Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Søger du VVS i Greve og resten af Storkøbenhavn? Få udført store og små opgaver af os, og nyd den gode service og kvalitet.
Contactgegevens
Lumringsbrovej 4, 2670, Greve, Denemarken
- www.krydal.dk
Professionel og fair VVS-oplevelse
Professionel og fair VVS-oplevelse
Krydal VVS har arrangeret udskiftning af vores knap 5 år gamle varmepumpe, som de tidligere har installeret.
Opgaven blev løst til det aftalte beløb og vi er tilfredse med løsningen og samarbejdet med Krydal VVS.
Advarsel Brug ikke Krydal !!!!
Advarsel Brug ikke Krydal !!!!! De fakturerer mere end de skal
Super hurtig og meget kvalificeret…
Super hurtig og meget kvalificeret betjening.
Det kan ikke gøres bedre
Montering af nyt wc.
Montering af nyt wc.
Krydal VVS kom med 1 dags varsel og skiftede til nyt wc, super fint arbejde, kan anbefales, aftalt pris overholdt, flink medarbejder.
4.5.2024
Krydal VVS: 5 stjerner
Krydal VVS nedtog vores gamle naturgasfyr og installerede vores nye varmepumpe. Alt perfekt, inden for tidsrammen, inden for tilbuddet. Venlige og kompetente fagfolk.
5 stjerner!
Meget tilfredse
Krydal VVS var total entreprise på vores nye badeværelse. Se sørgede for alt fra nedrivning af det gamle, til installation og opbygning af det nye badeværelse. Vi er meget tilfredse med arbejdet. Virkelig flinke folk. Punktlige, og projektet var færdig til tiden. Vi vil helt sikkert benytte Krydal VVS til den næste badeværelses renovering:-)
Flytning og udskiftning af rør.
Krydal VVS, var for at flytte nogle varmerør og udskifte defekt vandrør.
De kan klart anbefales til andre. De kommer som aftalt, holder prisen som aftalt. Laver pænt arbejde og afleverer pænt rydet.
Super fint og hurtigt arbejde
Super fint og hurtigt arbejde, kan klart anbefales.
Krydal VVS er hurtige og super professionelle
Jeg fik d.23-08-2021 opsat ny gaskedel af Krydal VVS.
På 5 timer blev det gamle anlæg fjernet og et nyt sat op og tilsluttet. Arbejdet var yderst tilfredsstillende og meget professionelt udført, jeg er meget tilfreds og kan anbefale Krydal VVS.
Søren Allingham
Krüdal VVS & Kloak skal have stor ros for den hurtige ekspedition, da jeg onsdag den 10. februar 2021 kontaktede dem i forbindelse et brud på vandtilslutningen inde i vores hus, og store mængder vand var fosset ud. Inden for en time, fra jeg kontaktede dem, stod der en blikkenslager i huset og kort tid efter var opgaven løst. Dertil skal siges at jeg forinden i panik havde kontaktet andre lokale VVS firmaer der blankt afviste mig, med begrundelse af travlhed. Jeg kan til enhver tid anbefale Krüdal VVS & Kloak, og vil fremadrettet bruge virksomheden i forbindelse med VVS opgaver.
Carsten
Meget tilfreds!
Meget tilfreds!
Har lige haft de over til installering af Vand og Afløb til Køkken Ø -samt ny placering af Vaskemaskin - det var en super-god oplevelse - kompetent håndværk og kommunikation hele vejen igennem.
Unsafe/illigal installation of gasfyr
Krudal VVS installed our gasfyr with and unsafe electricity connection. They do not take responsibility for this, and they also never pointed it out during the installation.
The fact that they felt comfortable installing a gasfyr in an unsafe situation without warning and refuse to fix it when pointed out is a sign of bad craftsmanship.
Be aware when using this company,
Lees meer over geverifieerde reviews.