De 15daagse reis naar de Noordkap gedaan. Super goede Reisleider/ Chauffeur Peter Pastor die genoeg vertelde en die ons goed begleide. Prachtig weer gehad veel gezien. De 1ste 3 dagen waren vermoeien... Toon meer
15 daagse rondreis naar de Noordkaap gedaan met chauffeur/ reisleider Peter Pastoor. Dit was in 1 woord geweldig. Pittige afstanden, maar dat was ons al bekend. Even doorbijten, maar dubbel en dwars d... Toon meer
De 15 daagse reis Scandinavië en de Noordkaap was in 1 woord fantastisch. Van de eerste tot de laatste minuut enorm genoten van alles dat op ons pad kwam. Chauffeur/reisleider Peter Pastoor was gewoon... Toon meer
Eerdere reis in verband met corona omgeboekt naar reis IJsland. Zouden overmorgen vertrekken. Krijgen vandaag bericht dat reis geannuleerd wordt. Reden: overmacht. Verder geen toelichting. Vlucht gaat... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kras is een allround reisaanbieder, gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen. Door haar internationale inkoopkracht en meer dan 90 jaar ervaring kan Kras als geen ander inspelen op de wensen van de Nederlandse reiziger. Kras biedt scherp geprijsde reizen aan naar meer dan honderd landen.
Bernseweg 22a, 5324 JW, Ammerzoden, Nederland
- 088-0885886
- info@kras.nl
- www.kras.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Geweldige reis naar Myanmar gemaakt
Geweldige reis naar Myanmar gemaakt; alles verliep soepel en prettig, mede dankzij de reisleider Yves. Reis zat goed ik elkaar, prima luchtvaartmaatschappij, bussen, hotels......... top.
'Imposant Israel' ... een imposante en zeer geslaagde reis.
'Imposant Israel' is een zeer geslaagde en gedenkwaardige rondreis geworden die lang in mijn herinnering zal na-resoneren, temeer omdat ik mijn ca. 1 uur video en meer dan 200 foto's binnenkort met andere papieren herinneringen in een album ga verwerken.
Mede was de reis zo geslaagd (1) door de enorm gezellige en sympathieke groep van 33 personen, (2) door de professionele begeleiding van gids Yossi, en (3) vooral omdat we alle belangrijke plaatsen hebben gezien waarmee wij als westerlingen/christenen zijn opgevoed.
Conclusie: imposant!
KRAS goede basis voor je reis.
KRAS goede basis voor je reis.
Reserveren via internet werkt zeer goed.
Alleen VIP op Schiphol valt erg tegen, niet de moeite waard, oudbollig niet veel keus en alles niet snel aangevuld. Het was te ver lopen naar VIP room en van de VIP room naar de vertrekgate.
Zeer proffesionele medewerksters je wordt correct te woord gestaan!
Zeer proffesionele medewerksters je wordt prima en correct geholpen ! Er wordt met je meegedacht om tot een oplossing te komen!
Aanrader om voor Kras te kiezen
In maart met Kras naar Lapland geweest, mooie rondreis gemaakt door Fins en Noors Lapland, alles was perfect, geweldige reisleider, zeer deskundige chauffeur, goede hotels op de juiste plekken, iedere dag weer een ander mooi hoogtepunt bezocht, lekker eten in de hotels, uitgebreid ontbijt buffet, zeer afwisselende reis, aardig gezelschap. We waren maar met een klein clubje maar het was reuze gezellig. 6 van de 8 dagen zon waardoor de natuur op zijn allermooist was. Aanrader voor iedereen om een keer met Kras op reis te gaan (naar Lapland of Colombia of Vietnam,maakt niet uit, iedere reis zit uitstekend in elkaar)
Zeer goed aan te bevelen
Al jaren boek ik mijn vakanties via Kras Reizen. Voor verre reizen maar ook stedentrips en kortere vakanties. Regelmatig kijk ik of er via internet een aparte vlucht en hotel te boeken zijn maar verschillende keren kwam ik toch bij Kras terecht. De vele verre reizen die ik gemaakt heb van Kras zijn uitstekend te noemen. Ik ben wel eens met een andere organisatie gegaan maar daar kwamen nogal wat verborgen kosten tijdens de reis bij. Gelukkig zijn de ter plaatste bijkomende kosten bij Kras te overzien. Kras heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dat is dan ook de reden dat ik al jaren voor Kras kies.
Prima reisgids
Prima reisgids, gaf veel informatie en was gezellig en behulpzaam. Geweldige chauffeur en hotels en ontbijt/diner waren goed verzorgd.
Alles prima geregeld
Alles prima geregeld, omschrijving op de site kloppen met de werkelijkheid. Wij gaan met een gerust gevoel op vakantie als we bij Kras geboekt hebben
kras is voor mij top
kras is voor mij top
graag info cruise voor volgend jaar ierlan +schotland vertrek uit amsterdam 2 pers binnen kajuit zonder drankkaart voor 2018
Verschillende keren met Kras …
Verschillende keren met Kras weggeweest. Hulde voor de hotels, excursies etc. Op een keer na had ik vreeslijk goede gidsen! Ik reis heel graag met Kras!
Wij zij voor het eerst via kras op …
Wij zij voor het eerst via kras op vakantie geweest,is ons zeer goed bevallen.Wij zoude niet twijfelen als we via kras weer iets moois tegen zouden komen.Zeker aan te raden.
Met kras naar z Afrika een gezelschap …top
Met kras naar z Afrika een gezelschap van 12 mensen goede reisleider veel uit leg maar de chaffeur Herman was ook top kwam nog met wat leuke iedereen heel mooie reis veel gezien zeker om aan te bevelenaan iedereen kras maakt waar wat ze je zeggen top gr. Ria ruisendaal
Kras, betrouwbaar partner.
Ga sinds 2011 meerderde keren per jaar met Kras op vakantie. Doen wat ze beloven. Prijs / kwaliteit staat goed met elkaar in verhouding. Top organisatie!
Alles was prima voor elkaar..........!
Alles was prima voor elkaar. We zijn een paar dagen met Kras er tussenuit geweest! Heerlijk. Uitermate tevreden. Prima accommodatie, verzorging e.d
Boek niet meer via Kras!
Speciaal bellen voor een rechtstreekse vlucht, beschikbaarheid van stoelen niet juist vermeld op de site (na bellen, wel duurdere stoelen beschikbaar) "vermeld dit dan direct!". Heen vlucht vanaf Rotterdam wel directe vlucht naar Antalya, terug een tussenlanding moeten maken in Eindhoven en daar niet uit kunnen stappen en verplicht mee te moeten naar Rotterdam.. Terwijl je belt voor rechtstreekse vluchten. Antwoord: wij kunnen niks voor u doen.
Al met al, boek niet via Kras! Slechte info, beloftes niet nakomen, niet oplossinggericht denken.
Betreft Rondreis Swingend Cuba eind …
Betreft Rondreis Swingend Cuba eind januari-begin februari 2017
Bijzonder indrukwekkende vakantie die naast alle mooie aspecten een goed beeld geeft van de deplorabele situatie die 50 jaar communisme dit land heeft gebracht. TIP; ga op de vrije momenten zelf op ontdekkingstocht buiten de toeristische sites! Dit levert schitterende en onvergetelijke ervaringen op!
Dienstverlening en informatie voorziening rammelden op diverse punten. We hebben bij thuiskomst eea. uitgebreid onder de aandacht gebracht van Kras. Na lang wachten en diverse herinneringsmails (de op verzoek van reisleidster in Cuba ingevulde evaluatieformulieren waren na 2 maanden nog niet ontvangen bij Kras........) ontvingen we een nogal vrijblijvende en algemene mail terug. Jammer en teleurstellend.
Belangrijkste waarschuwing; Pas op bij het door Kras-reisleidster aanbevolen wisselkantoor op luchthaven Varadero. (50% van ons reisgezelschap werd voor aanzienlijke bedragen opgelicht!!)
Kras overboekt en zorgt voor slechte alternatieven :'( !!!
Recent een reis geboekt via Kras. Dit omdat mijn vriendin geslaagd was voor haar opleiding. Natuurlijk hebben we ons daarna enorm verheugd op de reis. Ook hadden we ons oudste dochtertje verteld dat ze voor het eerst mocht vliegen in een vliegtuig.
Vervolgens werden we gebeld dat het hotel overboekt was en dat ze een alternatief zouden mailen. De oorspronkelijke reis was een heel goede deal en zeker niet duur voor wat we zouden krijgen. Het alternatief was helaas om te huilen. Deze hebben we dan ook afgewezen. Vervolgens heeft het best een tijd geduurd voordat Kras met nieuwe alternatieven kwam. Ook deze waren veel minder dan de oorspronkelijke reis. Volgens de medewerker was mijn enige optie dan maar om de reis te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Dit heb ik dan ook maar gedaan. Geld zou wel meerdere dagen duren om het terug te storten zeiden ze. Wat waardeloos!
Daarnaast hebben de medewerkers van Kras geen van allen hun excuses gemaakt helaas.
Dus nu hebben we vakantiedagen opgenomen. Zijn er geen betaalbare reizen meer beschikbaar en zijn de weersvoorspellingen niet fantastisch hier in Nederland. Ook zitten we met een teleurgesteld klein meisje. Lekker waardeloos dus. Een enorme domper op wat een mooie vakantie had moeten worden.
Kras geeft aan dat vroegboekers de laatste prijs hebben en vervolgens volgen er vele prijsverlagingen
Zoals de titel al aangeeft. Je ziet een mooie reis die eigenlijk boven budget is in januari. Je belt met Kras om te vragen of er nog aanbiedingen komen. Het antwoord is nee mevrouw, de vroegboeker krijgt de gunstigste prijs. Nee, hoor juist de duurste gezien de reis nu vanaf iets meer dan een week na boeking tot nu 10% goedkoper is. Ook door de klantenservice wordt je nu afgescheept met smoesjes. Ik ga nu al met een erg rare nasmaak op reis. Dus wil je boeken bij Kras? Wachten loont!!
Op reis met Kras ben ik in mijn sas 🙃
Goed contact, duidelijk omschrijving, goede reisleiding, prima service, kortom als voor elkaar voor mooie vakantie's.
2015 naar Thailand geweest en alles super voor elkaar en lekker genoten, 2016 naar China en Cuba geweest en wederom alles 100%. Dit jaar naar Zuid-Afrika maar ik twijfel er niet aan dat het weer onvergetelijk word 👍🏻✈️
Reisleiding KRAS
Zowel bij onze Griekenland-reis in 2015 als onze Portugal-reis van vorig jaar hadden we een zeer deskundige reisleidster. Verder vond ik het programma erg goed in elkaar zitten. Hotels waren goed en de touringcar was confortabel. Voor ons was het gunstig dat we in Eindhoven op het vliegveld op konden stappen.