dette, men de svarer ikke. Jeg har en oplevelse af, at Krak udnytter små virksomheder. Lover dem en masse og så er man låst i et år, hvor hver regning bare er en påmindelse om, at man er blevet bondefanget.

Antwoord van Krak
I brevet gjort opmærksom på et problem og i løse det

Antwoord van Krak
Lees meer over geverifieerde reviews.