Kyllingogco Reviews

1.285
TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Maden var fin som altid i Kylling og Co I Skive, men hold nu op hvor jeg synes det er uprofessionelt at de tre der var på arbejde bare snakke og snakker og glemmer at man godt kan arbejde imens. Det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi modtog mad fra kylling og co i Herning til min mands og min fælles fødselsdag for 70 mennesker. Det var en helt fantastisk oplevelse, både fra da vi lavede aftalen, til leveringen og en helt særli... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hår i maden!! 🤢 Vi købte en signatur sandwich med kylling og bacon og en blandet salat i kylling og co, overlund viborg. Vi trak et laaaangt hår ud af sandwichen 🤢 (min søn med kort hår spis... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg er ved at være så mega træt af, at forventet klargørings tid ALDRIG stemmer!! Den står altid på omkring 6-12minutter inden man bestiller, men når ordren bliver bekræftet så er det pludselig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Broodjeswinkel

Geschreven door het bedrijf

Kylling og Co - En verden af smag. Hos Kylling & Co garanterer vi dig et bredt, dagligt udvalg af lækre salater, friske bowls & lune spændende specialiteter fra hele verden. Vi serverer smagfulde sandwich, bagels og saftige kyllinger – både som Take Away og til at nyde i vores butikker. Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde dig et bedre alternativ til den mere traditionelle fastfood, og fordi vi tror på, man godt kan lave fastfood uden at gå på kompromis med hverken god smag eller god kvalitet. Den gode smag og kvalitet sørger vi for ved at behandle vores råvarer med kærlighed. Vi forbereder selv vores grøntsager flere gange om dagen, hver dag, så vi ved, vi kan stå inde for det, vi serverer, og at du som kunde får den bedste oplevelse, hver gang. Alt vores brød fremstilles efter specialopskrifter, der giver vores sandwich den fyldige krumme og sprøde skorpe, vi er kendt for. Vores kyllinger steges i de bedste ovne, hvilket kombineret med vores helt specielle krydderiblanding, sikrer en saftig og velsmagende kylling. Kort sagt er Kylling & Co historien om velsmagende fastfood på den gode måde.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.285)

206 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lang ventetid

Altid lang ventetid. Ligemeget om man bestiller hjemmefra eller i butikken ender man ALTID med at vente i minimum en halv time og gerne op til en time.

Dette er i butikken i Esbjerg men jeg kan se at der er samme problem i samtlige byer hvor i har butik, så måske i skal gøre det til jeres motto og skrive det med blokbogstaver på hjemmesiden.

30 december 2025

Hej Maria.

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis kede af at høre, at du har oplevet lang ventetid. Generelle ventetider på halve eller hele timer er dog ikke noget, vi genkender som et normalt billede hos os, og det er heller ikke et generelt problem på tværs af vores butikker.

Når det er sagt, er det korrekt, at vi i enkelte butikker i perioder har været ramt af for lange ventetider. Det tager vi meget alvorligt, og vi har – og gør fortsat – arbejdet målrettet og benhårdt på at reducere disse udfordringer, så vores kunder får den service, de med rette kan forvente.

Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med løbende at forbedre os, og vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse en anden gang

Elendigheden er enorm!

Kylling og co i Hobro har slået nye højder for hvor ringe service man kan slippe afsted med at levere. Købte 2 sandwich med kylling og bacon og en med laks, i dag online og kom ind i butikken efter 20 minutter i den tro de ville være færdige. Men de var slet ikke begyndt så de lovede de kunne være færdige om 5-10 minutter. Efter 45 minutter fortæller hun mig at der ikke er mere bacon. Men jeg kan få ekstra salat 😂 jeg spørger så om jeg ikke bare kan få mine penge tilbage, det kan man ik bliver jeg fejet af med. En anden kunde fortalte han havde ventet i 1 time og 35 minutter. Jeg siger bare at jeg ikke vil sætte mine ben i nogen kylling og co nogensinde igen. Virkelig en skandaløs oplevelse, spår jeres Hobro afdeling lukker i løbet af 2026 hvis det er sådan der skal drives forretning fremover. Og udover at det var en ret kedelig sandwich var det ikke ranch dressing der var i selvom det var hvad vi bestilte men det var i måske også løbet tør for.

28 december 2025

Hej Rene
Godt Nytår!

Jeg har nu gennemgået din anmeldelse og kan konstatere at vi ikke helt har samme oplevelse af det forløb du har beskrevet, hvorfor jeg her kort vil beskrive forløbet ud fra vores data og overvågning.

Din ordre er modtaget. Kl. 18,25 - Butikken svarer tilbage kl. 18,29 at din ordre er klar om 35 minutter altså kl. 19,04 – en ung kvinde ankommer til butikken allerede kl. 18,36 og forlader butikken kl. 19,12 altså 8 minutter
senere end det tidspunkt vi har oplyst ved godkendelse af jeres ordre.

Det er korrekt, vi ikke havde mere bacon klar – og for at I ikke skulle vente længere, indtil en ny portion kom ud af ovnen tilbød vores medarbejder jer det nævnte alternativ.

Millika kylling & Co

Flæskestegs sandwich uden flæskesteg

Bestilte en flæskestegs burger Og havde store forventninger. Men det var en stor skuffelse.
Det var ikke flæske steg. Men ribbensteg Med brusk i. Der var kun 4 kantede kød stykker i og flæske sværdende var som tygge gummi
Stor stor skuffelse. Det må i kunne gøre bedre. Og på reklame foto i butikken ser man en sandwich med hele stykker flæskesteg. Ikke små 4 klumper ribbensteg

21 december 2025

Hej Jens Otto

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi pris på, også selvom den ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne beklage, hvis du har haft en skuffende oplevelse. Det er aldrig vores intention, at en kunde går herfra utilfreds.

Vi vil dog gerne præcisere, at vi ikke sælger eller markedsfører en klassisk flæskestegssandwich. Det, du har fået, er vores jule ribbensandwich, som vi har solgt i mange år, og som hvert år er meget efterspurgt af vores kunder. Ribbenssteg adskiller sig naturligt fra flæskesteg, både i struktur og fedtindhold, men er netop valgt, fordi den generelt opleves som mere saftig og smagfuld.

Vi har fuld forståelse for din skuffelse, hvis du havde forventet en traditionel flæskestegssandwich i stedet. I så fald er det naturligvis en mismatch mellem forventning og produkt, og det tager vi til efterretning.

Din feedback omkring mængde, konsistens og oplevelsen af sværene vil vi tage med videre, da vi altid arbejder på at sikre den bedst mulige kvalitet og ensartethed.

Vi håber, du vil give os en chance igen en anden gang – og du er altid velkommen til at spørge vores personale, hvis du er i tvivl om indholdet i vores produkter, så vi kan hjælpe med at matche dine forventninger bedst muligt.

Claus Jensen
Kylling & Co.

Kylling og co Ikast

Kylling og co Ikast

Altså maden er god, og det jo nok derfor man bliver ved med at komme.

Men har til dato ikke prøvet at maden var klar, når man fik en notifikation om den var klar.

De har enten glemt det, trykket den færdig før tid, lavet en fejl eller andet - og personalet forklare aldrig, de siger bare ikke mere før maden så er klar - alt fra 5 min til 30 min senere.

Så hvis du har travlt, og forventer din mad til tiden, så det nok ikke her du skal handle.

21 december 2025

Hej Viggo.

Tak for din anmeldelse og for at komme hos Kylling & Co Ikast – vi er glade for at høre, at du synes maden er god 😊

Vi beklager meget den gentagne frustration omkring notifikationer og ventetid. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores systemer og rutiner, så timingen passer bedre, og kommunikationen bliver tydeligere. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi håber, vi kan give dig en mere gnidningsfri oplevelse næste gang.

Dårlig service - 0 stjerner

Kunne jeg give nul stjerne så gjorde jeg det. Værste service nogensinde!
Vi lavede en bestilling på Wolt med 3 sandwich, 2 kyllingespyd og 3 x pommefritter.
Kyllingespyd var begge kolde og alle tre pommefritter var kolde og slattende. Uden salt og pakkerne var kun fyldt 1/3.
Ringede til kylling og co Holstebro og klagede over min mad. De sagde at jeg skulle klage til Wolt selvom jeg pointerede at det INTET havde at gøre med Wolt men med den måde de havde lavet maden på. Der var hurtig levering!
Skrev efterfølgende til Wolt for kompensation, men de bekræfter den hurtige levering så de vil ikke kompensere (hvilket jeg godt kan forstå).
Men at kylling og co laver dårlig mad og bagefter løber fra deres ansvar er SÅ dårlig stil!!
De har 100% mistet mig som kunde!!!!

16 december 2025

Hej.

Og tak for din desværre knap så gode anmeldelse - det er vi oprigtigt kede af at høre, og vi forstår fuldt ud din frustration. Den oplevelse, du beskriver, lever på ingen måde op til den standard, vi ønsker hos Kylling & Co.

Det er altid vores ansvar, hvordan maden bliver tilberedt og pakket, uanset om bestillingen kommer via Wolt eller direkte hos os. - I hvert fald når det handler om kvalitet.

Din feedback vil blive brugt internt til at gennemgå både kvalitet, procedurer og kundeservice, så dette ikke gentager sig.

Vi forstår, hvis tilliden er brudt, men vi vil gerne have mulighed for at gøre det bedre en anden gang.

Ikke pengene værd

Jeg bestilte mad hos Kylling & co 's afdeling i Viborg.

Den mad, jeg modtog, var kold, og portionen var markant mindre end normalt. Jeg har lagt mærke til, at mængden af mad varierer meget alt efter, hvem der er på arbejde, men denne gang var det særligt slemt. I den butter chicken, jeg bestilte, var der kun et meget lille stykke kylling, hvilket jeg finder uacceptabelt.

Efter denne oplevelse må jeg desværre konkludere, at det bliver sidste gang, jeg bestiller mad hos dem, medmindre der sker en væsentlig forbedring af kvaliteten

12 december 2025

Hej Lulu

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi oprigtigt kede af at høre.

Vi har faste og ens procedurer i hele Kylling & Co.-kæden, netop for at sikre, at kvalitet, portionsstørrelser og smag ikke varierer fra gang til gang eller fra butik til butik. Derfor bør den oplevelse, du beskriver, heller ikke forekomme. Hvis der er forskel i portionsstørrelser eller kvalitet, skyldes det, at en butik ikke har fulgt procedurerne korrekt, og det beklager vi meget, at det er gået ud over dig.

Hvis du har mulighed for det, vil vi meget gerne følge op på sagen. Du er derfor velkommen til at sende en mail til millika@kyllingogco.dk med oplysninger om, hvilken af vores butikker i Viborg det drejer sig om, samt evt. dato og tidspunkt for bestillingen. Så tager vi den videre internt.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det – og beklager endnu en gang oplevelsen.

Kylling & Co.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kylling og Co - Varde

Min datter og jeg var i butikken i Varde, hvor vi fik to rigtig lækre salater.
Grøntsagerne var friske og sprøde, og der var et godt og et lækkert udvalg til at putte i salaten.
Personalet var søde, høflige og gav min datter en rigtig hyggelig oplevelse.
Vi kommer helt sikkert igen.

1 oktober 2025

Dårlig oplevelse.

Kylling og co Skjern.

Købte i dag en flæskestegssandwich. For det første havde jeg bestilt uden agurkesalat, og det var der selvfølgelig i. Og for det andet så reklamere i så meget med “saftig steg og knasende sprøde svær. Det var alt andet end knasende og sprød. Har aldrig før fået serveret så elastiske og slatten svær før.
Et nej tak herfra!

Personalet var ringe!

Kyllingogco i Varde
Personalet var ringe! Der stod kunder og ventede men de unge mennesker gad ik og gå ud til dem de stod bare og snakke i køkkenet, selvom de kunne se kunderne der ventede. Ligeledes havde de en del at se til men de valgte bare at dovne den, det tog alt for lang tid! Kommer ikke igen i Varde

Hej Sofie.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede ventetid i butikken. Vores medarbejdere arbejder ofte på faste stationer og også ude bagved i køkkenet, kan de være i gang med at gøre kundebestillinger klar. Det kan derfor nogle gange godt se ud som om, de “ikke laver noget”, selvom de faktisk er i fuld gang med at håndtere en ordrer.

Når det så er sagt, skal vores personale naturligvis altid hilse på kunderne og give en forventet ventetid, så man føler sig set og taget hånd om – og det beklager vi, hvis det ikke har været tilfældet her.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det. Vi tager det med videre, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse fremover.

Kyllinge og co ESBJERG

Kyllinge og co ESBJERG
Ringe service skal man lede længe efter.
Bestilte online 4 retter mad til kl 16.30, det var ikke færdigt til tiden, ikke det største problem.
Jeg siger, for sjov til min datter i bilen. Skal vi tjekke om det hele er der, og vi bliver enige om ,at selvfølgelig er det hele der, MEN vi kommer hjem. Og der mangler en ret, som der er betalt for.
Vi ringer til Kylling og co beder om refusion for den ret vi har betalt for, men ikke modtaget.
Det VIL de IKKE og mener ikke de kan.
De tilbyder vi kan hente en ny ret og få den 10 % billigere.... Vi er ½ time væk. Det ville 1 time igen at få hentet den ret vi har betalt for. Men ikke modtaget.
Uforskammet behandling af kunder.
Desuden var den bowl jeg havde bestilt med confiteret and smagløs, frisk salat skal de have, men anden var tør og nærmest ikke eksisterende.
Aldrig kommer vi til at bestille derfra. Kunne være så godt. Men sikke en behandling !

Hej Annemette.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og først og fremmest: vi er virkelig kede af det, du har været igennem. Det er hverken den service eller kvalitet, vi ønsker at stå for.

At jeres mad ikke var klar til tiden, at der mangler en ret i bestillingen, og at I så ovenikøbet får at vide, at I ikke kan få pengene retur for noget, I har betalt for, men ikke modtaget – det er helt uacceptabelt & vi forstår fuldt ud din frustration.

Den medarbejder, du har talt med, har desværre svaret på noget, vedkommende ikke er i stand til at beslutte. Selvfølgelig skal du have pengene retur for den manglende ret – og oveni det en kompensation for den samlede dårlige oplevelse.

Vil du ikke være sød at sende en mail til millika@kyllingogco.dk med dine bestillings oplysninger så sørger jeg personligt for, at du får dine penge retur.

Tak fordi du gør os opmærksom på det – det giver os mulighed for at rette op internt, så andre ikke får samme oplevelse.

Super ringe oplevelse - Esbjerg

Super ringe oplevelse.
Jeg har nu to gange oplevet, at denne sandwichbiks ikke leverer hele min ordre.. (ordre nr. 2AT2M0). Sidst skete det via Wolt, hvor jeg heldigvis kunne få pengene retur uden problemer.

Da jeg kontaktede butikken denne gang, sagde de først, at jeg kun kunne få et tilgodebevis. Senere i samme samtale sagde de, at jeg godt kunne få pengene tilbage – men kun hvis jeg mødte fysisk op (jeg bor 30 min væk). Det virker helt urimeligt, når det er dem, der har lavet fejlen.

Jeg ringede derfor igen, fordi jeg mente, det ikke kunne passe, at de ikke kunne overføre beløbet. Her fik jeg igen at vide, at de “kun kan give tilgodebevis”, og at de ikke kan betale digitalt. Det er ikke korrekt. Ifølge købeloven har jeg ret til pengene retur, når en vare ikke er leveret, og enhver virksomhed kan foretage en digital tilbagebetaling.

Jeg venter nu på svar fra deres chef i morgen – men ærligt talt burde det her overhovedet ikke være nødvendigt.

Alt i alt en meget skuffende og rodet oplevelse, og jeg kommer ikke til at bruge stedet igen.

Hej Katrine.

Tak fordi du deler din oplevelse – og først og fremmest: vi beklager virkelig dybt. Det, du har været udsat for, er langt fra den standard, vi ønsker at levere.

At du to gange ikke har modtaget hele din ordre, er i sig selv helt uacceptabelt. Oven i det har du fået en forkert og forvirrende information, når du har kontaktet butikken. Det er fuldt forståeligt, at du føler dig frustreret – og det har du også al mulig grund til.

Medarbejderen i butikken har desværre givet svar, som de ikke er i stand til at træffe beslutning om, og som ikke afspejler vores procedurer. Selvfølgelig skal du have dine penge tilbage for varer, du ikke har modtaget – og du skal naturligvis ikke møde fysisk op for at få dem refunderet. Den situation burde aldrig være opstået.

Vil du sende en mail til millika@kyllingogco.dk, med hvilke fejl og mangler der var, så sørger jeg personligt for, at beløbet bliver refunderet med det samme, og at du modtager en kompensation for den samlede oplevelse.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette. Vi tager det meget alvorligt, og det bliver fulgt op internt, så andre ikke ender i samme situation.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Modtog forkert mad

Modtog forkert mad
Min kæreste bestilte en tun sandwich men modtog en kylling og bacon sandwich, hvilket er en lille fejl.
Jeg bestiller en bowl med ekstra ting og ekstra mozzarella 11kr, jeg modtager en kvart klump mozzarella smidt oven i salaten. Vi ringer derind og klager, og han siger vi får tilsendt en ny sandwich, men mozzarella i bowlen er forskelligt om folk smuldre det eller smider en klump derned - Esbjerg

6 december 2025

Dårlig mad

Vi var 2 inde og få 1/2 kylling m/pom frites det var en total tør kylling og fritterne var helt bløde længe siden jeg har fået så dårlig mad gik der ind fordi jeg fik fortalt det er rigtig godt, længe siden jeg har været så skuffet og mens jeg ventede på maden stod ham der var bag disken og bøvsede flere gange meget dårlig oplevelse

30 november 2025

Kære Kenni.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – også selvom den desværre ikke levede op til forventningerne og forståeligt nok, ovenstående lyder langt fra som vores standarder.

For at vi kan undersøge sagen nærmere og tage det op med det relevante personale, håber vi, at du vil fortælle os, hvilken af vores butikker du besøgte, samt hvornår besøget fandt sted.

Du må meget gerne sende oplysningerne til millika@kyllingogco.dk

Ringkøbing kylling og pomfrit føj

Ringkøbing kylling og pomfrit føj
Personalet står bøvser , ja okay men så tør og ligegyldig kylling føj og kolde slatne pomfritter med hjem , spiser aldrig på eller fra kylling og co igen ,burde ikke være lovligt sælge sådan skod mad

30 november 2025

Hej Bo.

Tak fordi du deler din oplevelse med os, trods den desværre har været meget utilfredsstillende. Det, du beskriver, er langt fra den kvalitet og service, vi ønsker at levere, og vi er oprigtigt kede af at høre, at både maden og oplevelsen i butikken har skuffet dig.

Vi tager din feedback meget alvorligt, og vi undersøger sagen nærmere med pågældende butik.

Tør kylling

Vi havde købt 2 x 1/2 kylling og jøsses det var en tør omgang.

Vi hørte aldrig tilbage på vores mail.

Update: Fint at man skriver herinde, men vi har stadig aldrig hørt tilbage.

29 november 2025

Hejsa..

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er vi virkelig kede af at høre – en tør kylling er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker at levere, og det ligger langt fra vores standard.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan sikre, at det ikke gentager sig. Derfor håber vi, at du vil oplyse, hvilken butik du har handlet i, samt hvornår besøget fandt sted.

Du er meget velkommen til at sende informationerne til:
📧 millika@kyllingogco.dk

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ringkøbing. Ikke styr på det ….

Bestilte online, men maden var ikke lavet, da vi ville afhente. Desuden fik vi fejlinformation, da vi ringede ind til butikken og spurgte til muligheden for at få bland-selv salat. Maden vi fik smagte ok, men ikke noget særligt.

20 november 2025

Hej Mie

Tak for din anmeldelse – og fordi du deler din oplevelse.

Jeg kan forstå, at du allerede har været i dialog med butikken om situationen. Skulle det imod mine forventninger ikke være blevet løst tilfredsstillende, er du meget velkommen til at sende en mail direkte til mig på millika@kyllingogco.dk.