Kyllingogco Reviews

1.285
TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Maden var fin som altid i Kylling og Co I Skive, men hold nu op hvor jeg synes det er uprofessionelt at de tre der var på arbejde bare snakke og snakker og glemmer at man godt kan arbejde imens. Det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi modtog mad fra kylling og co i Herning til min mands og min fælles fødselsdag for 70 mennesker. Det var en helt fantastisk oplevelse, både fra da vi lavede aftalen, til leveringen og en helt særli... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hår i maden!! 🤢 Vi købte en signatur sandwich med kylling og bacon og en blandet salat i kylling og co, overlund viborg. Vi trak et laaaangt hår ud af sandwichen 🤢 (min søn med kort hår spis... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg er ved at være så mega træt af, at forventet klargørings tid ALDRIG stemmer!! Den står altid på omkring 6-12minutter inden man bestiller, men når ordren bliver bekræftet så er det pludselig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Broodjeswinkel

Geschreven door het bedrijf

Kylling og Co - En verden af smag. Hos Kylling & Co garanterer vi dig et bredt, dagligt udvalg af lækre salater, friske bowls & lune spændende specialiteter fra hele verden. Vi serverer smagfulde sandwich, bagels og saftige kyllinger – både som Take Away og til at nyde i vores butikker. Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde dig et bedre alternativ til den mere traditionelle fastfood, og fordi vi tror på, man godt kan lave fastfood uden at gå på kompromis med hverken god smag eller god kvalitet. Den gode smag og kvalitet sørger vi for ved at behandle vores råvarer med kærlighed. Vi forbereder selv vores grøntsager flere gange om dagen, hver dag, så vi ved, vi kan stå inde for det, vi serverer, og at du som kunde får den bedste oplevelse, hver gang. Alt vores brød fremstilles efter specialopskrifter, der giver vores sandwich den fyldige krumme og sprøde skorpe, vi er kendt for. Vores kyllinger steges i de bedste ovne, hvilket kombineret med vores helt specielle krydderiblanding, sikrer en saftig og velsmagende kylling. Kort sagt er Kylling & Co historien om velsmagende fastfood på den gode måde.

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

1K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.285)

206 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kylling og Co i Aars

Kylling og Co i Aars er virkelig god.
De har en sindssyg god service + maden er så god! Det har været en vildt god oplevelse. Det kan helt klart anbefales.

8 november 2025

Kylling og co Aars

Jeg var på kylling og co i Aars og prøvede sådan en kylling bacon sandwich og nogle kyllingespyd. Ved ikke hvad den butik gør ved deres kylling eller hvad de fodre deres ansatte men maden var klar på ingen tid og smagte hamre godt 🤓. Kan anbefales

3 november 2025

Madder

Kylling&co Aars gør det bare bedre end de andre mad kæder. Der er mad til tiden og der er et godt personale

8 november 2025

Skjern

Skjern
Hurtigt og lækkert mad - altid søde og smilende medarbejdere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 november 2025

Elskede Hobro

Hyggeligt sted som jeg elsker at besøge og altid skal forbi hver gang jeg er i Hobro.

4 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man forudbestiller over to en halv time…

Man forudbestiller over to en halv time i forvejen og så kommer maden kraftedme halvt lavet og ikke i nærheden af det man bestiller.. løgene er skåret så det ligner et barn på 5 har stået for madlavningen! spar jeres penge eller brug det et andet sted ps dette er i skive!

31 oktober 2025

Hej Nico..

Jeg har med stor interesse læst din anmeldelse, samt den mail og det billede du har sendt. Jeg er dog lidt usikker på, hvad du helt præcist mener med, at maden var “halvt lavet” og “ikke i orden” foruden de løg du hentyder til. Har du eventuelt været i kontakt med den pågældende butik omkring oplevelsen? Jeg vil meget gerne forstå det nærmere, så vi kan følge op på sagen og du er derfor velkommen til at sende mig en mail på millika@kyllingogco.dk.

Millika Kylling & Co

Negl i maden

Jeg oplevede en meget utilfredsstillende kundeservice. Den 19. oktober bestilte jeg mad til afhentning. Imens jeg spiste, opdagede jeg en negl i min bowl. Efterfølgende kontaktede jeg Kylling & Co i Esbjerg for at anmode om en refundering og sendte et billede som dokumentation. De tilbød kun 50 % rabat på min næste ordre – hvilket jeg ikke har tænkt mig at benytte, da jeg ikke ønsker at bestille derfra igen.

Derudover afviste de, at nogen af deres medarbejdere skulle mangle en negl, og oplyste, at de havde gennemgået al overvågning. Efter min opfattelse virker dette som en undskyldning for at undgå at tilbagebetale det fulde beløb.

19 oktober 2025

Hej Smilla..

Vi fastholder, at neglen ikke stammer fra vores køkken, da det tydeligt fremgår, at der er tale om en klippet negl. Efter dialog med den pågældende lokation må vi dog erkende, at sagen ikke er blevet håndteret korrekt fra starten.

Vi vil naturligvis gerne tilbyde en fuld refundering for din ordre som kompensation for den uheldige oplevelse.
Du bedes sende en mail til millika@kyllingogco.dk så sørger vi for at refunderingen bliver gennemført hurtigst muligt.

Millika
Kylling & Co

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffet over service og kvalitet

Jeg er desværre meget skuffet over Kylling & Co(Ikast). Hver gang jeg har bestilt mad, er den aldrig klar til tiden – ofte må man vente 15-30 minutter længere end det oplyste afhentningstidspunkt. Pommes fritterne er tit nærmest rå, og der går som regel omkring 15 minutter bare for at få betjening ved kassen. Det virker som om, de slet ikke kan følge med, og servicen halter. Øv – jeg håber virkelig, de får styr på det, for maden kunne ellers være god, hvis den blev lavet ordentligt og til tiden. Kyllingogco Ikast

26 oktober 2025

Hej Jack..

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi må dog nævne, at vi ikke genkender det billede, du beskriver. Over 98% af vores ordrer bliver færdiggjort til tiden, og vi arbejder hver dag på at sikre, at både mad og service lever op til vores standarder.

Vi beklager selvfølgelig, at det ikke har været din oplevelse, og vi tager din kommentar til efterretning.

God mandag til dig.

Millika Kylling & Co

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ventetid er aldrig godt

Bestilte i appen i god tid. Desværre var ordren 15 min forsinket.
De pomfritter vi fik var helt lyse, kolde og kedelige.
Resten af ordren var skøn.

25 oktober 2025

Hej Kirsten.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at størstedelen af din ordre var, som den skulle være – men ærgerlige over, at ventetiden og pomfritterne ikke levede op til forventningerne.

For at vi kan følge bedst muligt op og sikre, at det bliver taget hånd om, vil det være en stor hjælp, hvis du kontakter den respektive butik direkte. På den måde kan de undersøge situationen nærmere og tage hånd om din oplevelse.

Millika
Kylling & Co