Jeg valgte Volkswagen Helsingør til et større service i marts (regning på ca. 15.000 kr.), da jeg ønskede autoriseret tryghed. Det viste sig desværre at være starten på et næsten to månede... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig dårlig oplevelse, dårlig service, skulle være hurtigt og de lovede de få dage, hvorefter det tog mere end 10 dage og 3 timer at montere delen blev til 3 dage!!!! at få lavet en bag kofanger,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvis du køber en bil til 4000000 og får lovning på alt muligt, så ender man i minimum 3 abonnements fæller alligevel og gider de hjælpe en... der er nul og nix, de prøvede at spise mig af med et grati... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Besluttede mig denne gang for at lease min nye bil igen. Denne gang hos vw i Helsingør, Kronborg auto Kort beslutning og mødte en positiv og smilende sælger hos vw. Allan fra vw udviste sublim... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kronborg Auto A/S er autoriseret Volkswagen og Skoda forhandler og servicepartner med beliggenhed i Helsingør. Vi sælger og servicere Volkswagen og Skoda til en lang række kunder i Nordsjælland. Vi er 28 engagerede medarbejdere, som hver dag yder vores bedste indsats for, at vores kunder skal være yderst tilfredse - vi ved godt hvad god kundeservice betyder og vi vil gøre alt for at du også oplever dette.
Klostermosevej 121, 3000, Helsingør, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Tusind tak André Storm for du hjalp mig, da jeg lige pludseligt ikke stod med den bil som jeg havde bestilt den 3/12-17 til levering den 30/4-18. Det var dejligt igen at opleve en suveræn service af Kronborg Auto Helsingør. Jeg glæder mig til fremtidig samarbejde.
Maria Grooten
Hej jeg hedder Pernille og Vil gerne sige at kronborg auto er et rigtig godt værksted og så har de nogle søde medarbejder.
Kronborg Auto leverer hele pakken. Sublim og ikke mindst jordnær kundeservice gør det til en fornøjelse at handle bil. Endnu engang stor tak til sælger Allan Schou.
Som altid en fornøjelse at handler med Kronborg og især Allan
Fint salgsarbejde. Fin levering og instruktion af bilen.
God service og vejledning. Bestemt et sted jeg ville anbefale til andre.
Et STORT og varmt tak til Allan G. Schou for en fantastisk, seriøs, kompetent, og lyttende rådgivning samt vejledning i forbindelse med vores bilhandel.
Det var for os, en hele vejen igennem, behagelig oplevelse og den rådgivning og vejledning vi fik af Allan G. Schou fortjener absolut mere end de 5 stjerner som vi kan give ham her.
Grethe og Allan H. Andersen
Godt sted at handle - God service.
Salgschef Allan Schou gjorde handelen til en god oplevelse.
Selvom jeg jeg bor en times kørsel fra Helsingør, er Kronborg Auto værd at køre efter :-)
Meget professionel og kyndig vejledning. Stedet fik jeg anbefalet af en ven, så jeg kørte til Helsingør selvom jeg bor i Kbh. Det var hele køreturen værd. Jeg blev mødt af en meget smilende og venlig Allan Schou.
Jeg kom for og købe en bestemt bil, men efter grundig vejledning og prøveture endte jeg med at købe en anden.
Jeg har bestemt ikke fortrudt mig køb af en Renault Megane
og takker mange gange for god handel.
Vi har i de senere år købt 3 Golf Variant og leaset 1 Polo hos Kronborg Auto og alle tilfælde er det sket sammen med salgsrådgiver Allan Schou. Allan har været og er fantastisk hjælpsom også med at hjælpe os med teknisk indføring i det senest nye elektroniske i bilen. Allan har ydet og yder en for os professionel rådgivning og service, som vi sætter stor pris på. Ros til Kronborg Auto for den altid flotte overdragelse af bilerne og for den nye indretning af salgslokalerne.
Med bedste hilsen.
Anette Sjøl og Sven Thomsen.
Første gang vi er kunder hos Kronborg Auto. Vi leasede en Golf. Hele forløbet fra den første aftale med sælgeren, André Storm, til hans spektakulære overdragelse med grundig gennemgang af bilen (ikke for meget og ikke for lidt) var overordenligt tilfredsstillende. Dejligt med kompetence og høj faglighed!
Jette og Folke
Arne Kongsted
Snekkersten
Fantastisk service og god vejledning.
Det er en oplevelse fra man træder ind ad døren hos Kronborg Auto. Vi handlede vores nye Up med salgsrådgiver
Allan Schou. Han har på alle måder været fantastisk hjælpsom, ydet en i topklasse professionel rådgivning og service og er utrolig kompetent. Meget flot overdragelse. Alle mulige stjerner med mere og anbefalinger til Allan.
Vi har købt 4 Poloer hos Kronborg Auto gennem årene og fået dem serviceret samme sted. Altid til vores fulde tilfredshed.Sidst har vi handlet med Allan Schou og han levede fuldt op til vores positive forventninger.
Det er bare det bedste sted at handle bil.
Allan er altid hjælpsom.
Kan kun anbefale Kronborg Auto
Fed servis. Købte ny up her, og er fuld tilfræds. Glade og søde menesker her! :)
YDERST tilfreds med denne forhandler. Det er min 3. bil købt hos dem. Fantastisk søde folk de har og man føler sig aldrig til besvær ligemeget hvor du med spørgsmål man har. Især deres sælger Allan kan varmt anbefales.