Kronborg Auto A/S Reviews

TrustScore 2 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg valgte Volkswagen Helsingør til et større service i marts (regning på ca. 15.000 kr.), da jeg ønskede autoriseret tryghed. Det viste sig desværre at være starten på et næsten to månede... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig oplevelse, dårlig service, skulle være hurtigt og de lovede de få dage, hvorefter det tog mere end 10 dage og 3 timer at montere delen blev til 3 dage!!!! at få lavet en bag kofanger,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis du køber en bil til 4000000 og får lovning på alt muligt, så ender man i minimum 3 abonnements fæller alligevel og gider de hjælpe en... der er nul og nix, de prøvede at spise mig af med et grati... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Besluttede mig denne gang for at lease min nye bil igen. Denne gang hos vw i Helsingør, Kronborg auto Kort beslutning og mødte en positiv og smilende sælger hos vw. Allan fra vw udviste sublim... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Autoleasebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Kronborg Auto A/S er autoriseret Volkswagen og Skoda forhandler og servicepartner med beliggenhed i Helsingør. Vi sælger og servicere Volkswagen og Skoda til en lang række kunder i Nordsjælland. Vi er 28 engagerede medarbejdere, som hver dag yder vores bedste indsats for, at vores kunder skal være yderst tilfredse - vi ved godt hvad god kundeservice betyder og vi vil gøre alt for at du også oplever dette.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

SÆRDELES TILFREDS MED KRONBORG AUTO

SÆRDELES TILFREDS MED KRONBORG AUTO
Jeg har i sidste uge handlet ny bil - en ID.5 - hos Kronborg Auto/ Volkswagen Helsingør. Jeg er særdeles tilfreds med hele salgsprocessen fra start til slut. Meget professionelt! Gennem hele forløbet blev vi hjulpet, rådgivet og serviceret af Jonas Carlo Lund Nielsen, og det gjorde han overordentligt godt. Han var behagelig, indlevende, rådgivende og imødekommende, også i den snak, som til tider kan være lidt svær, hvor der skal forhandles om prisen på vores brugte bil. Det gjorde Jonas rigtigt godt. Jeg vil helt sikkert kunne anbefale Jonas og Kronborg Auto / VW Helsingør til potentielle fremtidige kunder.

23 oktober 2022

Hej Claus.

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på.
Vi håber i er glade og tilfredse med bilen og hvis der skulle være nogle problemer, er i altid velkommen til at komme forbi

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Happy with the experience! Thumbs up to a good employee!

Overall, I am very happy with my experience with Kronborg Auto. :) It definitely comes with a good employee who cares.

My appointment for ID3's software update was rescheduled, which I understood because of some network problems I heard about before.

To start with, I was a bit upset because I could not get a replacement car on the new scheduled day early in the morning. But what I appreciate is that Mesut who was handling my car follows the situation closely and updates me in time. So in the afternoon, he booked an ID5 for a replacement car as my ID3 could not finish update that day.

I was happy driving ID5 the next morning and in the meantime, my car was also ready that morning.

What I really like to point out is that Kronborg Auto has hired a very good employee. Mesut replied my emails about the car situation late in the evening which has way passed his working hours. I was surprised to receive an answer. Most people won't look at emails after they finish work and go home.

Even though my car took a little bit over a day to finish the update, I got to drive the ID5 and was happy with the service, especially how Mesut handles this.

We know that sometimes things happen and might not go as expected. But how you handle the situation correctly afterwards can truly tell a person's quality and ability.

Thank you.

30 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig igen på det værksted

Elendig kommunikation. Dårlig service. Utroværdige forklaringer. En simpel udskiftning af en skadet kofanger er blevet til et langstrakt forløb og en virkelig dårlig oplevelse.

13/7. Får via forsikringsselskabet SMS om at køre på værkstedet, så skaden kan blive gennemgået. En medarbejder kigger på bilen og tager nogle billeder med mobilen. Så går vi ind på kontoret og han fortæller, at han vil bestille reservedele med det samme, men der kan gå uger inden de kommer. Og i øvrigt holder de snart ferielukket. Vi aftaler, at han ringer efter ferien med en status.

1/8. Ham, som jeg tidligere har talt med og som har taget billeder af skaden ringer. ”Jeg kan se, at du har en skade – kan du komme forbi?”. Jeg siger at det kan jeg da godt. Igen. Der opstår lidt forvirring, han mener ikke at jeg har været forbi tidligere, men siger så, at jeg ikke behøver at komme alligevel. Jeg pointerer, at hvis han har brug for det, så kommer jeg gerne og helst i dag, hvor jeg stadig har ferie. Men det er ikke nødvendigt.

2/8. Han ringer igen. ’Kan du komme forbi med bilen? Jeg skal bestille reservedele’. Øh, var de ikke bestilt for længe siden, inden ferien, som du tidligere har sagt? Åbenbart ikke. Så nu er de næsten tre uger spildt. Jeg er på job i København og må gå tidligt for at køre på værkstedet til endnu en besigtigelse. Han tager igen billeder af skaden og de bestiller reservedele via nettet. Jeg får besked om at det kan tage op til tre uger inden de får kofangeren hjem. Det er der jo ikke noget at gøre ved. Vi aftaler, at han ringer, når han har reservedelene og så skal de bare bruge en enkelt dag til at få ny kofanger monteret.

5/8. Bliver ringet op. Reservedelene er her, kan du komme med bilen? Nej, det kan jeg ikke med så kort varsel, når der ikke er lånebil til rådighed. Vi aftaler derfor at jeg afleverer min bil søndag aften den 14/10, så den er klar til den 15/8. Han siger nu at de i øvrigt skal have bilen i tre dage. Ikke i én dag, som tidligere oplyst. Altså skal bilen være færdig onsdag den 17/8.

14/8. Jeg afleverer bilen som aftalt.

17/8. Bilen burde nu være færdig, de har haft den i tre fulde arbejdsdage. Jeg hører ingenting. Ingen status. Ingen kommunikation. Bare tavshed.

18/8. Jeg ringer til værkstedet om morgenen. Bliver stillet rundt tre gange til forskellige medarbejdere inden jeg får fat i den rigtige. Bilen er (måske ikke så overraskende) IKKE færdig. Han ved faktisk ikke hvad status er, men vil finde ud af det. Der har ikke været nogen besked om, at ’hov vi er forsinkede’ etc. Han lover at ringe tilbage. Efter to timer har jeg stadig ikke hørt noget, så jeg ringer til værkstedet igen. Får en svævende forklaring om at kofangeren er hos autolakereren, som er bagud, så det hele trækker ud på grund af ham. Men han regner da med at jeg kan hente bilen næste dag, den 19/8 – hvis de har fået kofangeren retur og den er monteret. Kan bare ikke sige hvornår – eller love det. Jeg gør det klart, at det er utilfredsstillende at det nu har taget en hel uge og, at jeg har brug for bilen.
19/8. Hører stadig intet fra værkstedet. Ringer til dem kl. 10:30 for at få en status. Stor forvirring. Hvilken bil? Hvilken reparation? Jeg tænker på, hvor mange blå Megane der mon skal have skiftet/malet kofanger i disse dage? Han lover at vende tilbage med status. Efter 20 min bliver jeg ringet op. Bilen venter nu kun på en vask – så skal den lige kontrolleres – og så vil de ringe besked. Klokken 14:00 har jeg stadig intet hørt og er ved at miste tålmodigheden. Vi kører hen på værkstedet for at tjekke og forhåbentlig hente bilen. Får i skranken samme svar som på telefonen kl. 10:30. ’Den skal lige vaskes og støvsuges og tjekkes. Der går nok 30 min.’ Vi tager ud og handler. De ringer fra værkstedet kl. 14:40. Bilen er klar. Jeg kan hente den. Endelig. Efter en uge.

Jeg spørger mig selv om flere ting i det her forløb:

Hvorfor bede kunder om at komme forbi værkstedet to gange til besigtigelse af samme skade?
Hvorfor sige, at man har bestilt reservedele hjem før sommerferien – som man ikke har bestilt?
Hvorfor sige, at det vil tage tre uger at få reservedele hjem – og så tager det tre dage?
Hvorfor sige at noget kan klares på en dag – når det ender med at tage fem dage?
Hvorfor ikke få kofangeren malet i ’ventetiden’ mellem den 5/8 (hvor kofangeren kom hjem) og den 14/8 (hvor jeg afleverer bilen).
Hvorfor ikke give sine kunder en status. Især, når jobbet tager flere dage end forventet?
Hvorfor er det mig, der skal jagte svar og status og skubbe på processen?
Hvorfor skal bilen, som jeg har svært ved at undvære, stå (urørt?) i fire dage og vente, mens den nye kofanger bliver malet i en farve, som de kender på forhånd?

Hvorfor er det mon, at jeg skal skrive denne lange fortælling? Det har jeg så i det mindste svaret på. Det skal jeg for at advare andre om at blive udsat for værkstedet på Kronborg Auto. Vi kommer ikke igen.

19 augustus 2022

Kære Louise,

Endnu en gang tusinde tak for Din anmeldelse, samt tak fordi Du tog dig yderligere tid til en telefonisk samtale.

Vi er oprigtig kede af Din oplevelse ifm. besøget på vores skadecenter og jeg kan love Dig at vi tager Din anmeldelse til os - Vi er allerede på nuværende tidspunkt i gang med at finde ud af, hvordan vi kan forbedre vores kundeoplevelse.

Vi håber - trods dette besøg - at Du vil give os en chance til, jeg lover at vi vil gøre vores ypperste for at det bliver mere gnidningsfrit.

MVH
Mesut, Kronborg Auto

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

På trods af at det koster rigeligt at…

På trods af at det koster rigeligt at få sin bil serviceret hos Kronborg, så mangler der for meget. Det er ikke tilfredsstillende at en autoriseret forhandler ikke ved hvordan det skal være. Og der er rigeligt andre i området der kan - Birkerød, Hørsholm, Gladsaxe, - men ikke Kronborg. Ikke igen.
Jeg har fået lavet fuld service på en Passat, igennem Leaseplan.

16 augustus 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dårlig service

Jeg vil give 1 stjerne for mit sidste besøg på værkstedet.
Jeg ringede og bestilte tid til en lapning, efter sos havde nød lappet den, og ikke mente dækket havde taget skade. Jeg fik at vide på telefonen at jeg bare kunne komme forbi mellem 9-15 dagen efter, og at det ville tage 20- 30 minutter. ( vigtigt da jeg er på arbejde ).
Da jeg ankommer om morgen onsdag d. 25 .maj kl. 9, får jeg at vide at jeg ikke har nogen tid, og at I ikke kan garanterer at den bliver lappet i dag. Jeg får tillige at vide at der ikke kan stilles lånebil til rådighed, hvilket betyder jeg må tage en taxa tilbage på arbejdet!!
Om EFTERMIDDAGEN bliver jeg ringet op med en besked om at dækket skal skiftes ( på trods af den modsatte melding fra SOS), og at det ikke er på lager. Jeg kan få begge mine nye dæk skiftet for 5000,- kr, hvis jeg ikke vil vente. Det nye dæk kan først leveres Mandag d. 30. maj, og der er fortsat ingen lånebil til rådighed! Senere bliver jeg ringet op at det først bliver tirsdag d. 31. maj og det fortsat ikke er muligt med låne bil! Tirsdag eftermiddag ringer jeg og høre om den er færdig , da jeg ikke høre noget. Det bliver den før lukketid, hvor det ikke er muligt for mig at hente den, da jeg bor i Gentofte. Jeg må derfor bede en ven om at tage en taxa ud og hente den, inden lukketid.
2700 kr og 2 taxa regninger fattigere har jeg ikke haft nogen bil at køre i i knapt en uge, for en punktering! Jeg bor i Gentofte og arbejder i Humlebæk også i weekends, men uden bil. Meget utilfredsstillende. og ekstrem dårlig behandling.Jeg har købt bilen hos Jer for under et år siden, og regnede med at Jeres værksted kunne yde den service i reklamerer med ved køb af bilen.

Opdatering;
Direktøren kontaktede mig efterfølgende på telefon og beklagede hændelsesforløbet, og har givet mig en kompensation til dækning af mine taxaregninger.
Der var tydeligvis divergens mellem hvad medarbejderne oplyser, og min oplevelse. Jeg blev lovet ville blive bedre ved næste besøg og er glad for lydhørheden fra direktøren. På den baggrund vil jeg give 3 stjerne og håber næste besøg vil give mig anledning til 5 stjerner.

13 juni 2022

Hej Per
Tak for snakken over telefonen idag, er glad for du tog dig tiden til at fortælle dine oplevelser, der er ingen tvivl om at vi ikke har talt samme sprog ift til lånebil samtidig har vi været uheldige at det det ene dæk du efterspurgte var i restordre. Derfor vælger jeg også at kompensere dig for dine taxa regninger. Vi glæder os til at se dig næste gang og der skulle vi gerne være til 5 stjerner igen.
Bh Kenneth Brunsholm - Kronborg Auto

Reparation af VW-up

I denne uge har jeg haft min VW Up til reparation hos Jer - opgaven var reparation af bilens horn som ikke virkede.
Jeg bliver kontaktet undervejs af en meget venlig medarbejder som kunne orientere om at værkstedet nu havde fejlsøgt i 2 timer og fortsat ikke havde fundet fejlen - foreløbig udgift 2400 kr., bliver spurgt om de skulle fortsætte? Til dette svarer jeg naturligvis ja, alternativet ville være at betale 2400 kr. for ingenting.
Kort efter (1/2 times arbejdsløn) bliver jeg kontaktet med besked om at de nu har fundet fejlen - ratkontakten skal skiftes - jeg siger naturligvis ja til dette.
Samlet regning 4610 kr. - egentlig har jeg ikke et problem med en samlet regning på 4600 kr., men jeg må sige det undrer mig at et autoriseret VW værksted skal bruge 2 1/2 time, knap 2700 kr på at fejlsøge på et horn som ikke virker.
Men bestemt venligt personale undervejs, som har lært meget om seviceminded kommunikation.

28 mei 2022

Hej Camilla,

Tak for dialogen både før, imens og her efterfølgende.

Vi er selvfølgelig kede af, at læse denne anmeldelse og som du og jeg har været i dialog om; så synes vi faktisk heller ikke at den er helt fair - Men hvis det er din oplevelse, så er det jo sådan det er :-)

Fejlsøgning kan virkelig gå mange veje, der er styreenheder etc. i kredsløbet, som gør det komplekst at fejlsøge.
Det ender ud i at man skal udelukke at der ikke er andet, før end at vi ringer med tilbud på en udbedring - netop fordi vi er et VW Værksted, skal vi være skarpe på dette.

Vi håber naturligvis fortsat på at, du vil ændre til nogle flere stjerner, så det afspejler lidt bedre.

Mesut Polat, Kronborg Auto

Yderst serviceminded sælger.

Vi har idag handlet med bil hos Kronborg Auto (køb af VW Taigo) vi har fået den bedste service og rådgivning af David Jankov. Vil til en hver tid handle David igen. Det er meget længe siden jeg har oplevet så en god service.

Bh

Cevdet

1 april 2022

Hej Cevdet
Tusinde tak for den fine anmeldelse – Glæder mig til i besøger os igen :-)

ok Stig

Havde en god snak med Simon ,som var meget service mindet tilbød en fair pris for min bil MED de samme ikke så meget nøl ,handlen blev dog ikke til noget .men jeg kommer helt sikkert tilbage hilsen Stig

21 maart 2022

Antwoord van Kronborg Auto A/S

Kære Stig, Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Jeg glæder mig til vi kan handle i fremtiden 😊DBH Simon Kronborg Auto

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft den mest effektive og…

Jeg har haft den mest effektive og løsningsorienteret sælger “David” som er handlekraftig og meget behjælpsom. Jeg er så glad for den bil han har solgt mig og jeg kunne ikke være mere lykkelig og også for processen som gik rigtig stærkt. Tak David!

22 januari 2022

Hej Cecilie,

Tak for den fine anmeldelse :-)

Er glad for at du er godt kørende igen.

David – Kronborg Auto.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kronborg auto har været en stor hjælp…

Kronborg auto har været en stor hjælp efter vores elskede bil måtte lade livet efter en ordentlig røvfuld på motorvejen. Vi har fået hjælp med en smadret bil, hjælp til køb af ny bil ( som vi glæder os til at se i 2022 når fabrikken forhåbentligt får den produceret) og så hjælp til køb af brugt bil som skal klare alt kørsel til den nye ankommer. Vi har fået en super god behandling og ser frem til et godt samarbejde med Kronborg auto i fremtiden.

1 december 2021

Hej Tim & Lise

Vi takker for den fine anmeldelse, jeg glæder mig til at kunne leverer jeres nye ID.4 GTX.
Dejligt at vi fandt en midlertidigt transport løsning, så i er kørende indtil den nye lander.

David, Kronborg Auto.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et hjul skifte blev til ny bil😁😁

Vi har lige købt ny bil ved Kronborg auto, sindsyg god service, hurtig levering.
Helt klart kæmpe anbefaling herfra!
Det er ikke sidste gang vi køber bil der 😃

30 november 2021

Hej Kasper & Mia

Det blev noget dyrere hjulskift i år, til gengæld fik i ønskeprisen for jeres tidligere bil.
Vi takker for handlen, og vi ses engang til foråret når sommerhjulene skal på den nye :-)

David, Kronborg Auto.

Glad kunde

Hele forløbet fra den første aftale med sælgeren, David, til overdragelse af bilen var yderst tilfredstillende.
Fortsat sublim kundepleje.

25 november 2021

Hej Tannaz

Tusinde tak for de pæne ord – vi er glade for at have dig og din far som kunder hos Kronborg Auto.
Husk at prikke lidt til din far, så vi sørger for han også bliver kørende i en nyere polo :-)

Venlig Hilsen David – Kronborg Auto

Tak for handlen David

Tak for handlen David - glæder mig til at hente min nye bil.
Sandra

24 november 2021

Hej Sandra

Tak for anmeldelse – jeg ser frem til at leverer din nye Skoda Fabia.

Du ønskes en god dag.

Venlig Hilsen David – Kronborg Auto

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for sublim service til dig David

Tak for sublim service til dig David, vi takker for bil nummer 3 fra Kronborg Auto.

24 november 2021

Hej Mads

Tak for din anmeldelse – Vi er glade for at du er tilfreds.

Du ønskes en god dag :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tilliden til dette værksted er forsvundet

Efter 5 år som trofast kunde siger jeg farvel og tak. Læs min bedømmelse og afgør selv om du tør tage chancen.

Sidste år til service fik jeg at vide, at mine to fordæk var tæt på at være slidt op og jeg kunne købe et nyt sæt for et 4-cifret beløb. Pga. Corona var bilen ikke meget i brug og jeg bad om at de lige kiggede på mine dæk igen for at afgøre om det kunne vente. Det fik jeg at vide at det godt kunne. Ved dette års service blev der ikke nævnt noget om mine fordæk overhovedet. Min egen konklusion: de prøvede at narre mig sidste år - men bedøm selv.

Da jeg skulle til service denne sommer blev min tid aflyst pr. sms grundet sygdom. Begge dele er ok for mig. Men der var booket en ny tid til mig, som ikke passede mig pga. ferie. Dette gjorde jeg opmærksom på, men fik ikke noget svar. Jeg spurgte efterfølgende om jeg kunne komme forbi til et hurtigt olieskift inden min ferie. Det fik jeg ikke svar på. Jeg udbad mig svar i en 3. SMS - det fik jeg ikke. Derefter tog jeg på ferie. Undervejs ringer værkstedet til mig og spørger hvor jeg bliver af, fordi jeg har en tid. Denne besked kom på min tlf. svarer da jeg prøver at holde min tlf. slukket i ferien. Jeg ringede alligevel tilbage selv om jeg mener fejlen ligger hos værkstedet.

På grundlag af denne mislykkede kommunikation fik jeg et skriftligt tilbud på sommerens service. Jeg accepterede for at virke imødekommende. Da jeg efter service modtager en faktura figurerer den lovede rabat ikke. Jeg gør opmærksom på det og får at vide, at den er blevet slettet, da "jeg ikke har hørt om nogen der har fået 50%" som medarbejderen fortalte mig. Jeg fremviser mit skriftlige tilbud og fakturaen bliver efterfølgende rettet og en yderligere rabat givet på en ekstra reparation.

Sammenholdt med en gradvist ringere og ringere personlig imødekommenhed har jeg nu trukket stikket og rykket min kommende skades reparation til et andet værksted.

Min tillid til Kronborg Auto er desværre forsvundet, hvilket jeg har gjort dem opmærksom på i en mail.

20 augustus 2021

Helt urimelig prispolitik hos Kronborg Auto

Efter mange år som trofast kunde hos Kronborg Auto hat vi nu besluttet at skifte værksted. Årsagen er, at vi fik en pris på reparation/udskiftning af kobling på 18.000 kr., uagtet at markedsprisen for samme er i omegnen af 10.000 kr. Det fik vi da også bekræftet, da vi henvendte os til et andet værksted, som nu udfører den med originale reservedele for ca. det halve. En ting er, at Kronborg Auto så åbenlyst prøver at tage os et vist sted. En anden er, at vi ikke mødte nogen form for imødekommenhed, da vi mødte op for at klage over prisen. Resultatet blev, at vi fik nøglen udleveret og skubbede bilen 200 meter til det andet værksted, der fremadrettet har os som kunde.

Mette og Henrik Malmgreen

31 juli 2021

Hej Henrik

Tak for en god dialog og din tid efterfølgende pr. mail. Det er meget beklageligt at vi på dagen ikke får en ordentlig dialog, som måske kunne have gjort at vi var kommet i mål sammen. Vi annoncere med prismatch som jo i denne sag selvfølgelig skulle have været forsøgt, vi har et system der regner priserne ens i DK efter hvad der skal laves, så ift at vi bevidst har prøvet at snyde jer er jeg uenig i, at i synes prisen var for høj skal jo sammenlignes med hvad der er sat i tilbuddet, dette nåede vi slet ikke til i denne sag at se på sammen, da dialogen gik galt på dagen. Vi takker for de år i er kommet her og håber vi en dag kan få lov at genopbygge tilliden på ny.
Link til vores prismatch - https://vw.kronborg-auto.dk/Vaerksted/Prismatch/

Bedste hilsener Kenneth Brunsholm

Dårlig kommunikation og service

Indleverede min 1.5 år gamle bil til reparation 1 marts da start/stop og coming home / Leaving home lys ikke virker, senere da jeg henter bilen, får jeg at vide at de ikke kan finde/ måle nogen fejl på bilen, men at batteriet bør oplades. Jeg mener at der må være noget galt med batteriet da det kun er 1.5 år gammelt ( stadig garanti ) jeg får at vide at jeg nok køre få mange korte ture og derfor bruger batteriet mere strøm ind det kan nå at oplade, så jeg skal bare køre længere ture.
Jeg køre meget blandet kørsel og andre jeg har talt med oplever ikke samme problem med deres biler, men mekanikeren er ikke lydhør. Har siden kørt en del lange ture og det virker stadigvæk ikke. Så det må jo være batteriet det er galt med. Kan ikke anbefale dette værksted, da de ikke lytter til kunden.

7 maart 2021

Hej Jan,

Vi er naturligvis kede af, at du sidder tilbage med denne oplevelse.
Det er desværre ikke altid, vi kan gøre som vores kunder vil/ønsker… især når der er tale
I dit tilfælde her; har du et batteri der ikke er 100% opladt, grundet dit kørselsmønster.
Det er som forklaret, sådan at – generatoren ikke lader 100% altid, for at skåne motoren, brændstofforbruget og slutteligt miljøet.
Eftersom vi fik ladet/boostet dit batteri, ifm. fejlsøgningen, kunne vi få alt til at virke – Deraf konklusionen.
De tre batteri-tests vi har på batteriet, er alle med et ”BATTERI OK” resultat.

Som aftalt, pr. telefon i dag – vil vi gerne gå med til at, beholde bilen over tre dage med gratis lånebil.
For en mere dybdegående fejlsøgning – vi håber på at vi kan vinde din tillid igen.

På forhånd tak

Mesut Polat – Kronborg Auto

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Underlig oplevelse

Vi bestiller en polo først på året 2020 med levering august 2020. Vi oplever rigtig god behandling dog skal i hele forløbet selv være opfølgende på hvordan det går med vores bil, svaret er: det går fint levering forventes stadig til august inden vores ferie i uge 34.
En måned inden kontakter jeg igen forhandleren, får min gamle bil vurderet så alt er klart når vi overtage vores nye polo. Så skriver jeg en uge før vores ferie om hvornår vi kan få vores bil. Svaret er at jeg vil blive ringet op senere. Det bliver, vores bil er slet ikke produceret og de kan heller ikke sige hvornår eller om den bliver det!! Så desværre. Vi tænker og skriver til dem om de har noget andet de kan tilbyde os, men nej!
Jeg tænker hvorfor følger de ikke op og melder ud på et tidligere tidspunkt, det er ikke god service i mine øjne! Det skal siges at ved alle kontakter er vi blevet mødt med venlighed, men det kan vi jo ikke kører rundt i🥴

12 september 2020

Antwoord van Kronborg Auto A/S

Hej tak for feedback. Jeg vil meget gerne kigge ind i jeres sag og godt klar over det er et par måneder siden, men har lige overtaget forretningen her midt september, så vil være glad for en dialog omkring det. Hvis i har mod på det er min mail kebru@kronborg-auto.dk - Bedste hilsener Kenneth Brunsholm

Overpris

Jeg er ikke uddannet automekaniker, men har dog tidligere selv udført det mest almindelige service, så som olieskift, tændrør og luftfilter. Det er ikke noget som tog mig lang tid og jeg har ikke engang en lift.
Derfor undrede jeg mig over at blive faktureret 900,- for olieservice/eftersyn udover materialer (bundprop, filter, pakning og olie) som kostede mig over 800,-. 677,- for 3,4 liter olie!
300,- for at skifte 3 tændrør ud over prisen på tændrør.

Den ublu høje pris måtte bero på en fejl, men det hele gav mere mening da jeg snakkede med en ansat. Det viser sig nemlig at Skoda har nogle vanvittige høje indkøbspriser på deres materialer bl.a. motorolie, samt det faktum at værkstedet tager 1000,- i timer. De forklarede mig yderligere at ved at vælge Skoda værksted beholder jeg garantien. Så spurgte jeg hvor lang tid. Svar: 1mdr.

Så tak for uddybningen og også for at Skoda har gjort det så nemt for mig at vælge værksted næste gang. Det bliver ikke Skoda, da det er røveri ved højlys dag.

12 maart 2020

Hej Jacob

Tak for feedback, hvis du har mod på det vil jeg gerne lige høre om dit forløb for at kunne gøre oplevelsen hos os bedre, vi har nemlig et ansvar for at oplyse dig prisen inden evt reparation. Hvis dette ikke er gjort vil jeg meget gerne høre fra dig på kebru@kronborg-auto.dk - Bedste hilsener Kenneth Brunsholm - Ny direktør heroppe som håber på en chance mere :) god aften