Ik had hier laatst een laptop gekocht. Ik was een heerlijke porno video aan het kijken en alles werkte uitstekend. Het geluid was perfect zodat ik alle details goed kon horen. Helaas kreeg ik ineens... Toon meer

hallo koen konijn hier! ik heb hier dus laptop hoesjes gekocht. ze zijn wel zacht maar er zaten allemaal kapoten stukjes aan. en als je de rits open doet lijkt het wel alsof er een hellen ratten... Toon meer

Ik kreeg het postpakket van iemand anders uit mijn gemeente. Hij kreeg het mijne. We hebben elkaar zelf moeten opzoeken. Hoewel de andere persoon contact opnam met Laptopverpakking.nl, Ver... Toon meer

Ik heb de 1ste augustus een tas besteld bij deze shop, na een week nog niets vernomen gemaild wat er aan de hand was: "Hij word volgende week verzonden" krijg ik als antwoord. De week daarom nog steed... Toon meer

1. Vervoer- en verpakkingsbenodigdheden winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Laptopverpakking.nl is een onderdeel van 2Hills Ecommerce en richt zich op de veeleisende laptopgebruiker. Wij onderscheiden ons met een groot assortiment, snelle levering en uitstekende service. Bij laptopverpakking.nl vinden we een tevreden klant bijzonder belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om een hoge mate van service te bieden aan al onze klanten. Wij zijn flexibel en denken met de klant mee. Bij ons stopt marketing niet na het plaatsen van een order maar gaat verder tot ver na de garantieperiode!

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

1,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

goede snelle service

Laptoptas van Knome was prachtig. Keurig verpakt en netjes op tijd geleverd. Mail om aan te geven dat de tas verzonden was. Allemaal prima in orde
Ingrid

12 september 2011

Goed

De Laptoptas die ik besteld heb ziet er net zo uit als op de foto van de website.
Snelle levering.
Hij voldoet aan mijn eisen voor een goede laptops

12 september 2011

Topservice!

Bezorging was snel en in prima verpakking. Daarna retour omdat product er wat anders uitzag, dan ik verwachtte. Op zaterdag retour en dinsdag daarna al geld terug. Echt top!

6 september 2011

Prima shop!

Van begin tot het eind is alles prima verlopen. Het bestellen, betaling, verzenden en de communicatie, alles zoals je wilt dat het gaat.
Kortom dik tevreden.

5 augustus 2011

de aflevering van het pakketje ging mis

Dat is misschien niet direct de fout van de winkel,
maar de levering hoort daarbij. Het verzenden ging redelijk snel,
maar bij de aflevering (door tntpost) ging het helemaal mis.
Ik moest er 4 keer naar het kantoor (bij Bruna) en tussendoor
de servicelijn bellen (op mijn rekening) om het pakket ueberhaupt
terug te vinden.
Als dit vaker gebeurd zal ik aanraden een ander leverancier te kiezen,
want dat verziekt het beeld voor de klant.
Nu heb ik het pakket, en het is ook in orde, dus gezamenlijk een 3.

2 augustus 2011

snel en goed

Mijn bestelling s'middags gedaan en de volgende ochtend was het er al.
Ik vond alleen de verpakking (een grote hoge doos)er groot voor zo'n sleeve,vandaar 4 sterren, maar voor de rest prima afwikkeling.

27 juli 2011

- volgende dag geleverd

zo zie ik het graag.

13 juli 2011

uitstekende service!

Ik had een laptophoes besteld voor mijn moeder, een dure, ik hoopte dan ook dat ie maar zou passen, het was de grootste maat. Helaas bleek op haar verjaardag dat ie toch te klein was, ik kreeg direct antwoord op mijn mail, kon hem terugsturen (wel op eigen kosten) en heb erg snel mijn geld weer teruggestort gekregen. Jammer genoeg was er niets anders wat ik kon bestellen voor mijn moeder, anders had ik dat gedaan. Ik zou weer zo iets kopen bij laptopverpakking.nl vanwege deze goede ervaring. Bedankt alsnog voor de goede service!

21 juni 2011

Prima Service en Ruilen was geen enkel probleem

Ik had een tas gekocht. Zeer snel geleverd. Prima tas maar was toch niet zo geschikt voor mijn laptop. Mail gestuurd ruilen geen enkel probleem. Dinsdag tas teruggestuurd woensdag was het geld reeds teruggestort, en de nieuwe bestelde tas Booq Taipan Shadow M (Een aanrader) was reeds op donderdag in mijn bezit.

Kortom, Perfect. Daar kunnen andere internet winkels nog iets van leren

11 mei 2011

Goede customer service + snelle levering

Ik heb een Booq Taipan Shadow S tas voor mijn Macbook besteld voor 17.00, de dag erop werd deze al geleverd (ware het niet dat TNT deze overdag komt brengen wanneer niemand thuis is, maar dit kan ik de winkel in kwestie niet aanrekenen).

Een week voordat ik bestelde overigens contact gezocht met de winkel, omdat bij de voorraad van het artikel stond dat deze snel werd verwacht. Ik kreeg snel antwoord dat het artikel binnen enkele dagen op voorraad zou zijn, waarna ik het kon bestellen.

9 mei 2011

professioneel

De site vind ik als eerste al vijf sterren waard. Duidelijk, overzichtelijk en van alle informatie voorzien. Uitgebreid assortiment in verschillende prijsklasse. Daarnaast was de bestelprocedure erg simpel. Ik heb een tas besteld als kado voor mijn man. Fijn, dat er de mogelijkheid was om ook een ander afleveradres aan te geven. Terugkoppeling op bestelling was snel. En de levering prima op tijd geleverd. De tas werd met veel enthousiasme ontvangen.

3 april 2011

next day delivery, volgens afspraak

Eigenlijk zoals je het wilt: tas was op voorraad tegen de juiste prijs en volgende dag geleverd, en goed geinformeerd in de tussentijd. Weinig aan toe te voegen, niets te verbeteren

30 maart 2011

Gewoon goed

Weinig op aan te merken, prima service, heldere communicatie over de levering. Prima dus

26 maart 2011

Keurige service en snelle levering zonder problemen

Dit is de tweede keer dat ik iets bestel bij laptopverpakking.nl. Ditmaal was het artikel tijdens het bestellen niet op voorraad. Via de mail had ik gevraagd wanneer het artikel weer beschikbaar zou zijn. Dit bleek een week later en dit was geen probleem. Daarna gelijk besteld en hij werd nog dezelfde week uitgeleverd. Keurig!

24 maart 2011