Ik had hier laatst een laptop gekocht. Ik was een heerlijke porno video aan het kijken en alles werkte uitstekend. Het geluid was perfect zodat ik alle details goed kon horen. Helaas kreeg ik ineens... Toon meer

hallo koen konijn hier! ik heb hier dus laptop hoesjes gekocht. ze zijn wel zacht maar er zaten allemaal kapoten stukjes aan. en als je de rits open doet lijkt het wel alsof er een hellen ratten... Toon meer

Ik kreeg het postpakket van iemand anders uit mijn gemeente. Hij kreeg het mijne. We hebben elkaar zelf moeten opzoeken. Hoewel de andere persoon contact opnam met Laptopverpakking.nl, Ver... Toon meer

Ik heb de 1ste augustus een tas besteld bij deze shop, na een week nog niets vernomen gemaild wat er aan de hand was: "Hij word volgende week verzonden" krijg ik als antwoord. De week daarom nog steed... Toon meer

1. Vervoer- en verpakkingsbenodigdheden winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Laptopverpakking.nl is een onderdeel van 2Hills Ecommerce en richt zich op de veeleisende laptopgebruiker. Wij onderscheiden ons met een groot assortiment, snelle levering en uitstekende service. Bij laptopverpakking.nl vinden we een tevreden klant bijzonder belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om een hoge mate van service te bieden aan al onze klanten. Wij zijn flexibel en denken met de klant mee. Bij ons stopt marketing niet na het plaatsen van een order maar gaat verder tot ver na de garantieperiode!

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

1,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb mijn laptoptas overdag besteld, 's avonds betaalt en werd netjes op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevond. Twee dagen later werd de tas afgeleverd. Duidelijke site, snelle service en levering.

8 februari 2011

Snelle levering, heldere bestelprocedure

Assortiment prima, want de juiste tas stond erbij. Bestelprocedure was helder, retourneren van de eerste (te kleine) tas verliep probleemloos en de levering was snel. Bovendien was de informatie over de voortgang van de levering heel duidelijk.

16 december 2010

pro actief contact

Had een order geplaatst zonder te betalen vanwege twijfel over de aanschaf tas. Werd de volgende dag gebeld om te checken of ik nog wilde, want het was de laatste. Kan natuurlijk een trucje zijn, maar het haalde me over de streep. Levering was niet de volgende dag ondanks tijdige bestelling. TNT staking?

8 december 2010

Niet aan de afspraak gehouden...

Er stond op de site dat je de bestelling de volgende dag zou ontvangen als je voor 17:00 besteld had. Ik had om 16:30 besteld en kreeg nog voor 17:00 bevestiging en er werd gezegd dat ik mijn bestelling de volgende dag dus zou ontvangen. De volgende dag stond de bestelling echter bij TNT nog steeds op sorteren en pas een dag later hebben ze geprobeerd om de bestelling af te leveren. Dat vind ik niet netjes, ik rekende erop dat ik mijn bestelling op tijd binnen kreeg, maar dat is dus niet gebeurd. Verder ben ik wel tevreden over het product enzevoort (Notebook sleeve van Belkin)

7 december 2010

Aanrader

Perfect snelle service.Prima Sumo tas. Had geluk, was de laatste.

1 december 2010

Uitstekende service

Meteen na mijn bestelling ontving ik de bevestiging per email. Snel daarna kwam er een verzendbevestiging hoe en wanneer het pakket zou worden verstuurd.
Al de dag daarna kon ik mijn bestelling in ontvangst nemen, netjes verpakt en precies zoals ik het me van de plaatjes had voorgesteld. Al met al ben ik dik tevreden!

29 november 2010

Zondag besteld Dinsdag in huis

Snelle levering, overzichtelijke website. Heb hier in het verleden meer besteld en ben altijd keurig geholpen.
Zoek je oa een laptoptas, dan is dit een zeer geschikte shop.

29 november 2010

Snel en professioneel

Levering zoals beloofd de volgende dag. Aangezien de tas toch te klein was deze retour gestuurd. Ook deze afhandeling verliep snel, inclusief creditfactuur.

18 november 2010

Super

Duidelijke site, goede informatie, snelle levering.

16 november 2010

Perfecte service

De eerste tas die ik bestelde, vond ik toch niet zo geschikt. Ik vond op internet een andere tas van hetzelfde merk, maar die zat niet in het assortiment van laoptopverpakking. Toen heb ik gebeld, werd prettig te woord gestaan, en laptopverpakking heeft de betreffende tas toegevoegd aan haar assortiment, waarbij de prijs lager was dan de prijs op de site van het merk zelf! Ik kon die een paar dagen later via de website bestellen en betalen. De eerste tas heb ik retour gezonden en ik kreeg netjes een creditfactuur en het geld werd teruggestort.

12 november 2010

Snelle levering, product komt overeen met foto op de site

Mijn laptoptas was binnen 2 werkdagen in mijn bezit en verkeerde in goede staat. Prima service en levering dus.
Daarbij was het precies de goede maat voor mijn laptop en kwam de werkelijkheid goed overeen met wat mij op de site, door middel van foto's en beschrijvingen, beloofd was.

12 november 2010