Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en fornøjelse at have kontakt, med jer.Har fået en god behandling, og lånet var hurtig igennem, kan varmt anbefale jer, så mange tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Lån let nogen gange,altid hurtig svar på låne ansøgningen. Når man telefonisk kontakter dem,modtager man altid en yderst behagelig samtale. Stor ros!

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alle processer fra ansøgningen til udbetalingen fandt sted gik der meget kort tid og helt igennem en ukompliceret process. Dog er rentesatsen lidt vel høj. Kan klart anbefales.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lån let er meget hurtig og pålidelig og det er fedt at man ikke skal bruge en hel aften på kontoret for at udfylde og skaffe div. oplysninger om ens økonomi og det er skønt at firmaet har tillid til... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten

Over LånLet

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos LånLet kan du hurtigt låne op til 75.000 kr. online med NemID. Du får svar på din ansøgning med det samme og pengene på din konto i løbet af 1-2 dage. Lån penge nu på lånlet.dk.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Super hurtigt og nemt.

Super hurtigt og nemt.

I får kun tre stjerner af to årsager: den ene er, at vi efter udbetaling af lån er blevet bombarderet med breve og mails omkring muligheden for at låne flere penge. Nummer to, fordi man ikke kan logge ind og følge med i sin amortiseringsplan. Det ville være top nudge at kunne følge med i, selvom vi er klar over afdragsperiodens længde m.v.

28 oktober 2017

Hej Natasja

Tak for din tilbagemelding. Godt at høre, at du i grunden er tilfreds med at være kunde hos os.

Husk, at du altid har mulighed for at sige nej tak til at modtage markedsføring. Du kan enten gøre det via det afmeldingslink, du finder i bunden af vores mails, eller ved at ringe eller skrive til os.

Og ja, muligheden for at logge ind på lånet for at se, hvordan det går med tilbagebetalingen, er en rigtig god idé. Det står også højt på vores ønskeliste, og mon ikke det kommer på et tidspunkt.

Jeg skulle købe ny bil

Jeg skulle købe ny bil og havde 20.000 kr i udbetaling, der manglede ca.83.000 kr. Jeg har sendt ansøgning til LånLet for at låne de 83.000 kr der manglede, efter nøgen timer fik jeg svar på at låne blev godkend. Waoooo
Flot Lånelet, i er de bedst.
Jeg elsker jer og siger tusind tak.
Venlig Hilsen
Bijou

17 oktober 2017

Hej Bijou

Jamen, selv tak da - og tak for de flotte ord.

Uhøflig LånLet medarbejder

Jeg talte med en af Lånlet medarbejder i dag for at spørge om mit lån. Jeg spørger bare hvorfor skulle jeg betale for et oprettelsesgebyr når det var et rentefrit lån. Hun var så uhøflig at tale med og så blev hun så sur fordi hun sagde hun ikke forstod mit spørgsmål. Hvad er det for nogen service til en kunde. Det kan ikke være bekendt.

Anita fra Søborg😡

1 augustus 2017

Hej Anita

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice, og vil gøre vores bedste for, at det ikke gentager sig.

Der kan godt være gebyr på et rentefrit lån. Det vil i alle tilfælde fremgå klart og tydeligt af den information, du får i butikken, og af det materiale du modtager, inden du optager lånet.

Useriøst afslag!

Useriøst afslag!
Med et RB på over kr. 23.000,- kan vi åbenbart ikke låne kr. 2.895,-
Nul rente og nul gebyr. Lyder for godt til at være sandt - hvorfor betale fra opsparing tænker jeg... gennemgår formular, og får blot et afslag.
Nu er uret købt kontant. Men, hold nu kæft et useriøs virksomhed.

23 juli 2017

God oplevelse

Jeg skulle bruge et lån på 20.000kr til min rejse, og derfor ansøgte jeg om et lån ved LånLet. Allerede 30 min efter fik jeg en mail om, at min lån blev godkendt. Samme dag inden kl. 16.00 fik jeg pengene udbetalt, og det synes jeg er god service :)

11 juli 2017

Hej Kasper

Tak for anmeldelsen - det er dejligt at høre!

Rigtig god tur.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lånlet ved vidst ikke hvad en kredit …

Lånlet ved vidst ikke hvad en kredit vurdering er. - Laver en ansøgning da jeg har brug for en ny cykel og da jeg motionerer så er der behov for en ok Racer cykel som jeg har set hos Bikesport.dk og hvorfor vente 2 måneder, hvis man kan afbetale det helt kvit og frit "troede jeg". Jeg kan sådanset spare de 9000 op selv på små sølle 2 måneder selvom jeg er på kontanthjælp og købe den direkte uden et lån. Men det ville da være mere rart ikke at gå i stå med motionen og få cyklen hjem hurtigt. Men nej fordi man er på kontanthjælp kan man åbenbart ikke låne, selvom man har et rådighedsbeløb på 3500 kroner som minimum til sidst på måneden. Har altid haft visa kort og aldrig noget overtræk, min konto har stor set altid været i plus og de lån jeg har taget er blevet betalt tilbage før tid.

Jeg har aldrig stået i RKI og har aldrig haft gæld og har lånt 2 gange i mit liv. - Lånlet er alt for useriøse og tager åbenbart ikke oplysningerne for gode vare. Kunne indsende flere dokumenter fra Ekspressbank vedrørende betaling og afslutning for en 2 årig kontrakt på en mobil og Vivus for et 30 dags lån på 4000 betalt tilbage på prikken. - Men direkte afslag hos Lånlet - i Ved godt at selvom man er på kontanthjælp så er det ikke lig med dårlig betaler eller ustabil økonomi right. ?

Nuvel - sparer sku bare op i løbet af denne og har pengene i næste måned til min nye cykel, Så sparer jeg da sikkert også at ende med at betale til et firma som fusker så det batter. :)

27 juni 2017

Hej Martin

Du har fuldstændig ret; vores kreditpolitik tillader ikke, at vi låner ud til folk på kontanthjælp. For det ville i bund og grund være uansvarligt at pålægge nogen med så lille en indtægt at skulle betale af på et lån. Og ja, folk er forskellige. Nogle er i stand til at spare op, mens andre ikke er det. Du er en af dem, der sparer op. Det er vi glade for at høre. Og vi ønsker dig medvind fremover – også på cykelstien.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

4 stjerner fordi.

4 stjerner fordi.. service og tiden til lånet bliver udbetalt er totalt i orden. Grunden til de ikke for den sidste stjerne er at gebyret er meget meget højt.. men sådan er det vidst bare med kviklån... derudover, har jeg ikke kunne få deres låne beregner til at fungere igennem Google Chrome, og på min Android mobil, så det trækker desværre også ned her fra.. men ellers er jeg tilfreds 👍👍

9 mei 2017

Umuligt at låne

forsøgte at låne 7000kr til grafikkort hvilket os gik glat i starten efter jeg udfyldte skemaet blev jeg positiv overrasket over det gik igennem så hurtigt men glæden var kort for næste dag blev det afvist og det samme ved mindre lån står ikke i rki eller har andre lån så hvad er begrundelsen ingen gang de kan fortælle hvad den er eller os vil de bare ikke fortælle det

8 mei 2017

Desværre useriøst..

14000 kr. rådighedsbeløb er ikke nok til at låne 8500 kr. rentefrit over 20 måneder, afslag efter 3 sek. Pr. mail, uden nogen begrundelse, det er useriøst.
Vi køber vores sofa et andet sted, synd for Biva, med sådan en samarbejdspartner...

15 april 2017
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Svær start men go afslutning

Har søgt om et beløb til at bide en pc opgradering over. Kunne ikke forstå afvisningen, da både rådighedsbeløb og økonomien er i orden. Klager over afslaget og svaret er "hvis du er tysk statsborger er du sikker du har udfyldt skemaet korrekt? ". Jeg ved ikke om det var en provokation eller bare en forespørgsel, satsede på det sidste.... , og svarer at jeg er sikker på at oplysningerne for udenlandske statsborgere er oplyst korrekt i skemaet, men at de gerne må sige til hvis jeg har gjort noget forkert.
-------
Efter lidt frem og tilbage og personlig assistance kom handlen i hus.
Derfor ændrer jeg bedømmelsen. Ret skal være ret

24 maart 2017

Hej Rico

Kommunikationen er vist gået lidt skævt, hvilket vi beklager meget.

Du har nok allerede afsluttet dit køb nu, ellers er du velkommen til at kontakte os.