Ik had hier laatst een laptop gekocht. Ik was een heerlijke porno video aan het kijken en alles werkte uitstekend. Het geluid was perfect zodat ik alle details goed kon horen. Helaas kreeg ik ineens... Toon meer

hallo koen konijn hier! ik heb hier dus laptop hoesjes gekocht. ze zijn wel zacht maar er zaten allemaal kapoten stukjes aan. en als je de rits open doet lijkt het wel alsof er een hellen ratten... Toon meer

Ik kreeg het postpakket van iemand anders uit mijn gemeente. Hij kreeg het mijne. We hebben elkaar zelf moeten opzoeken. Hoewel de andere persoon contact opnam met Laptopverpakking.nl, Ver... Toon meer

Ik heb de 1ste augustus een tas besteld bij deze shop, na een week nog niets vernomen gemaild wat er aan de hand was: "Hij word volgende week verzonden" krijg ik als antwoord. De week daarom nog steed... Toon meer

1. Vervoer- en verpakkingsbenodigdheden winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Laptopverpakking.nl is een onderdeel van 2Hills Ecommerce en richt zich op de veeleisende laptopgebruiker. Wij onderscheiden ons met een groot assortiment, snelle levering en uitstekende service. Bij laptopverpakking.nl vinden we een tevreden klant bijzonder belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om een hoge mate van service te bieden aan al onze klanten. Wij zijn flexibel en denken met de klant mee. Bij ons stopt marketing niet na het plaatsen van een order maar gaat verder tot ver na de garantieperiode!

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

1,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helemaal blij.

Snel besteld snel geleverd mooie kwaliteit en erg mooi van design.
een van de weinige tassen die ik heb gevonden op het net die er niet uit ziet als een laptop tas en die ook nog genoeg ruimte heeft voor andere spullen , kost wat ...maar heb je ook echt wat !

9 november 2011

Supersnelle service

Een Knomobag besteld voor een Macbook Air. Gelukkig was ik al op de hoogte van de tas qua design en kwaliteit. Tas was op voorraad en direct leverbaar. Zeer tevreden met de snelle afhandeling.

3 november 2011

Lekker veel keuze op de site. Ook kan je op veel manieren selecteren (op inch maat, merk enz). Tas werd snel geleverd. Prima.

1 november 2011

Aardig maar traag

Ik heb anderhalve week geleden een laptop-hoes besteld die op voorraad zou zijn en de volgende dag op vrijdag kreeg ik een belletje van een keurige man die aangaf dat het artikel er toch niet was, maar dinsdag zou hij alsnog verstuurd worden.
Dat is geen probleem, want dat kan elk bedrijf weleens overkomen.
Echter ben ik alweer een week verder en ik heb niets meer vernomen, maar al wel via iDeal betaald.
Dat vind ik een slechte zaak als je wel eerst je geld ontvangt en dan je klanten niet op de hoogte brengt wanneer het toch langer duurt.
Al is het alleen maar dat je het weet.

31 oktober 2011

Robert, Utrecht

Zondag besteld ... dinsdag in huis! Prima site, geen gedoe bestelling. Helemaal tevreden.

27 oktober 2011

Service was goed. Product was wel anders dan afgebeeld

Service was goed maar de tas die ik had besteld was wel anders dan was afgebeeld. De tas zou vertikaal langwerpig zijn (iPad in portrait mode) maar de tas was precies andersom (landscape mode). Ik vond dat niet erg omdat ik dit eigenlijk mooier vond maar helemaal netjes was het natuurlijk niet. Type van de tas was wel precies wat ik besteld had (Xtra Small Scout (olive)).

24 oktober 2011

Gewéldige service!

Na de bestelling van mijn prachtige Pakuma Choroka K1, kreeg ik zo gauw als TNT het kon bezorgen een uitstekend verzorgd pakket thuis.
Toen binnen twee weken een defect ontstond wat ik niet vond passen bij een tas van deze prijscategorie, heb ik Laptopverpakking daar per mail van op de hoogte gesteld.
Praktisch direct kreeg ik bericht dat de tas zonder meer vervangen zou worden. Ik stuurde hem op, werd nog telefonisch benaderd voor de kleurschikking van de vervangende tas, en binnen twee dagen had ik mijn nieuwe thuis.

Wat mij betreft een absolute aanbeveling voor de toekomst!!
Dank laptopverpakking!!

17 oktober 2011

Super service - desondanks TNT bezorging een dag te laat!

heel makkelijk om via website te betalen; ik had eerst de verkoop desk gebeld om zeker van te zijn dat mijn STM laptop case het beste was voor mijn nieuwe Macbook Air 13" 2011 editie. Gewoon goed ouderwets advies en ondersteuning.

Helaas niet zo een service bij TNT ondanks mijn bestelling was voor vijf uur - mijn laptop bag was een dag te laat bezorgd! Boe TNT!

11 oktober 2011

Kevin

Het is een zeer goede tas. Is ook zeker aan te raden voor anderen.
Maar, Er zit geen riempje in voor de laptop om de laptop vast te zetten in de tas. Dat is het enige minpuntje. Voor de rest een zeer goede tas voor deze prijs.

M.v.g.

7 oktober 2011

Ik kreeg mijn laptop al snel nadat ik hem besteld had en de verpakking zag er goed uit.
helemaal blij met de tas !

4 oktober 2011

Goede service na verkeerd geleverd product

Ik kreeg mijn laptophoes meteen op de eerstvolgende werkdag. Dit was dus super.

Helaas kreeg ik een te grote hoes opgestuurd. Na wat mailcontact is dit keurig geregeld en de volgende dag al had ik een goede laptoptas binnen! Super service dus :)

27 september 2011

Top !

In de apple stores niet meer te leveren laptop sleev ook niet op bestelling. laptopverpakking.nl wist mij deze wel te leveren en wel binnen 24 uur, bovendien ook nog eens voor een lagere prijs.

Mijn compliment, top !

27 september 2011

Alles naar wens

Bestelde laptoptas voldoet in alle opzichten aan de verwachting en de levering was goed en snel, zoals het hoort !!

20 september 2011

Snel en goed

Laptopverpakking.nl was in staat de door mij gezochte laptoptas wel te leveren binnen 1 dag daar waar anderen 3-5 werkdagen nodig hadden en sommigen niet eens in staat waren om überhaupt te leveren

complimenten

18 september 2011

Snel geleverd

Alles de volgende dag binnen.
Keurig verpakt en alles was naar wens.

Eric

13 september 2011